З гарнірами «Mamma Mai!» Вам не треба купувати додатково безліч інгредієнтів, визначати точні пропорції, витрачати безліч часу на приготування. Смакуйте традиційні італійські страви Різотто та Поленту на своїй кухні без зайвих зусиль! В Різотто «Mamma Mia!» вже є все необхідне для ідеального італійського гарніру: рис арборіо, справжні білі гриби, трюфель, сир пармезан та натуральне сушене біле вино! Сушене вино додається в Різотто для смаку, страва повністю безалкогольна, тож її можна вживати дітям, вагітним жінкам і водіям. Гарніри «Mamma Mai!» – 100% натуральний продукт! Без консервантів, без барвників, без глутамату! Гарніри «Mamma Mai!» можна куштувати як самостійну страву, а також подавати до птиці, м’яса, риби чи овочів. Склад Рис шліфований – 87.5% (рис круглозернистий, рис італійський «Ар-боріо» (26.3%)), цибуля ріпчаста, гриби печериці сушені, сіль кухонна, сири сушені (Раклет, Пармезан (0.1%)), дріжджовий екстракт, натуральні ароматизатори, гриби білі сушені (Вoletus Edulis) (0.4%), зелень петрушки, перець чорний мелений, натуральний винний камінь (регулятор кислотності), карамелізований цукровий сироп, екстракт часнику, куркума, суміш токоферолів (натуральний антиоксидант), вино біле сушене (0.01%). Харчові властивості, 100г Калорійність 323.00ккал Білки 4.60г Жири 1.80г Вуглеводи 72.00г РЕЦЕПТ: Одна упаковка Різотто від ТМ Pripravka, 15 хвилин і вечеря готова! ДЛЯ ЦЬОГО ЛИШЕ: • Налийте в ємність з товстим дном 500 мл несолоної води та додайте 2 ложки рослинної чи оливкової олії. • Висипте вміст пакету та ретельно перемішайте. • Доведіть до кипіння та готуйте 15 хвилин на слабкому вогні, періодично помішуючи. РІЗОТТО ВІД ТМ PRIPRAVKA ТАКОЖ МОЖНА ГОТУВАТИ У МІКРОХВИЛЬОВЦІ: • В спеціальну ємність налийте 500 мл несолоної води та 2 ложки рослиної чи оливкової олії. • Висипте вміст пакету та ретельно перемішайте. • Готуйте на максимальній потужності (800 Вт) приблизно 18 хвилин, поки вода не вбереться. ПОРАДИ ДЛЯ ТИХ, ХТО ХОЧЕ ЗРОБИТИ СВОЄ РІЗОТТО ЩЕ СМАЧНІШИМ: • До вже готового різотто можна додати вершкове масло за смаком. • Під час приготування воду можна замінити на непідсолений м’ясний чи овочевий бульйон. • До складу суміші вже входить сушений Пармезан, але якщо Ви хочете отримати більш насичений сирний смак, додайте ще Пармезану.