triangle
    Вид
    Колір
    Бренд
    Ціна
    від
    до
    Країна бренду
    Країна виробництва
    Індонезія
    Очистити все

    Продукти

    кешбек 1 ₴

    Країна походження: Індонезія. Кориця з давніх пір вкоренилася в кондитерській справі. Булочки з корицею стали класикою здобної випічки. Паличка кориці послужить приємним доповненням до ранкової чашки кави для гурманів цього напою. В індійській кухні пряність використовується не тільки в солодких стравах, але і в плові і в стравах з овочів, в салатах. Дуже добре поєднується кориця з яблучними стравами, а також з будь-якими молочними продуктами. Щіпка кориці, додана в тепле молоко, полегшує його засвоєння. Одна з основних прянощів для приготування зігріваючого напою "Глінтвейн". Палички кориці виглядають естетично і часто використовуються в декоративних цілях. Кориця і каси - це рослина одного сімейства, але різних видів, тому пряність кориця, отримана з цих рослин, також буде відрізнятися. Ні та, ні інша пряність підробкою не є. І кориця цейлонська, і каси-справжні натуральні прянощі, що відрізняються відтінками смаку і аромату, а також хімічним складом. Вважається, що цейлонська і малабарская кориця містить найбільше ефірних масел, тому і аромат у неї найбільш сильний, ніж у китайської або індійської. В Україні, в основному, поставляється індонезійська кориця (як її називають, каси). На якість кориці впливає, перш за все, вік дерева: чим старше дерево, тим товщі кора, і тим менше в ній ефірних масел. Кора молодого дерева-дуже тонкі багатошарові палички кориці-володіє великою кількістю ефірних масел, цінується вище, видобувається складніше. Так само при зборі кори з дерева знімається спочатку грубий шар, потім більш тонкі. Перші коштують дешевше, другі видобуваються складніше і за складом цінніші, тому коштують дорожче. Якщо необхідні палички кориці для приготування страв, де вони використовуються цілими - рекомендуємо купити кассию. Якщо потрібно подрібнити палички перед додаванням в блюдо, тоді беріть цейлонську. У нашому інтернет-магазині можна купити різні сорти кориці, а також корицю в порошку. Виробництво - Індонезія Термін зберігання, років - 2 Харчова цінність, г / 100г: білки - 4, жири - 1, вуглеводи - 27 Енергетична цінність, ккал / 100г - 247; Склад: палички кориці довжиною 7 см, ароматні, пряні, оранжево-коричневого кольору. Чистота 100%. Вміст олії - 1,10%, вологість - 12%, без ГМО. Фото не з інтернету, реальний товар в наявності. Величезний асортимент спецій, один з найбільших в Україні - понад 150 видів спецій і приправ в одному місці. Також в наявності аксесуари - млини, ємності для зберігання. Створюємо подарункові набори. Переходьте за посиланням на назву магазину і дивіться всі товари. Фасування можемо зробити будь-яку - від 50 грам. Відправляємо в день замовлення. У кожній посилці вас чекає сюрприз від "Перчика".
    кешбек 1 ₴

    Мускатний горіх - це спеція, яка росте на вічнозеленому дереві з наукової класифікації Myristica Fragrans. Мускат є рідною для островів в районі Індонезії. Ці дерева несуть мускатний колір, в якому утворюється ядро - горіх з висушеної оболонкою. Мускатний горіх ніжна, злегка солодкувата на смак спеція, яка широко використовується в кухнях по всьому світу, в тому числі, в західних і азіатських рецептах. Мускатний горіх містить в собі ряд поживних речовин, вітамінів, мінералів і органічних сполук. Головні - це тіамін, вітамін В6, марганець, фолієва кислота, магній, мідь і дієтичне волокно. Є досить популярною спецією, яка має здатність полегшити біль, заспокоює шлунок, сприяє зміцненню когнітивних функцій, допомагає при детоксикації організму, підвищує здоров'я шкіри, зменшує безсоння, підвищує функцію імунної системи, здатний запобігти лейкемію і поліпшити циркуляцію крові. Широкий спектр застосування мускатного горіха в домашній кулінарії, тому він обов'язково повинен бути присутнім на кухні в кожної господині! Перш за все він незамінний при виготовленні солодких страв. Кекси, пудинги, пироги стають набагато смачніше, якщо ароматизовані тертим мускатним горіхом. Смакові властивості його особливо посилюються до кінця випічки. Мускатний горіх покращує смак варення, компотів, напоїв. Добре поєднується з овочевими стравами (спаржа, шпинат, щавель, селера, брюссельська капуста і кольорова, картопля, горох, квасоля). Його додають в грибні та рибні страви, маринади, їм покращують смак і аромат молочних страв, а також коктейлів і інших напоїв, наприклад "Глінтвейну". У мускату пряний запах, він має післясмак - спочатку смак слабкий, а потім стає яскраво вираженим. Мускатний горіх не рекомендується вживати у великій кількості. У кулінарії широко застосовується для приготування пудингів, кремів, солодощів, випічки, компотів, варення. Мускат використовують для запікання фруктів. Деякі гурмани додають мускат в супи, бульйони, паштети, овочі, шніцелі. Виробництво - Індонезія Термін зберігання, років - 2 Харчова цінність, г / 100г: білки - 6, жири - 36, вуглеводи - 29 Енергетична цінність, ккал / 100г - 525; Склад: мускатний горіх вищого сорту свіжого помелу, без домішок Фото не з інтернету, реальний товар в наявності. Величезний асортимент спецій, один з найбільших в Україні - понад 150 видів спецій і приправ в одному місці. Також в наявності аксесуари - млини, ємності для зберігання. Створюємо подарункові набори. Переходьте за посиланням на назву магазину і дивіться всі товари. Фасування можемо зробити будь-яку - від 50 грам. Відправляємо в день замовлення. У кожній посилці вас чекає сюрприз від "Перчика".
    кешбек 1 ₴

