triangle

    Спеціальна пропозиція 🤫

    Підібрали потрібне за вигідними цінами 🛍️

    Акція:
    Категорія
    Приналежність
    Вид
    Розмір
    Таблиця розмірів
    Розміри
    Розміри
    Колір
    Бренд
    Ціна
    від
    до
    Аудиторія
    Матеріал корпусу
    Форма корпусу
    Країна бренду
    Тип циферблату
    Функції
    Країна виробництва
    ¯\_(ツ)_/¯
    У вас немає обраних фільтрів
    -14%

    Оригінальна збалансована комбінація прянощів з яскравим ароматом для відмінного смаку шашлику та барбекю. Готуйте ці апетитні страви не тільки на відкритому вогні, але і вдома - у духовці та на сковорідці. Спосіб використання приправи вказаний на упаковці. Склад: сіль кухонна (27%), цибуля та часник сушені гранульовані, насіння гірчиці та плоди коріандру подрібнені, розмарин, цукор, прянощі сушені подрібнені: пажитник, перець червоний чилі та паприка, перець рожевий, кумин, цибуля-порей, чебрець, майоран, шавлія, мускатний горіх. Може містити сліди селери. Поживна (харчова) цінність на 100 g (г) продукту: білки - 8,0 g (г), жири - 7,0 g (г), вуглеводи - 30 g (г). Енергетична цінність (калорійність) на 100 g (г) продукту: 860 kJ (кДж) (205 kcal (ккал)).
    кешбек від 7 ₴
    розстрочка
    -23%

    Смачна та ароматна кава для справжніх поціновувачів! Ambassador – це справжня гармонія насиченого та, водночас, м'якого смаку, що подарує Вам задоволення з кожною чашкою. Завдяки спеціальній технології сублімації вона розкриває яскраві нотки шоколаду, горіхів та легкої карамелі. Фасування вагою 1 кг підходить як для домашнього використання, так і для кав'ярень чи офісів. Ця кава є незамінним вибором для приготування не тільки еспресо, але й напоїв з молоком – лате чи капучино. Умови зберігання: 1) Необхідно зберігати каву в сухому, захищеному від прямих сонячних променів, місці, щоб смак та аромат зберігався тривалий час. 2) Після кожного використання - переконуйтеся в тому, що упакування герметично закрите. Який спосіб приготування ми рекомендуємо: - Візьміть 1-2 чайні ложки нашої кави Амбасадор; - Додайте 250-300 мл гарячої води (*не кип'ятку); - Для смаку додайте 0,5-1 чайну ложку цукру та 10 мл молока; - Насолоджуйтеся чудовим смаком та ароматом! Почніть свій день із смаку Ambassador – вибору тих, хто цінує якість за доступною ціною!
    -11%

    Лавровий лист — давній супутник переможців, є не лише засобом для виготовлення почесного вінця, а й відомим інгредієнтом багатьох страв і майже кожна господиня має на своїй кухні хоча б пакетик. Ця дивовижна реліктова рослина росла на землі ще в еру динозаврів, декілька десятків мільйонів років тому. Вічнозелений чагарник, достатньо високий, щоб гордо носити назву дерева, зустрічається в субтропічному поясі. На лавровий лист ціна зазвичай невисока, що також сприяло поширенню прянощі. Зараз його можна зустріти у Франції, Італії, Греції, Туреччині, Іспанії та ряді інших країн Південної Європи та Латинської Америки. Взагалі він набув спершу застосування в різноманітних лікувальних цілях і перейшов в кулінарію лише згодом. До України він потрапив ще до нашої ери, коли греки привезли лавр в Крим, його сусідами стали кипариси, інжир та навіть виноград. Листя містить дубильні речовини, органічні кислоти, ефірні та жирні масла, вітаміни групи В, кальцій, фосфор та безліч інших макроелементів. Купити лавровий лист на кухню Важко повірити, але в кулінарії лавровий лист майже не використовувався до початку нашої ери. Спершу це була прикраса, а потім вже лікарський засіб. Він пройшов довгий шлях від ароматизатора води для вмивання до прянощі, без якої не можна уявити смачний суп. Тепер його додають до: рибних, м’ясних, овочевих супів та борщів; рибних та м’ясних страв; бобових, капусти, моркви; холодцю; підлив та соусів. В супи кладуть за 5 хвилин до готовності, а до других страв додають за 10, щоб він встиг збагатити своїм ароматом продукти. З готової їжі його прибирають, адже з часом він починає насичувати страву гіркотою та придає надто різкого запаху. В Європі його іноді кладуть в десерти, варення, напої та певні солодощі. Також використовують цю пряність для приготування солодких страв на Кубані та Калмикії. Країна походження: Грузія
    -17%

