triangle
    Вид
    Колір
    Бренд
    Ціна
    від
    до
    Країна бренду
    Країна виробництва
    Грузія
    Очистити все

    Продукти харчування та алкогольні напої

    ПродуктиВейпінг
    кешбек 1 ₴

    Уцхо-сунелі - традиційна спеція Грузії. На багатьох мовах блакитний пажитник називають по-різному, але у всіх назвах присутні епітети блакитний або запашний. Слід зауважити, що блакитний пажитник і грецький пажитник, який ще називають фенугрек або Шамбала, це зовсім різні рослини. Батьківщиною блакитного пажитника вважають Північний Захід Кавказького. Зустрічається в Південній Європі, Малій Азії, Криму, на Балканах. У перекладі з грузинського "уцхо" означає чужий, що говорить що спеція прийшла з кухні іншої країни, швидше за все з іранської. А ось уцхо-сунелі, в перекладі з того ж грузинської мови, можна перевести як "раптом запахнувшись", що говорить про прихований ароматі рослини, який з'являється тільки після сушіння. Уцхо-сунелі - це насіння сухої трави, схожою на конюшина з синіми квіточками. Однорічна рослина має прямий стовбур, спрямований вгору. Цвіте один раз на рік, в травні-червні. Суцвіття містять кулястий плід, схожий на боб, в два рази довше чашечки. Насіння розташовані в тендітній насіннєвий коробочці блакитного пажитника (трилисника, гуньба, блакитного буркуну, синього козячого трилисника). Зерна нагадують дрібну пшеницю. Свіжа трава не має яскравого запаху. Після висушування і прожарювання на сковороді розкриває сильний пряний аромат. Смак уцхо-сунелі - солодкуватий, горіховий з гірчинкою, а аромат - терпкий, освіжаючий. застосування: Спеція вирівнює гострий смак страв, зменшує пекучість перцю, регулює солодкість паприки. Сушені насіння блакитного пажитника використовують в Швейцарії: знамениті швейцарські зелені сири виготовляються з додаванням даної спеції. Пісні супи насичує запахом курячого бульйону Засолювання набувають хрустко структуру, багатий аромат Поєднується з коріандром, часником, чабером, кінзою, червоним перцем Додано в страви з наступними проудктамі: м'ясо птиці, баранина, бастурма, риба, лобіо, аджика, овочеві рагу, солоні кабачки, огірки, зелені помідори, квашена капуста Доповнює уцхо-сунелі перші страви, харчо, морепродукти (особливо креветки і мідії в томаті), соуси, пряні підливи, хліб, булочки Додають блакитний пажитник в відому сванські сіль (Сванурі марілі) Щіпка уцхо-сунелі забезпечує страві горіховий присмак, відчуття насичення, пікантність. Виробництво - Грузія Термін зберігання, років 2 Харчова цінність, г / 100г: білки - 8, жири - 2, вуглеводи - 40 Енергетична цінність, ккал / 100г - 186; Склад: уцхо-сунелі, він же блакитний пажитник, 100% оригінальна грузинська спеція Фото не з інтернету, реальний товар в наявності. Величезний асортимент спецій, один з найбільших в Україні - понад 150 видів спецій і приправ в одному місці. Також в наявності аксесуари - млини, ємності для зберігання. Створюємо подарункові набори. Переходьте за посиланням на назву магазину і дивіться всі товари. Фасування можемо зробити будь-яку - від 50 грам. Відправляємо в день замовлення. У кожній посилці вас чекає сюрприз від "Перчика".
    кешбек 1 ₴

    Спеція сумах - це висушені плоди чагарнику, темно-червоні ягоди, які подрібнюють в крихту. Цей рубіновий порошок має кислий смак і здатний замінити лимон і оцет. Завдяки таким особливостям, сумах використовується в кулінарії для приготування маринадів до м'яса, різних соусів і заправок. Використовуйте сумах для додавання пікантного смаку салатам. З його допомогою можна приправити смажені або приготовані на грилі овочі, додати лимонний смак морепродуктів. Можна застосовувати цю спецію при приготуванні страв з бобів і сочевиці, напоїв та десертів, посипати нею хлібобулочні вироби, наприклад, коржі. І, звичайно ж, плов заграє новими відтінками кольору і смаку в поєднанні з цією приправою. У східних країнах сушений сумах подають поряд з сіллю і перцем. Багатий великою кількістю вітамінів і кислот, сумах очищає організм від шлаків. Виробництво - Грузія Термін зберігання, років 2 Енергетична цінність, ккал / 100 грам - 0; Склад: 100% натуральний сумах подрібнений. Без домішок. Фото не з інтернету, реальний товар в наявності. Величезний асортимент спецій, один з найбільших в Україні - понад 150 видів спецій і приправ в одному місці. Також в наявності аксесуари - млини, ємності для зберігання. Створюємо подарункові набори. Переходьте за посиланням на назву магазину і дивіться всі товари. Фасування можемо зробити будь-яку - від 50 грам. Відправляємо в день замовлення. У кожній посилці вас чекає сюрприз від "Перчика".
    кешбек 1 ₴