    Мускатний горіх - плід мускатного дерева-лише після певної обробки стає пряністю. Виходить він тільки з абсолютно зрілих, мимовільно лопнули плодів. Широкий спектр застосування мускатного горіха в домашній кулінарії, тому він обов'язково повинен бути присутнім на кухні в кожної господині! Перш за все він незамінний при виготовленні солодких страв. Кекси, пудинги, пироги стають набагато смачніше, якщо ароматизовані тертим мускатним горіхом. Смакові властивості його особливо посилюються до кінця випічки. Мускатний горіх покращує смак варення, компотів, напоїв. Добре поєднується з овочевими стравами (спаржа, шпинат, щавель, селера, брюссельська капуста і кольорова, картопля, горох, квасоля). Його додають в грибні та рибні страви, маринади, їм покращують смак і аромат молочних страв, а також коктейлів і інших напоїв, наприклад "Глінтвейну". У мускату пряний запах, він має післясмак - спочатку смак слабкий, а потім стає яскраво вираженим. Мускатний горіх не рекомендується вживати у великій кількості. У кулінарії широко застосовується для приготування пудингів, кремів, солодощів, випічки, компотів, варення. Мускат використовують для запікання фруктів. Деякі гурмани додають мускат в супи, бульйони, паштети, овочі, шніцелі. Додають в спиртні напої і аперитиви для їх ароматизації, в томатний сік, молочні напої, гарячий лимонад, глінтвейн, пунш, какао. Мускат використовується в приготуванні шарлоток, фруктових тортів, морозива, збитих вершків. Активно використовують мускат і в приготуванні м'ясних бульйонів, супів, рису, кольоровий і брюссельської капусти, риби, птиці, м'яса, овочевих салатів, томатного соусу. Мускатний колір підходить для тих же страв. Але його не застосовують для приготування грибів, макаронів. А ще мускатний колір знаходить більш широке застосування для соусів в порівнянні з мускатним горіхом. Але традиційна французька кухня використовує в соусах плоди, а не колір. Виробництво - Індонезія Термін зберігання, років - 2 Харчова цінність, г / 100г: білки - 6, жири - 36, вуглеводи - 28 Енергетична цінність, ккал / 100 грам - 525; Склад: добірний мускатний горіх, сушений, в цілому вигляді. Фото не з інтернету, реальний товар в наявності. Величезний асортимент спецій, один з найбільших в Україні - понад 150 видів спецій і приправ в одному місці. Також в наявності аксесуари - млини, ємності для зберігання. Створюємо подарункові набори. Переходьте за посиланням на назву магазину і дивіться всі товари. Фасування можемо зробити будь-яку - від 50 грам. Відправляємо в день замовлення. У кожній посилці вас чекає сюрприз від "Перчика".

    Кориця по праву вважається королевою спецій. Кориця має приємний, солодкуватий і стійким трохи пекучим смаком. Використовується вона у вигляді цілих паличок або меленої. Кориця застосовується для приготування кондитерських виробів, перше, друге, солодких страв, як гарячих, так і холодних. Кориця чудово знезаражує продукти, тому її рекомендується додавати в швидкопсувні страви, а також в свіжовичавлені соки. Широко застосовується в кулінарії, де її додають в блюда з свинини, баранини, домашньої птиці, але найбільш широке застосування знаходить в різних кондитерських виробах, у випічці, сирних пастах стравах з фруктами (особливо добре поєднується з яблучними стравами). Найціннішим в кориці є зміст ефірних масел (2%), основними компонентами якого є коричнева альдегід і евгенол, а також смоли, крохмаль і дубильні речовини. За рахунок цього вона володіє антиоксидантим, протизапальною, діабетичним, що зігріває, заспокійливим і антисептичну властивостями. Виробництво - Індонезія Термін зберігання, років - 2 Харчова цінність, г / 100г: білки - 4, жири - 18, вуглеводи - 27 Енергетична цінність, ккал / 100 грам - 247; Склад: мелена кориця, без домішок, свіжий помел Фото не з інтернету, реальний товар в наявності. Величезний асортимент спецій, один з найбільших в Україні - понад 150 видів спецій і приправ в одному місці. Також в наявності аксесуари - млини, ємності для зберігання. Створюємо подарункові набори. Переходьте за посиланням на назву магазину і дивіться всі товари. Фасування можемо зробити будь-яку - від 50 грам. Відправляємо в день замовлення. У кожній посилці вас чекає сюрприз від "Перчика".
    кешбек 1 ₴

    Кориця по праву вважається королевою спецій. Кориця має приємний, солодкуватий і стійким трохи пекучим смаком. Використовується вона у вигляді цілих паличок або меленої. Кориця застосовується для приготування кондитерських виробів, перше, друге, солодких страв, як гарячих, так і холодних. Кориця чудово знезаражує продукти, тому її рекомендується додавати в швидкопсувні страви, а також в свіжовичавлені соки. Широко застосовується в кулінарії, де її додають в блюда з свинини, баранини, домашньої птиці, але найбільш широке застосування знаходить в різних кондитерських виробах, у випічці, сирних пастах стравах з фруктами (особливо добре поєднується з яблучними стравами). Найціннішим в кориці є зміст ефірних масел (2%), основними компонентами якого є коричнева альдегід і евгенол, а також смоли, крохмаль і дубильні речовини. За рахунок цього вона володіє антиоксидантим, протизапальною, діабетичним, що зігріває, заспокійливим і антисептичну властивостями. Виробництво - Індонезія Термін зберігання, років - 2 Харчова цінність, г / 100г: білки - 4, жири - 18, вуглеводи - 27 Енергетична цінність, ккал / 100 грам - 247; Склад: мелена кориця, без домішок, свіжий помел Фото не з інтернету, реальний товар в наявності. Величезний асортимент спецій, один з найбільших в Україні - понад 150 видів спецій і приправ в одному місці. Також в наявності аксесуари - млини, ємності для зберігання. Створюємо подарункові набори. Переходьте за посиланням на назву магазину і дивіться всі товари. Фасування можемо зробити будь-яку - від 50 грам. Відправляємо в день замовлення. У кожній посилці вас чекає сюрприз від "Перчика".
    кешбек 2 ₴

    Різкий, солодкий аромат гвоздики прекрасно підходить м'яса, маринованим овочам і рибі, а також фруктам, таким як яблука, апельсини і сливи. Яблука і гвоздика являють собою ідеальне поєднання. У кулінарії гвоздика використовується для приготування компотів, страв з рису. Рідше використовується у випічці в поєднанні з корицею і імбиром. Гвоздика також є важливим компонентом глінтвейну. Чим більше тонкий аромат потрібно додати страві, тим пізніше потрібно класти гвоздику при приготуванні (наприклад, в киплячі страви гвоздика кладеться за 3 хвилини до закінчення готування, інакше аромат буде слабким, і блюдо придбає гіркий смак). Кулінари використовують для солодких страв капелюшки, так як вони більш пряні, а для маринадів і соусів - черешки (вони надають пекучість страви). Гвоздика чудово освіжає і тонізує. У ній містяться сполуки, які допомагають зміцнювати імунну систему. Гвоздика є відмінним джерелом марганцю, вітаміну К і харчових волокон, заліза, магнію і кальцію. Виробництво - Індонезія Термін зберігання, років - 2 Харчова цінність, г / 100г: білки - 6, жири - 13, вуглеводи - 32 Енергетична цінність, ккал / 100г - 274; Склад: сушені бутони гвоздики, чисті, добірні, маслянисті. Довжина 0,8-0,9 см Фото не з інтернету, реальний товар в наявності. Величезний асортимент спецій, один з найбільших в Україні - понад 150 видів спецій і приправ в одному місці. Також в наявності аксесуари - млини, ємності для зберігання. Створюємо подарункові набори. Переходьте за посиланням на назву магазину і дивіться всі товари. Фасування можемо зробити будь-яку - від 50 грам. Відправляємо в день замовлення. У кожній посилці вас чекає сюрприз від "Перчика".

