triangle

    Сублімована їжа (сублімати) (Бренд - James Cook)

    кешбек від 1 ₴
    -4%

    Кукурудзяна каша з грушею та малиною James Cook — це смачний і поживний сніданок або солодкий перекус, створений для мандрівників, вегетаріанців і всіх, хто обирає натуральність. Основа з ніжних кукурудзяних пластівців поєднується з ароматними шматочками сушеної груші та сублімованої малини. Сухе кокосове молоко додає вершковості, волоський горіх — приємної хрумкості й корисних жирів, а мед із корицею підкреслюють фруктовий смак і аромат. Завдяки щадному сублімаційному сушінню збережено максимум корисних речовин. Всього за 5 хвилин 100-грамовий пакет перетворюється на майже 300 г готової ніжної каші — ідеально для швидкого старту дня в поході чи офісі. Приготування: Відкрити пакет, залити окропом до позначки "2", добре перемішати, закрити і дати настоятися 5 хвилин. Склад: Кукурудзяні пластівці (63 %), сушена груша (15 %), волоський горіх (10 %), сухе кокосове молоко, сублімована малина (3 %), мед, сіль, кориця. Харчова цінність на 100 г: Білки: 7,8 г Жири: 11,3 г Вуглеводи: 69,6 г Калорійність: 393 ккал / 1647 кДж Вага: Сухий продукт — 100 г Готова каша — ≈282 г Умови зберігання: Зберігати в герметичній упаковці при температурі до +20 °C, у сухому місці, захищеному від сонця. Термін придатності: 18 місяців від дати виробництва. Після відкриття вжити протягом доби.
    кешбек від 1 ₴
    -4%

    Страви з рису — ідеальний варіант ситного обіду. Рис з м’ясом та овочами надасть енергії на тривалий перехід, чи втамує голод ввечері після денних пригод. Для приготування використовуються лише натуральні компоненти. Жодних підсилювачів смаку, чи барвників. Страва виготовлена шляхом висушування готових продуктів. Саме тому, смак її максимально близький до тієї, що ви готуєте вдома. Призначення: місто, подорожі, відпочинок на природі Спосіб приготування: Залити страву окропом до позначки 2-3 на внутрішній лінійці, перемішати, та зачекати протягом 8-10 хвилин Технічні характеристики: Склад: рис круглозернистий 80%, м’ясо (яловичина) 10%, перець червоний солодкий 2%, помідор 2%, морква 2%, цибуля 2%, сіль, паприка, червоний перець гострий Вага: сухої страви – 90 г; готової страви — 279 г Харчова цінність на 100г продукту: білки 18,7 г, жири 9 г, вуглеводи 64.9 г, порції: білки 16,8 г, жири 8.1 г, вуглеводи 58.4 г Енергетична цінність: 100 г продукуту 399 Ккал/ 1670 кДж, порції: 359 ккал/1503 кДж Термін придатності: 24 місяці
    кешбек від 1 ₴
    -4%

    Кус-кус – традиційна крупа, популярна серед північноафриканських, близькосхідних і середземноморських культур. Ідеально підійде для активних й енергійних людей, а також для тих, хто регулярно займається розумовою діяльністю. Порція кус-кусу з апельсином, фісташками та курагою вранці наситить вас й збагатить організм необхідними вітамінами та мінералами. Для приготування використовуються лише натуральні компоненти. Жодних підсилювачів смаку, чи барвників. Страва виготовлена шляхом висушування готових продуктів. Саме тому, смак її максимально близький до тієї, що ви готуєте вдома. Призначення: місто, подорожі, відпочинок на природі Спосіб приготування: Залити страву окропом до позначки 2 на внутрішній лійці, перемішати, та зачекати протягом 7 хвилин. Технічні характеристики: Склад: кус кус 60%, апельсин 19%, сухе молоко 10%, фісташка 5%, мед натуральний, курага Харчова цінність (калорійність): на 100 г сухого продукту – білки 12.3 г, жири 6.4 г, вуглеводи 73.7 г, порції – білки 12.3 г, жири 6.4 г, вуглеводи 73.7 г Енергетична цінність: на 100 г сухого продукту – 383 Ккал / 1605 КДж, порції -383 Ккал / 1605 КДж Вага: сухої страви – 100 г; готової – 284 г Термін придатності: 18 міс
    -5%

