Форма для випікання святкового Великодня на основі сиру. Вона виготовляється з високоякісної та безпечної нержавіючої сталі.
Сирна паска - це сир із вершками або сметаною, спресований у вигляді усіченої пірамідки.
Конструкція форми є усіченою пірамідою з 4 гранями. Форма розрахована на багаторазове використання.
За допомогою цієї форми можна виготовляти сирні пасхи вагою 0,5 кг.
особливості:
На кожній стороні вибито хрест чи напис "ХВ", тому виріб буде вже з готовою окрасою.
Виготовлено форму з якісної, міцної нержавіючої сталі.
Матеріал абсолютно безпечний для здоров'я людини, тому що не містить токсинів.
Перед першим використанням промити гарячою водою.
Бортики потрібно змащувати олією, щоб сирна паска не прилипла.
Розміри форми:
- Висота - 12 см;
- Сторона верхнього "квадрату" - 6.5 см;
- Сторона нижнього "квадрату" - 12.5 см.
Як використовувати пасочницю?
Сухофрукти залити гарячою водою (на 20 хв), злити воду і обсушити в друшляку.
Сир протерти через сито або двічі у м'ясорубці.
Дрібно нарізати сухофрукти, подрібнити горіхи та перемішати з сиром. Додати розм'якшене вершкове масло|мастило|, сметану, цукор, ванілін. Добре вимішати.
Форму перевернути, поставити в миску, вистелити марлею так, щоб краї, що звисають, дорівнювали підставі форми.
Викласти паску у форму, закрити марлею, поставити прес (тарілку) і прибрати в холодильник на 10-12 годин
Розгорнути марлю на підставі, перевернути на пласку страву. Прес зняти, потягнувши за марлю акуратно вийняти паску на блюдо та прикрасити паску.
Характеристики
Загальний обсяг форми: 0.5 кг
Матеріал: нержавіюча сталь.
Наявність ручок: ні
Висота: 12 см
Сторона верхнього "квадрату": 6.5 см
Сторона нижнього "квадрату": 12.5 см
Вага: 75 г
Миття в посудомийній машині: так
Країна-виробник товару: Україна