triangle

    Снеки


    Суміш кунжутів. кунжут білий, кунжут чорний. Походження України. Термін придатності до 12 місяців.

    Зернова суміш для салатів. Склад: насіння соняшника очищене, насіння гарбуза очищене, льон коричневий, кунжут білий. Походження Україна. Термін придатності до 12 місяців.
    кешбек 1 ₴

    Насіння гарбуза очищене. Походження України. Термін придатності до 12 місяців.
    кешбек 1 ₴

    Насіння гарбуза очищене. Походження України. Термін придатності до 12 місяців.
    кешбек 5 ₴

    Горішки макадамії в/с у шкаралупі найкраще зберігають свою свіжість, а разом із нею і свої чарівні властивості. На шкаралупі виконаний надріз для зручності отримання найціннішого ядра. Макадамія є висококалорійним горіхом, який переважно росте в Австралії та Болівії. Ці горішки вважаються найдорожчими у всьому світі, тому що його вирощування – це дуже тривалий та складний процес. Щоб дерево почало приносити плоди, має пройти близько 8-10 років і при цьому його постійно атакують шкідники. Для повного дозрівання горіхи макадамія проводять приблизно 6-7 місяців під спекотними променями сонця.Крім того, ці горіхи високо цінуються через величезну кількість корисних поживних речовин. В першу чергу вони включають вітаміни груп В, Е, РР, а також це справжнє джерело мінералів, органічних елементів і кислот.Лікувальні властивості горіхів Макадамія широко відомі у всьому світі. Вважається, що регулярне застосування продукту в їжу сприяє позбавленню головного болю, дарує енергію, насичує і зволожує шкірний покрив, надаючи йому здорового вигляду. Також горіхи цього виду здатні нормалізувати показники холестерину в крові і сприятливо впливають на роботу серцево-судинної системи, суглобів, зміцнюють кістки.Поживні властивості:Енергетична цінність у 100 г продукту:білки – 7,79 г;жири – 76,08 г;вуглеводи – 13,38 г.Калорійність - 718 Ккал.Умови зберігання:Зберігати при температурі від +3°С до +20°С та відносній вологості повітря не більше 70% – 12 місяців.
    кешбек 10 ₴

    Горішки макадамії в/с у шкаралупі найкраще зберігають свою свіжість, а разом із нею і свої чарівні властивості. На шкаралупі виконаний надріз для зручності отримання найціннішого ядра. Макадамія є висококалорійним горіхом, який переважно росте в Австралії та Болівії. Ці горішки вважаються найдорожчими у всьому світі, тому що його вирощування – це дуже тривалий та складний процес. Щоб дерево почало приносити плоди, має пройти близько 8-10 років і при цьому його постійно атакують шкідники. Для повного дозрівання горіхи макадамія проводять приблизно 6-7 місяців під спекотними променями сонця.Крім того, ці горіхи високо цінуються через величезну кількість корисних поживних речовин. В першу чергу вони включають вітаміни груп В, Е, РР, а також це справжнє джерело мінералів, органічних елементів і кислот.Лікувальні властивості горіхів Макадамія широко відомі у всьому світі. Вважається, що регулярне застосування продукту в їжу сприяє позбавленню головного болю, дарує енергію, насичує і зволожує шкірний покрив, надаючи йому здорового вигляду. Також горіхи цього виду здатні нормалізувати показники холестерину в крові і сприятливо впливають на роботу серцево-судинної системи, суглобів, зміцнюють кістки.Поживні властивості:Енергетична цінність у 100 г продукту:білки – 7,79 г;жири – 76,08 г;вуглеводи – 13,38 г.Калорійність - 718 Ккал.Умови зберігання:Зберігати при температурі від +3°С до +20°С та відносній вологості повітря не більше 70% – 12 місяців.
    кешбек 26 ₴

