термоакумулююче тришарове дно товщиною7,6 ммзабезпечує швидкий нагрів, а також рівномірний розподіл і тривале збереження тепла.акумульованетепло дозволяє завершити приготування протягом 10-15 хвилин після вимкнення духовки, що значно скорочує споживання теплової енергії.жаровню можна використовувати на всіх типах плит: електричних, газових, керамічних та індукційних, а також у духовках. 1-й шар- нержавіюча сталь 18/10 товщиною 0,8 мм, 2 шар- алюміній товщиною 6,2 мм, 3 шар- нержавіюча сталь h17 (марка aisi 430) товщиною 0,6 мм. третій зовнішній шар краще (швидше), ніж сталь 18/10, проводить тепло і має магнітні властивості, тому його можна розміщувати на індукційних плитах. стінки посудини стінки посудининагріваються значно повільніше, ніж дно.таке співвідношення товщини дна і стінок необхідне для рівномірного нагрівання їжі в посуді.формований край запобігає капанню рідини на стінки під час наповнення та розливу, що допомагає підтримувати зовнішні стінки в чистоті. кришка жаровні кришкажаровні виготовлена з нержавіючої сталі 18/10товщиною 0,8 мм,утримує пар у посуді та забезпечує оптимальне приготування.додатково оснащений теплорозподільним дном,що гарантує оптимальні умови смаження.кришку також можна використовувати як форму для запікання та розігріву. кронштейни з нержавіючої сталікріпляться до стін точковим зварюванням. решітка з нержавіючої сталі(марка aisi 202)товщиною 2,5 ммзабезпечує рівномірне приготування і запобігає пригорянню їжі. вміст набору жаровня 38х25, 4х12,5 см, обкладинка 37х24, 8х5,5 см, сталева решітка, вага набору 3,53 кг. переваги набору виготовлений з нержавіючої сталі 18/10, яка не окислюється і легко миється, тришарове дно забезпечує швидкий нагрів і рівномірний розподіл і тривале збереження тепла, кришка жаровні утримує пар у страві та забезпечує оптимальне приготування, модельний край запобігає стікання рідини на стінки при наповненні та розливанні вмісту, ручки з нержавіючої сталі кріпляться точковим зварюванням, решітка з нержавіючої сталі товщиною 2,5 мм забезпечує рівномірне приготування їжі та запобігає її пригорянню.