triangle

    Спеції та приправи (Бренд - Hot Rod Distiller)

    -4%

    ТРІСКА ДУБОВА ФРАНЦУЗЬКИЙ ДУБ СИЛЬНИЙ ВИПАЛ ПОРАДИ З ВИКОРИСТАННЯ: Створює округлий смак, імітуючи витримку в бочці. Змінює колір напою від світло-золотистого до темно-бурштинового. Виготовлено з високоякісного дуба, який сушиться протягом не менше 24 місяців на відкритому повітрі, після чого подрібнюється і підсмажується. Наша дубова тріска забезпечує швидкий результат витримки. ДОЗУВАННЯ: 2 г/л для легкого смаку; 4 г/л для відчутного смаку; 6 г/л для насиченого смаку; 10 г/л для інтенсивного смаку. Час настоювання: від 2 тижнів до 2 місяців, залежно від бажаного результату. H - Сильний випал. Цей рівень випалу надає напоям аромат диму, чорного перцю, мигдалю та спецій.
    -4%

    Австрійський ром - напій з характером, і вельми незвичайним складом! Володіє красивим, насиченим бурштиновим кольором. Смак - яскравий, гоструватий, солодкий, з тонами прянощів. Має довгий приємний післясмак. На все вам знадобиться: - 1 л алкоголю міцністю 40% - Набір спецій для настойки Австрійський Ром приготування: Вміст пакету залити 1 л алкоголю міцністю 40%. Напій настоювати в темному місці 14 днів, періодично збовтуючи. Відфільтрувати і дати напою відпочити 5-10 днів.
    кешбек від 1 ₴
    розстрочка
    -5%

    Самбука - традиційний італійський лікер: солодкий, але не приторний, поєднує освіжаючі тони лимона і анісу. Напій в міру в'язкий, має тонкий аромат і тривалим післясмаком. Рецепт Самбуки На все вам знадобиться: - 2.6 л спирту міцністю 40-45% - Набір спецій Hot Rod для лікеру в стилі Sambuca (набір розрахований на 3 л готового продукту) - Цукор - 450 г - Вода - 300 мл Готується напій нескладно. Воду потрібно помістити в каструльку, всипати туди ж набір спецій, довести до кипіння і додати цукор. Варити, помішуючи, поки цукор не розчиниться, після цього - потримати на слабкому вогні ще хвилин 15. Тепер прямо в гарячу суміш вливається спирт. Все закривається кришкою і настоюється близько години, каструльку можна додатково укутати рушником. Коли рідина повністю остигне, процідити через марлю (можна не дуже ретельно), перелити в герметичну ємність. Спробувати можна вже зараз, але краще дати настоятися тиждень-другий. Після відпочинку напій по необхідності ще раз профільтрувати за допомогою вати і все - домашній анісовий лікер готовий!
    -4%

    Глінтвейн - гарячий алкогольний напій на основі вина, який зігріває в холод і покращує самопочуття. Напій має пряний аромат поєднує дует вина і спецій. Глінтвейн п'ють повільно, акуратно і невеликими ковтками, спочатку вдихають гарячі пари і тільки потім, пригубивши, насолоджуються глибиною його смаку. Вам знадобиться: - Набір спецій - 0.75 л червоного сухого вина - 2 ч.л. цукру Приготування: У ємності на слабкому вогні розігрійте вино до 70 градусів. Змішайте з набором спецій, додайте цукор. Добре помішуючи, продовжуйте нагрівати до повного розчинення цукру. Вимкніть напій раніше, ніж він почне закипати. Накрийте кришкою і почекайте близько півгодини. Готовий напій розлийте у високі прозорі келихи.
    -4%

