triangle
    Вид
    Колір
    Бренд
    Ціна
    від
    до
    Країна бренду
    Країна виробництва
    Акція
    ¯\_(ツ)_/¯
    У вас немає обраних фільтрів

    Продукти харчування та алкогольні напої

    -70%

    Спеція "Часник мелений" у великій кількості використовується головним чином в азіатських (східних) і південноєвропейських кухнях. У нашій кухні часник йде переважно в соління - грибні та овочеві. Часник буває гострих і солодких сортів. Перші поширені в північних і середніх широтах, другі - на півдні. Ось чому часник більше вживають в східній кухні. Часник використовується в хлібопеченні для додання хлібу пікантного аромату і смаку, застосовується при варінні, смаженні м'яса, птиці, при приготуванні супів, різних солінь. Спробуйте спекти хліб по середземноморським традиціям: додати в тісто часник, помідори і орегано. Це дуже смачно! Часник - натуральні ліки. Про незвичайні властивості часнику людям було відомо тисячі років тому. Це натуральний антибіотик, який знищує хвороботворні мікроорганізми і зміцнює імунну систему. Часник діє антибактеріальний засіб і також є ворогом грибів та інших мікроорганізмів. При регулярному вживанні, часник знижує кров'яний тиск, знижує показники холестерину і цукру, сприятливо діє на серце і судини. Вчених до цих пір дивують властивості часнику, між іншими також протиракові. Вони рекомендують для профілактики вживати щодня підлогу зубчики часнику. При появі пухлин робили припарки з узвару часнику. Настій використовували для зниження температури тіла. Іноді зубчики розжовували, щоб позбутися від інфекції і, як не дивно, поганого запаху з рота. Виробництво - Китай Термін зберігання, років - 2 Харчова цінність, г / 100г: білки - 16, жири - 11, вуглеводи - 75 Енергетична цінність, ккал / 100 грам - 345; Склад: часник сушений, мелений, у вигляді пудри, без домішок Фото не з інтернету, реальний товар в наявності. Величезний асортимент спецій, один з найбільших в Україні - понад 150 видів спецій і приправ в одному місці. Також в наявності аксесуари - млини, ємності для зберігання. Створюємо подарункові набори. Переходьте за посиланням на назву магазину і дивіться всі товари. Фасування можемо зробити будь-яку - від 50 грам. Відправляємо в день замовлення. У кожній посилці вас чекає сюрприз від "Перчика".
    -70%

    Гранульований часник дуже зручний при приготуванні різноманітних страв. Засипати в блюдо за смаком і їжа буде мати такий же запах і смак начебто ви додали свіжий часник. Часник містить корисні мінерали, такі як фосфор, кальцій та залізо, а також мікроелементи, як йод, сірка та хлор, які також присутні у гвоздиках. Часник є джерелом життєво важливої хімічної сполуки аліцин, який входить до складу багатьох лікарських препаратів. Алліцин містить сірку, яка дає часнику гострий та специфічний запах. Виробництво Китай Термін зберігання, років 2 Харчова цінність, г/100г: білки 16, жири 1, вуглеводи 75 Енергетична цінність, ккал/100 г - 345; Склад: сушений часник у вигляді великих гранул. Фото не з інтернету, реальний товар у наявності. Величезний асортимент спецій, один із найбільших в Україні понад 140 видів спецій та приправ в одному місці. Також в наявності аксесуари - млина, ємності для зберігання. Створюємо подарункові набори. Перейдіть за посиланням на назву магазину та дивіться всі товари. Фасування можемо зробити будь-яку - від 50 грам. Відправляємо у день замовлення. У кожній посилці на вас чекає сюрприз від "Перчика".
    -67%

    Перець чорний мелений - це одна з найпоширеніших та універсальних спецій, що використовуються у кулінарії по всьому світу. Ця спеція має насичений смак, аромат і безліч корисних властивостей. Одна з головних ознак чорного меленого перцю його гострота та пряний аромат. Гострота обумовлена речовиною піперином, яка робить цю спецію справжньою приправою для цінителів пікантних смакових відтінків. Молотий чорний перець має темний колір та дрібну текстуру, що робить його зручним для використання у різноманітних стравах. Чорний перець містить антиоксиданти та вітаміни, такі як вітамін А та С, а також мінерали, включаючи залізо та марганець. Він також сприяє кращому засвоєнню інших поживних речовин. Застосування у кулінарії: Перець чорний мелений - це незамінна спеція, яка знаходить застосування у широкому спектрі страв: Приправа для м'яса: Чорний перець мелений відмінно поєднується з м'ясом, яловичиною, свининою, куркою або рибою. Він додає стравам пікантність та аромат. Супи та соуси: Чорний перець стає важливим компонентом супів, рагу та соусів, надаючи їм глибини смаку. Пасти та піца: В італійській кухні чорний перець мелений використовується для приготування соусів та приправи для пасти та піци. Салати: Чорний перець додається до салатів для посилення смаку та аромату. Каррі та інші спеціалізовані страви: У багатьох азіатських та індійських стравах чорний перець мелений грає ключову роль та надає їм унікального смаку.
    -67%