    У меленому імбирі велика концентрація компонентів, що зумовлюють його характерний смак, тому він набагато гостріший, ніж корінь імбиру. Користу імбиру важко переоцінити, і про це можна розповідати годинами. Якщо після робочого дня Ви відчуваєте втому, тяжкість у всьому тілі, імбирний чай допоможе зняти всі неприємні симптоми. Він нормалізує процес травлення, допомагаючи тяжкій їжі краще засвоюватися. Саме тому його кладуть у страви з бобових, борошняні вироби, солодощі, а також кисломолочні продукти. До речі, імбир є дуже ефективним засобом при схудненні. Не можна не згадати про особливу користь імбиру для чоловіків та жінок. За рахунок вмісту в його складі ефірних олій імбир сприяє поліпшенню циркуляції крові в ділянці тазу та статевих органах, тому вважається афродизіаком. Для підвищення сексуальних можливостей рекомендується вживати цю прянощі як чоловікам, так і жінкам. Виробництво - Індонезія Термін зберігання, років 2 Харчова цінність, г/100г: білки 9, жири 42, вуглеводи 57 Енергетична цінність, ккал/100 г - 335; Склад: 100% імбир мелений, без домішок Фото не з інтернету, реальний товар в наявності. Величезний асортимент спецій, один з найбільших в Україні - понад 150 видів спецій і приправ в одному місці. Також в наявності аксесуари - млини, ємності для зберігання. Створюємо подарункові набори. Переходьте за посиланням на назву магазину і дивіться всі товари. Фасування можемо зробити будь-яку - від 50 грам. Відправляємо в день замовлення. У кожній посилці вас чекає сюрприз від "Перчика".
    кешбек 12 ₴

    Кокосова стружка приготовлена з м'якоті натурального кокоса і багата амінокислотами, антиоксидантами, вітамінами B, E, C, комплексом корисних мікроелементів і клітковиною. Кокосова стружка хороша в рецептах домашньої випічки, як кондитерської посипання, добавки до сироедческім цукеркам із сухофруктів, чудова в кашах, доповнює улюблені мюслі. Страви і десерти з кокосовою стружкою стануть смачним прикрасою вашого столу. Біла м'ясиста частина насіння їстівна і використовується свіжої або висохлої в кулінарії, як кокосова стружка, яка виготовляється зі свіжої м'якоті кокоса. Стружку з м'якоті кокоса застосовують не тільки для обсипання кексів, тортів, печива, а так само в тісто оних, вона також є інгредієнтом при приготуванні деяких страв. Під кокосовим молоком іноді помилково розуміють рідина всередині горіха. Насправді кокосове молоко виробляють, витримуючи натерту м'якоть кокоса в гарячій воді. В результаті виходить молочно-біла непрозора емульсія з солодким кокосовим запахом, яка через деякий час розділяється на вершки і воду. Кокосова стружка з перцем чилі - дивовижна приправа до будь-яких страв. Навіть до солодких. Унікальна різновид насичених жирів, що входять до складу кокосового масла, сприяє запобіганню та лікуванню захворювань серця. На відміну від інших масел і жирів, кокосове масло містить велику кількість жирної кислоти, відомої також як лауриновая кислота. Це основна жирна кислота, що міститься в грудному молоці. Кокосова стружка залишається пористої навіть після насичення водою, чим зумовлені її відмінні "чистять" властивості. Кокосове волокно добре очищає кишечник від отруйних продуктів і залишків їжі. Країна виробник Індонезія Склад Кокос 100% Жирність 50% Фото не з інтернету, реальний товар в наявності. Величезний асортимент спецій, один з найбільших в Україні - понад 150 видів спецій і приправ в одному місці. Також в наявності аксесуари - млини, ємності для зберігання. Створюємо подарункові набори. Переходьте за посиланням на назву магазину і дивіться всі товари. Фасування можемо зробити будь-яку - від 50 грам. Відправляємо в день замовлення. У кожній посилці вас чекає сюрприз від "Перчика".
    кешбек 2 ₴

    У меленому імбирі велика концентрація компонентів, що зумовлюють його характерний смак, тому він набагато гостріший, ніж корінь імбиру. Користу імбиру важко переоцінити, і про це можна розповідати годинами. Якщо після робочого дня Ви відчуваєте втому, тяжкість у всьому тілі, імбирний чай допоможе зняти всі неприємні симптоми. Він нормалізує процес травлення, допомагаючи тяжкій їжі краще засвоюватися. Саме тому його кладуть у страви з бобових, борошняні вироби, солодощі, а також кисломолочні продукти. До речі, імбир є дуже ефективним засобом при схудненні. Не можна не згадати про особливу користь імбиру для чоловіків та жінок. За рахунок вмісту в його складі ефірних олій імбир сприяє поліпшенню циркуляції крові в ділянці тазу та статевих органах, тому вважається афродизіаком. Для підвищення сексуальних можливостей рекомендується вживати цю прянощі як чоловікам, так і жінкам. Виробництво - Індонезія Термін зберігання, років 2 Харчова цінність, г/100г: білки 9, жири 42, вуглеводи 57 Енергетична цінність, ккал/100 г - 335; Склад: 100% імбир мелений, без домішок Фото не з інтернету, реальний товар в наявності. Величезний асортимент спецій, один з найбільших в Україні - понад 150 видів спецій і приправ в одному місці. Також в наявності аксесуари - млини, ємності для зберігання. Створюємо подарункові набори. Переходьте за посиланням на назву магазину і дивіться всі товари. Фасування можемо зробити будь-яку - від 50 грам. Відправляємо в день замовлення. У кожній посилці вас чекає сюрприз від "Перчика".
    кешбек 1 ₴

    Кокосова стружка приготовлена з м'якоті натурального кокоса і багата амінокислотами, антиоксидантами, вітамінами B, E, C, комплексом корисних мікроелементів і клітковиною. Кокосова стружка хороша в рецептах домашньої випічки, як кондитерської посипання, добавки до сироедческім цукеркам із сухофруктів, чудова в кашах, доповнює улюблені мюслі. Страви і десерти з кокосовою стружкою стануть смачним прикрасою вашого столу. Біла м'ясиста частина насіння їстівна і використовується свіжої або висохлої в кулінарії, як кокосова стружка, яка виготовляється зі свіжої м'якоті кокоса. Стружку з м'якоті кокоса застосовують не тільки для обсипання кексів, тортів, печива, а так само в тісто оних, вона також є інгредієнтом при приготуванні деяких страв. Під кокосовим молоком іноді помилково розуміють рідина всередині горіха. Насправді кокосове молоко виробляють, витримуючи натерту м'якоть кокоса в гарячій воді. В результаті виходить молочно-біла непрозора емульсія з солодким кокосовим запахом, яка через деякий час розділяється на вершки і воду. Кокосова стружка з перцем чилі - дивовижна приправа до будь-яких страв. Навіть до солодких. Унікальна різновид насичених жирів, що входять до складу кокосового масла, сприяє запобіганню та лікуванню захворювань серця. На відміну від інших масел і жирів, кокосове масло містить велику кількість жирної кислоти, відомої також як лауриновая кислота. Це основна жирна кислота, що міститься в грудному молоці. Кокосова стружка залишається пористої навіть після насичення водою, чим зумовлені її відмінні "чистять" властивості. Кокосове волокно добре очищає кишечник від отруйних продуктів і залишків їжі. Країна виробник Індонезія Склад Кокос 100% Жирність 50% Фото не з інтернету, реальний товар в наявності. Величезний асортимент спецій, один з найбільших в Україні - понад 150 видів спецій і приправ в одному місці. Також в наявності аксесуари - млини, ємності для зберігання. Створюємо подарункові набори. Переходьте за посиланням на назву магазину і дивіться всі товари. Фасування можемо зробити будь-яку - від 50 грам. Відправляємо в день замовлення. У кожній посилці вас чекає сюрприз від "Перчика".
    кешбек 1 ₴