    Лавровий лист науково відомий як "Лавр Шляхетний" - це вічнозелений чагарник або невелике дерево, батьківщиною якого є середземноморські регіони. Лавровий лист був частиною кулінарної і лікарської культур протягом тисячі років, починаючи ще з римських часів. Форма листа овальна, структура гладка, довжина від 1 до 6 см. Сушений лавровий лист матового оливково-зеленого кольору. Добірні лаврове листя використовуються в якості добавки для додачі смаку і аромату. Його додають до супів, тушкованих страв з овочів, м'яса, риби, птиці. Подрібнене або мелені листя використовують для приготування соусів, маринадів та приправ. Він також є основою приготування Букета Гарні. Цілісний лист лаврового дерева опускають під час приготування їжі, але по закінченню його прибирають. Лавровий лист має сильний вплив на шлунково-кишковий тракт, а також як стимулюючий, сечогінний і блювотний засіб. Лист сприяє зниженню токсичності в організмі. Крім того, органічні сполуки в його складі дуже ефективні для врегулювання порушень травлення, для заспокоєння роздратованого кишечника. Деякі з найбільш складних білків в нашому сучасному раціоні важко переварити, але унікальні ферменти в лавровому листі здатні полегшити цей процес. Готове масло лаврового листа активно використовують при захворюваннях дихальних шляхів і різних респіраторних хворобах. Вдихання парів настою з лаврового листа мають прекрасний ефект в ароматерапії, може послабити мокротиння і усунути небезпечні бактерії в дихальній системі за рахунок своїх антибактеріальних якостей. Для поліпшення здоров'я волосяних фолікулів, позбавлення сухості шкіри і усунення лупи, заварюють лаврове листя у воді, а потім протирають настоєм шкіру голови після миття. Одне з головних переваг лаврового листя є здатність зменшення запалення. Листя містять досить унікальні партеноліди, які можуть швидко знизити запалення і подразнення в суглобах або місцях, які постраждали від артриту. Цей ефект може бути досягнутий за допомогою звичайного споживання лаврового листа в якості спеції. Ще одне широко відоме перевагу лаврового листя є природний заспокійливий ефект. Ліналоол часто асоціюється з чебрецем і базиліком, але він також присутній в лаврових листі. Він може допомогти знизити рівень гормонів стресу в організмі, особливо коли використовується в ароматерапії. Надлишок гормонів стресу може бути небезпечний для здоров'я в довгостроковій перспективі, так лавровий лист може допомогти вам заспокоїтися і залишитися розслабленим, навіть в ваших найвищих тривожних моментах. Термін зберігання - 2 роки. Харчова цінність, г / 100г: білки - 7, жири - 8, вуглеводи - 49 Енергетична цінність, ккал / 100 грам - 313; Склад: добірний лавровий лист. Походження: Грузия. Фото не з інтернету, реальний товар в наявності. Величезний асортимент спецій, один з найбільших в Україні - понад 150 видів спецій і приправ в одному місці. Також в наявності аксесуари - млини, ємності для зберігання. Створюємо подарункові набори. Переходьте за посиланням на назву магазину і дивіться всі товари. Фасування можемо зробити будь-яку - від 50 грам. Відправляємо в день замовлення. У кожній посилці вас чекає сюрприз від "Перчика".
    кешбек 2 ₴

    Уцхо-сунелі - традиційна спеція Грузії. На багатьох мовах блакитний пажитник називають по-різному, але у всіх назвах присутні епітети блакитний або запашний. Слід зауважити, що блакитний пажитник і грецький пажитник, який ще називають фенугрек або Шамбала, це зовсім різні рослини. Батьківщиною блакитного пажитника вважають Північний Захід Кавказького. Зустрічається в Південній Європі, Малій Азії, Криму, на Балканах. У перекладі з грузинського "уцхо" означає чужий, що говорить що спеція прийшла з кухні іншої країни, швидше за все з іранської. А ось уцхо-сунелі, в перекладі з того ж грузинської мови, можна перевести як "раптом запахнувшись", що говорить про прихований ароматі рослини, який з'являється тільки після сушіння. Уцхо-сунелі - це насіння сухої трави, схожою на конюшина з синіми квіточками. Однорічна рослина має прямий стовбур, спрямований вгору. Цвіте один раз на рік, в травні-червні. Суцвіття містять кулястий плід, схожий на боб, в два рази довше чашечки. Насіння розташовані в тендітній насіннєвий коробочці блакитного пажитника (трилисника, гуньба, блакитного буркуну, синього козячого трилисника). Зерна нагадують дрібну пшеницю. Свіжа трава не має яскравого запаху. Після висушування і прожарювання на сковороді розкриває сильний пряний аромат. Смак уцхо-сунелі - солодкуватий, горіховий з гірчинкою, а аромат - терпкий, освіжаючий. застосування: Спеція вирівнює гострий смак страв, зменшує пекучість перцю, регулює солодкість паприки. Сушені насіння блакитного пажитника використовують в Швейцарії: знамениті швейцарські зелені сири виготовляються з додаванням даної спеції. Пісні супи насичує запахом курячого бульйону Засолювання набувають хрустко структуру, багатий аромат Поєднується з коріандром, часником, чабером, кінзою, червоним перцем Додано в страви з наступними проудктамі: м'ясо птиці, баранина, бастурма, риба, лобіо, аджика, овочеві рагу, солоні кабачки, огірки, зелені помідори, квашена капуста Доповнює уцхо-сунелі перші страви, харчо, морепродукти (особливо креветки і мідії в томаті), соуси, пряні підливи, хліб, булочки Додають блакитний пажитник в відому сванські сіль (Сванурі марілі) Щіпка уцхо-сунелі забезпечує страві горіховий присмак, відчуття насичення, пікантність. Виробництво - Грузія Термін зберігання, років 2 Харчова цінність, г / 100г: білки - 8, жири - 2, вуглеводи - 40 Енергетична цінність, ккал / 100г - 186; Склад: уцхо-сунелі, він же блакитний пажитник, 100% оригінальна грузинська спеція Фото не з інтернету, реальний товар в наявності. Величезний асортимент спецій, один з найбільших в Україні - понад 150 видів спецій і приправ в одному місці. Також в наявності аксесуари - млини, ємності для зберігання. Створюємо подарункові набори. Переходьте за посиланням на назву магазину і дивіться всі товари. Фасування можемо зробити будь-яку - від 50 грам. Відправляємо в день замовлення. У кожній посилці вас чекає сюрприз від "Перчика".

