triangle
    Вид
    Колір
    Бренд
    Iris
    Очистити все

    Продукти (Бренд - Iris)

    -3%

    Приправа "Хмелі-сунелі" Суміш пряно-ароматична. "Хмелі-сунелі" - одна з найбільш відомих приправ кавказької кухні. Оригінальна композиція спецій та прянощів надає приправі неповторного смаку та вишуканого аромату. Використовують для приготування супів, борщів, соусів та особливо в популярних грузинських стравах: супі харчо та в соусі сациві. Спосіб застосування: приправу додавати за смаком за 5 хвилин до завершення приготування страви. Використовувати згідно з кулінарними рецептами. Приправа містить сіль. Склад: коріандр, насіння кропу, майоран, базилік, сіль, перець чилі, куркума.
    -3%

    Приправа "До курки" Суміш пряно-ароматична. Використовується для приготування різноманітних страв з м'яса курки та для соусів. Спосіб застосування: перед запіканням м'ясо курки замаринувати в соусі на основі приправи на 30 - 60 хвилин. При тушкуванні додавати приправу за 5 хвилин до закінчення приготування страви. Використовувати згідно з кулінарними рецептами. Склад: сіль, паприка, коріандр, цукор, часник, томатний порошок, куркума, перець чилі, фенугрек, зелень базиліку, зелень кропу.
    -5%
    -3%

    Приправа “Грибна” Суміш пряно-ароматична. В українській кухні існує безліч рецептів приготування різноманітних грибних страв. Вміло поєднавши гриби, спеції та прянощі, ми створили приправу, яка надасть Вашим стравам неперевершеного смаку та духмяного аромату. Використовується для приготування різноманітних страв з м'са курки та соусів. Спосіб застосування: приправу додавати за смаком за 5 хвилин до завершення приготування страви. Солити страву після додавання приправи. Склад: сіль, морква, крохмаль кукурудзяний, дріжджовий екстракт зі смаком грибів, цибуля ріпчаста, гірчичний порошок, гриби (печериці сушені), лаврове листя, зелень кропу.
    -5%

    Желе зі смаком Вишні Торгівельна марка “Iris” пропонує широкий асортимент сухих сумішей для приготування фруктових желе. Одного пакета суміші вистачає для отримання 500г смачного, ароматного і красивого желе —прекрасного і дуже простого в приготуванні десерту. Концентрат харчовий. Суміш солодкої страви. Спосіб приготування: в 0,4 л (2 склянки) гарячої перевареної води (t 70 - 80 С) поступово висипати вміст пакета та ретельно розмішати до повного розчинення. отриманний розчин вилити у неглибокі форми та поставити в холодне місце для застигання. Увага! У теплу пору року кількість води потрібно зменшити. Склад: цукор, желатин, регулятор кислотності - кислота лимонна моногідрат харчова Е330, ароматизатор харчовий, ідентичний натуральному, "Вишня", барвник синтетичний харчовий Е122.
    -3%

    Приправа "До котлет" Суміш пряно-ароматична. Котлети - найбільш уживана страва повсякденної кухні. Існує безліч рецептів та способів приготування котлет залежно від компонентів. Пропонуємо Вам унікальну суміш спецій та пряностей, що надасть страві неперевершеного смаку та пряного аромату. Приправу додавати за смаком безпосередньо у фарш. Солити фарш після використання приправи. Склад: сіль, часник, цибуля, перець чорний, цукор, коріандр, гірчичний порошок, пажитник, куркума, горіх мускатний, перець духмяний, листя карі.
    -3%

    Приправа “До супу” Суміш пряно-ароматична. Суп - характерна страва повсякденної кухні. Завдяки ретельно підібраним прянощам, наша приправа значно покращить смакові властивості Вашого супу. Страва набуде щедрого смаку, духмяного аромату, приємного кольору та апетитного вигляду. Спосіб застосування: приправу додавати за смаком за 5 хвилин до завершення приготування страви. Використовувати згідно з кулінарними рецептами. Приправа містить сіль. Склад: сіль, морква, цибуля ріпчаста, куркума, зелень кропу, майоран, тим'ян, зелень петрушки, пажитник, перець чорний, часник, цибуля-порей, базилік, зелень та корінь селери, лаврове листя.
    -3%

    Приправа Азербайджанська Суміш пряно-ароматична. Азербайджанська приправа - це оригінальна композиція з прянощів, яка надасть Вашим стравам неповторний пряний аромат та гострий смак. Приправу використовують в приготуванні м*ясних страв з баранини, телятини, яловичини, птиці. Без цієї приправи не обійдеться приготування шашлика, плову, люля-кебаб. Склад: сіль, перець червоний паприка, коріандр, базилік, цибуля ріпчаста, цукор, кумін, зелень петрушки та кропу, перець духмяний, перець чорний, трава пажитника,м'ята.
    -3%