    У меленому імбирі велика концентрація компонентів, що зумовлюють його характерний смак, тому він набагато гостріший, ніж корінь імбиру. Користу імбиру важко переоцінити, і про це можна розповідати годинами. Якщо після робочого дня Ви відчуваєте втому, тяжкість у всьому тілі, імбирний чай допоможе зняти всі неприємні симптоми. Він нормалізує процес травлення, допомагаючи тяжкій їжі краще засвоюватися. Саме тому його кладуть у страви з бобових, борошняні вироби, солодощі, а також кисломолочні продукти. До речі, імбир є дуже ефективним засобом при схудненні. Не можна не згадати про особливу користь імбиру для чоловіків та жінок. За рахунок вмісту в його складі ефірних олій імбир сприяє поліпшенню циркуляції крові в ділянці тазу та статевих органах, тому вважається афродизіаком. Для підвищення сексуальних можливостей рекомендується вживати цю прянощі як чоловікам, так і жінкам. Виробництво - Індонезія Термін зберігання, років 2 Харчова цінність, г/100г: білки 9, жири 42, вуглеводи 57 Енергетична цінність, ккал/100 г - 335; Склад: 100% імбир мелений, без домішок Фото не з інтернету, реальний товар в наявності. Величезний асортимент спецій, один з найбільших в Україні - понад 150 видів спецій і приправ в одному місці. Також в наявності аксесуари - млини, ємності для зберігання. Створюємо подарункові набори. Переходьте за посиланням на назву магазину і дивіться всі товари. Фасування можемо зробити будь-яку - від 50 грам. Відправляємо в день замовлення. У кожній посилці вас чекає сюрприз від "Перчика".
    кешбек 3 ₴

    Мускатний горіх - це спеція, яка росте на вічнозеленому дереві з наукової класифікації Myristica Fragrans. Мускат є рідною для островів в районі Індонезії. Ці дерева несуть мускатний колір, в якому утворюється ядро - горіх з висушеної оболонкою. Мускатний горіх ніжна, злегка солодкувата на смак спеція, яка широко використовується в кухнях по всьому світу, в тому числі, в західних і азіатських рецептах. Мускатний горіх містить в собі ряд поживних речовин, вітамінів, мінералів і органічних сполук. Головні - це тіамін, вітамін В6, марганець, фолієва кислота, магній, мідь і дієтичне волокно. Є досить популярною спецією, яка має здатність полегшити біль, заспокоює шлунок, сприяє зміцненню когнітивних функцій, допомагає при детоксикації організму, підвищує здоров'я шкіри, зменшує безсоння, підвищує функцію імунної системи, здатний запобігти лейкемію і поліпшити циркуляцію крові. Широкий спектр застосування мускатного горіха в домашній кулінарії, тому він обов'язково повинен бути присутнім на кухні в кожної господині! Перш за все він незамінний при виготовленні солодких страв. Кекси, пудинги, пироги стають набагато смачніше, якщо ароматизовані тертим мускатним горіхом. Смакові властивості його особливо посилюються до кінця випічки. Мускатний горіх покращує смак варення, компотів, напоїв. Добре поєднується з овочевими стравами (спаржа, шпинат, щавель, селера, брюссельська капуста і кольорова, картопля, горох, квасоля). Його додають в грибні та рибні страви, маринади, їм покращують смак і аромат молочних страв, а також коктейлів і інших напоїв, наприклад "Глінтвейну". У мускату пряний запах, він має післясмак - спочатку смак слабкий, а потім стає яскраво вираженим. Мускатний горіх не рекомендується вживати у великій кількості. У кулінарії широко застосовується для приготування пудингів, кремів, солодощів, випічки, компотів, варення. Мускат використовують для запікання фруктів. Деякі гурмани додають мускат в супи, бульйони, паштети, овочі, шніцелі. Виробництво - Індонезія Термін зберігання, років - 2 Харчова цінність, г / 100г: білки - 6, жири - 36, вуглеводи - 29 Енергетична цінність, ккал / 100г - 525; Склад: мускатний горіх вищого сорту свіжого помелу, без домішок Фото не з інтернету, реальний товар в наявності. Величезний асортимент спецій, один з найбільших в Україні - понад 150 видів спецій і приправ в одному місці. Також в наявності аксесуари - млини, ємності для зберігання. Створюємо подарункові набори. Переходьте за посиланням на назву магазину і дивіться всі товари. Фасування можемо зробити будь-яку - від 50 грам. Відправляємо в день замовлення. У кожній посилці вас чекає сюрприз від "Перчика".
    кешбек 2 ₴

    Країна походження: Індонезія. Кориця з давніх пір вкоренилася в кондитерській справі. Булочки з корицею стали класикою здобної випічки. Паличка кориці послужить приємним доповненням до ранкової чашки кави для гурманів цього напою. В індійській кухні пряність використовується не тільки в солодких стравах, але і в плові і в стравах з овочів, в салатах. Дуже добре поєднується кориця з яблучними стравами, а також з будь-якими молочними продуктами. Щіпка кориці, додана в тепле молоко, полегшує його засвоєння. Одна з основних прянощів для приготування зігріваючого напою "Глінтвейн". Палички кориці виглядають естетично і часто використовуються в декоративних цілях. Кориця і каси - це рослина одного сімейства, але різних видів, тому пряність кориця, отримана з цих рослин, також буде відрізнятися. Ні та, ні інша пряність підробкою не є. І кориця цейлонська, і каси-справжні натуральні прянощі, що відрізняються відтінками смаку і аромату, а також хімічним складом. Вважається, що цейлонська і малабарская кориця містить найбільше ефірних масел, тому і аромат у неї найбільш сильний, ніж у китайської або індійської. В Україні, в основному, поставляється індонезійська кориця (як її називають, каси). На якість кориці впливає, перш за все, вік дерева: чим старше дерево, тим товщі кора, і тим менше в ній ефірних масел. Кора молодого дерева-дуже тонкі багатошарові палички кориці-володіє великою кількістю ефірних масел, цінується вище, видобувається складніше. Так само при зборі кори з дерева знімається спочатку грубий шар, потім більш тонкі. Перші коштують дешевше, другі видобуваються складніше і за складом цінніші, тому коштують дорожче. Якщо необхідні палички кориці для приготування страв, де вони використовуються цілими - рекомендуємо купити кассию. Якщо потрібно подрібнити палички перед додаванням в блюдо, тоді беріть цейлонську. У нашому інтернет-магазині можна купити різні сорти кориці, а також корицю в порошку. Виробництво - Індонезія Термін зберігання, років - 2 Харчова цінність, г / 100г: білки - 4, жири - 1, вуглеводи - 27 Енергетична цінність, ккал / 100г - 247; Склад: палички кориці довжиною 7 см, ароматні, пряні, оранжево-коричневого кольору. Чистота 100%. Вміст олії - 1,10%, вологість - 12%, без ГМО. Фото не з інтернету, реальний товар в наявності. Величезний асортимент спецій, один з найбільших в Україні - понад 150 видів спецій і приправ в одному місці. Також в наявності аксесуари - млини, ємності для зберігання. Створюємо подарункові набори. Переходьте за посиланням на назву магазину і дивіться всі товари. Фасування можемо зробити будь-яку - від 50 грам. Відправляємо в день замовлення. У кожній посилці вас чекає сюрприз від "Перчика".
    кешбек 2 ₴