    ТРІСКА ДУБОВА ФРАНЦУЗЬКИЙ ДУБ СЕРЕДНІЙ ВИПАЛ ПОРАДИ З ВИКОРИСТАННЯ: Створює округлий смак, імітуючи витримку в бочці. Змінює колір напою від світло-золотистого до темно-бурштинового. Виготовлено з високоякісного дуба, який сушиться протягом не менше 24 місяців на відкритому повітрі, після чого подрібнюється і підсмажується. Наша дубова тріска забезпечує швидкий результат витримки. ДОЗУВАННЯ: 2 г/л для легкого смаку; 4 г/л для відчутного смаку; 6 г/л для насиченого смаку; 10 г/л для інтенсивного смаку. Час настоювання: від 2 тижнів до 2 місяців, залежно від бажаного результату. М - Середній ступінь випалу. Виразно відтворює нотки ванілі, сухофруктів, спецій, какао та мигдалю.
    кешбек від 1 ₴
    розстрочка
    -5%

    Наш набір спецій для настоянки Апельсинова - це комбінація ароматних і смачних інгредієнтів, щоб створити унікальний напій з тонким апельсиновим присмаком. Цедра апельсина надає напою свіжого і святкового настрою, підкреслюючи смак яблука та імбиру, які додають легкого пікантного присмаку та теплоти до кожного ковтка. Гвоздика, з своїм виразним ароматом та сильним смаком, доповнює цю суміш. Цей напій також можна використовувати для приготування різноманітних коктейлів, які додадуть нотку екзотики будь-якому святкуванню. Зберігайте наш Апельсиновий напій в прохолодному місці. Для приготування настоянки вам знадобиться: - 3 л алкоголю міцністю 40-45% - 15-25 г цукру або меду - Цей набір спецій Приготування: 1. Підготуйте інгредієнти: для приготування настоянки вам знадобиться джерело алкоголю 40-45% (наприклад, горілка, спирт або самогон), цей набір спецій, цукор або мед (за бажанням), чиста скляна ємність та воронка. 2 Додайте спеції: відкрийте упаковку з інгредієнтами та додайте їх скляну ємність. Потім додайте алкоголь. 3. Закрийте ємність та перемішайте її добре. 4. Поставте ємність в темне місце на 10-14 днів. Періодично струшуйте ємність, щоб спеції рівномірно розподілилися в спирті. Чим довше ви буде настоювати спеції, тим більш насиченим буде смак напою. 5. Після закінчення настоювання відфільтруйте напій. Для цього використовуйте воронку та марлю, або спеціальний фільтрувальну тканину. Необов'язково видаляти весь осад, який з'явився після настоювання, але якщо він заважає, ви можете його видалити. 6. Додайте цукор або мед якщо ви бажаєте. 7. Після додавання цукру або меду поставте ємність з напоєм в темне та прохолодне місце ще на 5-7 днів. Вітаємо, Ваша настоянка готова! Перелийте її в іншу чисту скляну ємність та зберігайте в прохолодному та темному місці.
    -4%

    Класична польська гірка настоянка. Її легкий, трохи пекучий аромат, який надає напою настій трави зубрівки, буде до смаку самому досвідченому гурману. Композиція трав дарує настоянці не тільки багаті смакові відчуття, але і відмінні профілактичні та лікувальні якості, збуджує апетит і стимулює діяльність травної системи. На все вам знадобиться: - 1 л алкоголю міцністю 40% - Набір спецій для настойки Польська Зубрівка Шляхетна приготування: Вміст пакету залити 1 л алкоголю міцністю 40%. Напій настоювати в темному місці 14 днів, періодично збовтуючи. Відфільтрувати і дати напою відпочити 5-10 днів.
    кешбек від 1 ₴
    розстрочка
    -5%

    Поєднання ароматних і солодких плодів груші, сушених літніх листя й запашних сухофруктів — це смак, що схожий на бабусіни компоти з дитинства. ПРИГОТУВАННЯ НАСТІЙКИ РУШЕВА На все вам знадобиться: - 3 л алкоголю міцністю 40% — цей набір спецій — 50 г цукру — 50 мл води Приготування: Інгредієнти з паковання залити алкоголем. Перемішати та прибрати в темне місце на 2 тижні. Періодично струшувати настій. Відфільтрувати. З цукру та води приготувати цукровий сироп і додати в напій. Перемішати та дати настоятися ще 2-3 дні.
    -4%