    Перець чорний мелений - це одна з найпоширеніших та універсальних спецій, що використовуються у кулінарії по всьому світу. Ця спеція має насичений смак, аромат і безліч корисних властивостей. Одна з головних ознак чорного меленого перцю його гострота та пряний аромат. Гострота обумовлена речовиною піперином, яка робить цю спецію справжньою приправою для цінителів пікантних смакових відтінків. Молотий чорний перець має темний колір та дрібну текстуру, що робить його зручним для використання у різноманітних стравах. Чорний перець містить антиоксиданти та вітаміни, такі як вітамін А та С, а також мінерали, включаючи залізо та марганець. Він також сприяє кращому засвоєнню інших поживних речовин. Застосування у кулінарії: Перець чорний мелений - це незамінна спеція, яка знаходить застосування у широкому спектрі страв: Приправа для м'яса: Чорний перець мелений відмінно поєднується з м'ясом, яловичиною, свининою, куркою або рибою. Він додає стравам пікантність та аромат. Супи та соуси: Чорний перець стає важливим компонентом супів, рагу та соусів, надаючи їм глибини смаку. Пасти та піца: В італійській кухні чорний перець мелений використовується для приготування соусів та приправи для пасти та піци. Салати: Чорний перець додається до салатів для посилення смаку та аромату. Каррі та інші спеціалізовані страви: У багатьох азіатських та індійських стравах чорний перець мелений грає ключову роль та надає їм унікального смаку.
    кешбек 1 ₴
    -70%

    Лаванда - морозостійкі вічнозелені кущі. Назва походить від латинського lava - мити, це пояснюється тим, що римляни додавали лаванду в свої ванни для свіжості і аромату. Лаванда позбавляє від почуття сонливості, допомагає при головних болях і запамороченні, допомагає при паралічі і судомах після перенесеного інсульту. Крім того, вона сприяє виведенню сечі, зменшує зубний біль У кулінарії використовують сушені квіти і лавандова олія. Лаванду, як пряність часто використовують в національній французької, італійської та іспанської кухнях. Страви, приправлені лавандою моментально набувають характерного аромат. Квітки лаванди використовують як натурального ароматизатора при виготовленні деяких дорогих м'ясних і ковбасних виробів. Відомі рецепти оригінальних зелених соусів, а також овочевих страв і масла, які виготовляють з чебрецю, шавлії, зелені кропу і лаванди. Головна користь лаванди полягає в тому, що при регулярному вживанні рослини в їжу зміцнюється імунітет і організм людини стає менш вразливий для різних вірусів і простудних захворювань. В Італії, Іспанії, на півдні Франції нею приправляють салати, соуси, грибні, овочеві і рибні супи, другі страви з овочів, смажену і тушковану баранину. Страви посипають порошком лаванди так само, як перцем. Цікаво, що під час копчення виробів, лаванда разом з ягодами ялівцю додається до тліючим тирсі. У США пряністю ароматизують зелений китайський чай, домашні напої і овочеві салати. У ряді країн вона входить до складу трав'яних чаїв. Загорніть щіпку лаванди в марлю і покладіть у шафу з одягом. По-перше це позбавить вас від молі, а по-друге одяг просочиться легким приємним ароматом. Походження: Албанія. Фото не з інтернету, реальний товар в наявності. Величезний асортимент спецій, один з найбільших в Україні - понад 150 видів спецій і приправ в одному місці. Також в наявності аксесуари - млини, ємності для зберігання. Створюємо подарункові набори. Переходьте за посиланням на назву магазину і дивіться всі товари. Фасування можемо зробити будь-яку - від 50 грам. Відправляємо в день замовлення. У кожній посилці вас чекає сюрприз від "Перчика".
    -70%

    Цукор, який увібрав у себе ефірні олії, які виділяє стручок ванілі, не тільки робить випічку ароматнішою, але і є непоганим антидепресантом. Він є гарним засобом для боротьби з занепокоєнням та безсонням, а також допомагає нормалізувати травлення. В основному ванільний цукор використовується для приготування випічки, оскільки не втрачає своїх корисних властивостей при дії високих температур. З ним кекси, мафіни, печива, тістечка та пироги пахнуть ванільним ароматом та покращують настрій! Крім того, цей цукор можна додавати в коктейлі, йогурти, морозиво, каші, запіканки та соуси замість звичного нам цукру. Має приємний ванільний аромат (слабший, ніж у ванілі) і притаманний звичайному цукру солодкий смак. Походження: Україна. Фото не з інтернету, реальний товар у наявності. Величезний асортимент спецій, один із найбільших в Україні понад 140 видів спецій та приправ в одному місці. Також в наявності аксесуари - млина, ємності для зберігання. Створюємо подарункові набори. Перейдіть за посиланням на назву магазину та дивіться всі товари. Фасування можемо зробити будь-яку - від 50 грам. Відправляємо у день замовлення. У кожній посилці на вас чекає сюрприз від "Перчика".
    кешбек 1 ₴
    -70%

