Ксиліт - це речовина природного походження, використовується в якості заміни цукру. Речовина в невеликих кількостях присутній в овочах і фруктах: кукурудзі, цвітній капусті, полуниці і малини. Хоча очевидним рекордсменом за кількістю ксиліту є березова деревина, саме тому його часто називають "деревним цукром". Добавка вважається цілком безпечною для організму при дотриманні добової норми споживання - 50 грамів. Ксиліт виробництва Голден-Фарм є оригінальним і сертифікованим продуктом, що імпортуються з Фінляндії. Європа дізналася про корисні властивості ксиліту ще в 18 столітті, зараз ця дієтична добавка використовується як замінник цукру в більш ніж 35 країнах світу. Глікемічний індекс ксиліту дорівнює 8, що означає, що він переробляється в організмі мінімальною кількістю інсуліну. Він містить в рази менше калорій, ніж цукор, при цьому довше засвоюється організмом. Ксиліт дозволяє легко контролювати вагу і підсилює відчуття ситості, тим самим знижуючи загальну кількість споживаної організмом їжі. Регулярне споживання ксиліту допомагає доглядати за зубами, він зменшує ймовірність утворення карієсу і темних плям на емалі. Без ГМО. ПЕРЕВАГИ: природне походження низький глікемічний індекс на 40% менше калорій, ніж в цукрі дає відчуття ситості допомагає контролювати вагу використовується як джерело енергії РЕКОМЕНДАЦІЇ ДО ЗАСТОСУВАННЯ: Ксиліт рекомендується як природний замінник цукру при діабеті, підвищеному вазі, ожирінні, алергічних реакціях, холециститі. Речовина може бути використано як альтернативне джерело енергії при підвищених фізичних навантаженнях і заняттях спортом. Ксиліт використовуватися для проведення зондування. СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ: Можна використовувати ксиліт так само, як звичайний цукор, де одна чайна ложка ксиліту відповідає приблизно 1 чайній ложці білого цукру. Температурний діапазон, в якому може використовуватися ксиліт, широкий - приготування, випічки, заморозки. Застереження: Перевищення рекомендованої норми вживання може викликати проносну реакцію. ПРОТИПОКАЗАННЯ: Індивідуальна непереносимість. Шлунково-кишкові захворювання, епілепсія, вагітність і період грудного вигодовування. УМОВИ ТА ТЕРМІН ЗБЕРІГАННЯ: Зберігати 36 місяців від дати виготовлення в сухому, захищеному від світла місці, при температурі від 18 ° С до 25 ° С і відносній вологості повітря 25% ФОРМА ВИПУСКУ: Упаковка 250 г