Вакуумний пакувальник – ідеальний помічник на кухні кожної господині!
Такий прилад досить простий у застосуванні: продукт міститься в упаковці, краї якої поміщаються в апарат. Пакувальник захоплює пакет і видаляє повітря, запаяючи край.
Залишаючи продукти у безпеці від патогенних мікробів, збереже свіжість, аромат, цілісність, корисні властивості та смак.
Переваги:
-Економічність, невисока вартість;
-Надійний захист від вологи та бруду;
-Можливість заморожування на тривалий термін, без втрати якості продукту;
-істотне продовження терміну придатності харчової продукції: завдяки відсутності повітря мікроорганізми не можуть розмножуватися та псувати продукт;
-Збереження вітамінів;
-Неможливість зародження та розмноження бактерій;
-Маринування м'яса.