    Корінь пастернаку містить рослинна речовина, яке є натуральним заспокійливим гормоном мозку. Його дія, наприклад, набагато сильніше валеріани. У наш час пастернак часто зустрічають на долинних і гірських луках в дикому вигляді в Середній Європі, тому вона і вважається його батьківщиною. Ця овочева культура вирощується по всьому світу. У стародавні часи з коренів пастернаку робили варення та джеми. А європейці, до появи картоплі, в основні страви використовували корінь селери. Пастернак - багаторічна рослина сімейства Зонтичні. Зелень зовні дуже схожа на петрушку, але запах зовсім інший, не такий ароматний. Корінь, своєю формою нагадує моркву, тільки білого кольору. При вирощуванні зелень витримує заморозки до -5; -7 градусів. Заготовляють як зелень, так і корінь. В основному сушать або солять, але корінь можна зберегти в холодному місці до весни. Містить багато каротину, калію, аскорбінову кислоту, фруктозу і сахарозу, клітковину, вуглеводи і ефірні масла. В їжу, корінь пастернаку, в основному, використовується як прянощі. Кулінари його додають в різні салати і супи, також можна запікати в духовці, варити або готувати на пару. Дуже добре пастернак поєднується в м'ясних стравах і овочевих гарнірах. Дрібно нарізані шматочки варять не більше 10 хв, щоб не перетворити корінь в кашу. Сушені коріння, перемелюють і додають в різні суміші і приправи. Також, використовують і сушену зелень пастернаку. Для поліпшення травлення рекомендують приймати настій з коренів пастернаку. Цей настій також добре вживати при сечокам'яній хворобі і як сечогінний засіб. Настій відновлює сили тяжкохворим і знімає спазми. Виробництво - Україна Урожай - 2021 Харчова цінність, г / 100г: білки - 2, жири - 1, вуглеводи - 9 Енергетична цінність, ккал / 100г - 47; Склад: корінь пастернаку сушений різаний, розмір 3 * 3 мм Фото не з інтернету, реальний товар в наявності. Величезний асортимент спецій, один з найбільших в Україні - понад 150 видів спецій і приправ в одному місці. Також в наявності аксесуари - млини, ємності для зберігання. Створюємо подарункові набори. Переходьте за посиланням на назву магазину і дивіться всі товари. Фасування можемо зробити будь-яку - від 50 грам. Відправляємо в день замовлення. У кожній посилці вас чекає сюрприз від "Перчика".
    -71%

    Розмарин - листя вічнозеленої рослини з гострим смаком і сильним камфорно-хвойним ароматом. Виростає в теплому кліматі, чагарник сімейства Lamiaceae. Використовується при приготуванні м'яса, грибів, овочів. Гарний з сиром. Вважається, що при високій температурі його ефірні масла перешкоджають окисленню жирів і утворення канцерогенних сполук. Застосування в кулінарії У кулінарії використовують як свіжі так сухе листя цієї рослини. Концентрація ефірних масел в розмарині настільки велика, що він перебиває майже всі інші. Не втрачає своїх властивостей при тепловій обробці, так що його можна покласти на самому початку готування. Також розмарин використовується при маринуванні і вимочування м'яса, позбавляє від неприємних запахів і вносить нотки хвойного аромату. А якщо додати гілочки в вугілля при смаженні барбекю, то чудовий димок додасть додатковий смак страви. Іноді любителі квасять капусту з розмарином, маринують гриби і овочі. Також використовують при маринуванні овочів або грибів, в консервуванні. Можна додавати до сирів, грибних страв, при приготуванні яєць або овочів. Додають у всілякі соуси. А якщо кинути листочки (краще свіжі) в бутель з винним оцтом, розмарин додасть йому свіжі відтінки, вийде оригінальна приправа. Розмарин може замінити лавровий лист, а ось вносити їх блюдо разом - не рекомендується. Хімічний склад Листя розмарину містять високий відсоток ефірних масел (камфора, цинеол, борнеол, пінен, борнілацетат, лімонен, камфен), смоли, гіркоти і дубильні речовини. Корисні властивості Завдяки камфори розмарин є хороший антисептиком, може надавати болезаспокійливий ефект. Гіркоти і дубильні речовини покращують травлення, кровообігу, стимулюють нервову діяльність. Відновлює, тонізує і зміцнює організм. Розмаринове масло і відвари з листя цієї рослини зміцнюють волосся, очищають і лікують запалення на шкірі. Термін зберігання - 2 роки. Харчова цінність, г / 100г: білки - 5, жири - 15, вуглеводи - 22 Енергетична цінність, ккал / 100г - 331; Склад: сушений розмарин, без домішок Походження: Єгипет. Фото не з інтернету, реальний товар в наявності. Величезний асортимент спецій, один з найбільших в Україні - понад 150 видів спецій і приправ в одному місці. Також в наявності аксесуари - млини, ємності для зберігання. Створюємо подарункові набори. Переходьте за посиланням на назву магазину і дивіться всі товари. Фасування можемо зробити будь-яку - від 50 грам. Відправляємо в день замовлення. У кожній посилці вас чекає сюрприз від "Перчика".
    кешбек 1 ₴
    -70%