    Лавровий лист науково відомий як "Лавр Шляхетний" - це вічнозелений чагарник або невелике дерево, батьківщиною якого є середземноморські регіони. Лавровий лист був частиною кулінарної і лікарської культур протягом тисячі років, починаючи ще з римських часів. Форма листа овальна, структура гладка, довжина від 1 до 6 см. Сушений лавровий лист матового оливково-зеленого кольору. Добірні лаврове листя використовуються в якості добавки для додачі смаку і аромату. Його додають до супів, тушкованих страв з овочів, м'яса, риби, птиці. Подрібнене або мелені листя використовують для приготування соусів, маринадів та приправ. Він також є основою приготування Букета Гарні. Цілісний лист лаврового дерева опускають під час приготування їжі, але по закінченню його прибирають. Лавровий лист має сильний вплив на шлунково-кишковий тракт, а також як стимулюючий, сечогінний і блювотний засіб. Лист сприяє зниженню токсичності в організмі. Крім того, органічні сполуки в його складі дуже ефективні для врегулювання порушень травлення, для заспокоєння роздратованого кишечника. Деякі з найбільш складних білків в нашому сучасному раціоні важко переварити, але унікальні ферменти в лавровому листі здатні полегшити цей процес. Готове масло лаврового листа активно використовують при захворюваннях дихальних шляхів і різних респіраторних хворобах. Вдихання парів настою з лаврового листа мають прекрасний ефект в ароматерапії, може послабити мокротиння і усунути небезпечні бактерії в дихальній системі за рахунок своїх антибактеріальних якостей. Для поліпшення здоров'я волосяних фолікулів, позбавлення сухості шкіри і усунення лупи, заварюють лаврове листя у воді, а потім протирають настоєм шкіру голови після миття. Одне з головних переваг лаврового листя є здатність зменшення запалення. Листя містять досить унікальні партеноліди, які можуть швидко знизити запалення і подразнення в суглобах або місцях, які постраждали від артриту. Цей ефект може бути досягнутий за допомогою звичайного споживання лаврового листа в якості спеції. Ще одне широко відоме перевагу лаврового листя є природний заспокійливий ефект. Ліналоол часто асоціюється з чебрецем і базиліком, але він також присутній в лаврових листі. Він може допомогти знизити рівень гормонів стресу в організмі, особливо коли використовується в ароматерапії. Надлишок гормонів стресу може бути небезпечний для здоров'я в довгостроковій перспективі, так лавровий лист може допомогти вам заспокоїтися і залишитися розслабленим, навіть в ваших найвищих тривожних моментах. Термін зберігання - 2 роки. Харчова цінність, г / 100г: білки - 7, жири - 8, вуглеводи - 49 Енергетична цінність, ккал / 100 грам - 313; Склад: добірний лавровий лист. Походження: Грузия. Фото не з інтернету, реальний товар в наявності. Величезний асортимент спецій, один з найбільших в Україні - понад 150 видів спецій і приправ в одному місці. Також в наявності аксесуари - млини, ємності для зберігання. Створюємо подарункові набори. Переходьте за посиланням на назву магазину і дивіться всі товари. Фасування можемо зробити будь-яку - від 50 грам. Відправляємо в день замовлення. У кожній посилці вас чекає сюрприз від "Перчика".
    кешбек 2 ₴

    Лавровий лист науково відомий як "Лавр Шляхетний" - це вічнозелений чагарник або невелике дерево, батьківщиною якого є середземноморські регіони. Лавровий лист був частиною кулінарної і лікарської культур протягом тисячі років, починаючи ще з римських часів. Форма листа овальна, структура гладка, довжина від 1 до 6 см. Сушений лавровий лист матового оливково-зеленого кольору. Добірні лаврове листя використовуються в якості добавки для додачі смаку і аромату. Його додають до супів, тушкованих страв з овочів, м'яса, риби, птиці. Подрібнене або мелені листя використовують для приготування соусів, маринадів та приправ. Він також є основою приготування Букета Гарні. Цілісний лист лаврового дерева опускають під час приготування їжі, але по закінченню його прибирають. Лавровий лист має сильний вплив на шлунково-кишковий тракт, а також як стимулюючий, сечогінний і блювотний засіб. Лист сприяє зниженню токсичності в організмі. Крім того, органічні сполуки в його складі дуже ефективні для врегулювання порушень травлення, для заспокоєння роздратованого кишечника. Деякі з найбільш складних білків в нашому сучасному раціоні важко переварити, але унікальні ферменти в лавровому листі здатні полегшити цей процес. Готове масло лаврового листа активно використовують при захворюваннях дихальних шляхів і різних респіраторних хворобах. Вдихання парів настою з лаврового листа мають прекрасний ефект в ароматерапії, може послабити мокротиння і усунути небезпечні бактерії в дихальній системі за рахунок своїх антибактеріальних якостей. Для поліпшення здоров'я волосяних фолікулів, позбавлення сухості шкіри і усунення лупи, заварюють лаврове листя у воді, а потім протирають настоєм шкіру голови після миття. Одне з головних переваг лаврового листя є здатність зменшення запалення. Листя містять досить унікальні партеноліди, які можуть швидко знизити запалення і подразнення в суглобах або місцях, які постраждали від артриту. Цей ефект може бути досягнутий за допомогою звичайного споживання лаврового листа в якості спеції. Ще одне широко відоме перевагу лаврового листя є природний заспокійливий ефект. Ліналоол часто асоціюється з чебрецем і базиліком, але він також присутній в лаврових листі. Він може допомогти знизити рівень гормонів стресу в організмі, особливо коли використовується в ароматерапії. Надлишок гормонів стресу може бути небезпечний для здоров'я в довгостроковій перспективі, так лавровий лист може допомогти вам заспокоїтися і залишитися розслабленим, навіть в ваших найвищих тривожних моментах. Термін зберігання - 2 роки. Харчова цінність, г / 100г: білки - 7, жири - 8, вуглеводи - 49 Енергетична цінність, ккал / 100 грам - 313; Склад: добірний лавровий лист. Походження: Грузия. Фото не з інтернету, реальний товар в наявності. Величезний асортимент спецій, один з найбільших в Україні - понад 150 видів спецій і приправ в одному місці. Також в наявності аксесуари - млини, ємності для зберігання. Створюємо подарункові набори. Переходьте за посиланням на назву магазину і дивіться всі товари. Фасування можемо зробити будь-яку - від 50 грам. Відправляємо в день замовлення. У кожній посилці вас чекає сюрприз від "Перчика".
    кешбек 1 ₴

