Конопляні висівки (конопляна клітковина) Конопляні висівки (конопляна клітковина) - використовують в харчуванні, як фізіологічно-активну добавку до їжі людиниз метою покращення травлення. Висівки конопляні містять біля 45% клітковини, яка має властивості видаляти токсини, що містяться в товстому кишнечнику, і запобігає їх подальшому утвореню. Регулярне вживання висівок конопляних допомагає зменшити надмірну вагу організму людини, відновити обмін речовин і зменшити рівень цукру в крові. Це унікальне джерело протеїнів та природного каротину. Конопляні висівки містить всі незамінні амінокислоти, необхідні для людського організму, жирні кислоти Омега-3, Омега-6 та Омега-9, співвідношення яких чудово підходять для людини. Висівки конопляні не містять психоактивних речовин та не містять глютен. СКЛАД: висівки зі знежиреного насіння конопель Поживна (харчова) та енергетична цінність на 100 г продукту: Енергетична цінність(калорійність) – 245 ккал/1024 к Дж Білки – 13÷14 г Вуглеводи – 10÷11 г Жири – 9÷10 г Клітковина – 42÷43 г Масова частка мінеральних речовин (в перерахунку на сухі речовини): Фосфор – 6,46 г/кг Цинк - 51,88 мг/кг Кальцій – 1,35 г/кг Кобальт – 0,67 мг/кг Магній – 1,75 г/кг Манган - 67,43 мг/кг Ферум – 78,06 мг/кг Купрум - 12,47 мг/кг В чому користь конопляних висівок (конопляної клітковини) ? Конопляні висівки містить йод, хром, срібло, літій, а також велику кількість клітковини та вітамінів А, Е, С. Вживання висівок конопель покращує стан імунної системи. Ці висівки мають протизапальний, пом’якшувальний та заспокійливий ефект. Допомагають знизити больові синдроми. А ще вони допомагають у схудненні. Вплив на організм: допомогає в зниженні ваги; нормалізують роботу кишечника; виводять з печінки токсини; підвищують імунітет; знижують рівень холестерину; насичують організм омега-3 і омега-6. Не містить: ГМО, глютен, штучних барвників, ароматизаторів, консервантів. Застосування: для очищення організму вживати по 1 столовій ложці в сирому вигляді, запиваючи водою, або додавати до кефіру (йогурту) та інших напоїв (на 1 стакан рідини); корисно додавати клітковину до складу будь-яких страв або використовувати для панірування; для вживання щоденно як замінник хліба. КРАЇНИ ПРИДАТНОСТІ 12 місяців від дати виготовлення Зберігати в сухих, добре провітрюваних приміщеннях, захищених від дії сонячних променів при температурі не вище +20 °С. Після відкриття упаковки вжити продукт протягом 6 місяців за умови зберігання при температурі 0-8 °С. ВИРОБНИК: ТОВ “Десналенд”