    Для того аби страви зі свинини набули особливого аромату, варто застосовувати спеціальні приправи. До складу такої спеції входять: часник гранульований, томат різаний, кунжут білий, паприка червона різана, кмин, гірчиця біла, коріандр мелений, сіль, парика мелена. Свинина – це м'ясо, яке складно приготувати неправильно. Проте спеції нададуть йому ноток вишуканості, приємного аромату, яскравішого кольору. Саме завдяки ідеально підібраним прянощам м'ясо стає надзвичайно ніжним, "тане" у роті, має неповторний смак, легку пікантність та різні відтінки смаку. Для кожної страви зі свинини, можна використовувати дану приправу. Не важливо, варите, тушкуєте, смажите чи запікаєте ви м'ясо. Але у будь-якому випадку, зазвичай, приправа для свинини проходить теплову обробку, що допомагає їй ще більше розкритись і подарувати вам незвичайний смак.
    -22%

    Часник давно став незамінним інгредієнтом української кухні, однак далеко не всім відомо, що прийшов він до нас з Середньої Азії. Згадки про цю рослину є в історії Древнього Єгипту, Риму, Індії та Греції. На території Русі він з’явився в 9 столітті і привезли його візантійці. Його використовують не лише в свіжому, а й сушеному вигляді. Гранульований часник зберігає всі свої смакові якості та корисні речовини. Важливим плюсом є те, що в такому вигляді він не потребує попередньої підготовки і його можна відразу додавати до страв. Особливості виготовлення Основною частиною сухого продукту являються вуглеводи та ефірні олії, які надають йому характерного смаку та запаху. Крім них він містить безліч фітонцидів, завдяки яким часник має бактерицидні властивості. Свіжий часник сушать, розбивають на зубчики, очищують і нарізають. Потім його відправляють в сушильну камеру. Конвективна сушка дозволяє зберегти максимум ефірних олій та вітамінів. Щоб господині мали можливість купити гранульований часник, після сушки його подрібнюють і фасують. Використання гранульованого часнику Продукт активно використовують не лише в кулінарії, а й в медицині та побуті. Його регенеративні та бактерицидні властивості також дозволяють використовувати його в косметології. На кухні гранульований часник зустрічається дуже часто, адже в такому вигляді його використовувати просто неймовірно зручно. Головне при цьому слідкувати за дозуванням, адже надмірна кількість пряності здатна зіпсувати смак готової страви. Він найкраще підходить для: страв з птиці та м’яса; супів та борщів; креветок, омарів, крабів та інших морепродуктів (крім риби); несолодкої випічки — хліба та булочок. В косметології часник використовують для боротьби з прищами та вуграми. Його додають до масок, щоб зняти запальні процеси.
    кешбек від 2 ₴
    -16%

    Агар-агар (або просто агар) - це рослинний аналог желатину, що отримується з декількох видів корисних і бурих водоростей. Від природи агар не наділений ні смаком, ні кольором, ні ароматом. Випускають його в декількох формах: в пластівцях, порошку або пластинках. При застиганні агар утворює щільне, мутновато-прозоре желе. Ще агар класифікований в якості харчової добавки Е406, безпечної для організму. Корисні властивості Водорості, з яких отримують агар, багаті йодом і мінералами - йому вони дісталися у спадок. Приємні новини для ласунів - агар не є джерелом калорій, оскільки не засвоюється організмом. У шлунку він розбухає і надає відчуття ситості - за це властивість його включають навіть до деяких дієт. Агар швидко проходить через кишечник, стимулюючи його моторику, по шляху захоплюючи і виводячи токсини і шлаки. Як використовувати агар-агар Найчастіше агар-агар використовується в приготуванні зефіру, джемів, суфле, пудингів, мармеладу, пастили, для загущення супів-соусів, а також для м`ясних і рибних холодців. Він також застосовується при виготовленні продуктів для діабетиків. А ще агар знайшов собі місце в чашечках Петрі і використовується в мікробіології.
    кешбек від 1 ₴
    розстрочка
    -14%