    Уцхо-сунелі - традиційна спеція Грузії. На багатьох мовах блакитний пажитник називають по-різному, але у всіх назвах присутні епітети блакитний або запашний. Слід зауважити, що блакитний пажитник і грецький пажитник, який ще називають фенугрек або Шамбала, це зовсім різні рослини. Батьківщиною блакитного пажитника вважають Північний Захід Кавказького. Зустрічається в Південній Європі, Малій Азії, Криму, на Балканах. У перекладі з грузинського "уцхо" означає чужий, що говорить що спеція прийшла з кухні іншої країни, швидше за все з іранської. А ось уцхо-сунелі, в перекладі з того ж грузинської мови, можна перевести як "раптом запахнувшись", що говорить про прихований ароматі рослини, який з'являється тільки після сушіння. Уцхо-сунелі - це насіння сухої трави, схожою на конюшина з синіми квіточками. Однорічна рослина має прямий стовбур, спрямований вгору. Цвіте один раз на рік, в травні-червні. Суцвіття містять кулястий плід, схожий на боб, в два рази довше чашечки. Насіння розташовані в тендітній насіннєвий коробочці блакитного пажитника (трилисника, гуньба, блакитного буркуну, синього козячого трилисника). Зерна нагадують дрібну пшеницю. Свіжа трава не має яскравого запаху. Після висушування і прожарювання на сковороді розкриває сильний пряний аромат. Смак уцхо-сунелі - солодкуватий, горіховий з гірчинкою, а аромат - терпкий, освіжаючий. застосування: Спеція вирівнює гострий смак страв, зменшує пекучість перцю, регулює солодкість паприки. Сушені насіння блакитного пажитника використовують в Швейцарії: знамениті швейцарські зелені сири виготовляються з додаванням даної спеції. Пісні супи насичує запахом курячого бульйону Засолювання набувають хрустко структуру, багатий аромат Поєднується з коріандром, часником, чабером, кінзою, червоним перцем Додано в страви з наступними проудктамі: м'ясо птиці, баранина, бастурма, риба, лобіо, аджика, овочеві рагу, солоні кабачки, огірки, зелені помідори, квашена капуста Доповнює уцхо-сунелі перші страви, харчо, морепродукти (особливо креветки і мідії в томаті), соуси, пряні підливи, хліб, булочки Додають блакитний пажитник в відому сванські сіль (Сванурі марілі) Щіпка уцхо-сунелі забезпечує страві горіховий присмак, відчуття насичення, пікантність. Виробництво - Грузія Термін зберігання, років 2 Харчова цінність, г / 100г: білки - 8, жири - 2, вуглеводи - 40 Енергетична цінність, ккал / 100г - 186; Склад: уцхо-сунелі, він же блакитний пажитник, 100% оригінальна грузинська спеція Фото не з інтернету, реальний товар в наявності. Величезний асортимент спецій, один з найбільших в Україні - понад 150 видів спецій і приправ в одному місці. Також в наявності аксесуари - млини, ємності для зберігання. Створюємо подарункові набори. Переходьте за посиланням на назву магазину і дивіться всі товари. Фасування можемо зробити будь-яку - від 50 грам. Відправляємо в день замовлення. У кожній посилці вас чекає сюрприз від "Перчика".
    кешбек 1 ₴

    У кожного кавказця свої переваги в маринаді для шашлику. М'яса замочують в кефірі, додають лимонний сік, а любителі гостроти приправляють червоним пекучим перцем або аджикою. Простий маринад готуватися так: потрібно змішати 1 ст.л. приправи, 3 ст.л. соєвого соусу і багато нарізаної кільцями ріпчастої цибулі. Для приготування баранини обов'язково правильно вибрати м'ясо. Найкраще купувати молодого баранчика, в ньому зберігається набагато більше корисних речовин. Виробництво - Грузія Термін зберігання, років - 2 Харчова цінність, г / 100г: білки - 2, жири - 6, вуглеводи - 26 Енергетична цінність, ккал / 100 грам - 144; Склад: чабер, коріандр, паприка солодка червона, паприка зелена, кумін (зіра), перець чорний, перець духмяний. Фото не з інтернету, реальний товар в наявності. Величезний асортимент спецій, один з найбільших в Україні - понад 150 видів спецій і приправ в одному місці. Також в наявності аксесуари - млини, ємності для зберігання. Створюємо подарункові набори. Переходьте за посиланням на назву магазину і дивіться всі товари. Фасування можемо зробити будь-яку - від 50 грам. Відправляємо в день замовлення. У кожній посилці вас чекає сюрприз від "Перчика".
    кешбек 19 ₴

    У кожного кавказця свої переваги в маринаді для шашлику. М'яса замочують в кефірі, додають лимонний сік, а любителі гостроти приправляють червоним пекучим перцем або аджикою. Простий маринад готуватися так: потрібно змішати 1 ст.л. приправи, 3 ст.л. соєвого соусу і багато нарізаної кільцями ріпчастої цибулі. Для приготування баранини обов'язково правильно вибрати м'ясо. Найкраще купувати молодого баранчика, в ньому зберігається набагато більше корисних речовин. Виробництво - Грузія Термін зберігання, років - 2 Харчова цінність, г / 100г: білки - 2, жири - 6, вуглеводи - 26 Енергетична цінність, ккал / 100 грам - 144; Склад: чабер, коріандр, паприка солодка червона, паприка зелена, кумін (зіра), перець чорний, перець духмяний. Фото не з інтернету, реальний товар в наявності. Величезний асортимент спецій, один з найбільших в Україні - понад 150 видів спецій і приправ в одному місці. Також в наявності аксесуари - млини, ємності для зберігання. Створюємо подарункові набори. Переходьте за посиланням на назву магазину і дивіться всі товари. Фасування можемо зробити будь-яку - від 50 грам. Відправляємо в день замовлення. У кожній посилці вас чекає сюрприз від "Перчика".
    кешбек 2 ₴

