triangle

    Спеції та приправи (Бренд - Royal Tiger)

    -20%

    Норі називають пресовані листи морських водоростей, схожі на папір. Цей продукт в Японії є одним з найпопулярніших морських овочів. Процес виготовлення норі нагадує метод виготовлення паперу. На початку водорості подрібнюють, після сушать і в підсумку виходять зелене листя. Найчастіше листи норі використовуються для приготування суші. А саме норі для суші є невід'ємною частиною суші ролів, адже вся конструкція ролу тримається саме на норі. На неї викладається рис для суші і скручується в суші ролл. Але також можна використовувати лист норі, як гарнір або як смакову добавку в японські супу (місо суп, бульйон Даші) або японську локшину. В таких стравах морська водорість норі використовується вже не в сухому вигляді, а у вареному. Попередньо норі нарізають на довгасті смужки, а потім поміщають в бульйон або воду. Поживна (харчова) цінність 100 г продукту: білки - 5.8 г, жири - 0.28 г, вуглеводів - 30 г Калорійність (енергетична цінність) 100 г продукту: 200 ккал (837.36 кДж) Кількість: 8 листів
    -20%

    Норі називають пресовані листи морських водоростей, схожі на папір. Цей продукт в Японії є одним з найпопулярніших морських овочів. Процес виготовлення норі нагадує метод виготовлення паперу. На початку водорості подрібнюють, після сушать і в підсумку виходять зелені листя. Найчастіше листи норі використовуються для приготування суші. А саме норі для суші є невід'ємною частиною суші, ролів, адже вся конструкція ролу тримається саме на норі. На неї викладається рис для суші і скручується в суші рол. Але також можна використовувати лист норі, як гарнір або як смакову добавку в японські супу (місо суп, бульйон Даши) або японську локшину. В таких стравах морська водорость норі використовується вже не у сухому вигляді, а у вареному. Попередньо норі нарізують на довгі смужки, а потім кладуть у бульйон або воду. Поживна (харчова) цінність 100 г продукту: білки - 5.8 г, жири - 0.28 г, вуглеводів - 30 г Калорійність (енергетична цінність) 100 г продукту: 200 ккал (837.36 кДж) Кількість: 4 листи
    -20%

    Васабі корінь світло-зеленого кольору, який росте на берегах гірських річок в Японії. Після сушіння корінь перемелюють і розтирають в порошок або пасту. У традиційній японській кухні Васабі - обов'язковий інгредієнт в суші і роллам, так-ка вони в них може вкладати сиру рибу, дозволяє без побоювань вживати, дезинфікуючи її і надаючи страві особливої гостроти. Васабі - корисний продукт з високою концентрацією калію, кальцію, вітаміну C і речовин, які посилюють антиокислювальну захист організму, а також допомагають шкірі виставити щит проти вільних радикалів. Сухий Васабі розводять водою кімнатної температури до пастоподібної текстури, після чого можна його вживати. Склад: хрін порошок, гірчиця порошок, глюкоза, регулятор лимонна кислота, штучний барвник Е 102, Е 133 Поживна (харчова) цінність 100 г продукту: білків - 6,9 г; жирів - 3,5г Калорійність (енергетична цінність) 100 г продукту: 341,5 ккал (1427,47 кДж) Вага: 10г
    -20%

    У кулінарії кунжут використовується при приготуванні різних страв: від гарячих до закусок і десертів. Насінням прикрашають хлібобулочні вироби, заправляють супи і салати. У вигляді порошку додають в запіканки, підливи і соуси. Горіховий смак кунжуту відмінно поєднується з м'ясом птиці, рисом, овочами і фруктами. В Японії його називають гома, готують з нього соуси і роблять суміші приправ. Поживна (харчова цінність) 100 г сухого продукту: білки 18,76 г жірі- 47,7 г вуглевводі- 10,94 м Енергетична цінність (калорійність) 100 г сухого продукту: 2283 кДж / 545 ккал. Вага: 30г.