    Пряний віскі - це пронизливий аромат, міцність і винятковий смак. Завдяки ванільному аромату, щедро доповненому присмаком кураги, настоянка набуває дещо солодкуватий відтінок. При цьому, не втрачає брутальних якостей, дозволяючи йому залишатися по-справжньому чоловічим і благородним. Рецепт Віскі: На все вам знадобиться: 1 л дистиляту або горілки міцністю 40-50% Набір спецій Hot Rod для настойки Віскі пряний (набір розрахований на 1 л готового продукту) Приготування: Всі інгредієнти всипати в банку, залити алкоголем, перемішати до повного розчинення цукру. Настоювати 2 тижні, періодично струшуючи. Після цього профільтрувати.
    -4%

    ТРІСКА ДУБОВА ФРАНЦУЗЬКИЙ ДУБ ЛЕГКИЙ ВИПАЛ ПОРАДИ З ВИКОРИСТАННЯ: Створює округлий смак, імітуючи витримку в бочці. Змінює колір напою від світло-золотистого до темно-бурштинового. Виготовлено з високоякісного дуба, який сушиться протягом не менше 24 місяців на відкритому повітрі, після чого подрібнюється і підсмажується. Наша дубова тріска забезпечує швидкий результат витримки. ДОЗУВАННЯ: 2 г/л для легкого смаку; 4 г/л для відчутного смаку; 6 г/л для насиченого смаку; 10 г/л для інтенсивного смаку. Час настоювання: від 2 тижнів до 2 місяців, залежно від бажаного результату. L - Легкий ступінь випалу. Додає напою ніжні ванільні, кокосові та легкі дубові аромати.
    кешбек від 1 ₴
    розстрочка
    -5%

    ДУБОВА КЛЕПКА З КОНЬЯЧНОЇ БОЧКИ COGNAC XXO ВИТРИМКА 40 РОКІВ Відкрийте для себе лімітовану серію наших дубових клепок, виготовлених з оригінальних французьких бочок, які витримували коньяк протягом 40 років. Ці бочки були особисто викуплені на коньячному заводі, що забезпечило неповторність та автентичність кожної клепки. Поради з використання: Ця клепка є вишуканим вибором для витримки різноманітних зернових та фруктових дистилятів, а також бренді. Вона надає напоям особливу глибину та ароматичне багатство. Аромат: Насолоджуйтесь нотами екзотичних фруктів та легкими відтінками білих квітів, які ідеально підкреслюють характер напою. ДОЗУВАННЯ: Рекомендоване дозування становить 8-10 г на 1 літр готового продукту. Час витримки варіюється від 3 до 6 місяців. Кожен пакет розрахований на дозрівання 10 л готового продукту, дозволяючи вам створити напої з багатим та глибоким ароматом.
    кешбек від 1 ₴
    розстрочка
    -5%

    Смак цього напою має розкішні ноти спецій, прянощів, карамелі і фруктів, що забезпечує повноцінний і насичений післясмак. Рецепт Рому: На все вам знадобиться: 3 л дистиляту або горілки міцністю 40-50% Набір спецій Hot Rod для настоянки Ром Золотистий (набір розрахований на 3 л готового продукту) Приготування: Всі інгредієнти зсипати в банку, залити алкоголем і відправити на 10 днів у темне місце, збовтувати щодня. Процідити через кілька шарів марлі, перелити напій в банку, повернувши в неї чорнослив і тріску. Витримати напій ще тиждень, після чого - ретельно профільтрувати, при необхідності - злегка підсолодити (краще - чорним тростинним цукром). Знову поставити банку з тріскою на відстоювання, в цей раз - на місяць. По закінченні цього терміну повторно профільтрувати і дегустувати. Ром з спирту в домашніх умовах з даного рецептом володіє красивим світло-коричневим кольором, злегка пряним ароматом, п'ється легко.
    -4%

