Силіконовий килимок для розкочування тіста, килимок для випікання, килимок для заморожування - тепер це все в одному предметі! Незамінний аксесуар на кухні. Тісто не прилипає до килимка, що дає дуже акуратно приготувати улюблені страви. Килимок для випікання та розкочування хлібобулочних виробів, піци, заморожування напівфабрикатів та замісу тіста при температурах від -40 oC до +260 oC. Антипригарний килимок кладеться на піддон, а зверху на нього викладається майбутня випічка. Силікон гарантує прекрасне відлипання і знімання навіть виробів, що підгоріли, що дозволяє повністю виключити застосування масла для змащування піддонів. Крім того, завдяки низькій теплопровідності, суттєво знижується підгоряння низу виробів, забезпечуючи більш рівномірне пропікання випічки. Cиликоновий килимок відмінно підходить для виготовлення білого або чорного хліба, бубликів і сухарів, бісквітів, піци та іншої кондитерської продукції. Також силіконовий килимок можна використовувати для заморожування напівфабрикатів або замісу тіста. А широта температурного діапазону дозволить застосувати його не тільки в печах, а й у морозильних камерах для запобігання примерзанню продуктів та виробів. Можливість багаторазового застосування силіконового килимка є головною його відмінністю від одноразового пергаментного паперу. Відразу після застосування силіконовий килимок просто треба промити під струменем води або протерти вологою серветкою, а при бажанні можна використовувати м'які засоби. Основні функції та способи застосування кондитерського килимка: - термостійкий – відмінно тримає температуру (від -40 до +260 градусів Цельсія). - Великий розмір килимка робить його більш практичним при приготуванні будь-яких страв. - Відмінний замінник замість пергаментного паперу. - А також не потрібно використовувати олію при готуванні хлібобулочних виробів, що збереже чистоту Вашої духовки та виключить можливість сторонніх запахів. - Антипригарність - силіконовий килимок для тесту не пригорятиме і прилипатиме під час готування. - Заморожування кондитерських виробів із тіста (пельмені, пиріжки, вареники, манти та інші).