    Уцхо-сунелі - традиційна спеція Грузії. На багатьох мовах блакитний пажитник називають по-різному, але у всіх назвах присутні епітети блакитний або запашний. Слід зауважити, що блакитний пажитник і грецький пажитник, який ще називають фенугрек або Шамбала, це зовсім різні рослини. Батьківщиною блакитного пажитника вважають Північний Захід Кавказького. Зустрічається в Південній Європі, Малій Азії, Криму, на Балканах. У перекладі з грузинського "уцхо" означає чужий, що говорить що спеція прийшла з кухні іншої країни, швидше за все з іранської. А ось уцхо-сунелі, в перекладі з того ж грузинської мови, можна перевести як "раптом запахнувшись", що говорить про прихований ароматі рослини, який з'являється тільки після сушіння. Уцхо-сунелі - це насіння сухої трави, схожою на конюшина з синіми квіточками. Однорічна рослина має прямий стовбур, спрямований вгору. Цвіте один раз на рік, в травні-червні. Суцвіття містять кулястий плід, схожий на боб, в два рази довше чашечки. Насіння розташовані в тендітній насіннєвий коробочці блакитного пажитника (трилисника, гуньба, блакитного буркуну, синього козячого трилисника). Зерна нагадують дрібну пшеницю. Свіжа трава не має яскравого запаху. Після висушування і прожарювання на сковороді розкриває сильний пряний аромат. Смак уцхо-сунелі - солодкуватий, горіховий з гірчинкою, а аромат - терпкий, освіжаючий. застосування: Спеція вирівнює гострий смак страв, зменшує пекучість перцю, регулює солодкість паприки. Сушені насіння блакитного пажитника використовують в Швейцарії: знамениті швейцарські зелені сири виготовляються з додаванням даної спеції. Пісні супи насичує запахом курячого бульйону Засолювання набувають хрустко структуру, багатий аромат Поєднується з коріандром, часником, чабером, кінзою, червоним перцем Додано в страви з наступними проудктамі: м'ясо птиці, баранина, бастурма, риба, лобіо, аджика, овочеві рагу, солоні кабачки, огірки, зелені помідори, квашена капуста Доповнює уцхо-сунелі перші страви, харчо, морепродукти (особливо креветки і мідії в томаті), соуси, пряні підливи, хліб, булочки Додають блакитний пажитник в відому сванські сіль (Сванурі марілі) Щіпка уцхо-сунелі забезпечує страві горіховий присмак, відчуття насичення, пікантність. Виробництво - Грузія Термін зберігання, років 2 Харчова цінність, г / 100г: білки - 8, жири - 2, вуглеводи - 40 Енергетична цінність, ккал / 100г - 186; Склад: уцхо-сунелі, він же блакитний пажитник, 100% оригінальна грузинська спеція Фото не з інтернету, реальний товар в наявності. Величезний асортимент спецій, один з найбільших в Україні - понад 150 видів спецій і приправ в одному місці. Також в наявності аксесуари - млини, ємності для зберігання. Створюємо подарункові набори. Переходьте за посиланням на назву магазину і дивіться всі товари. Фасування можемо зробити будь-яку - від 50 грам. Відправляємо в день замовлення. У кожній посилці вас чекає сюрприз від "Перчика".
    кешбек 3 ₴

    Спеція сумах - це висушені плоди чагарнику, темно-червоні ягоди, які подрібнюють в крихту. Цей рубіновий порошок має кислий смак і здатний замінити лимон і оцет. Завдяки таким особливостям, сумах використовується в кулінарії для приготування маринадів до м'яса, різних соусів і заправок. Використовуйте сумах для додавання пікантного смаку салатам. З його допомогою можна приправити смажені або приготовані на грилі овочі, додати лимонний смак морепродуктів. Можна застосовувати цю спецію при приготуванні страв з бобів і сочевиці, напоїв та десертів, посипати нею хлібобулочні вироби, наприклад, коржі. І, звичайно ж, плов заграє новими відтінками кольору і смаку в поєднанні з цією приправою. У східних країнах сушений сумах подають поряд з сіллю і перцем. Багатий великою кількістю вітамінів і кислот, сумах очищає організм від шлаків. Виробництво - Грузія Термін зберігання, років 2 Енергетична цінність, ккал / 100 грам - 0; Склад: 100% натуральний сумах подрібнений. Без домішок. Фото не з інтернету, реальний товар в наявності. Величезний асортимент спецій, один з найбільших в Україні - понад 150 видів спецій і приправ в одному місці. Також в наявності аксесуари - млини, ємності для зберігання. Створюємо подарункові набори. Переходьте за посиланням на назву магазину і дивіться всі товари. Фасування можемо зробити будь-яку - від 50 грам. Відправляємо в день замовлення. У кожній посилці вас чекає сюрприз від "Перчика".
    кешбек 1 ₴

    У кожного кавказця свої переваги в маринаді для шашлику. М'яса замочують в кефірі, додають лимонний сік, а любителі гостроти приправляють червоним пекучим перцем або аджикою. Простий маринад готуватися так: потрібно змішати 1 ст.л. приправи, 3 ст.л. соєвого соусу і багато нарізаної кільцями ріпчастої цибулі. Для приготування баранини обов'язково правильно вибрати м'ясо. Найкраще купувати молодого баранчика, в ньому зберігається набагато більше корисних речовин. Виробництво - Грузія Термін зберігання, років - 2 Харчова цінність, г / 100г: білки - 2, жири - 6, вуглеводи - 26 Енергетична цінність, ккал / 100 грам - 144; Склад: чабер, коріандр, паприка солодка червона, паприка зелена, кумін (зіра), перець чорний, перець духмяний. Фото не з інтернету, реальний товар в наявності. Величезний асортимент спецій, один з найбільших в Україні - понад 150 видів спецій і приправ в одному місці. Також в наявності аксесуари - млини, ємності для зберігання. Створюємо подарункові набори. Переходьте за посиланням на назву магазину і дивіться всі товари. Фасування можемо зробити будь-яку - від 50 грам. Відправляємо в день замовлення. У кожній посилці вас чекає сюрприз від "Перчика".
    кешбек 3 ₴

    Спеція сумах - це висушені плоди чагарнику, темно-червоні ягоди, які подрібнюють в крихту. Цей рубіновий порошок має кислий смак і здатний замінити лимон і оцет. Завдяки таким особливостям, сумах використовується в кулінарії для приготування маринадів до м'яса, різних соусів і заправок. Використовуйте сумах для додавання пікантного смаку салатам. З його допомогою можна приправити смажені або приготовані на грилі овочі, додати лимонний смак морепродуктів. Можна застосовувати цю спецію при приготуванні страв з бобів і сочевиці, напоїв та десертів, посипати нею хлібобулочні вироби, наприклад, коржі. І, звичайно ж, плов заграє новими відтінками кольору і смаку в поєднанні з цією приправою. У східних країнах сушений сумах подають поряд з сіллю і перцем. Багатий великою кількістю вітамінів і кислот, сумах очищає організм від шлаків. Виробництво - Грузія Термін зберігання, років 2 Енергетична цінність, ккал / 100 грам - 0; Склад: 100% натуральний сумах подрібнений. Без домішок. Фото не з інтернету, реальний товар в наявності. Величезний асортимент спецій, один з найбільших в Україні - понад 150 видів спецій і приправ в одному місці. Також в наявності аксесуари - млини, ємності для зберігання. Створюємо подарункові набори. Переходьте за посиланням на назву магазину і дивіться всі товари. Фасування можемо зробити будь-яку - від 50 грам. Відправляємо в день замовлення. У кожній посилці вас чекає сюрприз від "Перчика".
    кешбек 2 ₴

