Цифровий датчик термометр для м'яса, кухні, шашликів, виготовлення спирту, пива та інших алкогольних напоїв, запікання м'яса, курки, риби, картоплі та інших продуктів харчування, виготовлення сиру, йогурту та інших молочних продуктів, визначення температури води в ємності і проточною, киплячій води і т.д. Основні характеристики: - широкий діапазон застосувань; - зонд датчика виготовлений з нержавіючої сталі; - корпус датчика виготовлений з міцної пластмаси; - широкий температурний діапазон виміру: від -50 ° C до +300 ° C (-58 ° F до +572 ° F); - перемикання між одиницями вимірювання: ° C і ° F; - автоматичне відключення після 15 хвилин без операції; - індикатор низького заряду батареї; - пам'ять попередніх вимірювань - HOLD; - пластикові трубка-чохол корпусу включений для зберігання і забезпечення безпеки; - крок температури: 0,1 ° C (° F); - точність: до 1 ° C - електроживлення: 1 батарейка AG13 на 1,5 В (в комплекті); - розмір: 24 см х 2 см х 2 см; - довжина щупа: 15 см; - діаметр щупа: 4 мм; - вага: 75 г.