    Набір спецій для Медовухи лісової (3 л) Ніжна й ароматна медова настоянка з лісовим характером. Поєднання солодкого меду, ягід сушеної вишні та ожини з ледь пряними нотами ялівцю, солодки та лемонграсу створює глибокий, збалансований смак з легкою кислинкою. Вам знадобиться: • цей набір спецій • 3 літри алкоголю міцністю 40% • 225 мл рідкого меду Спосіб приготування: Розчиніть мед в алкоголі. Висипте спеції в ємність і залийте алкогольно-медовою сумішшю. Щільно закрийте банку та залиште в темному теплому місці на 14 днів, щодня струшуючи. Потім процідіть через сито або марлю. Дайте настоянці відпочити ще тиждень — і насолоджуйтеся лісовим ароматом! Склад: ялівець, солодка корінь, вишня сушена, ожина сушена, лемонграс
    -5%

    Класична гірка настоянка, міцний, «чоловічий» напій, який зовсім або майже не підсолоджується, а п'ється цілими чарками, як аперитив під щільну закуску. Прекрасно поєднується зі стравами грузинської кухні. Рецепт настоянки Тархун: На все вам знадобиться: • 1 літри самогону (або розведеного спирту) з міцністю 45-50% • Набір спецій Hot Rod Distiller для настоянки Тархун Всі інгредієнти скласти в підходящу ємність, залити самогоном міцністю 45-50 градусів. Поставити в темне тепле місце. Настоювання триває 10-14 днів. Після цього настій потрібно профільтрувати через ватку і спробувати. Якщо смак занадто жорсткий - додати трішки цукру - тільки для пом'якшення, напій не повинен бути солодким!
    кешбек від 1 ₴
    розстрочка
    -5%

    Хреновуха - напій з характером, який здатний не тільки зігріти в негоду, а й надати життєвих сил! Настоянка з давніх-давен відома відмінним смаком, і легкістю приготування. Рецепт настоянки Хреновуха: Вміст пакету висипати в ємність і залити 2 л горілки / спирту / самогону, за бажанням додати 50-100 г меду. Поставити ємність на 5 днів у темне прохолодне місце і періодично, 1-3 рази на день перемішувати. Через 5 днів відфільтрувати настій, долити 1 л. горілки / спирту / самогону і відправити напій на 3-4 дні відпочивати.
    кешбек від 1 ₴
    розстрочка
    -5%

    Напій має каламутний колір і яскравий солодовий аромат і смак, що нагадує витриманий віскі. Набір має в складі копчений солод, який надає напою інтенсивний димний фенольний запах, який домінує. Має довгий приємний післясмак. Ідеальна алкогольна основа - будь-який зерновий дистилят (самогон) подвійної перегонки. Також можна взяти горілку або розбавити етиловий спирт водою до 40-45%, але в останніх двох випадках результат буде дещо гірше. Вам знадобиться: - Набір спецій - 3 л алкоголю міцністю 45-50% Приготування: Вміст набору залити алкоголем та настоювати в темному місці на протязі 7 днів. Періодично збовтувати. Після настоювання процідити та дати відпочити ще 3-5 діб.
    кешбек від 1 ₴
    розстрочка
    -5%

    Пряний віскі - це пронизливий аромат, міцність і винятковий смак. Завдяки ванільному аромату, щедро доповненому присмаком кураги, настоянка набуває дещо солодкуватий відтінок. При цьому, не втрачає брутальних якостей, дозволяючи йому залишатися по-справжньому чоловічим і благородним. Рецепт Віскі: На все вам знадобиться: 3 л дистиляту або горілки міцністю 40-50% Набір спецій Hot Rod для настойки Віскі пряний (набір розрахований на 3 л готового продукту) Приготування: Всі інгредієнти всипати в банку, залити алкоголем, перемішати до повного розчинення цукру. Настоювати 2 тижні, періодично струшуючи. Після цього профільтрувати.
    -3%