    Макадамія є висококалорійним горіхом, який переважно росте в Австралії та Болівії. Ці горішки вважаються найдорожчими у всьому світі, тому що його вирощування – це дуже тривалий та складний процес. Щоб дерево почало приносити плоди, має пройти близько 8-10 років і при цьому його постійно атакують шкідники. Для повного дозрівання горіхи макадамія проводять приблизно 6-7 місяців під спекотними променями сонця.Крім того, ці горіхи високо цінуються через величезну кількість корисних поживних речовин. В першу чергу вони включають вітаміни груп В, Е, РР, а також це справжнє джерело мінералів, органічних елементів і кислот.Лікувальні властивості горіхів Макадамія широко відомі у всьому світі. Вважається, що регулярне застосування продукту в їжу сприяє позбавленню головного болю, дарує енергію, насичує і зволожує шкірний покрив, надаючи йому здорового вигляду. Також горіхи цього виду здатні нормалізувати показники холестерину в крові і сприятливо впливають на роботу серцево-судинної системи, суглобів, зміцнюють кістки.Поживні властивості:Енергетична цінність у 100 г продукту:білки – 7,79 г;жири – 76,08 г;вуглеводи – 13,38 г.Калорійність - 718 Ккал.Умови зберігання:Зберігати при температурі від +3°С до +20°С та відносній вологості повітря не більше 70% – 12 місяців.Країна походження:Австралія
    кешбек 1 ₴

    Суміш кунжутів. кунжут білий, кунжут чорний. Походження України. Термін придатності до 12 місяців.
    кешбек 13 ₴

    Зернова суміш для салатів. Склад: насіння соняшника очищене, насіння гарбуза очищене, льон коричневий, кунжут білий. Походження Україна. Термін придатності до 12 місяців.
    кешбек 9 ₴

    Смажений золотий мигдаль виготовляється за допомогою термічної обробки (смаження) сирого горіха. У сучасному світі він має широке поширення та вирощується у теплих кліматичних умовах. Часто застосовують смажений мигдаль у кулінарії, завдяки його чудовим смаковим якостям.Корисні властивості смаженого золотого мигдалю обумовлені тим, що він містить у собі величезний спектр необхідних людині вітамінів, мінералів, які сприятливо впливають весь організм загалом, зміцнюючи імунітет. Смажений мигдаль входить до складу багатьох національних страв різних країн світу.Він також відомий тим, що саме в цьому горіху в порівнянні з іншими продуктами харчування міститься найбільший відсоток вітаміну Е, який запобігає старінню організму людини. Мигдаль у смаженому вигляді крім свого широкого використання у приготуванні салатів та інших страв є також відмінною самостійною закускою.ПОЖИВНА ЦІННІСТЬ:Енергетична цінність у 100 г продукту:білки - 21,06 г
    кешбек 22 ₴

    Пекан смажений у карамелі – дуже незвичайний делікатес! Це чудове поєднання природної горіхової гіркуватості з насолодою карамелі. Це більше схоже на кулінарний шедевр у вигляді горіхово-шоколадно-карамельного торта. При цьому горіх зберіг всі свої корисні властивості. До його складу входить велика кількість вітамінів А, В, Е, а також мінералів, необхідних для людського організму. Регулярне вживання цього горіха сприяє зниженню рівня холестерину в крові, а також є відмінною профілактикою ішемічної хвороби серця, варикозного розширення вен та атеросклерозу. Склад та калорійність на 100г продукту:Енергетична цінність 730 ккал; Білки 9.2 г; Жири 79.9 г; Вуглеводи 10.1 г. Умови зберігання: Зберігати при температурі від +3°С до +20°С та відносній вологості повітря не більше 70% – 12 місяців.
    кешбек 5 ₴

    Бразильський горіх - це зерно, яке видобувають із дерева під назвою "Бертоліття". Росте таке дерево у стародавніх лісах Амазонки.Бразильський горіх вважається одним із найбільших деревних горіхів. Плоди дерева круглі та тверді, мають дерев'яну оболонку. Розмір плода може бути від 10 до 15 см у діаметрі та важити від 1 до 2 кілограм. У самому горіху може бути від 8 до 24 ядер.Бразильський горіх має корисний вплив на організм в цілому. У ньому міститься багато вітамінів, жирні кислоти Омега 3 та 6, амінокислоти, мікроелементи, клітковина, флавоноїди.Корисні властивості бразильського горіхаОчищає організм від важких металів.Лікує депресію.Бразильський горіх сприяє зниженню рівня поганого холестерину в крові людини.Регулярне вживання бразильського горіха сприяють схуднення.Поліпшує роботу кишківника.Горіх містить селен, який сприяє омолодженню шкіри та організму.Зміцнює імунітетБразильський горіх покращує жіноче здоров'я.Шкода, що може завдати горіх Бразильський горіх відноситься до найалергенніших горіхів у світі. Тому в алергіків на бразильські горіхи буває дуже сильна алергія, порівняно із звичайними горіхами.Якщо щодня зловживати бразильськими горіхами, це може призвести до надлишку радію в організмі. А це своєю чергою тягне за собою проблеми з імунною системою.У кулінарії бразильський горіх в основному використовується для різноманітної випічки, для десертів, салатів, деяких других та перших страв, закусок та соусів.У косметології популярним є олія бразильського горіха. Воно відмінно знімає подразнення зі шкіри, сприяє загоєнню ран, живить шкіру і робить її еластичнішою. Також олія позитивно впливає на стан волосся та нігтів.
    кешбек 17 ₴