    Лемонграс (Cymbopogon) сімейства злакових (Poaceae) - улюблениця азіатської кухні, володіє лимонно-імбирним смаком. Спеція Лемонграс має багато імен: цимбопогон, лимонне сорго, лимонна трава, челнобородніка, цитронелла. Найбільш поширені два види лемонграсса-Східно-Індійський лимонне сорго (Cymbopogone flexuosus) в Шрі Ланці, Індії, Камбоджі, Таїланді, Лаосі і Західно-Індійський лимонне сорго (Cymbopogone citratus) в Малайзії, Індонезії. Завдяки сильному цитрусовий аромат і легкому смаку лимона, Лемонграс є "другом" кухаря. Лимонне сорго використовується для приготування знаменитого супчика том-ям, а так само інших делікатесних страв і соусів азіатських кухонь. З лемонграсса можна заварювати смачний і тонізуючий чай. Для заварки використовуйте 1 столову ложку лимонного сорго на літр води. Можна пити як гарячим, так і холодним. Виробництво - Єгипет Термін зберігання, років - 2 Харчова цінність, г / 100г: білки - 2, жири - 1, вуглеводи - 25 Енергетична цінність, ккал / 100 грам - 99; Склад: сушений різаний лемонграсс, лимонне сорго. Фото не з інтернету, реальний товар в наявності. Величезний асортимент спецій, один з найбільших в Україні - понад 150 видів спецій і приправ в одному місці. Також в наявності аксесуари - млини, ємності для зберігання. Створюємо подарункові набори. Переходьте за посиланням на назву магазину і дивіться всі товари. Фасування можемо зробити будь-яку - від 50 грам. Відправляємо в день замовлення. У кожній посилці вас чекає сюрприз від "Перчика".
    кешбек 1 ₴
    -62%

    Салат Di Alba Вестерн із тунцем - чудовий перекус для любителів рибних продуктів. Тунець - чудове джерело вітамінів і мінералів та жирних кислот. Ці елементи корисні для здоров'я серця, нервової системи та імунної системи. Виготовлений із натуральних і свіжих інгредієнтів, що додає якості та смаку. Це означає, що ви отримуєте не тільки смачний, а й поживний продукт. Комбінація свіжих інгредієнтів, зокрема тунця, додає салату насиченого смаку та апетитного аромату. Це робить його привабливим для любителів рибних страв і салатів. Упаковування продукту забезпечує збереження його якості та свіжості. Це важливо, щоб ви могли насолоджуватися смаком і поживними властивостями продукту протягом тривалого часу. Зберігання: після відкриття зберігати в холодильнику до 48 годин за температури 0-4 °C.
    кешбек 1 ₴
    -70%

    Лук сушена - це приправа з натуральних інгредієнтів, яка надає нашій їжі корисні властивості та вітамінно-мінеральний склад свіжої цибулі. Його добре використовувати для супів, відварів, як начинку в пироги, для прикрас страв та закусок. Сушена лук чудово підходить для випічки цибульного хліба та багетів. Виробництво Індія Термін зберігання, років 2 Харчова цінність, г/100г: білки 2, жири 8, вуглеводи 58 Енергетична цінність, ккал/100г - 250; Склад: натуральна сушена лук у вигляді пластівців, без домішок, без ГМО Фото не з інтернету, реальний товар. Величезний асортимент спецій, один із найбільших в Україні близько 150 видів спецій та приправ в одному місці. Також в наявності аксесуари - млина, ємності для зберігання. Створюємо подарункові набори. Перейдіть за посиланням на назву магазину та дивіться всі товари. Фасування можемо зробити будь-яку - від 50 грам. Відправляємо на день замовлення. У кожній посилці на вас чекає сюрприз від "Перчика".
    кешбек 1 ₴
    -70%

    Кардамон одна з найніжніших і до сих пір, одна з найдорожчих прянощів, яка займає третє місце після шафрану і ванілі. Батьківщиною вважають Індію, Непал і Бутан. На сьогоднішній день виростає в інших тропічних країнах Азії, Китаї, Малайзії, Кореї і Японії. Цією пряністю користувалися греки і римляни. Вважається, що вирощування кардамону почалося в тропічному вологому кліматі Західної Гати в Індії. Кардамон зовні нагадує коробочку зеленого кольору, з чорними насіння всередині. Насіння прянощі дають приємний цитрусово-яблучний аромат і смак. Аромат кардамону - це окрема розмова. Його можна без перебільшення вважати одним з найприємніших серед усіх прянощів. Кардамон, який ми продаємо - має виражений приємний аромат купивши його у нас, Ви самі зможете в цьому переконатися! Широке застосування кардамон знаходить в кулінарії, особливо в випічці. Він надає стравам неповторний екзотичний смак і аромат. Кардамон мелений добре поєднується в тесті, соусах, кремах. Його додають в індійські солодощі, скандинавські десерти і данські солодощі. Чай з кардамоном - має тонкий пряний смак і знаменитий аромат, властивий тільки насіння кардамону. Досить додати дві-три коробочки на 200-300 мл. Також, для різноманітності, в чай з кардамоном можна додавати бадьян, м'яту, шавлія, лаванду, імбир. Як відомо, в Індій чай з кардамоном цінується нарівні з знаменитим імбирним чаєм. Є багато любителів змішати кардамон з кавовим ароматом вранці. Виходить просто відмінний напій, який дарує заряд бадьорості і сили на цілий день. В арабській культурі, кардамон є однією з найпопулярніших спецій, особливо якщо вас пригощають кавою з кардамоном - це означає, що сім'я гостинна і живе в достатку. Часто додають кардамон в соління, маринади для риби і в консервоване варення і мармелад. На Шрі-Ланці стручки кардамон додають в блюда з яловичини і курку-карі. Кардамон благотворно впливає на організм. Вміщені в ньому речовини пригнічують патогенну мікрофлору ротової порожнини, тому жування зерен кардамону освіжає подих і позитивно впливає на стан ясен. Так само кардамон буде корисний при запальних захворюваннях верхніх дихальних шляхів. Кардамон має виражену тонізуючий ефект. Є однією з основних прянощів для приготування "Глінтвейну" і пряністю для кави. Корисні властивості меленого кардамону: активізує травлення Зміцнює стінки судин шлунка Виробляє шлунковий сік покращує апетит Зміцнює нервову систему Стабілізує роботу серця Позбавляє від кашлю Лікує бронхіт, астму Антисептик при застуді освіжає подих Прибирає нудоту і блювоту усуває запори виводить токсини Піднімає настрій покращує працездатність зміцнює імунітет афродизіак Виробництво - Індія Термін зберігання, років - 2 Харчова цінність, г / 100г: білки - 11, жири - 6, вуглеводи - 40 Енергетична цінність, ккал / 100г - 311; Склад: кардамон в молотом вигляді свіжого помелу, без домішок Фото не з інтернету, реальний товар в наявності. Величезний асортимент спецій, один з найбільших в Україні - понад 150 видів спецій і приправ в одному місці. Також в наявності аксесуари - млини, ємності для зберігання. Створюємо подарункові набори. Переходьте за посиланням на назву магазину і дивіться всі товари. Фасування можемо зробити будь-яку - від 50 грам. Відправляємо в день замовлення. У кожній посилці вас чекає сюрприз від "Перчика".
    -71%

