triangle
    Вид
    Колір
    Бренд
    Ціна
    від
    до
    Країна бренду
    Країна виробництва
    ¯\_(ツ)_/¯
    У вас немає обраних фільтрів

    Продукти


    Мелений чилі - одна із найгостріших пряностей. Надасть пекучих відтінків та яскравого кольору різноманітній їжі. Чудово відтіняє смак овочевих тушкованих страв, жирних видів м’яса, маринадів. Ним також приправляють соуси, салатні заправки, кисломолочні продукти. Також його додають у тісто для пряного печива. Мелений перець чилі можна комбінувати з часником, коріандром, базиліком, лавровим листям, куміном, корицею. Країна походження сировини: Індія. Поживна (харчова) цінність на 100 g (г) продукту: білки - 13 g (г), жири - 14 g (г), вуглеводи - 15 g (г). Енергетична цінність (калорійність) на 100 g (г) продукту: 1170 kJ (кДж) (280 kcal) (ккал)). Рекомендований термін зберігання: 24 місяці. Умови зберігання: зберігати в сухих, чистих , добре вентильованих, не заражених шкідниками та пліснявою приміщеннях, за температури не вище ніж 25 °С та відносної вологості повітря не більше 75 %.

    Спеціально підібрані спеції для сала нададуть йому пікантного смаку та зроблять цю закуску улюбленою на Вашому столі. Спосіб застосування приправи вказаний на упаковці. Поживна (харчова) цінність на 100 g (г) продукту: білки - 6,0 g (г), жири - 4,0 g (г), вуглеводи - 13 g (г). Енергетична цінність (калорійність) на 100 g (г) продукту: 460 kJ (кДж) (110 kcal (ккал)). Умови зберігання: зберігати в сухих, чистих, добре вентильованих, не заражених шкідниками та пліснявою приміщеннях, за температури не вище ніж 25 °С та відносної вологості повітря не більше 75 %.

    Спеціально підібрана суміш із сушених овочів, прянощів та трав надасть неповторного смаку та аромату різним стравам зі свинини. Рекомендуємо використовувати приправу для маринування, смаження, тушкування. Перед запіканням м’ясо натирають приправою або сумішшю з приправи і панірувальних сухарів за 20-30 хвилин до приготування. Поживна (харчова) цінність на 100 g (г) продукту: білки - 9,0 g (г), жири - 5,0 g (г), вуглеводи - 34 g (г). Енергетична цінність (калорійність) на 100 g (г) продукту: 880 kJ (кДж) (210 kcal (ккал)). Умови зберігання: зберігати в сухих, чистих, добре вентильованих, не заражених шкідниками та пліснявою приміщеннях, за температури не вище ніж 25 °С та відносної вологості повітря не більше 75 %.

    Гармонійна композиція духмяних прянощів та сушених овочів надасть особливого смаку та пікантного аромату рідким рибним стравам. 1 упаковка приправи розрахована на 4 л юшки. Додавайте її за 10-15 хвилин до завершення приготування. Поживна (харчова) цінність на 100 g (г) продукту: білки - 2,5 g (г), жири - 1,5 g (г), вуглеводи - 13 g (г). Енергетична цінність (калорійність) на 100 g (г) продукту: 320 kJ (кДж) (80 kcal (ккал)). Умови зберігання: зберігати в сухих, чистих, добре вентильованих, не заражених шкідниками та пліснявою приміщеннях, за температури не вище ніж 25 °С та відносної вологості повітря не більше 75 %.

    Азербайджанській кухні властивий особливий колорит, а її страви вирізняються простотою, поживністю та насиченим пряним смаком. Куркума, різні види перцю, кумин, петрушка, кінза – це ті прянощі і трави, які формують неповторний аромат азербайджанської кухні. Приправа «Азербайджанська» створена для того, щоб Ваші страви зазвучали по-справжньому автентично. Додавайте її до плову, смаженої баранини, телятини, яловичини, маринадів до шашлику, печених овочів, наваристих супів. Поживна (харчова) цінність на 100 g (г) продукту: білки - 5,0 g (г), жири - 3,0 g (г), вуглеводи - 28 g (г). Енергетична цінність (калорійність) на 100 g (г) продукту: 670 kJ (кДж) (160 kcal (ккал)). Умови зберігання: зберігати в сухих, чистих , добре вентильованих, не заражених шкідниками та пліснявою приміщеннях, за температури не вище ніж 25 °С та відносної вологості повітря не більше 75 %.

