triangle
    Вид
    Колір
    Бренд
    Ціна
    від
    до
    Hot Rod Distiller
    Очистити все

    Продукти (Бренд - Hot Rod Distiller)

    -25%

    Турбо-дріжджі “Первак” — чудовий вибір для швидкого та ефективного приготування міцного напою в домашніх умовах. Цей продукт забезпечує гарантовано стабільний результат і чистий смак без сторонніх запахів. Загальний опис: • Для приготування: 6 л міцного напою з 6 кг цукру. • Час бродіння: 3 дні. • Чистий смак напою: без сторонніх запахів. • Без піни. Вміст пакету: • Вага нетто: 125 г • Склад: активні сухі дріжджі Saccharomyces cerevisiae, емульгатори (E 472 e, E 491), мінеральні солі. • Без ГМО. Інструкція з використання: 1. Підготовка сусла: - У ємність об’ємом 30 л налийте 21,5 л джерельної або відстояної протягом ночі чистої води кімнатної температури. Додайте 6 кг цукру та активно перемішуйте до повного його розчинення. 2. Запуск бродіння: - Додайте пакет з турбосумішшю. - Активно перемішуйте до повного розчинення всіх компонентів. - Ставимо в тепле місце з температурою від 25 до 35°С. - Бродіння триває 3 дні за умови дотримання всіх вимог інструкції. Рекомендації зберігання: • Зберігайте в сухому прохолодному місці. • Вологість не більше 70%. • Температура зберігання від 0°C до +25°C. • Не заморожуйте. • Уникайте контакту з токсичними речовинами та продуктами, які можуть передати запахи.
    -25%

    Пряний віскі - це пронизливий аромат, міцність і винятковий смак. Завдяки ванільному аромату, щедро доповненому присмаком кураги, настоянка набуває дещо солодкуватий відтінок. При цьому, не втрачає брутальних якостей, дозволяючи йому залишатися по-справжньому чоловічим і благородним. Рецепт Віскі: На все вам знадобиться: 1 л дистиляту або горілки міцністю 40-50% Набір спецій Hot Rod для настойки Віскі пряний (набір розрахований на 1 л готового продукту) Приготування: Всі інгредієнти всипати в банку, залити алкоголем, перемішати до повного розчинення цукру. Настоювати 2 тижні, періодично струшуючи. Після цього профільтрувати.
    кешбек від 1 ₴
    розстрочка
    -25%

    Поєднання ароматних і солодких плодів груші, сушених літніх листя й запашних сухофруктів — це смак, що схожий на бабусіни компоти з дитинства. ПРИГОТУВАННЯ НАСТІЙКИ РУШЕВА На все вам знадобиться: - 3 л алкоголю міцністю 40% — цей набір спецій — 50 г цукру — 50 мл води Приготування: Інгредієнти з паковання залити алкоголем. Перемішати та прибрати в темне місце на 2 тижні. Періодично струшувати настій. Відфільтрувати. З цукру та води приготувати цукровий сироп і додати в напій. Перемішати та дати настоятися ще 2-3 дні.
    кешбек від 1 ₴
    розстрочка
    -25%

    Пейсахівка - традиційний єврейський алкоголь, дозволений до вживання на Великдень. Напій має карамельний запах, трохи солодкуватий смак. П'ється дуже легко. На все вам знадобиться: - 1 л алкоголю міцністю 40% - Набір спецій для настойки Єврейська Пейсахівка Приготування: Вміст пакету залити 1 л алкоголю міцністю 40%. Напій настоювати в темному місці 14 днів, періодично збовтуючи. Відфільтрувати і дати напою відпочити 5-10 днів.
    -25%