    Грузинський лимонад "Zedazeni" зі смаком Груші Аромат свіжої груші відчувається з відкриттям пляшки. Для виготовлення напою використовуються груші тільки сорти Олександроулі, які мають збалансований, ніжно солодкий та дуже соковитий смак. Завдяки саме цьому сорту лимонад Zedazeni має яскраво виражений аромат стиглих груш, який неможливо забути. Визначальним чинником високої якості нашого продукту є природна вода джерела, свердловин якої встановлені на території заводу. Завод вирішено було збудувати біля підніжжя гори Zedazeni, тому що унікальні зразки підземних вод того місця передбачали майбутній успіх компанії. Підприємство оснащене найсучаснішим обладнанням європейського виробництва. Серед них розливні лінії, що дозволяють розливати напої у скляні, алюмінієві, ПЕТ-пляшки та металеві бочки. Цех безалкогольних напоїв має високоякісне німецьке обладнання виробництва компаній KHS і Krones. На підприємстві використовується лише нове обладнання відомих європейських виробників. Протягом усього виробничого циклу сировина та продукція контактують лише з високоякісною нержавіючою сталлю. Продукція експортується у понад 27 країн світу. Лимонад Zedazeni – з коханням із Грузії. Умови зберігання: Зберігати в сухому, затемненому приміщенні при температурі повітря від 2°С до 25°С. Склад продукту: вода питна, цукор, діоксид вуглецю, натуральний ароматизатор, регулятор кислотності - лимонна кислота, барвник - цукровий колір IV;консервант - бензоат натрію. Харчова (поживна) цінність на 100 г продукту: 204 кДж/48 Ккал. Характеристики Термін придатності 6 місяців Упаковка Пластикова пляшка Країна-виробник Грузія Вага 1,087 кг Об'єм 1 л Вид Лимонад Смак Груша Ступінь газування Слабогазована
    кешбек 2 ₴

    Лимонад Zedazeni зі смаком Сапераві. Цей темно-рубіновий лимонад, що поєднує у собі відібрані сорти винограду Грузії, має освіжаючий, легкий терпкий смак, що нагадує грузинське червоне вино. Визначальним чинником високої якості нашого продукту є природна вода джерела, свердловин якої встановлені на території заводу. Умови зберігання: Зберігати в сухому, затемненому приміщенні при температурі повітря від 2°С до 25°С. Склад продукту: Вода питна, цукор, діоксид вуглецю, натуральний ароматизатор, регулятор кислотності - лимонна кислота, консервант - бензоат натрію; концентрат з чорної моркви. Харчова (поживна) цінність на 100 г продукту: 217 кДж/ 51 ккал Характеристики Термін придатності 6 місяців Упаковка Пластикова пляшка Країна-виробник Грузія Вага 1,087 кг Об'єм 1 л Вид Лимонад Смак Виноград Ступінь газування Слабогазована
    кешбек 2 ₴

    Грузинський лимонад Zedazeni зі смаком лимона. Свіжий та пікантний смак, насичений ароматом стиглих грузинських лимонів, надає відчуття прохолоди у спекотний день. Визначальним чинником високої якості нашого продукту є природна вода джерела, свердловин якої встановлені на території заводу. Умови зберігання: Зберігати в сухому, затемненому приміщенні при температурі повітря від 2°С до 25°С. Склад продукту: питна вода, цукор, діоксид вуглецю, регулятор кислотності - кислота лимонна, аскорбінова кислота; натуральний ароматизатор, консервант – бензоат натрію, барвник – лютеїн. Харчова (поживна) цінність на 100 г продукту: 204 кДж/ 48 ккал Характеристики Термін придатності 6 місяців Упаковка Пластикова пляшка Країна-виробник Грузія Вага 1,087 кг Об'єм 1 л Вид Лимонад Смак Лимон Ступінь газування Слабогазована
    кешбек 1 ₴
    Тип Лікувально-столова
    Заснована в 2009 році, компанія постачає своїм споживачам по всьому світу продукт найвищої якості, поєднуючи грузинську водну спадщину та Європейський смак. « Аква Гео » з гордістю представляє скарб грузинських гір, бренди, вироблені з Європейською якістю, з Грузинською пристрастю та справжньою силою води. - « KOBI » - унікальна натуральна газована мінеральна вода преміум-класу з легкою мінералізацією та карбонізацією, що пропонує споживачам унікальні властивості та Європейську якість. - Кожна пляшка « KOBI » - це результат епічної подорожі Грузинськими горами, Європейська якість і стан легкості. «KOBI» єдина у регіоні газована мінеральна вода, створена природою з поєднанням легкої мінералізації та карбонізації. - Завдяки м'якому смаку та легкої мінералізації та карбонізації, натуральна газована мінеральна вода « KOBI » є унікальним продуктом, який надзвичайно корисний для вашого здоров'я: скелетної системи, нормального функціонування шлунково-кишкового тракту, покращення обміну речовин та стимулювання кровоносних судин. - « KOBI » відрізняється унікальним м'яким смаком, легкою мінералізацією та карбонізацією та складається з найунікальніших корисних мінералів. Технологія особливої карбонізації перетворює питво води на особливий спосіб життя. - Проект створення нової газованої мінеральної води виконав італійський технолог Алессандро Ковеллі, творець всесвітньо відомих успішних брендів. Виробництво "KOBI" : - Джерело "KOBI" знаходиться на висоті 2080 метрів над рівнем моря в Кавказьких горах у регіоні Казбегі. - Завод оснащений найновішими моделями заводських ліній та систем з Європи відповідно до міжнародних стандартів. - Ділянка водопідготовки в Кобі повністю укомплектована обладнанням всесвітнього лідера в цій сфері компанією - CHRIWA із Німеччини. - Газована мінеральна вода вищої якості відповідає європейським стандартам мікробіологічного та хімічного складу мінеральної води. - Завод оснащений лініями з виробництва скла та ПЕТ. - Лабораторія постійно перевіряє якісні показники як сирої води, так і готового продукту, жорстко та суворо контролює процес водопідготовки та розливу, що гарантує високу якість продукту та збереження природного, унікально збалансованого хімічного та мікробіологічного складу мінеральної води. Умови зберігання: Зберігати у сухому, затемненому приміщенні при температурі повітря від 5°С до 25°С Склад: Основні Іони :(Катіони/Аніони) Мг/л (1.2-1.8) : Ca²⁺ (кальцій) 120-190; Mg²⁺ (магній) <50; Na⁺ (натрій) 140-220; К (калій) <50; Cl⁻ (хлориди) 110-175; HCO₃₋- (Гідрокарбонат натрію) 700-1050; SO₄²⁻<25; F⁻<1.0. Характеристики Термін придатності 18 місяців Кофеїн Ні Упаковка Скляна пляшка Країна-виробник Грузія Об'єм 500 мл Ступінь газування Слабогазована
    кешбек 2 ₴