    М'ясо телятини тушковане від James Cook 100 г – страва, готова до вживання (англ. meal, ready-to-eat). Виготовлена способом тушкування у автоклаві. Інноваційна термостійка упаковка дозволяє зберігати готову страву до 2 років. Вміст пакету, за бажанням, можна розігріти, опустивши його на кілька хвилин у посудину з гарячою водою, поставивши відкритий пакет на жар після перегоряння вогнища, або з допомогою безполуменевого нагрівача їжі. Склад: м’ясо теляче відбірне (бл.97,5 %), сіль кухонна, суміш спецій «до м’яса» (перець червоний солодкий, цибуля, часник, імбир, коріандр, перець чорний мелений). Технічні характеристики: Харчова (поживна) цінність (на 100 грам): білки: 18,9 г, вуглеводи: 0,1 г, жири: 12,3 г Енергетична цінність (калорійність) на 100 г: 187 ккал / 785 Кдж Маса нетто: 100 г Термін придатності: 24 місяці Розмір: 12х7х2 см
    кешбек від 1 ₴
    -5%

    Бограч – це гуляш, приготований із великої кількості м’яса, з додаванням овочів та спецій. Як стверджують дослідники, бограч придумали пастухи, які готуючи страву, клали до свого казанка-бограча усе, що було із собою – сало, м’ясо, коріння, насіння та овочі, довго варили на ватрі та ще й міцно приправляли усе це паприкою. Слово «бограч» у перекладі з угорської – це назва казана, в якому його традиційно готують. Та, оскільки, високо в горах чи у далекій мандрівці під рукою не завжди є такий казан, ми вирішили спростити для вас процес готування цього смачного й поживного супу. Все, що потрібно – залити страву окропом, перемішати й зачекати 5 хвилин. Бограч від James Cook є наваристим та дуже ситним. Їжа для походів James Cook виготовлена шляхом висушування готових продуктів. Саме тому, смак її максимально близький до тієї, що ви готуєте вдома. Призначення: місто, подорожі, відпочинок на природі Особливості: - для приготування використовуються лише натуральні компоненти - страва виготовлена шляхом висушування готових продуктів - Спосіб приготування: залити страву окропом до позначки 3-4 на внутрішній лінійці, перемішати, та зачекати протягом 10 хвилин Технічні характеристики: Склад: картопляні пластівці 33%, яловичина сублімована 16%, картопля сублімована 11%, паприка 8%, перець червоний солодкий 7%, помідор 7%, морква, цибуля, сіль, перець червоний гострий, часник, кмин Харчова (поживна) цінність: на 100 г сухого продукту – білки 20.2 г, жири 11.4 г, вуглеводи 44 г , порції – білки 9,1 г, жири 5,1 г, вуглеводи 19,8 г Енергетична цінність (калорійність): на 100 г сухого продукту – 348 Ккал / 1457 Кдж, порції – 157 Ккал / 656 Кдж Вага: сухої страви – 45 г; готової – 336 г Термін придатності: 24 місяці
    кешбек від 1 ₴
    -5%

    Кус-кус з сублімованою курятиною та овочами від James Cook – хороший варіант ситного обіду чи вечері. Східна крупа кус-кус, великі шматки сублімованої курятини, солодкі родзинки, морква й кукурудза приправлені кокосовим молоком та сумішшю спецій карі. Для приготування використовуються лише натуральні компоненти. Жодних підсилювачів смаку, чи барвників. Страва виготовлена методами висушування та сублімації готових продуктів. Саме тому, смак її максимально близький до тієї, що ви готуєте вдома. Призначення: місто, подорожі, відпочинок на природі Спосіб приготування: Вийняти поглинач кисню, залити страву окропом до позначки 3 на внутрішній лінійці, перемішати, та зачекати протягом 8 хвилин. Технічні характеристики: Склад: кус кус (борошно пшеничне,вода) 73%, курятина варена сублімована 9%, кокосове молоко сухе, морква варена сушена 4%, родзинки світлі 3%, кукурудза сублімована 2%, сіль, горошок сублімований 2%, суміш спецій карі (куркума, коріандр, пажитник, перець чорний,імбир, зіра, кориця, перець червоний чілі, фенхель, мускатний горіх, гвоздика, кардамон) Харчова цінність (калорійність): на 100 г – білки 20.9 г, жири 7.2 г, вуглеводи 62.7 г; порції – білки 20.9 г, жири 7.2 г, вуглеводи 62.7 г Енергетична цінність: на 100 г – 383 Ккал/ 1605 КДж; порції – 383 Ккал / 1605 КДж Вага: сухої страви – 100 г; готової – 330 г Термін придатності: 24 міс
    -4%