    Дуже цікаве поєднання смаків шашлику зі свинини з нашим набором спецій для томатного маринаду! Цей комплексно підібраний набір спецій містить все необхідне для того, щоб надати вашому шашлику насичений смак. Сушена цибуля та часник додають глибину та пікантність, а чорний перець - яскравість та свіжість. Копчена та чорна сіль акцентують смак м'яса, а копчена паприка надає шашлику легкої димчастості та унікального аромату. Просто змішайте вміст набору з томатним соком, щоб отримати ідеальний маринад. Потім просто помістіть м'ясо в маринад та залиште на кілька годин у холодильнику. Це допоможе м'ясу увібрати всі смаки та аромати спецій, роблячи його більш ніжним і соковитим. Вам знадобиться: - цей набір спецій - 2 кг свинини - 500 мл томатного соку Приготування: Наріжте свинину на шматки. Змішайте вміст цього набору спецій з 0,5 літрами томатного соку. Помістіть м'ясо у глибоку миску і залийте маринадом. Накрийте миску плівкою та помістіть у холодильник на 2-4 години для того, щоб м'ясо увібрало смак спецій та стало більш ніжним. Нанизайте шматки м'яса на шампури. Обсмажуйте на мангалі або грилі до готовності (в середині повинен бути легкий рожевий відтінок).
    кешбек від 1 ₴
    розстрочка
    -25%

    Перші професійні українські Турбо дріжджі Hot Rod 48 для цукрових браг. Спільна розробка компанії Hot Rod Distiller та R&D лабораторії компанії ПрАТ "Компанія Ензим" (український виробник дріжджів із столітньою історією). Швидше за найпопулярніші імпортовані дріжджі. Мають чудовий органолептичний профіль. Брага сама освітлюється на 3 добу. Можна поєднувати до 4 пачок у затори на 100 літрів. Не утворюють піну під час перегонки. Зроблені в Україні. Спосіб використання: Додайте 5 - 7 кг цукру до 25 літрів води при 35˚C. Добре перемішайте до повного розчинення цукру. Дочекайтесь поки температура води досягне 23-25 °С. Змішайте вміст цього пакетика. Залиште бродити при 20-30˚C, найкраща температура 25˚C. 5 або 6 кг цукру - ферментація відбувається за 48 годин. 7 кг цукру - ферментація відбувається за 3-4 доби. Термін придатності: 2 роки Состав: Дріжджі, вітамини, мікроелементи, поживні речовини Вага: 146 г
    кешбек від 2 ₴
    розстрочка
    -25%

    Пейсахівка - традиційний єврейський алкоголь, дозволений до вживання на Великдень. Напій має карамельний запах, трохи солодкуватий смак. П'ється дуже легко. На все вам знадобиться: - 3 л алкоголю міцністю 40% - Набір спецій для настойки Єврейська Пейсахівка Приготування: Вміст пакету залити 3 л алкоголю міцністю 40%. Напій настоювати в темному місці 14 днів, періодично збовтуючи. Відфільтрувати і дати напою відпочити 5-10 днів.
    -24%

    Одна з найбільш популярних гірких настоянок, пряна, різка, гостра - напій справжніх чоловіків, - мисливців. Настоянка відмінно допомагає зігрітися в холодну пору, на зимовій риболовлі або в поході - вона бадьорить, але не дезорієнтує. Відмінно підійде як аперитив до дичини або пряних, гострих м'ясних страв, допоможе перетравити їжу і посилить апетит. Рецепт настоянки Мисливська: Спочатку виготовляється концентрат, а вже потім - сама «Мисливська». Великий плюс цієї технології - ви зможете самі регулювати інтенсивність смаку і аромату, додаючи екстракт в основний напій і по чуть-чуть його дегустуючи. Концентрат «Мисливська» - Спирт 70% 200 мл - Набір спецій Hot Rod для настоянки Мисливська Всі інгредієнти залити спиртом і настоювати 2 тижні в темному місці, процідити через ватний або інший фільтр, після чого настій готовий до купажування. Інгредієнти (для кінцевого напою): - Концентрований настій «Мисливський» - близько 120 мл; - Портвейн - 30 мл; - Фруктоза - 0.5 ч.л .; - Спирт 40% - 850 мл. З'єднати рідини, додати фруктозу, гарненько перемішати і пробувати. Настоянка недостатньо насичена? Додайте концентрату. Навпаки, хотілося б зробити її менш інтенсивною? Додайте інших інгредієнтів. Важливо! Після купажування напій повинен в обов'язковому порядку відстоятися не менше двох тижнів, краще - більше, щоб його смак округлився, аромати «потоваришували», а також - випав можливий осад. При необхідності після відстоювання його потрібно ще раз профільтрувати. Все, гірка настоянка «Мисливська» готова до вживання!
    кешбек від 1 ₴
    розстрочка
    -25%