    Гвоздика універсальна приправа, яку можна використовувати в напоях, в солодких і солоних стравах. Різкий, солодкий аромат гвоздики прекрасно підходить м'яса, маринованим овочам і рибі, а також фруктам, таким як яблука, апельсини і сливи. Яблука і гвоздика являють собою ідеальне поєднання. Рідше використовується у випічці в поєднанні з корицею і імбиром. Гвоздика також є важливим компонентом різних зимових напоїв, таких, як глінтвейн. Чим більше тонкий аромат потрібно додати страві, тим пізніше потрібно класти гвоздику при приготуванні (наприклад, в киплячі страви гвоздика кладеться за 3 хвилини до закінчення готування, інакше аромат буде слабким, і блюдо придбає гіркий смак). Гвоздика чудово освіжає і тонізує. У ній містяться сполуки, які допомагають зміцнювати імунну систему. Гвоздика є відмінним джерелом марганцю, вітаміну К і харчових волокон, заліза, магнію і кальцію. Вона може допомогти тимчасово притупити зубний біль до візиту до стоматолога. Використовуйте гвоздику в домашньому господарстві, щоб створити прекрасний аромат в будинку. Її запах відлякує паразитів. Зберігайте мелену гвоздику в щільно закривається ємності, щоб уникнути втрати нею аромату. Гвоздика використовувалася протягом тисяч років в Індії і Китаї не тільки як спеція і приправа, але і як ліки від багатьох хвороб. У китайській медицині вважається, що спеція має властивості афродізіака. Ефективна при лікування ряду патогенних заболевний за рахунок наявності антибактеріального властивості. Корисна при Борье з раком легенів на ранніх стадіях. Підходить для захисту органів від воздействеем вільних радикалів, особливо печінки. Застосовується для контролю рівня цукру в крові. Іспользутся при остеопорозі. Укрпелает імунну систему. Має болезаспокійливі властивості. Застосуються для лікування захворювань ясен і порожнини рота, особливо корисно жування гвоздики. Ефективна для зниження головного болю. Лікує шкірні захворювання: вугри, рубці, акне. Виробництво - Індонезія Урожай - 2021 Термін зберігання, років - 2 Харчова цінність, г / 100г: білки - 6, жири - 13, вуглеводи - 31 Енергетична цінність, ккал / 100г - 274; Склад: свіжомелених гвоздика в меленої вигляді, без домішок, без ГМО Фото не з інтернету, реальний товар в наявності. Величезний асортимент спецій, один з найбільших в Україні - понад 150 видів спецій і приправ в одному місці. Також в наявності аксесуари - млини, ємності для зберігання. Створюємо подарункові набори. Переходьте за посиланням на назву магазину і дивіться всі товари. Фасування можемо зробити будь-яку - від 50 грам. Відправляємо в день замовлення. У кожній посилці вас чекає сюрприз від "Перчика".
    кешбек 3 ₴

    Мускатний горіх - це спеція, яка росте на вічнозеленому дереві з наукової класифікації Myristica Fragrans. Мускат є рідною для островів в районі Індонезії. Ці дерева несуть мускатний колір, в якому утворюється ядро - горіх з висушеної оболонкою. Мускатний горіх ніжна, злегка солодкувата на смак спеція, яка широко використовується в кухнях по всьому світу, в тому числі, в західних і азіатських рецептах. Мускатний горіх містить в собі ряд поживних речовин, вітамінів, мінералів і органічних сполук. Головні - це тіамін, вітамін В6, марганець, фолієва кислота, магній, мідь і дієтичне волокно. Є досить популярною спецією, яка має здатність полегшити біль, заспокоює шлунок, сприяє зміцненню когнітивних функцій, допомагає при детоксикації організму, підвищує здоров'я шкіри, зменшує безсоння, підвищує функцію імунної системи, здатний запобігти лейкемію і поліпшити циркуляцію крові. Широкий спектр застосування мускатного горіха в домашній кулінарії, тому він обов'язково повинен бути присутнім на кухні в кожної господині! Перш за все він незамінний при виготовленні солодких страв. Кекси, пудинги, пироги стають набагато смачніше, якщо ароматизовані тертим мускатним горіхом. Смакові властивості його особливо посилюються до кінця випічки. Мускатний горіх покращує смак варення, компотів, напоїв. Добре поєднується з овочевими стравами (спаржа, шпинат, щавель, селера, брюссельська капуста і кольорова, картопля, горох, квасоля). Його додають в грибні та рибні страви, маринади, їм покращують смак і аромат молочних страв, а також коктейлів і інших напоїв, наприклад "Глінтвейну". У мускату пряний запах, він має післясмак - спочатку смак слабкий, а потім стає яскраво вираженим. Мускатний горіх не рекомендується вживати у великій кількості. У кулінарії широко застосовується для приготування пудингів, кремів, солодощів, випічки, компотів, варення. Мускат використовують для запікання фруктів. Деякі гурмани додають мускат в супи, бульйони, паштети, овочі, шніцелі. Виробництво - Індонезія Термін зберігання, років - 2 Харчова цінність, г / 100г: білки - 6, жири - 36, вуглеводи - 29 Енергетична цінність, ккал / 100г - 525; Склад: мускатний горіх вищого сорту свіжого помелу, без домішок Фото не з інтернету, реальний товар в наявності. Величезний асортимент спецій, один з найбільших в Україні - понад 150 видів спецій і приправ в одному місці. Також в наявності аксесуари - млини, ємності для зберігання. Створюємо подарункові набори. Переходьте за посиланням на назву магазину і дивіться всі товари. Фасування можемо зробити будь-яку - від 50 грам. Відправляємо в день замовлення. У кожній посилці вас чекає сюрприз від "Перчика".
    кешбек 5 ₴