    Гірка настоянка на запашній траві з Біловезької пущі. Містить в собі кумарин, який надає настоянці характерний аромат свіжого сіна і терпкий смак, сприяє апетиту і кращому перетравленню їжі. Рецепт Зубрівки: Інгредієнти з упаковки залити 1 літром 40% основи (горілка, самогон, розведений спирт). З цукру (1 чайна ложка) приготувати простий цукровий сироп, остудити і внести в банку перед настоюванням. Періодично струшуючи, настоювати в темному прохолодному місці 10-14 днів. Відфільтрувати і дати відпочити 5-10 днів.
    кешбек від 1 ₴
    розстрочка
    -5%

    Набір спецій для настоянки в стилі Бурбон (3 л) Напій, створений за допомогою цього набору спецій, вирізняється яскравим солодовим ароматом, який нагадує витриманий бурбон. Він має багатий і глибокий смак з домінуванням ніжних та збалансованих нот, завдяки вмісту кукурудзи. Цей інгредієнт надає напою виразної особливості, яка гармонійно переплітається з іншими смаками, створюючи довгий і приємний післясмак. Найкращим вибором для алкогольної основи є будь-який дистилят подвійної перегонки, як-то самогон. Можливо також використовувати горілку або розбавлений до 40-45% етиловий спирт, хоча в цих випадках результат може бути дещо іншим. Для створення настоянки в стилі Бурбон вам знадобиться: - 3 л алкоголю 40-45% - Цей набір спецій Інструкція по виготовленню настоянки: Змішати весь набір спецій із 3 літрами алкоголю міцністю 40-45%. Залишити суміш настоюватися протягом 14 днів в теплому темному місці. По завершенню настоювання ретельно відфільтрувати настоянку. Вага: 111 г. Термін зберігання: 24 місяці
    кешбек від 1 ₴
    розстрочка
    -5%

    Напій має каламутний колір і яскравий солодовий аромат і смак, що нагадує витриманий віскі. За смаком це приємне спиртне з виразними нотками хліба. Вважається напоєм суворих чоловічих компаній. Ідеальна алкогольна основа - будь-який зерновий дистилят (самогон) подвійної перегонки. Також можна взяти горілку або розбавити етиловий спирт водою до 40-45%, але в останніх двох випадках результат буде дещо гірше. Вам знадобиться: - Набір спецій - 3 л алкоголю міцністю 40-50% Приготування: Вміст набору залити алкоголем та настоювати в темному місці на протязі 7 днів. Періодично збовтувати. Після настоювання процідити та дати відпочити ще 3-5 діб.
    кешбек від 2 ₴
    розстрочка
    -5%

    Пейсахівка - традиційний єврейський алкоголь, дозволений до вживання на Великдень. Напій має карамельний запах, трохи солодкуватий смак. П'ється дуже легко. На все вам знадобиться: - 3 л алкоголю міцністю 40% - Набір спецій для настойки Єврейська Пейсахівка Приготування: Вміст пакету залити 3 л алкоголю міцністю 40%. Напій настоювати в темному місці 14 днів, періодично збовтуючи. Відфільтрувати і дати напою відпочити 5-10 днів.
    кешбек від 1 ₴
    розстрочка
    -5%

    На все вам знадобиться: - 3 л алкоголю міцністю 40% - Набір спецій для настойки Коньяк Домашній Приготування: Вміст пакету залити 3 л алкоголю міцністю 40%. Напій настоювати в темному місці 14 днів, періодично збовтуючи. Відфільтрувати і дати напою відпочити 5-10 днів.
    кешбек від 3 ₴
    розстрочка
    -5%