    Приправа Вірменська Суміш пряно-ароматична. Вірменська приправа - це оригінальна композиція з трав та прянощів, яка надасть Вашим стравам неповторний пряний аромат та смак. Застосовується як готова приправа до м’ясних,рибних, рисових, овочевих страв . Без вірменської приправи не обійдеться приготування шашлика, плову, долми, соте з баклажан, перцю та помідор. Склад: сіль, перець червоний паприка, цукор, насіння кропу, часник, орегано, чабер, майоран, гірчиця, зелень петрушки, перець чорний.
    -3%

    Приправа "До плову" Суміш пряно-ароматична. Надасть плову східного пікантного смаку та витонченого екзотичного аромату. Спосіб приготування: У чавунний казан влити 50 г рослинної олії і розігріти на вогні. Спочатку обсмажити нарізане дрібними шматочками м'ясо (0,5 кг жирної баранини або свинини), потім - нарізану кільцями цибулю (300 г), у кінці - нарізану соломкою моркву (0,5 кг). Долити в казан воду і тушкувати все 30 - 40 хвилин. У приготовлений зірвак додати 2 чайні ложки "Приправи до плову", посолити, перемішати і залити 250 г води (з розрахунку: 125 г води на 500 г рису). Засипати 1 кг рису, долити води на 1,5 - 2 см і стежити, щоб плов кипів рівномірно. Коли рис стане розсипчастим, вимкнути вогонь і витримати під кришкою 15 - 20 хвилин. Рекомендоване дозування приправи: 1,5 - 2 чайні ложки на 500 г рису. Використовувати згідно з кулінарними рецептами. Приправа містить сіль. Склад: сіль, цукор, паприка, коріандр, куркума, цибуля ріпчаста, часник, барбарис, кмин, кумин, перець чорний, перець чилі, лаврове листя.
    -3%

    Приправа "До шашлику" Суміш пряно-ароматична. Використовується для маринування м’яса перед смаженням на мангалі. Одного пакета приправи достатньо для приготування 2-3 кг шашлику. Спосіб застосування: приправу слід додавати під час маринування. Використовувати згідно з кулінарними рецептами. Приправа містить сіль. Склад: сіль, паприка, коріандр, цукор, часник, томатний порошок, куркума, перець чилі, фенугрек, зелень базиліку, зелень кропу.
    -3%

    Приправа “Аджика” Суміш пряно-ароматична. Аджика - національна кавказька суміш з пряним запахом та гострим смаком. Використовується як готова приправа до перших, других, рисових та овочевих страв. Спосіб застосування: при додаванні до цієї суміші невеликої кількості солі та винного оцту міцністю 3 - 4 % отримують вологу густу пасту, придатну для тривалого зберігання в міцно закритому скляному посуді. Додавши пакет сухої суміші до 1 л томатного соку та поваривши 3 - 5 хвилин, отримаємо вишуканий ароматний соус. Використовувати згідно з кулінарними рецептами. Приправа містить сіль. Склад: паприка, коріандр, насіння кропу, сіль, часник, цукор, томати, перець чилі, пажитник, зелень петрушки та кропу, майоран, ларове листя.
    -5%

    Приправа “До холодцю” Суміш пряно-ароматична. Використовується для швидкого приготування холодцю та м'ясного заливного. Спосіб застосування: свинину, телятину або м'ясо курки залити теплою водою (на 1 кг м'яса - 2 л води) та варити на слабкому вогні до готовності. додати в бульйон приправу з желатином та варити ще 5 хвилин на маленькому вогні, постійно помішуючи, до повного розчинення желатину. У кінці приготування посолити бульйон за смаком, закрити кришкою та залишити настоюватись 15 хвилин. Готове м'ясо відділити від кісток, викласти невеликими шматочками на неглибоку тарілку та залити готовим процідженим бульйоном. Поставити в холодне місце для охолодження. Рекомендоване дозування приправи: 20 г приправи на 0,5 л бульйону. Приправа містить сіль. Склад: желатин, сіль "Екстра", морква, часник, корінь селери, цибуля ріпчаста, перець чорний, перець духмяний, лаврове листя.
    -3%

    Приправа Грузинська Суміш пряно-ароматична. Грузинська приправа - це оригінальна композиція з трав та прянощів, яка надасть Вашим стравам неповторний грузинський смак та аромат. Приправу використовують в приготуванні м*яса, супів, риби, курки. Без цієї приправи не обійдеться приготування грузинського шашлику, чахохбілі, супу харчо, соусу сациві. Склад: сіль, паприка, коріандр, цибуля ріпчаста, цукор, перець чорний, трава пажитника, розмарин, кумін, чабер, перець чілі.
    -3%

    Суміш трав "Прованська" Суміш пряно-ароматична без солі. Назва суміші пов'язана з назвою регіону у Франції Прованс, відомого різноманіттям запашних трав. Прованські трави надають тонкого аромату супам, соусам з зелені, салатам, сирам. Суміш застосовують також у приготуванні печені, фаршів, страв на грилі, риби, птиці та овочів. Не містить солі. Використовувати згідно з кулінарними рецептами. Склад: розмарин, чабер, майоран, базилік, тим'ян, шавлія, м'ята, материнка, лаванда.