    Консерви м'ясні вищого гатунку Яловичина тушкована ДСТУ 4450:2005 Склад: м’ясна сировина – 97,5 % (яловичина знежилована першої категорії, жир-сирець яловичий), цибуля ріпчаста , сіль харчова, перець чорний мелений, лавровий лист. Поживна (харчова) цінність на 100г продукту: Білки – 16,8 г; Жири – 17,0 г; Енергетична цінність (калорійність) на 100 г продукту: 181 ккал
    -15%

    Консерви м'ясорослинні Каша перлова зі свининою ДСТУ 4607:2009 Склад: свинина знежилована подрібнена 37,7 %, крупа очищена перлова, жир топлений свинячий, цибуля ріпчаста обжарена, сіль харчова, перець чорний мелений. Поживна (харчова) цінність на 100г продукту: білки – 6,2 г жири – 24,6 г вуглеводи – 11,4 г Енергетична цінність (калорійність) на 100 г продукту: 292 ккал/1222 кДж
    кешбек від 1 ₴
    розстрочка
    -20%

    Знахідка для любителів порядку, краси та комфорту. Органайзер для зберігання МВМ MY HOME «Bloc» допоможе розмістити речі в шухлядах на полицях чи на видному місці. Виготовлений з міцного пластику, цілком прозорий, що дозволить швидко знаходити потрібне не створюючи безладу. Наявний у восьми розмірах, які компактно поєднуються між собою, тому за бажанням Ви можете створити зручний набір. Такий органайзер можна наповнити чим завгодно: косметикою, засобами гігієни, кухонним начинням тощо, створивши ідеально зручний простір навколо.
    -18%

    Зіра – це приправа, яка дуже поширена у східній кухні. Вона має сильний, дещо горіховий аромат. Є трохи гіркуватою. Використовується ціле або розмелене зерно. Застосовують зіру в кулінарії та медицині. Вона дуже поширена у мексиканській кухні, її також додають до плову, страв з м’яса, у соуси. В різних країнах приправа має неоднакове застосування. Наприклад, в Індії її додають до карі. У Греції зіру добавляють до сосисок та тушкованого м’яса. У Вірменії вона є складовою частиною ковбаси суджук. У країнах середньої Азії цю спецію обов’язково додають до плову, овочів, смаженого м’яса, супів, гарячих та холодних закусок, хлібобулочних виробів. Зіра має добрий вплив на травлення, може покращувати апетит. Вона також запобігає утворенню тромбів та запобігає інфарктам. Крім того, її застосовують при неврозах, головних болях, безсонні. Вона має антисептичну та заживляючи дію, її використовують для виготовлення чаїв проти метеоризму, кольок.
    кешбек від 1 ₴
    -25%

    Ванілін є порошком у вигляді безбарвних голкоподібних кристалів з характерним смаком ванілі і приємним запахом. Він міститься в рослині ваніль, тростинному цукрі, перуанському бальзамі, картопляному лушпинні, спирті-сирці та ін. Ванілін часто вживається як заміна ванілі, легко розчиняється в гарячій воді, спирті і ефірі. У сучасному світі ванілін продовжує залишатися в числі найдорожчих прянощів в світі. І це пов'язано не тільки зі складністю вирощування такої культури як ваніль, яка полягає в тому, що рослина потребує штучного запилення, так як тільки половина квітів дає плоди. Складність полягає також в довгому, технологічно складному процесі її вироблення. Кількість використовуваного ваніліну визначається стадією приготування, на якій він додається, температурою обробки та іншими параметрами, сукупність яких і визначає оптимальне дозування прянощі. Важливо з ним не переборщити, інакше у страви буде гіркий смак. Ванілін має широке застосування .Запах ваніліну здатний розслабити, допомогти при безсонні, зняти занепокоєння, надати стимулюючий вплив на організм і підняти настрій. Він може активізувати діяльність мозку, і, навіть творчі здібності. Ванілін також відноситься до афродизіаків. У кулінарії ванілін використовується для приготування кондитерських виробів, молочних напоїв, морозива, шоколаду, варення, компотів, лікерів. Додається ванілін безпосередньо перед тепловою обробкою страви.
    -12%