    У фенхеля пряний, солодкий запах, схожий на аромат анісу. Смак - солодкувато-гострий. Плоди фенхеля використовує для приготування ароматизованої води, сиропів і лікарських чаїв. Також з фенхеля виробляють ефірну олію. У побуті використовують всю рослину: плоди, листя, стебла, підстави черешків листя, коріння, причому зелень зрізають два-три рази за сезон Як пряність використовується при приготуванні лікерів, солодких страв: печива, пудингів, різних пирогів. Гарний фенхель в рибі, соусах, супах, компотах, у квашеній капусті, консервованих огірках. Свіжі пагони і листя рослини покращують смак маринадів. Соуси з фенхеля підходять для свинини, холодної риби. Дуже популярний фенхель в традиційних кухнях Індокитаю, Франції та Італії. Термін зберігання - 2 роки. Харчова цінність, г / 100г: білки - 16, жири - 15, вуглеводи - 12 Енергетична цінність, ккал / 100 грам - 345; Склад: насіння фенхелю, без домішок, без добавок. Походження: Єгипет. Фото не з інтернету, реальний товар в наявності. Величезний асортимент спецій, один з найбільших в Україні - понад 150 видів спецій і приправ в одному місці. Також в наявності аксесуари - млини, ємності для зберігання. Створюємо подарункові набори. Переходьте за посиланням на назву магазину і дивіться всі товари. Фасування можемо зробити будь-яку - від 50 грам. Відправляємо в день замовлення. У кожній посилці вас чекає сюрприз від "Перчика".
    -70%

    Морква сушена різана. Дуже добре підходить для приправи блюд. Не потрібно різати, чистити, готова до вживання зі збереженням всіх корисних властивостей. Морква сушена зберегла в собі корисні властивості і вітаміни. У ній містяться клітковина, мінеральні солі, каротин, цукор, біотин і нікотинова кислота. Додайте приправу до супів, маринади, в холодець, холодець, плов, солянку і овочеве соте. Виробництво - Китай Термін зберігання, років - 2 Харчова цінність, г / 100г: білки - 8, жири - 1, вуглеводи - 49 Енергетична цінність, ккал / 100г - 221; Склад: 100% натуральна сушена різана морква, фракція - 3 * 3 мм Фото не з інтернету, реальний товар в наявності. Величезний асортимент спецій, один з найбільших в Україні - понад 150 видів спецій і приправ в одному місці. Також в наявності аксесуари - млини, ємності для зберігання. Створюємо подарункові набори. Переходьте за посиланням на назву магазину і дивіться всі товари. Фасування можемо зробити будь-яку - від 50 грам. Відправляємо в день замовлення. У кожній посилці вас чекає сюрприз від "Перчика".
    кешбек 1 ₴
    -70%

    Гранульований часник дуже зручний при приготуванні різних страв, його можна використовувати як сіль. Засипати в блюдо за смаком і їжа буде мати такий же запах і смак как-будто би ви додали свіжий часник. Часник містить корисні мінерали, такі як фосфор, кальцій і залізо, а також мікроелементи, як йод, сірка і хлор, які також присутні в гвоздики. Часник є джерелом життєво важливого хімічної сполуки - алліцин, який входить до складу багатьох лікарських препаратів. Аліцин містить сірку, яка дає часнику гострий і специфічний запах. Виробництво - Китай Термін зберігання, років - 2 Харчова цінність, г / 100г: білки - 16, жири - 1, вуглеводи - 75 Енергетична цінність, ккал / 100г - 345; Склад: часник сушений у вигляді дрібних гранул Фото не з інтернету, реальний товар в наявності. Величезний асортимент спецій, один з найбільших в Україні - понад 150 видів спецій і приправ в одному місці. Також в наявності аксесуари - млини, ємності для зберігання. Створюємо подарункові набори. Переходьте за посиланням на назву магазину і дивіться всі товари. Фасування можемо зробити будь-яку - від 50 грам. Відправляємо в день замовлення. У кожній посилці вас чекає сюрприз від "Перчика".
    кешбек 1 ₴
    -79%