    Вдале поєднання сушених овочів, спецій та трав надасть смаженому м’ясу свинини, яловичини, баранини ніжного смаку та апетитного запаху. Для більшого розкриття пряного аромату приправи рекомендуємо натерти нею шматочки м’яса за 20-30 хвилин до приготування. Поживна (харчова) цінність на 100 g (г) продукту: білки - 9,0 g (г), жири - 5,0 g (г), вуглеводи - 30 g (г). Енергетична цінність (калорійність) на 100 g (г) продукту: 800 kJ (кДж) (190 kcal (ккал)). Умови зберігання: зберігати в сухих, чистих, добре вентильованих, не заражених шкідниками та пліснявою приміщеннях, за температури не вище ніж 25 °С та відносної вологості повітря не більше 75 %.

    Перець чилі мелений, або чилі-порошок є однією з найбільш знаменитих і гострих спецій у світі кулінарії. Ця спеція виготовляється з мелених сушених плодів чилі-перцю і широко використовується в мексиканській, тайській, індійській та інших кухнях по всьому світу. Властивості перцю чили меленого: Гострота: Головною характеристикою чилі меленого є його гострота. Вона може варіювати від помірної до сильної залежно від виду чилі та його сорту. Гострота обумовлюється речовиною капсаїцином, яка є у плодах чилі. Аромат: Перець чилий мелений має характерний аромат, який сильно залежить від сорту чилі. Цей аромат може бути фруктовим, цитрусовим, димчастим або навіть солодкуватим. Колір: Колір чилі-порошку також може відрізнятися від яскраво-червоного до глибокого коричневого, залежно від сорту та способу сушіння. Застосування у кулінарії: Перець чилі мелений широко використовується для надання гостроти та аромату стравам: Мексиканська кухня: Це, мабуть, найвідоміше застосування чилі-порошку. Він додається до таких страв, як чилі кон карне, енчіладас, тамалес та гуакамоле. Тайська та індійська кухня: Чилі мелений використовується для створення каррі та інших гострих страв, характерних для цих кухонь. Пікантні соуси: Чилі-порошок часто додається до приготування гірчичних, томатних та інших соусів для надання їм гостроти та аромату. Маринади: У ролі приправи для маринадів, перець чилі мелений робить м'ясо, рибу та овочі більш насиченими та ароматними.

    Суміш кунжутів. кунжут білий, кунжут чорний. Походження України. Термін придатності до 12 місяців.

    Ця чудова суміш овочів та пряної зелені підкреслить та покращить смак будь-якої страви з м’яса, риби та птиці, овочів, грибів, прекрасно доповнить смак соусів, гарнірів. Спосіб застосування приправи вказаний на упаковці. Склад: сіль кухонна, крохмаль кукурудзяний, підсилювач смаку та аромату глутамат натрію, морква столова, жир рослинний гідрогенізований, зелень кропу та петрушки сушена, корінь селери, куркума, барвник натуральний куркумін, ароматизатор “Курячий”. Може містити сліди гірчиці. Поживна (харчова) цінність 100 g (г) продукту: білки – 2,0 g (г), жири – 2,0 g (г), вуглеводи – 22 g (г). Енергетична цінність (калорійність) 100 г (г) продукту: 460 кJ (кДж) (110 ккал) (ккал)). Рекомендований термін зберігання: 18 місяців. Умови зберігання: зберігати у сухих, чистих, добре вентильованих, не заражених шкідниками та пліснявою приміщеннях, при температурі не вище 25 °С та відносній вологості повітря не більше 75 %.