    Смажений золотий мигдаль виготовляється за допомогою термічної обробки (смаження) сирого горіха. У сучасному світі він має широке поширення та вирощується у теплих кліматичних умовах. Часто застосовують смажений мигдаль у кулінарії, завдяки його чудовим смаковим якостям.Корисні властивості смаженого золотого мигдалю обумовлені тим, що він містить у собі величезний спектр необхідних людині вітамінів, мінералів, які сприятливо впливають весь організм загалом, зміцнюючи імунітет. Смажений мигдаль входить до складу багатьох національних страв різних країн світу.Він також відомий тим, що саме в цьому горіху в порівнянні з іншими продуктами харчування міститься найбільший відсоток вітаміну Е, який запобігає старінню організму людини. Мигдаль у смаженому вигляді крім свого широкого використання у приготуванні салатів та інших страв є також відмінною самостійною закускою.ПОЖИВНА ЦІННІСТЬ:Енергетична цінність у 100 г продукту:білки - 21,06 г
    кешбек 15 ₴

    Горіхи – незамінний продукт для вегетаріанців та тих, хто продовжує тримати Великий піст. Вони здатні замінити м'ясо і користуються особливою популярністю навесні, оскільки здатні зберігати свій вітамінний і мінеральний склад без змін протягом тривалого часу. Це їхня властивість особливо актуальна навесні, коли після зими настає авітаміноз, а першого врожаю ще потрібно дочекатися. Згадаймо, чим корисні найпоширеніші горіхи в Україні. Арахіс Найпопулярніший горіх серед спортсменів. Добре впливає на нервову систему, виводить поганий холестерин, підвищує концентрацію уваги і благотворно впливає на пам'ять. Мигдаль Цей «кістковий плід» відомий тим, що в ньому максимальна кількість фосфору, в порівнянні з іншими горіхами. Досить важкий для шлунка та кишечника, але здатний підтримати зуби, волосся та шкіру в хорошому стані. Стимулює роботу мозку та покращує зір. Волоський горіхВідповідальний за мозковий кровообіг, знімає нервовий стрес, зміцнює серце та підвищує імунітет.Кедровий горіхСибірський гість збільшує працездатність, імунний захист. Завдяки наявності аргініну є чудовою добавкою для спортсменів. Благотворно впливає кровотворення, нервову систему, метаболізм. Фундук Очищає організм, виводить шлаки, зміцнює імунітет. Кешю Корисний при анемії, депресії, покращують обмін речовин, нормалізують серцеву діяльність, знижують рівень холестерину у крові. Фісташки Чинить загальнозміцнюючу дію на організм, корисний після великих фізичних навантажень. Кількість вітаміну B6 у ньому приблизно стільки ж, скільки у яловичій печінці. Цей горіх допомагає при ослабленій потенції та недокрів'ї. Склад та калорійність на 100г продукту: Енергетична цінність 608 ккал; Білки 17.8 г; Жири 15.2 г; Вуглеводи 17.4 г. Умови зберігання:Температура зберігання +5 °C +25 °C при відносній вологості повітря не більше 70%
    кешбек 1 ₴