    Одна з найбільш популярних гірких настоянок, пряна, різка, гостра - напій справжніх чоловіків, - мисливців. Настоянка відмінно допомагає зігрітися в холодну пору, на зимовій риболовлі або в поході - вона бадьорить, але не дезорієнтує. Відмінно підійде як аперитив до дичини або пряних, гострих м'ясних страв, допоможе перетравити їжу і посилить апетит. Рецепт настоянки Мисливська: Спочатку виготовляється концентрат, а вже потім - сама «Мисливська». Великий плюс цієї технології - ви зможете самі регулювати інтенсивність смаку і аромату, додаючи екстракт в основний напій і по чуть-чуть його дегустуючи. Концентрат «Мисливська» - Спирт 70% 600 мл - Набір спецій Hot Rod для настоянки Мисливська Всі інгредієнти залити спиртом і настоювати 2 тижні в темному місці, процідити через ватний або інший фільтр, після чого настій готовий до купажування. Інгредієнти (для кінцевого напою): - Концентрований настій «Мисливський» - близько 120 мл; - Портвейн - 30 мл; - Фруктоза - 0.5 ч.л .; - Спирт 40% - 850 мл. З'єднати рідини, додати фруктозу, гарненько перемішати і пробувати. Настоянка недостатньо насичена? Додайте концентрату. Навпаки, хотілося б зробити її менш інтенсивною? Додайте інших інгредієнтів. Важливо! Після купажування напій повинен в обов'язковому порядку відстоятися не менше двох тижнів, краще - більше, щоб його смак округлився, аромати «потоваришували», а також - випав можливий осад. При необхідності після відстоювання його потрібно ще раз профільтрувати. Все, гірка настоянка «Мисливська» готова до вживання!
    кешбек від 5 ₴
    розстрочка
    -25%

    Пряний віскі - це пронизливий аромат, міцність і винятковий смак. Завдяки ванільному аромату, щедро доповненому присмаком кураги, настоянка набуває дещо солодкуватий відтінок. При цьому, не втрачає брутальних якостей, дозволяючи йому залишатися по-справжньому чоловічим і благородним. На все вам знадобиться: 21 л дистиляту або горілки міцністю 40-45% Цей набір спецій Приготування: Всі інгредієнти всипати в ємність, залити алкоголем, перемішати до повного розчинення цукру. Настоювати 2 тижні, періодично струшуючи. Після цього профільтрувати.
    -25%

    Набір спецій для Медовухи витриманої (3 л) Цей набір — для поціновувачів глибоких, насичених настоянок з деревно-медовим характером. Витримка на дубовій трісці у поєднанні з ароматом яблука, дягелю та соснової бруньки створює ефект «домашнього бочкового напою» — теплий, округлий, зі складним післясмаком. Вам знадобиться: цей набір спецій 3 літри алкоголю міцністю 40% 225 мл рідкого меду Спосіб приготування: Розчиніть мед в алкоголі. Висипте спеції в ємність і залийте алкогольно-медовою сумішшю. Щільно закрийте і поставте в темне, тепле місце. Настоюйте 14 днів, періодично струшуючи. Потім процідіть через сито або марлю. Дайте відпочити ще тиждень — і отримаєте настоянку, яка гідна витримки! Склад: тріска дубова, корінь дягіля, соснова брунька, яблуко сушене
    -25%

    Глінтвейн - гарячий алкогольний напій на основі вина, який зігріває в холод і покращує самопочуття. Напій має пряний аромат поєднує дует вина і спецій. Глінтвейн п'ють повільно, акуратно і невеликими ковтками, спочатку вдихають гарячі пари і тільки потім, пригубивши, насолоджуються глибиною його смаку. Вам знадобиться: - Набір спецій - 0.75 л червоного сухого вина - 2 ч.л. цукру Приготування: У ємності на слабкому вогні розігрійте вино до 70 градусів. Змішайте з набором спецій, додайте цукор. Добре помішуючи, продовжуйте нагрівати до повного розчинення цукру. Вимкніть напій раніше, ніж він почне закипати. Накрийте кришкою і почекайте близько півгодини. Готовий напій розлийте у високі прозорі келихи.
    кешбек від 1 ₴
    розстрочка
    -25%