    Спеціально розроблена приправа розкриє найтонші смакові нотки улюблених рибних страв. Гострувата пряність спецій у поєднанні із сушеними овочами та легкими свіжими нотками зелені кропу чудово відтінить аромат різної риби. Додавайте її до юшки, печеної, смаженої риби, страв із морепродуктів, соусів. Поживна (харчова) цінність на 100 g (г) продукту: білки - 10 g (г), жири - 13 g (г), вуглеводи - 22 g (г). Енергетична цінність (калорійність) на 100 g (г) продукту: 1000 kJ (кДж) (240 kcal (ккал)). Умови зберігання: зберігати в сухих, чистих, добре вентильованих, не заражених шкідниками та пліснявою приміщеннях, за температури не вище ніж 25 °С та відносної вологості повітря не більше 75 %.

    У приправі поєднані аромати найкращих запашних трав і прянощів, завдяки яким Ваші улюблені страви з картоплі набудуть нового апетитного смаку та особливого пікантного запаху. Вона ідеально підійде для приготування смаженої, печеної, тушкованої картоплі, дерунів, крокетів, запіканок. Додавайте її за смаком за 5-10 хвилин до готовності страви. Поживна (харчова) цінність на 100 g (г) продукту: білки - 7,0 g (г), жири - 2,5 g (г), вуглеводи - 22 g (г). Енергетична цінність (калорійність) на 100 g (г) продукту: 600 kJ (кДж) (140 kcal (ккал)). Умови зберігання: зберігати в сухих, чистих, добре вентильованих, не заражених шкідниками та пліснявою приміщеннях, за температури не вище ніж 25 °С та відносної вологості повітря не більше 75 %.

    Ідеальна композиція відбірних, духмяних трав і прянощів надасть плову виразного пряного аромату, неповторного смаку та насиченого кольору. Спосіб використання приправи та рецепт приготування плову вказані на упаковці. Поживна (харчова) цінність на 100 g (г) продукту: білки - 7,0 g (г), жири - 5,5 g (г), вуглеводи - 30 g (г). Енергетична цінність (калорійність) на 100 g (г) продукту: 760 kJ (кДж) (180 kcal (ккал)). Умови зберігання: зберігати в сухих, чистих, добре вентильованих, не заражених шкідниками та пліснявою приміщеннях, за температури не вище ніж 25 °С та відносної вологості повітря не більше 75 %.

    Легкі овочеві супи, наваристі м’ясні та грибні юшки, прозорі апетитні бульйони, ніжні супи-пюре, борщі. Усі Ваші улюблені рідкі страви будуть більш духмяними та смачнішими з нашою ароматною приправою. Додавайте її за смаком за 20-30 хвилин до готовності. Один пакетик приправи розрахований на 3 л супу. Поживна (харчова) цінність на 100 g (г) продукту: білки - 6,0 g (г), жири - 2,0 g (г), вуглеводи - 20 g (г). Енергетична цінність (калорійність) на 100 g (г) продукту: 500 kJ (кДж) (120 kcal (ккал)). Умови зберігання: зберігати в сухих, чистих, добре вентильованих, не заражених шкідниками та пліснявою приміщеннях, за температури не вище ніж 25 °С та відносної вологості повітря не більше 75 %.

    Смак і аромат шашлику залежить не лише від м'яса, але й від спецій, які додають під час його маринування та приготування. Гармонійна пряна суміш нашої приправи із ароматами паприки, гостротою чилі та духмяними травами зробить шашлик по-особливому пікантним. Поживна (харчова) цінність на 100 g (г) продукту: білки - 7,0 g (г), жири - 5,5 g (г), вуглеводи - 35 g (г). Енергетична цінність (калорійність) на 100 g (г) продукту: 920 kJ (кДж) (220 kcal (ккал)). Умови зберігання: зберігати в сухих, чистих, добре вентильованих, не заражених шкідниками та пліснявою приміщеннях, за температури не вище ніж 25 °С та відносної вологості повітря не більше 75 %.

    Страви грузинської кухні – оригінальні, поживні та по-особливому пряні. Майже до кожної додається чимало зелені та спецій. Знаменитий шашлик зі свинини та ягнятини мцваді, хачапурі, хінкалі, сациві, густе пікантне лобіо з квасолі, ароматні чанахи, пікантні ковбаски купати. А ще різноманітні соуси, печена риба та крупи. Приготуйте ці страви з нашою приправою і відчуйте справжній смак Грузії на своїй кухні. Поживна (харчова) цінність на 100 g (г) продукту: білки - 6,0 g (г), жири - 3,0 g (г), вуглеводи - 27 g (г). Енергетична цінність (калорійність) на 100 g (г) продукту: 670 kJ (кДж) (160 kcal (ккал)). Умови зберігання: зберігати в сухих, чистих , добре вентильованих, не заражених шкідниками та пліснявою приміщеннях, за температури не вище ніж 25 °С та відносної вологості повітря не більше 75 %.