    Різкий, солодкий аромат гвоздики прекрасно підходить м'яса, маринованим овочам і рибі, а також фруктам, таким як яблука, апельсини і сливи. Яблука і гвоздика являють собою ідеальне поєднання. У кулінарії гвоздика використовується для приготування компотів, страв з рису. Рідше використовується у випічці в поєднанні з корицею і імбиром. Гвоздика також є важливим компонентом глінтвейну. Чим більше тонкий аромат потрібно додати страві, тим пізніше потрібно класти гвоздику при приготуванні (наприклад, в киплячі страви гвоздика кладеться за 3 хвилини до закінчення готування, інакше аромат буде слабким, і блюдо придбає гіркий смак). Кулінари використовують для солодких страв капелюшки, так як вони більш пряні, а для маринадів і соусів - черешки (вони надають пекучість страви). Гвоздика чудово освіжає і тонізує. У ній містяться сполуки, які допомагають зміцнювати імунну систему. Гвоздика є відмінним джерелом марганцю, вітаміну К і харчових волокон, заліза, магнію і кальцію. Виробництво - Індонезія Термін зберігання, років - 2 Харчова цінність, г / 100г: білки - 6, жири - 13, вуглеводи - 32 Енергетична цінність, ккал / 100г - 274; Склад: сушені бутони гвоздики, чисті, добірні, маслянисті. Довжина 0,8-0,9 см Фото не з інтернету, реальний товар в наявності. Величезний асортимент спецій, один з найбільших в Україні - понад 150 видів спецій і приправ в одному місці. Також в наявності аксесуари - млини, ємності для зберігання. Створюємо подарункові набори. Переходьте за посиланням на назву магазину і дивіться всі товари. Фасування можемо зробити будь-яку - від 50 грам. Відправляємо в день замовлення. У кожній посилці вас чекає сюрприз від "Перчика".
    кешбек 2 ₴

    Кориця по праву вважається королевою спецій. Кориця має приємний, солодкуватий і стійким трохи пекучим смаком. Використовується вона у вигляді цілих паличок або меленої. Кориця застосовується для приготування кондитерських виробів, перше, друге, солодких страв, як гарячих, так і холодних. Кориця чудово знезаражує продукти, тому її рекомендується додавати в швидкопсувні страви, а також в свіжовичавлені соки. Широко застосовується в кулінарії, де її додають в блюда з свинини, баранини, домашньої птиці, але найбільш широке застосування знаходить в різних кондитерських виробах, у випічці, сирних пастах стравах з фруктами (особливо добре поєднується з яблучними стравами). Найціннішим в кориці є зміст ефірних масел (2%), основними компонентами якого є коричнева альдегід і евгенол, а також смоли, крохмаль і дубильні речовини. За рахунок цього вона володіє антиоксидантим, протизапальною, діабетичним, що зігріває, заспокійливим і антисептичну властивостями. Виробництво - Індонезія Термін зберігання, років - 2 Харчова цінність, г / 100г: білки - 4, жири - 18, вуглеводи - 27 Енергетична цінність, ккал / 100 грам - 247; Склад: мелена кориця, без домішок, свіжий помел Фото не з інтернету, реальний товар в наявності. Величезний асортимент спецій, один з найбільших в Україні - понад 150 видів спецій і приправ в одному місці. Також в наявності аксесуари - млини, ємності для зберігання. Створюємо подарункові набори. Переходьте за посиланням на назву магазину і дивіться всі товари. Фасування можемо зробити будь-яку - від 50 грам. Відправляємо в день замовлення. У кожній посилці вас чекає сюрприз від "Перчика".
    кешбек 4 ₴

    Гвоздика універсальна приправа, яку можна використовувати в напоях, в солодких і солоних стравах. Різкий, солодкий аромат гвоздики прекрасно підходить м'яса, маринованим овочам і рибі, а також фруктам, таким як яблука, апельсини і сливи. Яблука і гвоздика являють собою ідеальне поєднання. Рідше використовується у випічці в поєднанні з корицею і імбиром. Гвоздика також є важливим компонентом різних зимових напоїв, таких, як глінтвейн. Чим більше тонкий аромат потрібно додати страві, тим пізніше потрібно класти гвоздику при приготуванні (наприклад, в киплячі страви гвоздика кладеться за 3 хвилини до закінчення готування, інакше аромат буде слабким, і блюдо придбає гіркий смак). Гвоздика чудово освіжає і тонізує. У ній містяться сполуки, які допомагають зміцнювати імунну систему. Гвоздика є відмінним джерелом марганцю, вітаміну К і харчових волокон, заліза, магнію і кальцію. Вона може допомогти тимчасово притупити зубний біль до візиту до стоматолога. Використовуйте гвоздику в домашньому господарстві, щоб створити прекрасний аромат в будинку. Її запах відлякує паразитів. Зберігайте мелену гвоздику в щільно закривається ємності, щоб уникнути втрати нею аромату. Гвоздика використовувалася протягом тисяч років в Індії і Китаї не тільки як спеція і приправа, але і як ліки від багатьох хвороб. У китайській медицині вважається, що спеція має властивості афродізіака. Ефективна при лікування ряду патогенних заболевний за рахунок наявності антибактеріального властивості. Корисна при Борье з раком легенів на ранніх стадіях. Підходить для захисту органів від воздействеем вільних радикалів, особливо печінки. Застосовується для контролю рівня цукру в крові. Іспользутся при остеопорозі. Укрпелает імунну систему. Має болезаспокійливі властивості. Застосуються для лікування захворювань ясен і порожнини рота, особливо корисно жування гвоздики. Ефективна для зниження головного болю. Лікує шкірні захворювання: вугри, рубці, акне. Виробництво - Індонезія Урожай - 2021 Термін зберігання, років - 2 Харчова цінність, г / 100г: білки - 6, жири - 13, вуглеводи - 31 Енергетична цінність, ккал / 100г - 274; Склад: свіжомелених гвоздика в меленої вигляді, без домішок, без ГМО Фото не з інтернету, реальний товар в наявності. Величезний асортимент спецій, один з найбільших в Україні - понад 150 видів спецій і приправ в одному місці. Також в наявності аксесуари - млини, ємності для зберігання. Створюємо подарункові набори. Переходьте за посиланням на назву магазину і дивіться всі товари. Фасування можемо зробити будь-яку - від 50 грам. Відправляємо в день замовлення. У кожній посилці вас чекає сюрприз від "Перчика".
    кешбек 6 ₴