    Набір спецій для настоянки Грибна (1 л) Настоянка з білими грибами відрізняється дивовижним грибним ароматом і насиченим темним кольором, а кріп і перець дають нотку спецій. Напій чудово поєднується з шашликом та іншими гарячими м'ясними стравами. Приготування настоянки Грибна ВАМ ЗНАДОБИТЬСЯ: - 1 л алкоголю міцністю 40-45% - Цей набір спецій ПРИГОТУВАННЯ: Інгредієнти з упаковки залити алкоголем. Перемішати і прибрати в темне місце на 7 днів. Періодично струшувати настій. Відфільтрувати. Перемішати і дати напою відпочити ще 2-3 дні.
    кешбек від 2 ₴
    розстрочка
    -25%

    Набір спецій для настоянки Хурмова (3 л) Ароматна фруктово-пряна настоянка з сушеної хурми, апельсинової та мандаринової цедри, з нотками кориці й імбиру. Напій виходить м’який, солодкуватий, з приємним цитрусовим післясмаком. Ідеально підходить для сімейних вечорів або як оригінальний подарунок. Вам знадобиться: цей набір спецій 3 літри алкоголю міцністю 40% 50 мл рідкого меду Приготування: Покладіть усі спеції в ємність і залийте алкоголем. Щільно закрийте й поставте в темне тепле місце. Настоюйте 14 днів, періодично струшуючи. Потім додайте мед, перемішайте і процідіть через сито або марлю. Дайте напою відпочити ще тиждень. Маса нетто: 75 г Упаковка: дой-пак 130×200 мм
    кешбек від 1 ₴
    розстрочка
    -25%

    Наш набір спецій для настоянки Калинова - розроблений таким чином щоб збалансувати унікальний смак калини з алкоголем. Склад продукту, який включає сушену калину, цедру лимона, сушену малину та бодян, додає напою неповторність та глибину смаку. Смак цього напою насичений та глибокий, з легкою кислинкою, яку додає сушена калина та малина, яка ідеально поєднується з лимонною цедрою та нотками бодяну. Післясмак нашої Калинової настоянки - це легка гіркуватість,. Зберігайте Калинову настоянку в прохолодному місці. Для приготування настоянки вам знадобиться: - 3 л алкоголю міцністю 40-45% - 30-50 г цукру або меду - Цей набір спецій Приготування: 1. Підготуйте інгредієнти: для приготування настоянки вам знадобиться джерело алкоголю 40-45% (наприклад, горілка, спирт або самогон), цей набір спецій, цукор або мед (за бажанням), чиста скляна ємність та воронка. 2 Додайте спеції: відкрийте упаковку з інгредієнтами та додайте їх скляну ємність. Потім додайте алкоголь. 3. Закрийте ємність та перемішайте її добре. 4. Поставте ємність в темне місце на 10-14 днів. Періодично струшуйте ємність, щоб спеції рівномірно розподілилися в спирті. Чим довше ви буде настоювати спеції, тим більш насиченим буде смак напою. 5. Після закінчення настоювання відфільтруйте напій. Для цього використовуйте воронку та марлю, або спеціальний фільтрувальну тканину. Необов'язково видаляти весь осад, який з'явився після інфузії, але якщо він заважає, ви можете його видалити. 6. Додайте цукор або мед якщо ви бажаєте. 7. Після додавання цукру або меду поставте ємність з напоєм в темне та прохолодне місце ще на 5-7 днів. Вітаємо, Ваша настоянка готова! Перелийте її в іншу чисту скляну ємність та зберігайте в прохолодному та темному місці.
    кешбек від 3 ₴
    розстрочка
    -25%

    Набір спецій для настоянки «Абрикосовий бренді» (3 л) Створено для поціновувачів м’яких фруктових настоянок із глибоким ароматом сухофруктів та прянощів. Основа суміші — добірна курага та ізюм, з акцентами кориці, гвоздики й перцю душистого. Перетинки волоського горіха додають делікатну терпкість, балансують солодкість і надають настоянці глибини. Вам знадобиться: • цей набір спецій • 3 літри алкоголю міцністю 40% Спосіб приготування: Висипте всі спеції в банку, залийте 3 літрами алкоголю міцністю 40%, щільно закрийте та залиште в темному теплому місці. Настоюйте 14 днів, щодня струшуючи. Після цього процідіть через дрібне сито або кілька шарів марлі. Дайте настоянці відпочити ще тиждень перед дегустацією.
    -24%