    Арахіс (ще поширені назви земляний та китайський горіх) – назва рослин із сімейства Бобових та однойменних плодів.Арахіс знаходить широке застосування в кондитерській та харчовій промисловості. Горішки вживають в їжу як у сирому, так і в підсмаженому вигляді, також їх додають у багато кондитерських виробів або роблять з них різні креми та пасти.У багатьох країнах основна маса врожаю переробляється на арахісову олію, яка за своїми харчовими якостями практично не поступається оливковій. Вищі сорти арахісової олії використовують для приготування маргарину, кондитерських та хлібобулочних виробів, рибних консервів та виготовлення медичних препаратів. Менш якісну олію використовують у виробництві мила.Також арахіс використовують у виробництві пластмас, штучної вовни (ардил), клею та іншої продукції хімічної промисловості.Склад:У 100 г сушеного арахісу міститься:Вода – 10 гБілки – 26.3 гЖири – 45.1 гВуглеводи – 10.0 г (в т.ч. моно- та дисахариди – 4.2 г)Зола – 2.6 гВітаміни:Вітамін В1 (тіамін) – 0.7 мгВітамін В2 (рибофлавін) – 0.1 мгНіацин (вітамін В3 чи вітамін РР) – 13.2 мгВітамін С (аскорбінова кислота) – 5 мгМакроелементи:Калій – 650 мгКальцій – 75 мгМагній – 180 мгНатрій – 22 мгФосфор – 350 мгМікроелементи:Залізо – 5.0 мгКалорійність:У 100 г арахісу у середньому міститься близько 551 ккал.Корисні властивості арахісу:Завдяки великій кількості антиоксидантів (представлених в основному поліфенолами), що входять до складу арахісу, він є відмінною профілактикою захворювань серцево-судинної системи, утворення злоякісних пухлин та процесів раннього старіння. За останніми даними за вираженістю антиоксидантного впливу арахіс стоїть на одному рівні з ожиною та суницею, і поступається лише гранату.Високий вміст протеїнів в арахісі досить швидко викликає почуття ситості, що використовується в різних дієтах схуднення, крім того білки цього горіха характеризуються оптимальним співвідношенням замінних і незамінних амінокислот, через що мають високий рівень засвоюваності.Також арахіс має жовчогінну дію, корисний при виразковій хворобі та гастритах, нормалізує процеси кровотворення, сприяє оновленню клітин шкіри, покращує слух, пам'ять та увагу, і благотворно впливає на статеві функції. Лікарі рекомендують невелику кількість арахісу при сильному виснаженні та тяжких хворобах.Обережно!Незважаючи на велику кількість корисних властивостей, дієтологи не рекомендують зловживати арахісом. Висока калорійність арахісу може призвести до появи надмірної ваги. Крім того сирі горішки можуть викликати різні порушення травної системи, а шкірка та пил арахісу є сильними алергенами, через що протипоказані алергікам. До основних симптомів алергічної реакції відносять:поява сверблячкинабряки порожнини рота та гортаніболі в животінудотау тяжких випадках анафілактичний шокТому при появі описаних симптомів алергії слід припинити вживання арахісу і продуктів, що містять його.
    кешбек 6 ₴

    Alesto, (Алесто), Фісташки – це добірні смажені горіхи без ароматизаторів та смакових добавок.На Сході фісташку називали магічним горіхом. Араби нічого не знали про антиоксиданти і вітамін E, але бачили, що вживання плодів ніби звертає час назад. Жителі Стародавньої Персії вважали фісташки символом багатства. Китайці називали їх «щасливими горіхами», тому що відкриті шкаралупи нагадують посмішку. Згодом цінність фісташок лише зросла.Фісташка багата вітамінами групи B, Е, залізом, міддю, цинком, калієм, кальцієм, натрієм, кремнієм, магнієм, селеном, фосфором, холіном та іншими мікроелементами та мінералами.Фісташки мають антиоксидантну та тонізуючу дію, знижують ризик онкологічних захворювань, гальмують процеси старіння. Їх називають горіхами молодості. Благотворно впливають на судини та мозкову діяльність.Особливу цінність для кісткової тканини має кальцій, що накопичується в горіхах. Горіхи фісташки мають протизапальну та відхаркувальну дію, зміцнюють імунітет, лікує ШКТ, зміцнюють очні м'язи, допомагають очистити свій організм від шлаків тощо.Їх рекомендують вживати при хронічній втомі.Alesto, Фісташки, 250 г, поставляється в м'якій упаковці, яка захищає всі смакові якості протягом тривалого часу. Склад та калорійність на 100г продукту:Енергетична цінність 560 ккал;Білки 20 г; Жири 45 г; Вуглеводи 27 г. Умови зберігання: Горіхи повинні зберігатися у холоді. Звичайна шафа досить задушлива для фісташок і скорочує термін дії корисних властивостей;Тримати подалі від джерел світла та тепла. Має бути досить темно і прохолодно;Волога несприятливо впливає горіхи. Щоб уникнути відсирення та псування продукту фісташки краще помістити в щільний поліетиленовий пакет або скляну банку;Чи не змішуйте свіжі горіхи з тими, що вже були у вас вдома. Вони мають різний термін зберігання. Несвіжі горіхи швидко зіпсують свіжокуплені.
    кешбек 15 ₴