    Набір спецій для джину в стилі Bombay Sapphire. Набір розрахований на отримання 12-15 л. джину методом парової інфузії або 5-8 л. джина методом мацерації (настоювання) в залежності від бажаної інтенсивності ароматів. На відміну від інших «Бомбеїв», має в своєму складі яванський перець і мелегетське насіння з Африки. Букет складний і яскравий, насичений терпкими нотами ялівцю і цитрусових фруктів, приємно чути відтінки спецій. Смак достатньо гладкий і збалансований, фруктовий і неймовірно свіжий, витончено звучить мигдаль в союзі з спокусливою лакрицею. Приготування джина методом настоювання (мацерації) На все вам знадобиться: - 7-8 л спирту міцністю 45-50% - Набір спецій для Джина Приготування: Для початку готуємо настойку. Всі інгредієнти закидаємо в ємність, заливаємо 7-8 літрами спирту міцністю 45-50% і настоюємо близько 10 - 14 днів в темному теплому місці. Струшуємо кожен день. Після відстоювання рідина фільтрується і розводиться чистою холодною водою до 30-35 градусів. Розбавлена настоянка заливається в перегінний куб, нагрівальний прилад виставляється на середню температуру. Якщо ви використовували розбавлений спирт або хороший самогон - досить відібрати перші 50 г голів. Відбір «тіла» закінчується на 45% в струмені. Тут важливо не пропустити момент - через хвости, навіть мінімальні, домашній джин мутніє. Вимірюємо міцність отриманого алкоголю, розводимо його до 45 градусів. Пам'ятайте, джин міцніше горілки, розведення нижче, ніж 42 градуси начисто знищить цитрусові нотки. Готовий напій повинен відпочити тиждень. Приготування джина методом парової інфузії за допомогою джин-корзини (Даний метод рекомендується Hot Rod Distiller) На все вам знадобиться: - 20 літрів розведеного спирту з міцністю 30% - Набір спецій Hot Rod для Джина - Джин-корзина Hot Rod Приготування: 1. Подрібнюємо спеції в ступці (або на блендері). Досить порушити цілісність ягід ялівцю. Не варто надмірно подрібнювати спеції. 2. Засипаємо ретельно перемішані спеції в джин-корзину. 3. Заповнюємо перегінний куб спиртом, попередньо розведеним до міцності 30%. 4. Починаємо перегонку при невеликій температурі, щоб наші спеції прогрівалися поступово і рівномірно. 5. У процесі перегонки стежте за рівнем флегми в джин-корзині. Не допускайте переливу флегми назад в куб. Зливайте вміст джин-корзини в ємність для відходів використовуючи дренажний кран внизу. Дану процедуру можливо знадобиться повторити кілька разів протягом всієї перегонки. 6. Перші 20-50 мл отриманого дистиляту варто зібрати в окрему ємність і відставити убік. Це найбільш гіркі ефірні масла ялівцю. 7. Основна фракція відбирається до тих пір, поки градус в струмені не знизиться до 50%. 8. Надлишок хвостів буде приводити до помутніння джина при розведенні. 9. Розбавляємо наш джин до 42-45 градусів. 10. Готовий напій повинен відпочити тиждень.
    кешбек від 1 ₴
    розстрочка
    -4%

    У вишуканому і насиченому смаку напою прекрасно поєднуються стигла, налита сонцем вишня і трохи терпкі нотки деревини, особливий акцент надає спеціально підібрана композиція прянощів. Настоянка має гарні противірусні, антисептичні, жовчогінні властивості. На все вам знадобиться: - 1 л алкоголю міцністю 40% - Набір спецій для настойки Львівська Вишнева приготування: Вміст пакету залити 1 л алкоголю міцністю 40%. Напій настоювати в темному місці 14 днів, періодично збовтуючи. Відфільтрувати і дати напою відпочити 5-10 днів.