    Вірменська кухня – одна із найдавніших у Азії. Їй притаманні своєрідна пікантність і гострота. Пшенична каша харіса з м’ясом, ковбаса суджук, в’ялена бастурма, варені м’ясні кульки кюфта, фарширована долма, наваристий суп хаш, печена севанська форель і , звичайно, шашлик. Традиційні вірменські страви надзвичайно поживні та пряні. Наша приправа допоможе відтворити їхній неповторний смак на Ваших кухнях. Поживна (харчова) цінність на 100 g (г) продукту: білки - 5,5 g (г), жири - 2,5 g (г), вуглеводи - 30 g (г). Енергетична цінність (калорійність) на 100 g (г) продукту: 655 kJ (кДж) (155 kcal (ккал)). Умови зберігання: зберігати в сухих, чистих , добре вентильованих, не заражених шкідниками та пліснявою приміщеннях, за температури не вище ніж 25 °С та відносної вологості повітря не більше 75 %.

    Оригінальна суміш прянощів, сушених овочів та спецій розроблена на основі традиційних рецептів кавказької кухні. Ідеально підходить для приготування сациві, курча табака, лобіо, долми, хінкалі, бастурми, шашлику, соусів сацебелі, ткемалі, аджики. Додасть цим стравам гострувато-пряного присмаку та пікантного аромату. Поживна (харчова) цінність на 100 g (г) продукту: білки - 8,0 g (г), жири - 4,0 g (г), вуглеводи - 29 g (г). Енергетична цінність (калорійність) на 100 g (г) продукту: 750 kJ (кДж) (180 kcal (ккал)). Умови зберігання: зберігати в сухих, чистих, добре вентильованих, не заражених шкідниками та пліснявою приміщеннях, за температури не вище ніж 25 °С та відносної вологості повітря не більше 75 %.

    Приправа допоможе приготувати запашну та пікантну курку-гриль по-східному. Спеціально підібрана ароматична суміш спецій надасть м’ясу курки особливого колоритного смаку та насиченого пряного запаху. Поживна (харчова) цінність на 100 g (г) продукту: білки - 10 g (г), жири - 5,0 g (г), вуглеводи - 33 g (г). Енергетична цінність (калорійність) на 100 g (г) продукту: 880 kJ (кДж) (210 kcal (ккал)). Умови зберігання: зберігати в сухих, чистих, добре вентильованих, не заражених шкідниками та пліснявою приміщеннях, за температури не вище ніж 25 °С та відносної вологості повітря не більше 75 %.

    Квітка амарант є унікальним за рахунок їстівності всіх його елементів (стебла, насіння і листя) і надзвичайно високої поживної цінності. Особливу цінність є насіння цієї рослини. Кількість білка в них перевищує навіть наявність цієї речовини в сої та пшениці, а вміст усіх незамінних амінокислот робить їх особливо важливим продуктом для вегетаріанців. Також насіння амаранту багате на лінолеву, пальмітинову, стеаринову, олеїнову та ліноленову кислоти. До складу амаранту входять й інші важливі речовини для організму людини: ксантини; серотонін; жовчні кислоти; стероїди; холін; сквален; Вітаміни групи В; пантотенова кислота; вітамін Е та Д. Країна виробник:: Україна Калорійність: 371 Жири: 7.02 Білки: 13.56 Вуглеводи: 58.55 Фото не з інтернету, реальний товар. Величезний асортимент спецій, один із найбільших в Україні близько 150 видів спецій та приправ в одному місці. Також в наявності аксесуари - млина, ємності для зберігання. Створюємо подарункові набори. Перейдіть за посиланням на назву магазину та дивіться всі товари. Фасування можемо зробити будь-яку - від 50 грам. Відправляємо на день замовлення. У кожній посилці на вас чекає сюрприз від "Перчика".