    Мигдаль часто називають королівським горішком, хоча в науці він вважається кісточковим плодом. Так чи інакше, мигдальне дерево належить до сімейства рожевих, виду сливових. Щоправда, частіше зустрічається мигдальний чагарник. Батьківщиною його вважається Середня Азія, проте широка популярність була забезпечена йому ще з давніх-давен, тому що саджанці мигдалю мандрівники розвозили і висаджували по всьому світу. І, тим не тим не менш, це були дуже дорогі ласощі, доступні лише найвищим особам у державі. Вірно, це стало можливим не тільки завдяки відмінному смаку мигдалю, але і його цінним властивостям, які народні Цілителі помічали і застосовували в лікуванні різних захворювань. Цікаво те, що в Америці мигдаль від початку не ріс, а тепер Каліфорнія - найбільший постачальник мигдалю. тепер Каліфорнія - найбільший постачальник мигдалю по всьому світу. Після того, як пілігрими привезли цінні саджанці на американський континент, їх стали розсаджувати по всьому материку, і вони добре приживалися. Споживачами цінуються також плоди, вирощені в Іспанії та Йорданії.Способи застосуванняЗ давніх часів збереглися перекази про мигдаль як про плід, що приносить удачу, благополуччя, любов, здоров'я і щастя в дім. Багато народи пригощають ним гостей на весіллях, щоб цей символ допоміг молодим знайти все, що приносить цей горіх (залишимо цю назву як загальноприйняту). Мигдаль дуже корисно вживати як перекус, попередньо замочивши горіхи в очищеній воді й залишивши їх у такому стані на ніч. За цей час відбувається активація корисних корисних Корисні властивостіПерше, що можна відзначити в мигдалі - високий вміст мононасичених жирів, які дуже корисні для людини. Вони сприяють виведенню холестерину з організму. Наявність вітаміну В роблять мигдаль дуже корисним для побудови та нормального функціонування клітин, що дає змогу відсунути старіння організму. А вітамін Е має антиоксидантні властивості й також вважається вітаміном молодості - він допомагає запобігти онкологічним З мінеральних речовин у мигдалі багато магнію, калію, фосфору і кальцію. Поєднання цих речовин робить мигдаль корисним для Також мигдаль допомагає очищати і перешкоджати зростанню кишкового паразита, а також допомагає очищати і перешкоджати зростанню кишкового паразита. Це пов'язано з високою концентрацією жирних кислот. У протипоказаннях слід зазначити, що потрібно з обережністю вживати при порушенні серцевого ритму. умови зберіганняМиндаль слід зберігати за температур не вище 18-20 градусів Цельсія. Цельсія, за відносної вологості не вище 75%. Мигдаль слід тримати в герметичній тарі, без сторонніх запахів. У домашніх умовах для забезпечення такого виду зберігання можна використовувати холодильник. Способи застосування:З давніх-давен збереглися перекази про мигдаль як про плод, що приносить удачу, благополуччя, любов, здоров'я і щастя в будинок. Багато народів пригощають їм гостей на весіллях, щоб цей символ допоміг молодим знайти все, що приносить цей горіх (залишимо цю назву як загальноприйняте). Мигдаль дуже корисно вживати як перекушування, попередньо замочивши горіхи в очищеній воді і залишивши їх в такому стані на ніч. За цей час відбувається активація корисних речовин.Корисні властивості:Перше, що можна відзначити в мигдалі, - високий вміст мононасичених жирів, які дуже корисні для людини. Вони сприяють виведенню холестерину з організму. Наявність вітаміну В роблять мигдаль дуже корисним для побудови та нормального функціонування клітин, що дозволяє відсунути старіння організму. А вітамін Е має антиоксидантні властивості і також вважається вітаміном молодості – він допомагає запобігти онкологічним захворюванням.З мінеральних речовин у мигдалі багато магнію, калію, фосфору та кальцію. Поєднання цих речовин робить мигдаль корисним для серцево-судинної системи та всього організму загалом.Також мигдаль допомагає очищати та перешкоджати зростанню кишкового паразиту. Це пов'язано з високою концентрацією жирних кислот.У протипоказаннях слід зазначити, що слід обережно вживати при порушенні серцевого ритму.Умови зберігання:Мигдаль слід зберігати при температурах не вище 18-20 градусів Цельсія, при відносній вологості не вище 75%. Мигдаль слід тримати у герметичній тарі, без сторонніх запахів.У домашніх умовах для забезпечення такого типу зберігання можна використовувати холодильник.
    кешбек 7 ₴