    У кожного кавказця свої переваги в маринаді для шашлику. М'яса замочують в кефірі, додають лимонний сік, а любителі гостроти приправляють червоним пекучим перцем або аджикою. Простий маринад готуватися так: потрібно змішати 1 ст.л. приправи, 3 ст.л. соєвого соусу і багато нарізаної кільцями ріпчастої цибулі. Для приготування баранини обов'язково правильно вибрати м'ясо. Найкраще купувати молодого баранчика, в ньому зберігається набагато більше корисних речовин. Виробництво - Грузія Термін зберігання, років - 2 Харчова цінність, г / 100г: білки - 2, жири - 6, вуглеводи - 26 Енергетична цінність, ккал / 100 грам - 144; Склад: чабер, коріандр, паприка солодка червона, паприка зелена, кумін (зіра), перець чорний, перець духмяний. Фото не з інтернету, реальний товар в наявності. Величезний асортимент спецій, один з найбільших в Україні - понад 150 видів спецій і приправ в одному місці. Також в наявності аксесуари - млини, ємності для зберігання. Створюємо подарункові набори. Переходьте за посиланням на назву магазину і дивіться всі товари. Фасування можемо зробити будь-яку - від 50 грам. Відправляємо в день замовлення. У кожній посилці вас чекає сюрприз від "Перчика".
    кешбек 3 ₴

    Уцхо-сунелі - традиційна спеція Грузії. На багатьох мовах блакитний пажитник називають по-різному, але у всіх назвах присутні епітети блакитний або запашний. Слід зауважити, що блакитний пажитник і грецький пажитник, який ще називають фенугрек або Шамбала, це зовсім різні рослини. Батьківщиною блакитного пажитника вважають Північний Захід Кавказького. Зустрічається в Південній Європі, Малій Азії, Криму, на Балканах. У перекладі з грузинського "уцхо" означає чужий, що говорить що спеція прийшла з кухні іншої країни, швидше за все з іранської. А ось уцхо-сунелі, в перекладі з того ж грузинської мови, можна перевести як "раптом запахнувшись", що говорить про прихований ароматі рослини, який з'являється тільки після сушіння. Уцхо-сунелі - це насіння сухої трави, схожою на конюшина з синіми квіточками. Однорічна рослина має прямий стовбур, спрямований вгору. Цвіте один раз на рік, в травні-червні. Суцвіття містять кулястий плід, схожий на боб, в два рази довше чашечки. Насіння розташовані в тендітній насіннєвий коробочці блакитного пажитника (трилисника, гуньба, блакитного буркуну, синього козячого трилисника). Зерна нагадують дрібну пшеницю. Свіжа трава не має яскравого запаху. Після висушування і прожарювання на сковороді розкриває сильний пряний аромат. Смак уцхо-сунелі - солодкуватий, горіховий з гірчинкою, а аромат - терпкий, освіжаючий. застосування: Спеція вирівнює гострий смак страв, зменшує пекучість перцю, регулює солодкість паприки. Сушені насіння блакитного пажитника використовують в Швейцарії: знамениті швейцарські зелені сири виготовляються з додаванням даної спеції. Пісні супи насичує запахом курячого бульйону Засолювання набувають хрустко структуру, багатий аромат Поєднується з коріандром, часником, чабером, кінзою, червоним перцем Додано в страви з наступними проудктамі: м'ясо птиці, баранина, бастурма, риба, лобіо, аджика, овочеві рагу, солоні кабачки, огірки, зелені помідори, квашена капуста Доповнює уцхо-сунелі перші страви, харчо, морепродукти (особливо креветки і мідії в томаті), соуси, пряні підливи, хліб, булочки Додають блакитний пажитник в відому сванські сіль (Сванурі марілі) Щіпка уцхо-сунелі забезпечує страві горіховий присмак, відчуття насичення, пікантність. Виробництво - Грузія Термін зберігання, років 2 Харчова цінність, г / 100г: білки - 8, жири - 2, вуглеводи - 40 Енергетична цінність, ккал / 100г - 186; Склад: уцхо-сунелі, він же блакитний пажитник, 100% оригінальна грузинська спеція Фото не з інтернету, реальний товар в наявності. Величезний асортимент спецій, один з найбільших в Україні - понад 150 видів спецій і приправ в одному місці. Також в наявності аксесуари - млини, ємності для зберігання. Створюємо подарункові набори. Переходьте за посиланням на назву магазину і дивіться всі товари. Фасування можемо зробити будь-яку - від 50 грам. Відправляємо в день замовлення. У кожній посилці вас чекає сюрприз від "Перчика".
    кешбек 2 ₴

    Грузинський лимонад Zedazeni зі смаком Вершків. Аромат вершків у поєднанні з нотами карамелі надає ніжного, солодкого, неповторного смаку лимонаду, який повертає нас у дитинство. Визначальним чинником високої якості нашого продукту є природна вода джерела, свердловин якої встановлені на території заводу. Умови зберігання: Зберігати в сухому, затемненому приміщенні при температурі повітря від 2°С до 25°С. Склад продукту: вода питна, цукор,діоксид вуглецю, натуральний ароматизатор, регулятор кислотності - лимонна кислота, консервант - бензоат натрію;концентрат із сафлору. Характеристики Термін придатності 12 місяців Упаковка Скляна пляшка Країна-виробник Грузія Вага 880 г Об'єм 500 мл Вид Лимонад Смак Крем-сода Ступінь газування Слабогазована
    кешбек 2 ₴