    Смачнюча національна кухня – одна з причин відвідати Туреччину. Натхненні під час власної подорожі, ми хочемо поділитись із вами однією із щоденних страв турків – сочевичним супом мерджімек чорбаси. Сочевиця (англійською lentil) – рослина родини бобових. В харчуванні використовується її насіння, яке характеризується високим вмістом білка. Сочевиця є однією з перших окультурених рослин. Під час археологічних розкопок на Близькому Сході було знайдене її насіння віком до 8000 років. Є найбільш популярною в Туреччині й в країнах Близького Сходу. Турецький суп Мерджімек має консистенцію крем-супу. У страві відчуваються легкі м’ятні нотки, а для довершення смаку ми додали кілька дольок лимону. Якщо ви шукали для себе нових смаків – мерджімек саме те, що вам потрібно. Їжа для походів James Cook виготовлена шляхом висушування готових продуктів. Саме тому, смак її максимально близький до тієї, що ви готуєте вдома. Призначення: місто, подорожі, відпочинок на природі Спосіб приготування: Залити страву окропом до позначки 3-4 на внутрішній лінійці, перемішати, та зачекати протягом 6-7 хвилин. Технічні характеристики: Склад (сухої суміші): сочевиця червона 73%, томатна паста, картопляні пластівці, сіль, цибуля ріпчаста, лимон, часник, м’ята, паприка мелена Харчова (поживна) цінність: на 100 г -білки 24.5, жири 1.3 г, вуглеводи 59.3 г; Порції: білки 13.8 г, жири 0.7 г, вуглеводи 33.4 г. Енергетична цінність (калорійність): на 100 г – 332 ккал/1391 кДж; Порції – 187 ккал/783 кДж Вага: сухої страви – 55 г; готової – 313 г Термін придатності: 24 місяці
    кешбек від 1 ₴
    -4%

    Картопляне пюре з м’ясом — класика української кухні. Добре втамує голод та надасть енергії для нових звершень. Пюре виходить пухким, а сухі вершки в ньому помягшують смак. Заправка із цибульки, моркви та свинини довершує смак. Для того, щоб картопляне пюре добре пропарилось, вимішуйте його дуже ретельно, оскільки через те, що воно швидко втягує вологу, зверху посудини страва може бути готовою, а знизу – сухою. Картопляне пюре James Cook добре втамує голод та надасть енергії для нових звершень. Використовуються лише натуральні компоненти. Жодних підсилювачів смаку чи барвників. Страва виготовлена шляхом висушування готових продуктів. Саме тому, смак їх максимально близький до домашніх страв. Призначення: місто, подорожі, відпочинок на природі Спосіб приготування: Залити страву окропом до позначки 4 на упаковці, перемішати, та зачекати протягом – 5 хвилин Технічні характеристики: Склад: картопляні пластівці 72%, м’ясо (свинина) варене сушене 10%, молоко сухе обезжирене, сіль, морква, цибуля ріпчаста, кріп, перець чорний мелений,часник Харчова (поживна) цінність: на 100 г сухого продукту – білки 17.6 г, жири 6.2 г, вуглеводи 63.3 г; порції: білки 14.1 г, жири 5 г, вуглеводи 50.8 г Енергетична цінність (калорійність): на 100 г сухого продукту – 364 Ккал / 1525 КДж, порції – 291,4 ккал/1220 кДж. Маса нетто: 80 г Маса готового продукту: 386 г Термін придатності: 24 місяці
    кешбек від 1 ₴
    -5%