    Базилік як приправа використовується і в сухому, і в свіжому вигляді. Його верхня частина відрізняється ніжним смаком і приємним запахом. Особливо популярні саме листя базиліка. В Азербайджані також використовують насіння базиліка. Ароматизувати ними можна салати, напої, паштети і супи. Смакові властивості базиліка в стравах проявляються поступово. Спочатку ця приправа дає гірчинку, а потім - має солодкуватий присмак. Головне правило: з базиліком - не переборщити. Його важливо додавати в блюдо в самий останній момент. Так ця приправа краще збереже свій неповторний аромат. Базилік найчастіше кладуть в овочеві страви, супи, страви з бобів, гороху, томатів, квашеної капусти, шпинату, а також в рибні та м'ясні страви. Але як пряність ця трава більше цінується саме в свіжому вигляді. Дрібно нарізані молоді пагони додають в м'ясні страви, бутербродне масло, салати. Дуже добре поєднується базилік і з піцою і соусами для макаронів. В будь-якому вигляді його використовують при виготовленні соусів, кетчупів, підлив, різних заправок. Цю приправу додають в омлети, салати, страви з крабів. Сушеними подрібненими листочками базиліку можна поліпшити смак паштетів, ковбас, сосисок.
    кешбек від 1 ₴
    розстрочка
    -19%

    Мильниця - незамінний аксесуар для повсякденного використання. Аксесуар, який досить просто приклеїти на будь-яку гладку поверхню без свердління. А її клейка частина не боїться холодної та гарячої води. Мильниця прекрасно буде виглядати у Вашій ванній кімнаті, а також підійде для установки на кухні. Висота виробу - 37 мм, ширина - 130 мм, глибина - 110 мм.
    -7%

    Страви грузинської кухні – оригінальні, поживні та по-особливому пряні. Майже до кожної додається чимало зелені та спецій. Знаменитий шашлик зі свинини та ягнятини мцваді, хачапурі, хінкалі, сациві, густе пікантне лобіо з квасолі, ароматні чанахи, пікантні ковбаски купати. А ще різноманітні соуси, печена риба та крупи. Приготуйте ці страви з нашою приправою і відчуйте справжній смак Грузії на своїй кухні. Поживна (харчова) цінність на 100 g (г) продукту: білки - 6,0 g (г), жири - 3,0 g (г), вуглеводи - 27 g (г). Енергетична цінність (калорійність) на 100 g (г) продукту: 670 kJ (кДж) (160 kcal (ккал)). Умови зберігання: зберігати в сухих, чистих , добре вентильованих, не заражених шкідниками та пліснявою приміщеннях, за температури не вище ніж 25 °С та відносної вологості повітря не більше 75 %.
    -14%

    Кмин – це спеція, яка має досить гострий смак, а також насичений аромат. Він відомий уже більше 5-ти тисяч років. Батьківщиною цих прянощів вважається Євразія. Кмин дуже багатий на вітаміни, калій, кальцій, фосфор. Тому його корисно вживати для зміцнення м’язів, кісток, він сприяє покращенню роботи серця, захищає від утворення тромбів. Зменшує рівень холестерину. Крім того, ця пряність допомагає сповільнити процеси старіння, захищає від шкідливого впливу зовнішнього середовища, є антиоксидантом. Проте з обережністю цю приправу треба вживати людям, схильним до алергії, вагітним жінкам, тим, хто має проблеми із підвищено кислотністю шлунку. Кмин застосовують як пряність у кулінарії. Його додають у ковбаси, супи, випічку, салати, сири, курятину, кашу. Він добре поєднується з багатьма іншими спеціями.
    -21%