    Паштет Silvania виробляється відповідно до сучасних стандартів якості. Особливості: складається із натуральних інгредієнтів; має витончений м'який смак і чудовий аромат; перетворює будь-яку страву на кулінарний шедевр; можна використовувати під час приготування різноманітних холодних закусок, бутербродів, канапе та тарталеток; рекомендується людям, які страждають на дефіцит енергії. Рекомендації: споживати холодним протягом 24 годин після відкриття коробки.
    -66%

    Суміш "4 перці з коріандром" - це дивовижне поєднання чотирьох різних видів перцю, доповнене ароматним коріандром. Ця приправа є ідеальним способом врівноважити ваші страви, надаючи їм складності та унікального смаку. Суміш "4 перцю з коріандром" включає чотири види перцю: Чорний перець: Чорний перець забезпечує стравам класичну гостроту та теплий, насичений смак. Білий перець: Білий перець більш ніжний і м'який до смаку, додаючи пікантність без тяжкості. Зелений перець: Зелений перець - це незрілі плоди перцю, які надають страві освіжаючий смак та аромат. Рожевий перець: Рожевий перець не відноситься до справжнього перцю і має ягідний смак з легкою насолодою та яскравою палітрою кольорів. Крім того, суміш збагачується коріандром, який додає цитрусові та апельсинові нотки, надаючи комплексності та ароматності. Застосування суміші "4 перці з коріандром" у кулінарії Суміш "4 перці з коріандром" - універсальна приправа, яку можна використовувати у різноманітних стравах. Ось кілька способів її застосування: Маринади Ця суміш ідеально підходить для маринадів, особливо для м'ясних страв. Вона надасть вашому м'ясу складного смаку і аромату. Приправа для смаження: Посипте суміш "4 перцю з коріандром" на м'ясо, рибу чи овочі перед смаженням. Вона додасть пікантність та глибину смаку. Салати: Спробуйте додати цю суміш салати для надання їм особливого смаку та аромату. Супи та соуси: Вона ідеально доповнить супи та соуси, збагативши їх смакову палітру.
    кешбек 1 ₴
    -62%

    Салат Di аlba Пікант з тунцем - чудовий перекус для любителів рибних продуктів. Особливості: виготовлений із натуральних свіжих інгредієнтів має насичений смак і апетитний аромат упаковка надійно зберігає найкращі якості продукту Di аlba є першою і в цей час найстарішою приватною компанією з виробництва рибних консервів в Болгарії. З моменту свого заснування в 1989 році і досі компанія дотримується своїх корпоративних цінностей та принципів. Безпека та якість продукції мають першорядне значення, тому компанія сертифікована IFS. Ось уже 30 років Diavena є лідером на місцевому ринку рибних консервів, що робить її кращим та надійним партнером. Завдяки цьому компанія має можливість контролювати весь шлях своєї продукції від рибальського судна до споживчого кошика. Виробництво компанії на 100% власне, що гарантує його якість.
    кешбек 1 ₴
    -64%

    Салат із тунця та імператорським рисом 160г ТМ Di Alba - це справжнє втілення натуральності та здоров'я у вашій тарілці. Цей салат стане ідеальним доповненням як для вашої повсякденної дієти, так і для особливих святкових моментів. Уся складова салату підібрана з особливою увагою до якості та натуральності. Це гарантує вам чистоту та свіжість кожного компонента цієї страви. Тунець - джерело вітамінів і мінеральних елементів. Він збагатить вашу дієту важливими вітамінами та мінералами. Сприяє підтримці здоров'я серця і зміцненню імунної системи. Це універсальна страва, яку можна використовувати в різних кулінарних варіаціях. Салат із тунця та імператорським рисом 160г ТМ Di Alba
    -70%

    Адигейська сіль є кавказкім продуктом і додається практично в усі національні страви. У класичному рецепті завжди йде з травами. Має другу назву - Бжедугская сіль. Це цілий букет пряних спецій (часник, базилік, чабер, петрушка, м'ята, кріп, коріандр, пажитник, каррі, куркума, кмин, паприка, хмелі-сунелі, шафран, лавровий лист чорний перець і чилі). В її складі є багато вітамінів, мікроелементів, селен, лікопін. Додають її до перших страв, каш, гарнірів, м'яса, грінками, випічці коржів, хліба, риби, макаронів, салатним заправкам, консервації, морепродуктів, овочів. На батьківщині її додають в соуси на основі сметани, йогурту, кумису, бульйону. Добре поєднується зі стравами приготованими в духовці або на грилі. Використовувати найкраще в кінці приготування, щоб не пересолити. Виробництво - Україна Термін зберігання, років - 2 Харчова цінність, г / 100г: білки - 12, жири - 17, вуглеводи - 2 Енергетична цінність, ккал / 100 грам - 86; Склад: коріандр, паприка, перець чорний, хмелі-сунелі, часник, перець чилі, майоран, петрушка, кріп, сіль. Фото не з інтернету, реальний товар в наявності. Величезний асортимент спецій, один з найбільших в Україні - понад 150 видів спецій і приправ в одному місці. Також в наявності аксесуари - млини, ємності для зберігання. Створюємо подарункові набори. Переходьте за посиланням на назву магазину і дивіться всі товари. Фасування можемо зробити будь-яку - від 50 грам. Відправляємо в день замовлення. У кожній посилці вас чекає сюрприз від "Перчика".
    кешбек 2 ₴
    -70%