    Чаудер – це густий суп, який готується з молоком , морепродуктами та овочами. Популярна страва США, Канади та Ірландії. Густий ароматний суп, що готується на основі молока чи вершків з додаванням морепродуктів та овочів. Витоки рецепту беруть свій початкок у Англії, Ірландії та Франції, проте сьогодні даний суп більш відомий, як американська страва. Свого часу чаудер був настільки популярною їжею серед моряків, що про нього згадує Герман Мелвілл своєму всесвітньо відомому романі “Мобі Дік”. Страва виготовлена шляхом висушування готових продуктів. Саме тому, смак її максимально близький до тієї, що ви готуєте вдома. Призначення: місто, подорожі, відпочинок на природі Спосіб приготування: Дістати поглинач кисню, залити страву окропом до позначки 4 на внутрішній лінійці, перемішати, та зачекати протягом 7 хвилин. Технічні характеристики: Склад: сухарі панірувальні 18%, пластівці картопляні 18%, молоко сухе обезжирене 18%, морква варена сушена 11%, креветка сублімована 9%, сіль, вершки сухі, цибуля ріпчаста сушена, кукурудза сублімована, селера сушена, цибуля порей сушена, часник сушений Харчова (поживна цінність) на 100 г: білки – 28,3 г; жири – 5,9 г; вуглеводи – 52,8 г; порції: білки 15,9 г, жири 3,3 г, вуглеводи 29,6 г Енергетична цінність (калорійність) на 100 г: 364 ккал / 1524 кД; порції – 204 ккал/853 кДж Вага: сухої страви- 55г; готової – 335 г Термін зберігання: 24 місяці
    кешбек від 1 ₴
    -5%

    Борщ – традиційна українська страва, яку вміє готувати, мабуть, кожна господиня (господар). Проте, в горах ми не завжди маємо наснагу й сили готувати щось складніше, аніж вівсяну кашу із згущонкою. Проте, навіщо обмежувати свій раціон? James Cook забезпечить вам не менш різноманітний раціон від того, що ви маєте удома. Краще, аніж наш вегетаріанський борщ, смакує хіба що борщ мами. Туристичне харчування James Cook виготовлене шляхом висушування готових продуктів. Саме тому, смак його максимально близький до того, що ви смакуєте вдома. Призначення: місто, подорожі, відпочинок на природі Спосіб приготування: залити страву окропом до позначки 4 на внутрішній лінійці, перемішати, та зачекати протягом 5-6 хвилин Технічні характеристики: Склад: буряк червоний 20%, капуста білокачанна 20%, пластівці картопляні 18%, квасоля 13%, морква, цибуля ріпчаста, томатна паста, сіль, петрушка, кріп, часник, перець мелений, лавровий лист Харчова цінність (калорійність): на 100 г сухого продукту – білки 19.7 г, жири 2.2 г, вуглеводи 85.9 г, порції – білки 7,9 г, жири 0,9 г, вуглеводи 34,4 г Енергетична цінність: на 100 г сухого продукту – 420 Ккал/ 1758 КДж, порції – 168 ккал/704 кДж Вага: сухої страви – 40 г; готової – 410 г Термін придатності: 24 місяці
    кешбек від 1 ₴
    -4%

    Традиційна узбецька страва, назва якої перекладається як каша з машу. Існують різні варіації приготування машкічірі, але в основі – поєднання машу та рису з м’ясом, в даному випадку яловичиною, приправлене морквою, цибулею та ароматною зірою.Для приготування використовуються лише натуральні компоненти. Жодних підсилювачів смаку, чи барвників. Страва виготовлена методами висушування та сублімації готових продуктів. Саме тому, смак її максимально близький до тієї, що ви готуєте вдома. Призначення: місто, подорожі, відпочинок на природі Спосіб приготування: Вийняти поглинач кисню, залити страву окропом до позначки 2 на внутрішній лійці, перемішати, та зачекати протягом 8 хвилин. Технічні характеристики: Склад: боби маш сушені 46%, рис басматі сублімований 38%, м’ясо (яловичина) 11%, сіль, морква, цибуля ріпчаста, зіра, коріандр, перець червоний мелений Харчова цінність (калорійність): на 100 г – білки 28, жири 8.6 г, вуглеводи 65.9 г; Порції: білки 22.3 г, жири 6.9 г, вуглеводи 52.7 г Енергетична цінність: на 100 г – 436 Ккал/ 1827 КДж; порції – 349 ккал/1461 кДж. Вага: сухої страви – 80 г; готової – 2508 г Термін придатності: 24 місяці
    кешбек від 1 ₴
    -5%