    Біла гірчиця – це спеція, яка за смаком дуже схожа з хріном. В основному застосовують насіння рослини, з них готують гірчицю столову, додаючи оцет, сіль, цукор і олію рослинну, іноді додають різні прянощі, для того щоб додати страві додатковий аромат, оскільки насіння позбавлені будь-якого запаху. Ще насіння використовують для приготування різноманітних спецій і приправ, овочевих страв, супів і фаршів, іноді їх додають при консервації овочів. Біла гірчиця також використовується в салатах, соусах і стравах з рису. Однак перед приготуванням страв необхідно насіння підсмажувати для активації в них ароматичних масел, які не тільки додадуть страві горіховий аромат, але і проявлять свої лікувальні властивості. Виділені при цьому летючі пари мають антибактеріальну дію, тому гірчицю використовують в якості захисного покриття при приготуванні м`яса і риби, вона також запобігає витікання м`ясного соку. А також ця рослина містить велику кількість жирних і ефірних масел, які мають цінність в консервному виробництві та хлібопеченні. У порівнянні з чорною, біла гірчиця має більш ніжний і пікантний смак. У кулінарії часто застосовується гірчичний порошок для приготовлення м’ясних страв, в тому числі і з птиці, і різних підлив, з його використанням готують майонез. Слід зазначити, що розведений гарячою водою гірчичний порошок виділяє гірчичне масло з різким гострим запахом і смаком, тому столова гірчиця має властивість дратівливо діяти на слизову оболонку ротової порожнини.
    -4%

    Лавровий лист — давній супутник переможців, є не лише засобом для виготовлення почесного вінця, а й відомим інгредієнтом багатьох страв і майже кожна господиня має на своїй кухні хоча б пакетик. Ця дивовижна реліктова рослина росла на землі ще в еру динозаврів, декілька десятків мільйонів років тому. Вічнозелений чагарник, достатньо високий, щоб гордо носити назву дерева, зустрічається в субтропічному поясі. На лавровий лист ціна зазвичай невисока, що також сприяло поширенню прянощі. Зараз його можна зустріти у Франції, Італії, Греції, Туреччині, Іспанії та ряді інших країн Південної Європи та Латинської Америки. Взагалі він набув спершу застосування в різноманітних лікувальних цілях і перейшов в кулінарію лише згодом. До України він потрапив ще до нашої ери, коли греки привезли лавр в Крим, його сусідами стали кипариси, інжир та навіть виноград. Листя містить дубильні речовини, органічні кислоти, ефірні та жирні масла, вітаміни групи В, кальцій, фосфор та безліч інших макроелементів. Купити лавровий лист на кухню Важко повірити, але в кулінарії лавровий лист майже не використовувався до початку нашої ери. Спершу це була прикраса, а потім вже лікарський засіб. Він пройшов довгий шлях від ароматизатора води для вмивання до прянощі, без якої не можна уявити смачний суп. Тепер його додають до: рибних, м’ясних, овочевих супів та борщів; рибних та м’ясних страв; бобових, капусти, моркви; холодцю; підлив та соусів. В супи кладуть за 5 хвилин до готовності, а до других страв додають за 10, щоб він встиг збагатити своїм ароматом продукти. З готової їжі його прибирають, адже з часом він починає насичувати страву гіркотою та придає надто різкого запаху. В Європі його іноді кладуть в десерти, варення, напої та певні солодощі. Також використовують цю пряність для приготування солодких страв на Кубані та Калмикії. Країна походження: Грузія
    кешбек від 2 ₴
    -17%

    Мигдалеві пластівці – це тонко нарізані скибочки мигдалю, які мають ніжний горіховий смак і приємний аромат. Вони є не лише смачним, а й корисним доповненням до різних страв, завдяки високому вмісту вітамінів, мінералів і корисних жирів. Користь мигдалевих пластівців: Багаті на вітаміни та мінерали: E, група B, кальцій, магній, фосфор. Джерело антиоксидантів – уповільнюють процеси старіння. Корисні жири – підтримують здоров’я серця та судин. Низький вміст вуглеводів – підходять для здорового харчування. Застосування в кулінарії: Випічка – прикраса тортів, кексів, печива. Десерти – додають хрустку текстуру до морозива та кремів. Салати – надають стравам горіхову нотку та аромат. Сніданки – чудово поєднуються з вівсянкою, гранолою, йогуртом. Основні страви – використовуються для панірування та прикрашання. Мигдалеві пластівці – це поєднання вишуканого смаку та користі для вашого здоров’я!
    -16%