    Класична польська гірка настоянка. Її легкий, трохи пекучий аромат, який надає напою настій трави зубрівки, буде до смаку самому досвідченому гурману. Композиція трав дарує настоянці не тільки багаті смакові відчуття, але і відмінні профілактичні та лікувальні якості, збуджує апетит і стимулює діяльність травної системи. На все вам знадобиться: - 1 л алкоголю міцністю 40% - Набір спецій для настойки Польська Зубрівка Шляхетна приготування: Вміст пакету залити 1 л алкоголю міцністю 40%. Напій настоювати в темному місці 14 днів, періодично збовтуючи. Відфільтрувати і дати напою відпочити 5-10 днів.
    кешбек від 10 ₴
    розстрочка
    -25%

    Турбо дріжджі для зброджування фруктових браг Hot Rod Turbo Yeast Fruit. Hot Rod Turbo Yeast Fruit містить низькотемпературні пектолітичні ферменти, що дозволяють значно покращити процес зброджування фруктових браг, за рахунок збільшення соковіддачі та освітлення виноматеріалу. Ось деякі основні переваги: 1. Підвищена ефективність: Низькотемпературні пектолітичні ферменти забезпечують швидке та повне освітлення браги, що дозволяє турбо дріжджам швидко розпочати процес зброджування та забезпечити його повне завершення. Це допомагає збільшити вихід етанолу та зменшити час зброджування. 2. Оптимальна температура: Ферменти, які містяться в Hot Rod Turbo Yeast Fruit, працюють при низьких температурах, що дозволяє зберегти більшість ароматів та смакових характеристик фруктів. Це особливо важливо для фруктових браг, де смак та аромат є ключовими характеристиками продукту. 3. Зменшення витрат: Низькотемпературні пектолітичні ферменти, які містяться в Hot Rod Turbo Yeast Fruit, дозволяють значно зменшити витрати на енергію, яку витрачається на підтримку процесу зброджування при високих температурах. 4. Покращення якості: Більш повне та швидке зброджування за допомогою Hot Rod Turbo Yeast Fruit дозволяє зберегти більшість корисних речовин та ароматичних речовин, що може покращити якість та смак готового продукту. Оптимальний температурний діапазон зброджування: 20 - 30 °С. Рекомендоване дозування: 2,4 г на літр. Склад: дріжджі, ферменти Термін придатності: 2 роки.
    -24%

    Гірка настоянка на запашній траві з Біловезької пущі. Містить в собі кумарин, який надає настоянці характерний аромат свіжого сіна і терпкий смак, сприяє апетиту і кращому перетравленню їжі. Рецепт Зубрівки: Інгредієнти з упаковки залити 1 літром 40% основи (горілка, самогон, розведений спирт). З цукру (1 чайна ложка) приготувати простий цукровий сироп, остудити і внести в банку перед настоюванням. Періодично струшуючи, настоювати в темному прохолодному місці 10-14 днів. Відфільтрувати і дати відпочити 5-10 днів.
    кешбек від 1 ₴
    розстрочка
    -24%

    Зернові дріжджі Hot Rod Single Strain Огляд: З зерновими дріжджами Hot Rod Whiskey Single Strain ви будете на крок ближче до майстерності винокура! Цей штам дріжджів, разом з якісною зерновою сировиною, дозволяє створювати домашній бурбон або віскі, які здатні вразити навіть справжніх цінителів. Відкрийте для себе надійність та сталість результатів з Hot Rod Whiskey Single Strain! Ці дріжджі здатні перетворити сусло з зерна на алкоголь за 3 - 6 днів. Але не забудьте, що сусло повинно бути осолоджене перед додаванням дріжджів. Завдяки ферменту глюкоамілазі декстрини перетворюються на глюкозу та покращується бродіння. Використання: Розсипте дріжджі Hot Rod Single Strain по поверхні осолодженого сусла зі злакових культур, потім добре перемішайте через 15 хвилин. Однієї упаковки достатньо для зброджування 25 літрів сусла. Забезпечте температуру 22-27°C для оптимального бродіння. Термін зберігання 2 роки. Склад: Дріжджі Saccharomyces cerevisiae, глюкоамілаза. Вага: 23 гр.
    кешбек від 1 ₴
    розстрочка
    -25%