    Гречана каша з м’ясом — класика похідного раціону. Містить великий вміст вуглеводів, що наповнять вас необхідною кількістю енергії. Для приготування ми використовуємо відбірну гречану крупу. Жодних пластівців. Чим ж корисна гречана каша? Гречка збагачена повільними (складними) вуглеводами, які тривалий час розщеплюються в організмі, створюючи відчуття ситості. А ще у білку гречаної каші містяться такі амінокислоти, як метіонін і лізин (вони дуже швидко засвоюються організмом). Для приготування використовуються лише натуральні компоненти. Ніяких підсилювачів смаку, чи барвників. Страва виготовлена шляхом висушування готових продуктів. Саме тому, смак її максимально близький до тієї, що ви готуєте вдома. Призначення: місто, подорожі, відпочинок на природі Спосіб приготування: Залити страву окропом до позначки 2 на внутрішній лійці, перемішати, та зачекати протягом 7-8 хвилин Технічні характеристики: Склад: гречана крупа 84%, м’ясо (яловичина) 10%, сіль, морква, цибуля, часник, коріандр, перець мелений Поживна (харчова) цінність на 100 г: білки 22,3 г, жири 8,2 г, вуглеводи 72,2 г Енергетична цінність (калорійність): на 100 г – 434 Ккал / 1817 КДж, порції – 391 Ккал / 1636 КДж Вага: сухої страви – 90 г; готової — 289 г Термін придатності: 24 місяці
    кешбек від 1 ₴
    -5%

    Мамалига — традиційна страва з кукурудзяного борошна, популярна в Україні та країнах Південно-Східної Європи. Завдяки технологіям висушування та сублімації вже приготованих інгредієнтів, страва зберігає справжній домашній смак і текстуру, максимально наближену до щойно звареної каші. Приготування: Вийміть пакетик із поглиначем кисню, залийте окропом до позначки "4" на внутрішній мірній шкалі, добре перемішайте і залиште на 10 хвилин. Склад: Кукурудзяна крупа (70 %), сухі вершки (11 %), сублімований кисломолочний сир (7 %), сублімована яловичина (6 %), смажена сушена цибуля, сіль, сушена зелена цибуля, сушений кріп. Харчова цінність (на 100 г): Білки: 19,3 г Жири: 18,5 г Вуглеводи: 56,7 г Калорійність: 457 ккал / 1912 кДж На порцію: Білки: 17,4 г Жири: 16,7 г Вуглеводи: 51 г Вага: Суха страва — 90 г Готова — близько 322 г Термін придатності: 24 місяці з дати виготовлення.
    кешбек від 1 ₴
    -4%

    Відтепер іще смачніше! Цілі шматочки підкопченого м’яска та сублімованої картоплі роблять борщ ще більш насиченим і ароматним. Страва виготовлена шляхом висушування готових продуктів. Саме тому, смак її максимально близький до тієї, що ви готуєте вдома. Призначення: місто, подорожі, відпочинок на природі Спосіб приготування: Залити страву окропом до позначки 4 на внутрішній лінійці, перемішати, та зачекати протягом 10 хвилин Технічні характеристики: Склад: буряк червоний 21%, капуста білокачанна 21%, яловичина сублімована 15%, картопля сублімована 13%, морква 10%, цибуля ріпчаста 10%, томатна паста 8%, (сіль, петрушка, кріп, часник, перець мелений, лавровий лист) 4% Харчова цінність (калорійність): на 100 г сухого продукту – білки 28.2 г, жири 9.9 г, вуглеводи 76.5 г; порції – білки 11.3 г, жири 4 г, вуглеводи 30.6 г Енергетична цінність: на 100 г сухого продукту – 489 Ккал/ 2048 КДж, порції – 196 Ккал / 819 КДж Вага: сухої страви – 40 г; готової – 423 г Термін придатності: 24 місяці
    кешбек від 1 ₴
    -5%

    М'ясо телятини тушковане від James Cook 350 г – страва, готова до вживання (англ. meal, ready-to-eat). Виготовлена способом тушкування у автоклаві. Інноваційна термостійка упаковка дозволяє зберігати готову страву до 2 років. Вміст пакету, за бажанням, можна розігріти, опустивши його на кілька хвилин у посудину з гарячою водою, поставивши відкритий пакет на жар після перегоряння вогнища, або з допомогою безполуменевого нагрівача їжі. Склад: м’ясо теляче відбірне (бл.97,5 %), сіль кухонна, суміш спецій «до м’яса» (перець червоний солодкий, цибуля, часник, імбир, коріандр, перець чорний мелений). Технічні характеристики: Харчова (поживна) цінність (на 100 грам): білки: 18,9 г, вуглеводи: 0,1 г, жири: 12,3 г Енергетична цінність (калорійність) на 100 г: 187 ккал / 785 Кдж Маса нетто: 350 г Термін придатності: 24 місяці
    кешбек від 1 ₴
    -5%