    Як ви знаєте, арахіс – чудовий перекус. А з додаванням цукрової глазурі він стає приголомшливим ласощами. До його складу не входить жодних хімічних добавок та консервантів, тільки самі горішки та цукор. Це робить ласощі повністю натуральними і корисними для дорослих і дітей.Користь:Сам по собі арахіс – джерело необхідних вітамінів, мінералів, рослинних жирів та амінокислот. З додаванням цукру він стає не тільки чудовим джерелом енергії, але й просто солодким десертом. Такий перекус дозволить вам швидко заповнити сили та повернутися у робоче русло.Земляний горіх, як часто називають арахіс, допоможе:Зміцнити імунну систему; Нормалізувати роботу серця та судин; Поліпшити розумову діяльність; Налагодити травлення; Впоратися з депресіями та стресом. Завдяки своїм корисним властивостям арахіс у цукрі користується великою популярністю у людей різного віку та професій. Десерт може з легкістю замінити звичайні цукерки, печива та тістечка, оскільки анітрохи не поступається їм за смаком. Склад та калорійність:Такі горіхи в цукрі мають високу харчову цінність – приблизно 500 кілокалорій на 100 г продукту. Вони містяться: Білки 15 г Жири 23 г Вуглеводи 64 г Ці середні значення допоможуть вписати горіх у ваш раціон.
    кешбек 27 ₴

    Ядра кедрових горіхів є цінним харчовим продуктом рослинного походження, які мають низку позитивних і навіть лікувальних властивостей. Так, регулярно вживаючи кедрові горіхи, підвищуються захисні властивості організму, а також продовжується життєвий цикл.Корисні властивості ядер кедрових горіхів відомі ще в 17 столітті, тоді з них готували молоко та застосовували для підвищення імунітету, з його допомогою ефективно боролися із захворюваннями дихальних шляхів, а також сечостатевої системи. Кедрові горіхи - це справжня криниця незамінних амінокислот, вітамін і життєво важливих мікроелементів, якими багата олія цього продукту.Ядро кедрового горіха є маленьким зернятком блідо-жовтого кольору, що має яскравий смак.Поживні властивості:Енергетична цінність у 100 г продукту:білки – 13,7 г;жири – 68,4 г;вуглеводи – 13,1 г.Калорійність - 673 Ккал.Умови зберігання:Зберігати при температурі від +3°С до +20°С та відносній вологості повітря не більше 70% – 12 місяців.
    кешбек 3 ₴

    В арахісі містяться унікальні амінокислоти, вітаміни A, D, E, В1, В2, РР, Е,біотин, поліненасичена ліонолева та фолієва кислота, рослинні жири таінші мікроелементи.У ньому міститься понад 35 % білків і близько 50 % жирів, повністю відсутняхолестерин.Білки арахісу характеризуються оптимальним співвідношенням амінокислот, і тому вонидобре засвоюються організмом людини, а жири, що знаходяться в ньому, надають легкежовчогінна дія та корисні при виразковій хворобі та гастритах. Вживанняарахіса покращує пам'ять та увагу, слух, підвищує потенцію, нормалізує функціюнервової системи, серця, печінки та інших внутрішніх органів.Американськими вченими в результаті проведених досліджень з'ясували, що арахісмістить дуже багато антиоксидантів – речовин, які захищають клітини організмувід впливу шкідливих вільних радикалівАрахіс надає заспокійливий вплив при підвищеній нервовій збудливості,допомагає при безсонні, відновлює занепад сил, підвищує статеву потенціючоловіків та жінокУ рекордсменах за наявності заліза, калію, магнію, міді, марганцю.
    кешбек 18 ₴