    ДУБОВА КЛЕПКА З КОНЬЯЧНОЇ БОЧКИ COGNAC XXO ВИТРИМКА 40 РОКІВ Відкрийте для себе лімітовану серію наших дубових клепок, виготовлених з оригінальних французьких бочок, які витримували коньяк протягом 40 років. Ці бочки були особисто викуплені на коньячному заводі, що забезпечило неповторність та автентичність кожної клепки. Поради з використання: Ця клепка є вишуканим вибором для витримки різноманітних зернових та фруктових дистилятів, а також бренді. Вона надає напоям особливу глибину та ароматичне багатство. Аромат: Насолоджуйтесь нотами екзотичних фруктів та легкими відтінками білих квітів, які ідеально підкреслюють характер напою. ДОЗУВАННЯ: Рекомендоване дозування становить 8-10 г на 1 літр готового продукту. Час витримки варіюється від 3 до 6 місяців. Кожен пакет розрахований на дозрівання 10 л готового продукту, дозволяючи вам створити напої з багатим та глибоким ароматом.
    -25%

    Австрійський ром - напій з характером, і вельми незвичайним складом! Володіє красивим, насиченим бурштиновим кольором. Смак - яскравий, гоструватий, солодкий, з тонами прянощів. Має довгий приємний післясмак. На все вам знадобиться: - 1 л алкоголю міцністю 40% - Набір спецій для настойки Австрійський Ром приготування: Вміст пакету залити 1 л алкоголю міцністю 40%. Напій настоювати в темному місці 14 днів, періодично збовтуючи. Відфільтрувати і дати напою відпочити 5-10 днів.
    кешбек від 1 ₴
    розстрочка
    -24%

    Напій має каламутний колір і яскравий солодовий аромат і смак, що нагадує витриманий віскі. Набір має в складі копчений солод, який надає напою інтенсивний димний фенольний запах, який домінує. Має довгий приємний післясмак. Ідеальна алкогольна основа - будь-який зерновий дистилят (самогон) подвійної перегонки. Також можна взяти горілку або розбавити етиловий спирт водою до 40-45%, але в останніх двох випадках результат буде дещо гірше. Вам знадобиться: - Набір спецій - 3 л алкоголю міцністю 45-50% Приготування: Вміст набору залити алкоголем та настоювати в темному місці на протязі 7 днів. Періодично збовтувати. Після настоювання процідити та дати відпочити ще 3-5 діб.
    кешбек від 1 ₴
    розстрочка
    -25%

    Наш набір спецій для настоянки Апельсинова - це комбінація ароматних і смачних інгредієнтів, щоб створити унікальний напій з тонким апельсиновим присмаком. Цедра апельсина надає напою свіжого і святкового настрою, підкреслюючи смак яблука та імбиру, які додають легкого пікантного присмаку та теплоти до кожного ковтка. Гвоздика, з своїм виразним ароматом та сильним смаком, доповнює цю суміш. Цей напій також можна використовувати для приготування різноманітних коктейлів, які додадуть нотку екзотики будь-якому святкуванню. Зберігайте наш Апельсиновий напій в прохолодному місці. Для приготування настоянки вам знадобиться: - 3 л алкоголю міцністю 40-45% - 15-25 г цукру або меду - Цей набір спецій Приготування: 1. Підготуйте інгредієнти: для приготування настоянки вам знадобиться джерело алкоголю 40-45% (наприклад, горілка, спирт або самогон), цей набір спецій, цукор або мед (за бажанням), чиста скляна ємність та воронка. 2 Додайте спеції: відкрийте упаковку з інгредієнтами та додайте їх скляну ємність. Потім додайте алкоголь. 3. Закрийте ємність та перемішайте її добре. 4. Поставте ємність в темне місце на 10-14 днів. Періодично струшуйте ємність, щоб спеції рівномірно розподілилися в спирті. Чим довше ви буде настоювати спеції, тим більш насиченим буде смак напою. 5. Після закінчення настоювання відфільтруйте напій. Для цього використовуйте воронку та марлю, або спеціальний фільтрувальну тканину. Необов'язково видаляти весь осад, який з'явився після настоювання, але якщо він заважає, ви можете його видалити. 6. Додайте цукор або мед якщо ви бажаєте. 7. Після додавання цукру або меду поставте ємність з напоєм в темне та прохолодне місце ще на 5-7 днів. Вітаємо, Ваша настоянка готова! Перелийте її в іншу чисту скляну ємність та зберігайте в прохолодному та темному місці.