    Пряність використовують для консервування, в перші і другі страви, для приготування соусів і заправок, додають в салати. Не всі знають, але крім відмінних смакових якостей, гірчиця покращує травлення, сприяє розщепленню жирів, нормалізує мікрофлору в кишечнику, а також активізує роботу мозку. Найкраще перед додаванням гірчиці в блюдо обсмажити насіння в маслі. Тоді гірчичний смак повністю розкривається. Тільки будьте обережні: при обсмажуванні насіння лопаються і "вистрибують" з посуду (як попкорн). Крім кулінарії широко застосовується в народній медицині для лікування простудних, шкірних захворювань. Виробництво - Україна Термін зберігання, років 2 Харчова цінність, г / 100г: білки - 26, жири - 36, вуглеводи - 28 Енергетична цінність, ккал / 100г - 508; Склад: насіння гірчиці, мають круглу форму діаметром 1-2 мм. Високий ступінь очищення 99,9% Фото не з інтернету, реальний товар в наявності. Величезний асортимент спецій, один з найбільших в Україні - понад 150 видів спецій і приправ в одному місці. Також в наявності аксесуари - млини, ємності для зберігання. Створюємо подарункові набори. Переходьте за посиланням на назву магазину і дивіться всі товари. Фасування можемо зробити будь-яку - від 50 грам. Відправляємо в день замовлення. У кожній посилці вас чекає сюрприз від "Перчика".

    Ванілін є порошок у вигляді безбарвних голкоподібних кристалів з характерним смаком ванілі і приємним запахом. Він міститься в рослині ваніль, тростинному цукрі, перуанському бальзамі, картопляному мундирі, спирту-сирцю і ін. Ванілін часто використовується як заміна ванілі, легко розчиняється в гарячій воді, спирті і ефірі. У сучасному світі ванілін продовжує залишатися в числі найдорожчих прянощів в світі. І це пов'язано не тільки зі складністю вирощування такої культури як ваніль, яка полягає в тому, що рослина потребує штучного запилення, так як тільки половина кольорів дає плоди. Складність полягає також в довгому, технологічно складному процесі її вироблення. Кількість використовуваного ваніліну визначається стадією приготування, на якій він додається, температурою обробки і іншим параметрам, сукупність яких і визначає оптимальне дозування прянощі. Важливо з ним не переборщити, інакше в блюда буде гіркий смак. Ванілін має широке застосування .Запах ваніліну здатний розслабити, допомогти при безсонні, зняти занепокоєння, надати стимулюючий вплив на організм і підняти настрій. Він може активізувати діяльність мозку, і навіть здібності. Ванілін також відноситься до афродизіаків. У кулінарії ванілін використовується для приготування кондитерських виробів, молочних напоїв, морозива, шоколаду, варення, компотів, лікерів. Додається ванілін безпосередньо перед тепловою обробкою страви. Походження: Україна. Фото не з інтернету, реальний товар в наявності. Величезний асортимент спецій, один з найбільших в Україні - понад 150 видів спецій і приправ в одному місці. Також в наявності аксесуари - млини, ємності для зберігання. Створюємо подарункові набори. Переходьте за посиланням на назву магазину і дивіться всі товари. Фасування можемо зробити будь-яку - від 50 грам. Відправляємо в день замовлення. У кожній посилці вас чекає сюрприз від "Перчика".

    Цукрова пудра - кристали цукру, подрібнені до порошкоподібного стану. У промисловому виробництві харчових продуктів цукрова пудра використовується там, де потрібне швидке розчинення цукру. Також вона необхідна для виробництва глазурі, збивання вершків і яєць, приготування коктейлів і прохолодних напоїв, прикраси кондитерських виробів. Походження: Україна. Фото не з інтернету, реальний товар в наявності. Величезний асортимент спецій, один з найбільших в Україні - понад 150 видів спецій і приправ в одному місці. Також в наявності аксесуари - млини, ємності для зберігання. Створюємо подарункові набори. Переходьте за посиланням на назву магазину і дивіться всі товари. Фасування можемо зробити будь-яку - від 50 грам. Відправляємо в день замовлення. У кожній посилці вас чекає сюрприз від "Перчика".