    Грузинський лимонад Zedazeni зі смаком Фейхоа. Фейхоа – це плід вічнозеленого тропічного дерева. Один із найпізніших і найкорисніших плодів. Це екзотична ягода із соковитою, ароматною м'якоттю з унікальним, свіжим смаком, що нагадує мікс тропічних фруктів. Для приготування напою використовують лише дозрілі плоди фейхоа, які краще розкривають смак. Визначальним чинником високої якості нашого продукту є природна вода джерела, свердловин якої встановлені на території заводу. Умови зберігання: Зберігати в сухому, затемненому приміщенні при температурі повітря від 2°С до 25°С. Склад продукту: | питна вода, цукор, діоксид вуглецю, регулятор кислотності - кислота лимонна, аскорбінова кислота; натуральний ароматизатор, консервант - бензоат натрію; концентрат із сафлору, барвник - цукровий колір IV, Синій блискучий FCF. Харчова (поживна) цінність на 100 г продукту: 204 кДж/ 48 ккал Характеристики Термін придатності 6 місяців Упаковка Пластикова пляшка Країна-виробник Грузія Вага 1,087 кг Об'єм 1 л Вид Лимонад Смак Фейхоа Ступінь газування Слабогазована
    кешбек 2 ₴

    Грузинський лимонад «Zedazeni» зі смаком Груші Аромат свіжої груші відчувається із відкриттям пляшки. Для виготовлення напою використовуються груші тільки сорти Олександроулі, які мають збалансований, ніжно солодкий та дуже соковитий смак. Завдяки саме цьому сорту лимонад Zedazeni має яскраво виражений аромат стиглих груш, який неможливо забути. Визначальним чинником високої якості нашого продукту є природна вода джерела, свердловин якої встановлені на території заводу. Завод вирішено було збудувати біля підніжжя гори Zedazeni, тому що унікальні зразки підземних вод того місця передбачали майбутній успіх компанії. Підприємство оснащене найсучаснішим обладнанням європейського виробництва. Серед них розливні лінії, що дозволяють розливати напої у скляні, алюмінієві, ПЕТ-пляшки та металеві бочки. Цех безалкогольних напоїв має високоякісне німецьке обладнання виробництва компаній KHS і Krones. На підприємстві використовується лише нове обладнання відомих європейських виробників. Протягом усього виробничого циклу сировина та продукція контактують лише з високоякісною нержавіючою сталлю. Продукція експортується у понад 27 країн світу. Лимонад Zedazeni – з коханням із Грузії. Умови зберігання: зберігати у сухому, затемненому приміщенні при температурі повітря від 2°С до 25°С. Склад продукту: вода питна, цукор, діоксид вуглецю, натуральний ароматизатор, регулятор кислотності - лимонна кислота, барвник - цукровий колір IV;консервант - бензоат натрію. Харчова (поживна) цінність на 100 г продукту: 204 кДж/48 Ккал. Характеристики Термін придатності 12 місяців Упаковка Скляна пляшка Країна-виробник Грузія Вага 880 г Об'єм 500 мл Вид Лимонад Смак Груша Ступінь газування Слабогазована
    кешбек 2 ₴

    Грузинський лимонад Zedazeni зі смаком Вершків. Аромат вершків у поєднанні з нотами карамелі надає ніжного, солодкого, неповторного смаку лимонаду, який повертає нас у дитинство. Визначальним чинником високої якості нашого продукту є природна вода джерела, свердловин якої встановлені на території заводу. Умови зберігання: Зберігати в сухому, затемненому приміщенні при температурі повітря від 2°С до 25°С. Склад продукту: вода питна, цукор,діоксид вуглецю, натуральний ароматизатор, регулятор кислотності - лимонна кислота, консервант - бензоат натрію;концентрат із сафлору. Харчова (поживна) цінність на 100 г продукту: 204 кДж / 48 ккал. Характеристики Термін придатності 6 місяців Упаковка Пластикова пляшка Країна-виробник Грузія Вага 1,087 кг Об'єм 1 л Вид Лимонад Смак Крем-сода Ступінь газування Слабогазована
    кешбек 2 ₴

    Грузинський Лимонад Zedazeni зі смаком Тархуна. Якщо ви ще не куштували лимонад Zedazeni зі смаком Тархуна, це означає, що вас чекає незрівнянне задоволення. Потужний акорд листя справжнього грузинського тархуна, надає освіжаючий смак та пряний аромат, залишаючи надзвичайно приємний післясмак. Визначальним чинником високої якості нашого продукту є природна вода джерела, свердловин якої встановлені на території заводу. Умови зберігання: Зберігати в сухому, затемненому приміщенні при температурі повітря від 2°С до 25°С. Склад продукту: | питна вода, цукор, діоксид вуглецю, натуральний ароматизатор, регулятор кислотності - кислота лимонна; консервант – бензоат натрію; концентрат із сафлору, барвник - синій патентований V. Харчова (поживна) цінність на 100 г продукту: 204 кДж / 48 ккал. Характеристики Термін придатності 6 місяців Упаковка Пластикова пляшка Країна-виробник Грузія Вага 1,087 кг Об'єм 1 л Вид Лимонад Смак Тархун Ступінь газування Слабогазована

    Доставка

    Відділення Нова пошта
    Поштомати Нова пошта
    Укрпошта
    Кур'єр Нова пошта
    Підпишіться на новини

    Kasta Black

    Безкоштовна доставка у відділення і поштомати «Нова пошта»
    Клієнти з підпискою Black отримують безкоштовну доставку товарів маркетплейсу та зі складу Kasta (товари з позначкою «діє Black») у будь-яке відділення чи поштомат «Нова пошта» при передплаті замовлення онлайн. Умови підписки діють на замовлення від 169 грн.
    Безкоштовна доставка товарів зі складу у відділення «Укрпошта»
    Підписка Black надає безкоштовну доставку товарів Black зі складу Kasta у будь-яке відділення «Укрпошта» при оплаті карткою онлайн. Умови підписки діють на замовлення від 169 грн.
    Кешбек 3% на товари Black
    Ми повертаємо 3% з кожної покупки, на яку діють умови Black та яка була передплачена карткою онлайн. Накопичені кошти можна вивести на картку чи використати на наступні покупки з Kasta. В період розпродажів для підписників Black кешбек може збільшуватись до 30%
    Ознайомитися з правилами Black

    Бренди