    Мигдалеві пластівці являють собою сирі ядра мигдального горіха, які нашатковані тонкими пластинами. Такі платівки, які називають ще пелюстками, застосовують найчастіше для декорування та презентації різних страв, а також десертів. Крім цього їх використовують і як інгредієнт будь-якої страви для насичення ніжним горіховим смаком. Однак корисні властивості мигдальних пластівців практично нічим не відрізняються від цілісних ядер, які високо цінуються завдяки своїм цілющим та смаковим якостям.Вітаміни Е та В, безліч необхідних людському організму мінералів та мікроелементів, усім цим багаті мигдальні пелюстки. При регулярному вживанні в їжу покращується не тільки загальний стан людини, але й підвищується продуктивність роботи, енергетичний запас, покращується стан і колір шкіри, а також волосся.Поживні властивості:Енергетична цінність у 100 г продукту:білки – 21,22 г;жири – 49,42 г;вуглеводи – 9,47 г.Калорійність - 575 Ккал.Умови зберігання:Зберігати при температурі від +3°С до +20°С та відносній вологості повітря не більше 70% – 12 місяців.
    кешбек 20 ₴

    Горішки макадамії в/с у шкаралупі найкраще зберігають свою свіжість, а разом із нею і свої чарівні властивості. На шкаралупі виконаний надріз для зручності отримання найціннішого ядра. Макадамія є висококалорійним горіхом, який переважно росте в Австралії та Болівії. Ці горішки вважаються найдорожчими у всьому світі, тому що його вирощування – це дуже тривалий та складний процес. Щоб дерево почало приносити плоди, має пройти близько 8-10 років і при цьому його постійно атакують шкідники. Для повного дозрівання горіхи макадамія проводять приблизно 6-7 місяців під спекотними променями сонця.Крім того, ці горіхи високо цінуються через величезну кількість корисних поживних речовин. В першу чергу вони включають вітаміни груп В, Е, РР, а також це справжнє джерело мінералів, органічних елементів і кислот.Лікувальні властивості горіхів Макадамія широко відомі у всьому світі. Вважається, що регулярне застосування продукту в їжу сприяє позбавленню головного болю, дарує енергію, насичує і зволожує шкірний покрив, надаючи йому здорового вигляду. Також горіхи цього виду здатні нормалізувати показники холестерину в крові і сприятливо впливають на роботу серцево-судинної системи, суглобів, зміцнюють кістки.Поживні властивості:Енергетична цінність у 100 г продукту:білки – 7,79 г;жири – 76,08 г;вуглеводи – 13,38 г.Калорійність - 718 Ккал.Умови зберігання:Зберігати при температурі від +3°С до +20°С та відносній вологості повітря не більше 70% – 12 місяців.
    кешбек 1 ₴

    Плоди волоського горіха являють собою округлі великі поодинокі поодинокі однонасіннєві кістянки. При настанні зрілості зовнішня товста зелена шкірка підсихає, тріскається, відділяється від кісточки, лопається і розкривається. У процесі підсихання коричнева шкаралупа кісточки стає жорсткою і крихкою.
    кешбек 2 ₴

    Плоди волоського горіха являють собою округлі великі поодинокі поодинокі однонасіннєві кістянки. При настанні зрілості зовнішня товста зелена шкірка підсихає, тріскається, відділяється від кісточки, лопається і розкривається. У процесі підсихання коричнева шкаралупа кісточки стає жорсткою і крихкою.

    Доставка

    Відділення Нова пошта
    Поштомати Нова пошта
    Укрпошта
    Кур'єр Нова пошта
    Підпишіться на новини

    Kasta Black

    Безкоштовна доставка у відділення і поштомати «Нова пошта»
    Клієнти з підпискою Black отримують безкоштовну доставку товарів маркетплейсу та зі складу Kasta (товари з позначкою «діє Black») у будь-яке відділення чи поштомат «Нова пошта» при передплаті замовлення онлайн. Умови підписки діють на замовлення від 169 грн.
    Безкоштовна доставка товарів зі складу у відділення «Укрпошта»
    Підписка Black надає безкоштовну доставку товарів Black зі складу Kasta у будь-яке відділення «Укрпошта» при оплаті карткою онлайн. Умови підписки діють на замовлення від 169 грн.
    Кешбек 3% на товари Black
    Ми повертаємо 3% з кожної покупки, на яку діють умови Black та яка була передплачена карткою онлайн. Накопичені кошти можна вивести на картку чи використати на наступні покупки з Kasta. В період розпродажів для підписників Black кешбек може збільшуватись до 30%
    Ознайомитися з правилами Black

    Бренди