    Мускатний горіх - плід мускатного дерева-лише після певної обробки стає пряністю. Виходить він тільки з абсолютно зрілих, мимовільно лопнули плодів. Широкий спектр застосування мускатного горіха в домашній кулінарії, тому він обов'язково повинен бути присутнім на кухні в кожної господині! Перш за все він незамінний при виготовленні солодких страв. Кекси, пудинги, пироги стають набагато смачніше, якщо ароматизовані тертим мускатним горіхом. Смакові властивості його особливо посилюються до кінця випічки. Мускатний горіх покращує смак варення, компотів, напоїв. Добре поєднується з овочевими стравами (спаржа, шпинат, щавель, селера, брюссельська капуста і кольорова, картопля, горох, квасоля). Його додають в грибні та рибні страви, маринади, їм покращують смак і аромат молочних страв, а також коктейлів і інших напоїв, наприклад "Глінтвейну". У мускату пряний запах, він має післясмак - спочатку смак слабкий, а потім стає яскраво вираженим. Мускатний горіх не рекомендується вживати у великій кількості. У кулінарії широко застосовується для приготування пудингів, кремів, солодощів, випічки, компотів, варення. Мускат використовують для запікання фруктів. Деякі гурмани додають мускат в супи, бульйони, паштети, овочі, шніцелі. Додають в спиртні напої і аперитиви для їх ароматизації, в томатний сік, молочні напої, гарячий лимонад, глінтвейн, пунш, какао. Мускат використовується в приготуванні шарлоток, фруктових тортів, морозива, збитих вершків. Активно використовують мускат і в приготуванні м'ясних бульйонів, супів, рису, кольоровий і брюссельської капусти, риби, птиці, м'яса, овочевих салатів, томатного соусу. Мускатний колір підходить для тих же страв. Але його не застосовують для приготування грибів, макаронів. А ще мускатний колір знаходить більш широке застосування для соусів в порівнянні з мускатним горіхом. Але традиційна французька кухня використовує в соусах плоди, а не колір. Виробництво - Індонезія Термін зберігання, років - 2 Харчова цінність, г / 100г: білки - 6, жири - 36, вуглеводи - 28 Енергетична цінність, ккал / 100 грам - 525; Склад: добірний мускатний горіх, сушений, в цілому вигляді. Фото не з інтернету, реальний товар в наявності. Величезний асортимент спецій, один з найбільших в Україні - понад 150 видів спецій і приправ в одному місці. Також в наявності аксесуари - млини, ємності для зберігання. Створюємо подарункові набори. Переходьте за посиланням на назву магазину і дивіться всі товари. Фасування можемо зробити будь-яку - від 50 грам. Відправляємо в день замовлення. У кожній посилці вас чекає сюрприз від "Перчика".
    кешбек 3 ₴

    Мускатний горіх - плід мускатного дерева-лише після певної обробки стає пряністю. Виходить він тільки з абсолютно зрілих, мимовільно лопнули плодів. Широкий спектр застосування мускатного горіха в домашній кулінарії, тому він обов'язково повинен бути присутнім на кухні в кожної господині! Перш за все він незамінний при виготовленні солодких страв. Кекси, пудинги, пироги стають набагато смачніше, якщо ароматизовані тертим мускатним горіхом. Смакові властивості його особливо посилюються до кінця випічки. Мускатний горіх покращує смак варення, компотів, напоїв. Добре поєднується з овочевими стравами (спаржа, шпинат, щавель, селера, брюссельська капуста і кольорова, картопля, горох, квасоля). Його додають в грибні та рибні страви, маринади, їм покращують смак і аромат молочних страв, а також коктейлів і інших напоїв, наприклад "Глінтвейну". У мускату пряний запах, він має післясмак - спочатку смак слабкий, а потім стає яскраво вираженим. Мускатний горіх не рекомендується вживати у великій кількості. У кулінарії широко застосовується для приготування пудингів, кремів, солодощів, випічки, компотів, варення. Мускат використовують для запікання фруктів. Деякі гурмани додають мускат в супи, бульйони, паштети, овочі, шніцелі. Додають в спиртні напої і аперитиви для їх ароматизації, в томатний сік, молочні напої, гарячий лимонад, глінтвейн, пунш, какао. Мускат використовується в приготуванні шарлоток, фруктових тортів, морозива, збитих вершків. Активно використовують мускат і в приготуванні м'ясних бульйонів, супів, рису, кольоровий і брюссельської капусти, риби, птиці, м'яса, овочевих салатів, томатного соусу. Мускатний колір підходить для тих же страв. Але його не застосовують для приготування грибів, макаронів. А ще мускатний колір знаходить більш широке застосування для соусів в порівнянні з мускатним горіхом. Але традиційна французька кухня використовує в соусах плоди, а не колір. Виробництво - Індонезія Термін зберігання, років - 2 Харчова цінність, г / 100г: білки - 6, жири - 36, вуглеводи - 28 Енергетична цінність, ккал / 100 грам - 525; Склад: добірний мускатний горіх, сушений, в цілому вигляді. Фото не з інтернету, реальний товар в наявності. Величезний асортимент спецій, один з найбільших в Україні - понад 150 видів спецій і приправ в одному місці. Також в наявності аксесуари - млини, ємності для зберігання. Створюємо подарункові набори. Переходьте за посиланням на назву магазину і дивіться всі товари. Фасування можемо зробити будь-яку - від 50 грам. Відправляємо в день замовлення. У кожній посилці вас чекає сюрприз від "Перчика".
    кешбек 4 ₴

    Країна походження: Індонезія. Кориця з давніх пір вкоренилася в кондитерській справі. Булочки з корицею стали класикою здобної випічки. Паличка кориці послужить приємним доповненням до ранкової чашки кави для гурманів цього напою. В індійській кухні пряність використовується не тільки в солодких стравах, але і в плові і в стравах з овочів, в салатах. Дуже добре поєднується кориця з яблучними стравами, а також з будь-якими молочними продуктами. Щіпка кориці, додана в тепле молоко, полегшує його засвоєння. Одна з основних прянощів для приготування зігріваючого напою "Глінтвейн". Палички кориці виглядають естетично і часто використовуються в декоративних цілях. Кориця і каси - це рослина одного сімейства, але різних видів, тому пряність кориця, отримана з цих рослин, також буде відрізнятися. Ні та, ні інша пряність підробкою не є. І кориця цейлонська, і каси-справжні натуральні прянощі, що відрізняються відтінками смаку і аромату, а також хімічним складом. Вважається, що цейлонська і малабарская кориця містить найбільше ефірних масел, тому і аромат у неї найбільш сильний, ніж у китайської або індійської. В Україні, в основному, поставляється індонезійська кориця (як її називають, каси). На якість кориці впливає, перш за все, вік дерева: чим старше дерево, тим товщі кора, і тим менше в ній ефірних масел. Кора молодого дерева-дуже тонкі багатошарові палички кориці-володіє великою кількістю ефірних масел, цінується вище, видобувається складніше. Так само при зборі кори з дерева знімається спочатку грубий шар, потім більш тонкі. Перші коштують дешевше, другі видобуваються складніше і за складом цінніші, тому коштують дорожче. Якщо необхідні палички кориці для приготування страв, де вони використовуються цілими - рекомендуємо купити кассию. Якщо потрібно подрібнити палички перед додаванням в блюдо, тоді беріть цейлонську. У нашому інтернет-магазині можна купити різні сорти кориці, а також корицю в порошку. Виробництво - Індонезія Термін зберігання, років - 2 Харчова цінність, г / 100г: білки - 4, жири - 1, вуглеводи - 27 Енергетична цінність, ккал / 100г - 247; Склад: палички кориці довжиною 7 см, ароматні, пряні, оранжево-коричневого кольору. Чистота 100%. Вміст олії - 1,10%, вологість - 12%, без ГМО. Фото не з інтернету, реальний товар в наявності. Величезний асортимент спецій, один з найбільших в Україні - понад 150 видів спецій і приправ в одному місці. Також в наявності аксесуари - млини, ємності для зберігання. Створюємо подарункові набори. Переходьте за посиланням на назву магазину і дивіться всі товари. Фасування можемо зробити будь-яку - від 50 грам. Відправляємо в день замовлення. У кожній посилці вас чекає сюрприз від "Перчика".
    кешбек 3 ₴