    Зіра широко використовується у всіх національних кухнях як основна частина суміші прянощів для плову, а також в інших м'ясних і овочевих блюдах. Насіння кумина додають бадьорості, свіжість, підвищують активність нирок, знімають спазми з дрібних судин шкіри, допустимі в якості прянощів і допоміжного ліки для хворих гастритами з підвищеною кислотністю. Зіра має яскраво виражену антисептичну властивістю, загоює рани. Ці плоди вживають як стимулюючий і сечогінний засіб. Кумин закріплює шлунок і кишечник, викликає апетит. Примочки з зіри, змішаної з оливковою олією або бобової борошном, допомагають розсмоктувати пухлини. У медичних цілях кумін застосовують у вигляді настою, цілих насіння і порошку. Зіра благотворно впливає на серцево-судинну систему, перешкоджає утворенню тромбів і захищає наш організм від інфарктів. Вживання прянощі покращує діяльність мозку і зору, сприяє травленню і покращує апетит. Закріплює шлунок і кишечник, незамінний при шлункових кольках, спазмах, диспепсії і метеоризмі. Насіння зіри входять в широко поширену в Індії пряну суміш "гарам-масала", що має безліч різних варіацій. Крім цього зіра входить до складу соусу каррі, її додають в знаменитий соус Чилі. Кумин є одним з головних компонентів при засолюванні огірків, капусти і томатів. З ним добре відварювати картопля в мундирі. Суміш меленого кумина, коріандру і фенхелю можна додавати в варення, протерті ягоди або розмелені фрукти. Термін зберігання - 2 роки Харчова цінність, г / 100г: білки - 18, жири - 22, вуглеводи - 34. Енергетична цінність, ккал / 100г - 375. Склад: насіння кумина (зіри), мають сіро-коричневий колір. Походження: Індія. Фото не з інтернету, реальний товар в наявності. Величезний асортимент спецій, один з найбільших в Україні - понад 150 видів спецій і приправ в одному місці. Також в наявності аксесуари - млини, ємності для зберігання. Створюємо подарункові набори. Переходьте за посиланням на назву магазину і дивіться всі товари. Фасування можемо зробити будь-яку - від 50 грам. Відправляємо в день замовлення. У кожній посилці вас чекає сюрприз від "Перчика".
    -70%

    Соняшник - це не тільки яскрава і красива квітка, але й дуже корисна, багата на вітаміни, необхідна для підтримання життєдіяльності організму людини. Батьківщиною соняшника вважають Мексику, але сьогодні культивується він у багатьох країнах. У складі насіння соняшника є вітаміни Е, С, К та вітаміни групи В; мікроелементи, макроелементи. Калорійність соняшникового насіння 600 ккал на 100 грам. Білків у них 20 грам, жирів 52 грами, вуглеводів 10 грам, а решта харчових волокон і вода. Користь насіння соняшника Насіння здатне боротися з тривогами, покращувати настрій. Насіння соняшника дуже корисне для роботи кишечника. У зв'язку з тим, що в них багато харчових волокон, насіння очищає наш організм від шкідливих речовин, шлаків, токсинів. Очищене насіння соняшника підвищує імунітет, допомагає організму впоратися з мікроорганізмами при застуді або грипі. Ядра соняшника містять кальцій, що дуже позитивно впливає на стан кісток. Корисне насіння при цукровому діабеті. Вони сприяють виробленню інсуліну, але це підтримує рівень глюкози гаразд. Регулярне вживання насіння в раціоні приводить у норму кислотно-лужний баланс. Соняшникове насіння сприяє прискоренню метаболізму. У насінні соняшника багато рослинного білка, саме тому вживаючи їх у їжу, організм отримує ферменти, амінокислоти та багато інших необхідних органічних сполук. Вживання насіння соняшника підтримує працездатність організму. Насіння позитивно впливає на жіночий організм. Вони покращують роботу внутрішніх органів та корисні при вагітності. Регулярне вживання насіння запобігає старінню шкіри, знімає набряклість. Насіння калорійний продукт тому якщо ними захоплюватися, можна набрати зайву вагу. Не рекомендують вживати насіння соняшника при гастриті та жовчнокам'яній хворобі. Походження: Україна. Фото не з інтернету, реальний товар. Величезний асортимент спецій, один із найбільших в Україні понад 150 видів спецій та приправ в одному місці. Також в наявності аксесуари - млина, ємності для зберігання. Створюємо подарункові набори. Перейдіть за посиланням на назву магазину та дивіться всі товари. Фасування можемо зробити будь-яку - від 50 грам. Відправляємо на день замовлення. У кожній посилці на вас чекає сюрприз від "Перчика".
    кешбек 1 ₴
    -70%