    Матар Масала – вегетаріанська страва індійської кухні. Це карі з сочевиці із додаванням зеленого горошку, помідорів та горіхів кеш’ю. Страва виготовлена методами висушування та сублімації готових продуктів. Саме тому, смак її максимально близький до тієї, що ви готуєте вдома. Склад: сочевиця червона 56%, рис басматі сублімований 17%, кеш’ю 8%, горошок зелений сублімований 7%, помідор сушений 6%, сіль, цукор, суміш спецій карі (куркума, коріандр, пажитник, перець чорний мелений, імбир, зіра, кориця, перець червоний чілі, фенхель, мускатний горіх, гвоздика, кардамон), часник сушений, цибуля зелена сушена. Може містити сліди гірчиці та селери Спосіб приготування: залити страву окропом до позначки 2 на внутрішній лінійці, перемішати, та зачекати 8 хвилин. Харчова (поживна цінність) цінність 100 г готового продукту: білки 28.6 г, жири 6.4 г, вуглеводи 68.9 г; Порції: білки 25.8 г, жири 5.8 г, вуглеводи 62 г Енергетична цінність (калорійність) на 100 г: 431 ккал/1804 кДж; Порції – 387 ккал/1624 кДж Вага: сухої страви – 90г; готової -275г Термін придатності: 24 місяці
    кешбек від 1 ₴
    -5%

    Гороховий суп, зварений із збереженням традиційної рецептури. Ситний, ароматний та дуже смачний. Гороховий суп багатий на рослинні білки, тому точно додасть сил й енергії у поході чи подорожі. Для приготування використовуються лише натуральні компоненти. Жодних підсилювачів смаку, чи барвників. Страва виготовлена шляхом висушування готових продуктів. Саме тому, смак її максимально близький до тієї, що ви готуєте вдома. Призначення: місто, подорожі, відпочинок на природі Спосіб приготування: Залити страву окропом до позначки 2-3 на внутрішній лінійці, перемішати, та зачекати протягом 7-8 хвилин Склад: горох 59%, м’ясо (яловичина) 8%, сіль кухонна, картопляні пластівці, томатна паста, морква, цибуля ріпчаста, часник, перець чорний мелений, лавровий лист, петрушка Харчова цінність (калорійність): на 100 г сухого продукту – білки 32.5, жири 7 г, вуглеводи 73 г; Порції: білки 19.5 г, жири 4.2 г, вуглеводи 43,8 г Енергетична цінність: на 100 г сухого продукту – 467 ккал/1957 кДж; Порції – 280 ккал/1174 кДж. Вага: сушеної страви – 60 г; готової – 321 г Термін придатності: 24 місяці
    кешбек від 1 ₴
    -5%

    Болоньєзе – дивовижно смачний і неймовірно ароматний м’ясний соус, який заведено подавати до пасти. Класика італійської кухні. Два види м’ясного фаршу, свіжі томати та запашний базилік не залишать байдужими навіть найвибагливіших мандрівних гурманів. Виготовлена шляхом висушування готових продуктів. Саме тому, смак її максимально близький до тієї, що ви готуєте вдома. Призначення: місто, подорожі, відпочинок на природі Спосіб приготування: Залити страву окропом до позначки 2 на внутрішній лінійці, перемішати, та зачекати протягом 10-12 хвилин Технічні характеристики: Склад: локшина з твердих сортів пшениці (крупка, питна вода) 80%, свинина 5%, яловичина 5%, томатна паста, морква, цибуля ріпчаста, помідор, орегано, базилік, сіль, часник, селера, перець Харчова (поживна) цінність: на 100 г – білки 17.6 г, жири 4.9 г, вуглеводи 63,1 г, порції – білки 17.6 г, жири 4.9 г, вуглеводи 63,1 г Енергетична цінність (калорійність): на 100 г – 351 Ккал / 1470 КДж, порції – 351 Ккал / 1470 КДж Вага: cуха страва – 100 г; готова страва — 289 г Термін придатності: 24 місяці
    кешбек від 1 ₴
    -5%