    Суміш пряноароматична Цю приправу добре використовувати для приготування курки на грилі, на мангалі або в духовці. Для тушкування або запікання у рукаві, в мікрохвильовці або мультиварці. Дана суміш прянощів підходить не тільки для курки, але і для іншої птиці - для індички, качки, гусака. Приправа для курки гриль складається з мелених спецій, які швидко віддають свій смак і аромат, а тому нею можна посипати м'ясо безпосередньо відразу перед початком приготування. Але якщо дати м'ясу трохи промаринуватися, воно краще насититься смаком і ароматом прянощів. Склад: сіль, паприка червона, куркума, глутамат натрію, часник, перець чилі, зіра, коріандр, пажитник, кардамон, цукор, імбир, паприка копчена, перець чорний.
    -28%

    Каррі - це екзотичне індійське блюдо. Він має безліч варіацій. Однією з класичних варіантів складу каррі: коріандр, червоний перець чилі, дав, шамбала, кумін, сіль, рисове борошно, кориця, листя каррі, тамаринд, куркума, асафетида. Це одна з найбільш універсальних спецій. Її можна додавати у закуски, супи, гарячі соуси, бутерброди, кетчупи, гарніри, салати, піца, блюда з рису, овочів. Додаючи каррі до страв, Ви полегшуєте краще засвоєння корисних мікроелементів у своєму організмі. Корисні властивості каррі використовуються також і в косметичних засобах. Адже цю спецію використовують у промислових масштабах для виготовлення різних масок для обличчя. Крім того, каррі володіє відбілюючим ефектом, допомагає впоратися з веснянками і пігментними плямами. Також ця спеція активно використовується в догляді за волоссям, прискорюючи їх зростання. Каррі - 100% натуральний продукт. Спеції, які виросли в тропіках Індії, наповнені енергією сонця, багаті вітамінами і мінеральними речовинами. Вони необхідними поживними і смаковими добавками в щоденному меню кожної людини.
    кешбек від 2 ₴
    розстрочка
    -19%

    Відро для сміття MVM без кришки має стильний зовнішній вигляд, це дозволяє розміщувати його в сучасному просторі. Відро укомплектовано надійним кільцем для фіксації сміттєвого пакету. Відмінно підійде на кухню для місця співай мийкою. Об'єм відра становить 12 літрів.
    -13%

    Суміш пряно-ароматична Склад: сіль "Екстра", цукор, морква столова сушена подрібнена, крохмаль кукурудзяний, часник сушений гранульований, цибуля ріпчаста сушена мелена, підсилювач смаку та аромату: глутамат натрію (Е 621), борошно пшеничне в/г, ароматизатор харчовий "Курка", паприка червона мелена, зелень петрушки сушена подрібнена, куркума мелена, зелень кропу сушена подрібнена, підсилювач смаку та аромату: гуанілат + інозіат натрію (Е 627 + Е 631), зелень цибулі сушена подрібнена, селера (зелень) сушена подрібнена, барвник "Рибофлавін", порошок курячого м'яса (0,1%). Виділені інгредієнти є алергенами. Може містити сліди алергенів: селери, гірчиці, глютену.
    кешбек від 2 ₴
    розстрочка
    -19%

    Антимоскитная сетка для окон надежно защитит ваш дом от мух, комаров и других насекомых, а также от тополиного пуха. Москитная сетка фиксируется на окно (во внутрь оконной рамы) при помощи клейкой ленты, которая входит в комплект. Полотно легко подрезается под нужный размер. Сетка устойчива к воздействию солнца, высококачественный материал устойчив к растяжению. Комплектация: 1. Москитная сетка 2. Клейкая лента 3. Лопатка
    -31%

    Петрушка прийшла до нас із Середземномор’я. Використовували її ще в Давній Греції та Римі. З 16 століття ця рослина стала дуже популярної в Італії. А далі розповсюдилась по всій Європі та Америці. На даний момент це одна з найбільш вживаних спецій. Дана приправа багата на вітаміни групи А, К, С. Вона здатна поповнювати запаси вітамінів в організмі, а ще рослина допомагає позбавитися від пігментних плям. Якщо ж регулярно мити волосся настоєм із петрушки, воно набуде приємного попелястого відтінку з легкою золотинкою. Спецію застосовують як сечогінний засіб. А ще вона має антисептичні властивості. Вважається, що вживання петрушки є хорошою профілактикою раку. Використовують петрушку у кулінарії дуже широко. Нею приправляють супи, борщі, перші та другі страви, овочеві пюре. Дуже часто вона застосовується як декор. Петрушка має тонкий приємний аромат, пряний смак.