    Різкий, солодкий аромат гвоздики прекрасно підходить м'яса, маринованим овочам і рибі, а також фруктам, таким як яблука, апельсини і сливи. Яблука і гвоздика являють собою ідеальне поєднання. У кулінарії гвоздика використовується для приготування компотів, страв з рису. Рідше використовується у випічці в поєднанні з корицею і імбиром. Гвоздика також є важливим компонентом глінтвейну. Чим більше тонкий аромат потрібно додати страві, тим пізніше потрібно класти гвоздику при приготуванні (наприклад, в киплячі страви гвоздика кладеться за 3 хвилини до закінчення готування, інакше аромат буде слабким, і блюдо придбає гіркий смак). Кулінари використовують для солодких страв капелюшки, так як вони більш пряні, а для маринадів і соусів - черешки (вони надають пекучість страви). Гвоздика чудово освіжає і тонізує. У ній містяться сполуки, які допомагають зміцнювати імунну систему. Гвоздика є відмінним джерелом марганцю, вітаміну К і харчових волокон, заліза, магнію і кальцію. Виробництво - Індонезія Термін зберігання, років - 2 Харчова цінність, г / 100г: білки - 6, жири - 13, вуглеводи - 32 Енергетична цінність, ккал / 100г - 274; Склад: сушені бутони гвоздики, чисті, добірні, маслянисті. Довжина 0,8-0,9 см Фото не з інтернету, реальний товар в наявності. Величезний асортимент спецій, один з найбільших в Україні - понад 150 видів спецій і приправ в одному місці. Також в наявності аксесуари - млини, ємності для зберігання. Створюємо подарункові набори. Переходьте за посиланням на назву магазину і дивіться всі товари. Фасування можемо зробити будь-яку - від 50 грам. Відправляємо в день замовлення. У кожній посилці вас чекає сюрприз від "Перчика".
    кешбек 16 ₴

    У меленому імбирі велика концентрація компонентів, що зумовлюють його характерний смак, тому він набагато гостріший, ніж корінь імбиру. Користу імбиру важко переоцінити, і про це можна розповідати годинами. Якщо після робочого дня Ви відчуваєте втому, тяжкість у всьому тілі, імбирний чай допоможе зняти всі неприємні симптоми. Він нормалізує процес травлення, допомагаючи тяжкій їжі краще засвоюватися. Саме тому його кладуть у страви з бобових, борошняні вироби, солодощі, а також кисломолочні продукти. До речі, імбир є дуже ефективним засобом при схудненні. Не можна не згадати про особливу користь імбиру для чоловіків та жінок. За рахунок вмісту в його складі ефірних олій імбир сприяє поліпшенню циркуляції крові в ділянці тазу та статевих органах, тому вважається афродизіаком. Для підвищення сексуальних можливостей рекомендується вживати цю прянощі як чоловікам, так і жінкам. Виробництво - Індонезія Термін зберігання, років 2 Харчова цінність, г/100г: білки 9, жири 42, вуглеводи 57 Енергетична цінність, ккал/100 г - 335; Склад: 100% імбир мелений, без домішок Фото не з інтернету, реальний товар в наявності. Величезний асортимент спецій, один з найбільших в Україні - понад 150 видів спецій і приправ в одному місці. Також в наявності аксесуари - млини, ємності для зберігання. Створюємо подарункові набори. Переходьте за посиланням на назву магазину і дивіться всі товари. Фасування можемо зробити будь-яку - від 50 грам. Відправляємо в день замовлення. У кожній посилці вас чекає сюрприз від "Перчика".
    кешбек 19 ₴

    Кориця по праву вважається королевою спецій. Кориця має приємний, солодкуватий і стійким трохи пекучим смаком. Використовується вона у вигляді цілих паличок або меленої. Кориця застосовується для приготування кондитерських виробів, перше, друге, солодких страв, як гарячих, так і холодних. Кориця чудово знезаражує продукти, тому її рекомендується додавати в швидкопсувні страви, а також в свіжовичавлені соки. Широко застосовується в кулінарії, де її додають в блюда з свинини, баранини, домашньої птиці, але найбільш широке застосування знаходить в різних кондитерських виробах, у випічці, сирних пастах стравах з фруктами (особливо добре поєднується з яблучними стравами). Найціннішим в кориці є зміст ефірних масел (2%), основними компонентами якого є коричнева альдегід і евгенол, а також смоли, крохмаль і дубильні речовини. За рахунок цього вона володіє антиоксидантим, протизапальною, діабетичним, що зігріває, заспокійливим і антисептичну властивостями. Виробництво - Індонезія Термін зберігання, років - 2 Харчова цінність, г / 100г: білки - 4, жири - 18, вуглеводи - 27 Енергетична цінність, ккал / 100 грам - 247; Склад: мелена кориця, без домішок, свіжий помел Фото не з інтернету, реальний товар в наявності. Величезний асортимент спецій, один з найбільших в Україні - понад 150 видів спецій і приправ в одному місці. Також в наявності аксесуари - млини, ємності для зберігання. Створюємо подарункові набори. Переходьте за посиланням на назву магазину і дивіться всі товари. Фасування можемо зробити будь-яку - від 50 грам. Відправляємо в день замовлення. У кожній посилці вас чекає сюрприз від "Перчика".

    Доставка

    Відділення Нова пошта
    Поштомати Нова пошта
    Укрпошта
    Кур'єр Нова пошта
    Підпишіться на новини

    Kasta Black

    Безкоштовна доставка у відділення і поштомати «Нова пошта»
    Клієнти з підпискою Black отримують безкоштовну доставку товарів маркетплейсу та зі складу Kasta (товари з позначкою «діє Black») у будь-яке відділення чи поштомат «Нова пошта» при передплаті замовлення онлайн. Умови підписки діють на замовлення від 169 грн.
    Безкоштовна доставка товарів зі складу у відділення «Укрпошта»
    Підписка Black надає безкоштовну доставку товарів Black зі складу Kasta у будь-яке відділення «Укрпошта» при оплаті карткою онлайн. Умови підписки діють на замовлення від 169 грн.
    Кешбек 3% на товари Black
    Ми повертаємо 3% з кожної покупки, на яку діють умови Black та яка була передплачена карткою онлайн. Накопичені кошти можна вивести на картку чи використати на наступні покупки з Kasta. В період розпродажів для підписників Black кешбек може збільшуватись до 30%
    Ознайомитися з правилами Black

    Бренди