    Фо – найвідоміше блюдо в’єтнамської кухні. Його придумали на початку ХХ століття в північній частині В’єтнаму китайські вуличні торговці. Поступово фо став популярним по всій країні. Зараз це частина культури, національної самоідентифікації; про фо пишуть поеми, філософські трактати. У кожній родині, в кожному ресторані є свій, особливий рецепт фо. Завдяки в’єтнамській діаспорі фо готують у всьому світі. Кінза надає страві особливого аромату, а рисова локшина нагадає вам про її східне походження. Суп є доволі гострим. Страва виготовлена шляхом висушування готових продуктів. Саме тому, смак її максимально близький до тієї, що ви готуєте вдома. Призначення: місто, подорожі, відпочинок на природі Спосіб приготування: Залити страву окропом до позначки 4 на внутрішній лінійці, перемішати, та зачекати протягом 10 хвилин Технічні характеристики: локшина рисова (борошно рисове, вода питна, сіль кухонна) 55%, пластівці картопляні 22%, яловичина варена сублімована 16%, сіль, цибуля зелена, кінза, петрушка, кардамон, імбир, бадьян, кориця, коріандр, перець гострий червоний Харчова (поживна) цінність: на 100 г – білки 20.4 г, жири 9.9 г, вуглеводи 58.8 г; порції: білки 11.3 г, жири 5,5 г, вуглеводи 32,3 Енергетична цінність (калорійність): на 100 г – 392 Ккал/ 1640 КДж, порції – 215 ккал/902 КДж Вага: сухої страви -55 г; готової – 424 г Термін придатності: 24 місяці
    -5%

    Мідії тушковані в олії від “James Cook” – страва, готова до вживання (анг. meal,ready to eat). Виготовлено способом тушкування у автоклаві. Інноваційна термрстійка упаковка дозволяє зберігати продукт до 2 років. Склад: мідії 90г, олія 8г, сіль 1г, спеції 1г (куркума мелена, цибуля подрібнена, коріандр мелений, паприка мелена, перець червоний мелений чілі, паприка червона різана). Поживна (харчова цінність) на 100г продукту: білки- 17.1г, жири- 10.3г, вуглеводи- 4.8г, енергетична цінність (калорійність) 179/750 кДж Термін придатності: 24 місяці. Зберігати в сухих приміщеннях при температурі не вище 20 градусів.
    кешбек від 1 ₴
    -5%

    Карі з рисом та куркою – традиційна страва індійської кухні. Смачне, поживне, в міру гостре карі стане чудовим варіантом основного блюда в мандрівці. В Індії карі прийнято називати усі страви, що готуються й вживаються з рисом. Будь-яка страва може називатись карі незалежно від того, чи використовується в ній приправа, чи ні. В європейському ж розумінні, все навпаки – карі називають страви, приготовані з додаванням відповідної приправи (суміші різних східних спецій) до соусу з яким їх готують. Приправа карі зазвичай складається із суміші таких спецій і прянощів як зіра, гірчиця, кардамон, червоний чи зелений перець, кориця, мускатний горіх, гвоздика, куркума, пажитник. Проте, фактично в кожної індійської сім’ї є свій рецепт карі. Колір приправи також може різнитись, залежно від складових, які вживаються. Наприклад, зелений карі робиться із використанням зеленого перцю, а у жовтий, який ми використали для приготування «Карі з рисом та куркою», додають куркуму. Для приготування «Карі з куркою та рисом» використовуються лише натуральні компоненти. Жодних підсилювачів смаку, чи барвників. Страва виготовлена шляхом висушування готових продуктів. Саме тому, смак її максимально близький до тієї, що ви готуєте вдома. Призначення: місто, подорожі, відпочинок на природі Спосіб приготування: Залити страву окропом до позначки 3, перемішати, та зачекати протягом 7 хвилин Технічні характеристики: Склад: рис круглозернистий 79%, м’ясо курки 10%, перець солодкий сушений, суміш спецій карі (куркума, коріандр, пажитник, перець чорний, імбир, зіра, кориця, перець червоний чілі, фенхель, мускатний горіх, гвоздика, кардамон) 3%, сіль кухонна Харчова (поживна) цінність: на 100 г сухого продукту – білки 22.6 г, жири 7.6 г, вуглеводи 73.7 г, порції – білки 20.4 г, жири 6.9 г, вуглеводи 66.3 г Енергетична цінність (калорійність): на 100 г сухого продукту – 436 Ккал / 1824 КДж, порції – 392 Ккал / 1642 КДж Вага: сухої страви – 90 г; готової страви — 289 г Термін придатності: 24 місяці