    Країна походження: Індонезія. Кориця з давніх пір вкоренилася в кондитерській справі. Булочки з корицею стали класикою здобної випічки. Паличка кориці послужить приємним доповненням до ранкової чашки кави для гурманів цього напою. В індійській кухні пряність використовується не тільки в солодких стравах, але і в плові і в стравах з овочів, в салатах. Дуже добре поєднується кориця з яблучними стравами, а також з будь-якими молочними продуктами. Щіпка кориці, додана в тепле молоко, полегшує його засвоєння. Одна з основних прянощів для приготування зігріваючого напою "Глінтвейн". Палички кориці виглядають естетично і часто використовуються в декоративних цілях. Кориця і каси - це рослина одного сімейства, але різних видів, тому пряність кориця, отримана з цих рослин, також буде відрізнятися. Ні та, ні інша пряність підробкою не є. І кориця цейлонська, і каси-справжні натуральні прянощі, що відрізняються відтінками смаку і аромату, а також хімічним складом. Вважається, що цейлонська і малабарская кориця містить найбільше ефірних масел, тому і аромат у неї найбільш сильний, ніж у китайської або індійської. В Україні, в основному, поставляється індонезійська кориця (як її називають, каси). На якість кориці впливає, перш за все, вік дерева: чим старше дерево, тим товщі кора, і тим менше в ній ефірних масел. Кора молодого дерева-дуже тонкі багатошарові палички кориці-володіє великою кількістю ефірних масел, цінується вище, видобувається складніше. Так само при зборі кори з дерева знімається спочатку грубий шар, потім більш тонкі. Перші коштують дешевше, другі видобуваються складніше і за складом цінніші, тому коштують дорожче. Якщо необхідні палички кориці для приготування страв, де вони використовуються цілими - рекомендуємо купити кассию. Якщо потрібно подрібнити палички перед додаванням в блюдо, тоді беріть цейлонську. У нашому інтернет-магазині можна купити різні сорти кориці, а також корицю в порошку. Виробництво - Індонезія Термін зберігання, років - 2 Харчова цінність, г / 100г: білки - 4, жири - 1, вуглеводи - 27 Енергетична цінність, ккал / 100г - 247; Склад: палички кориці довжиною 7 см, ароматні, пряні, оранжево-коричневого кольору. Чистота 100%. Вміст олії - 1,10%, вологість - 12%, без ГМО. Фото не з інтернету, реальний товар в наявності. Величезний асортимент спецій, один з найбільших в Україні - понад 150 видів спецій і приправ в одному місці. Також в наявності аксесуари - млини, ємності для зберігання. Створюємо подарункові набори. Переходьте за посиланням на назву магазину і дивіться всі товари. Фасування можемо зробити будь-яку - від 50 грам. Відправляємо в день замовлення. У кожній посилці вас чекає сюрприз від "Перчика".
    кешбек 1 ₴
    -70%

    Приправа чудово підходить для приготування будь-яких страв з риби: смаженої, вареної, запеченої риби, рибних котлет, рибних супів і соусів. При смаженні риба натирається приправою за 20-30 хвилин до початку приготування, а в соуси і супи приправа додається незадовго до готовності. Склад: томати, кріп, коріандр, паприка, чебрець, базилік, фенхель, часник. Походження: Україна. Фото не з інтернету, реальний товар в наявності. Величезний асортимент спецій, один з найбільших в Україні - понад 150 видів спецій і приправ в одному місці. Також в наявності аксесуари - млини, ємності для зберігання. Створюємо подарункові набори. Переходьте за посиланням на назву магазину і дивіться всі товари. Фасування можемо зробити будь-яку - від 50 грам. Відправляємо в день замовлення. У кожній посилці вас чекає сюрприз від "Перчика".

    Доставка

    Відділення Нова пошта
    Поштомати Нова пошта
    Укрпошта
    Кур'єр Нова пошта
    Підпишіться на новини

    Kasta Black

    Безкоштовна доставка у відділення і поштомати «Нова пошта»
    Клієнти з підпискою Black отримують безкоштовну доставку товарів маркетплейсу та зі складу Kasta (товари з позначкою «діє Black») у будь-яке відділення чи поштомат «Нова пошта» при передплаті замовлення онлайн. Умови підписки діють на замовлення від 169 грн.
    Безкоштовна доставка товарів зі складу у відділення «Укрпошта»
    Підписка Black надає безкоштовну доставку товарів Black зі складу Kasta у будь-яке відділення «Укрпошта» при оплаті карткою онлайн. Умови підписки діють на замовлення від 169 грн.
    Кешбек 3% на товари Black
    Ми повертаємо 3% з кожної покупки, на яку діють умови Black та яка була передплачена карткою онлайн. Накопичені кошти можна вивести на картку чи використати на наступні покупки з Kasta. В період розпродажів для підписників Black кешбек може збільшуватись до 30%
    Ознайомитися з правилами Black

    Бренди