    Штучна білкова оболонка застосовується для всіх видів ковбасних виробів: сиров'ялених, сирокопчених, варено-копчених, напівкопчених, копченостей, варених ковбас, шинок в оболонці, сардельок, ковбасних виробів з м'яса птиці. Підготовка до набивання: Замочити у теплій воді на 3-5 хвилин для надання еластичності. Матеріал: Штучні білкові оболонки виготовляються з колагенових волокон, виділених у процесі обробки зі спилку шкур великої рогатої худоби. Властивості та переваги: - перевершує натуральну оболонку за еластичністю, міцністю, бактеріальною чистотою; - Забезпечує стабільну форму ковбасних виробів при формуванні (стабільність діаметра), що дозволяє випускати дозовану продукцію; - паро-, газопроникність оболонки забезпечують проникнення при копченні ароматичних речовин у продукт та дозволяють зберегти аромат виробів протягом терміну зберігання; - здатність до термоусадки дозволяє зберегти форму виробу при охолодженні та зберіганні, крім утворення порожнеч і бульйонних набряків у ковбасному батоні; - дозволяє отримати традиційний смак ковбас, натуральний вид продукту. Умови зберігання та терміни придатності: - оболонку зберігають в упаковці виробника в сухих приміщеннях, захищених від сонячного світла, при температурі 20...250С на відстані не менше 1 м від нагрівальних приладів за відносної вологості повітря 70...75%. - Гарантійний термін зберігання оболонки 12 місяців.

    Паприка копчена мелена - це унікальна приправа, яка надає стравам багатства димного аромату та яскравої вогняної пікантності. Вона є одним з ключових інгредієнтів у багатьох кулінарних традиціях і є основою для створення різноманітних страв, що виділяються своїм унікальним смаком та ароматом. Процес виготовлення копченої меленої паприки починається із сушіння стиглих червоних перців на відкритому повітрі або у спеціальних сушильних камерах. Потім перці піддаються процесу копчення, внаслідок чого набувають характерного димного аромату. Після цього вони перемелюються у дрібний порошок. Кулінарне застосування копченої меленої паприки Копчена мелена паприка надає стравам унікального смаку та аромату, що робить її невід'ємною частиною багатьох кулінарних рецептів. Ось деякі способи її використання: Приготування барбекю: Копчена паприка ідеально підходить для маринадів та приправи м'яса перед смаженням на грилі. Вона надає м'ясу насичений димний смак. Соуси та гуляші: Ця приправа відмінно поєднується з помідорами та червоним м'ясом, роблячи гуляші та тушковані страви неймовірно ароматними. Підливи та супи: Додавання копченої меленої паприки додасть вашим супам та підливам незвичайний димний акцент. Закуски та дипи: Використовуйте копчену паприку для приготування домашніх соусів та дипів, які будуть чудовою добавкою до чіпсів та овочевих закусок.

    Доставка

    Відділення Нова пошта
    Поштомати Нова пошта
    Укрпошта
    Кур'єр Нова пошта
    Підпишіться на новини

    Kasta Black

    Безкоштовна доставка у відділення і поштомати «Нова пошта»
    Клієнти з підпискою Black отримують безкоштовну доставку товарів маркетплейсу та зі складу Kasta (товари з позначкою «діє Black») у будь-яке відділення чи поштомат «Нова пошта» при передплаті замовлення онлайн. Умови підписки діють на замовлення від 169 грн.
    Безкоштовна доставка товарів зі складу у відділення «Укрпошта»
    Підписка Black надає безкоштовну доставку товарів Black зі складу Kasta у будь-яке відділення «Укрпошта» при оплаті карткою онлайн. Умови підписки діють на замовлення від 169 грн.
    Кешбек 3% на товари Black
    Ми повертаємо 3% з кожної покупки, на яку діють умови Black та яка була передплачена карткою онлайн. Накопичені кошти можна вивести на картку чи використати на наступні покупки з Kasta. В період розпродажів для підписників Black кешбек може збільшуватись до 30%
    Ознайомитися з правилами Black

    Бренди