triangle
    Вид
    Колір
    Бренд
    Ціна
    від
    до
    Hot Rod Distiller
    Очистити все

    Продукти харчування та алкогольні напої (Бренд - Hot Rod Distiller)

    -24%

    ТРІСКА ДУБОВА ФРАНЦУЗЬКИЙ ДУБ СИЛЬНИЙ ВИПАЛ ПОРАДИ З ВИКОРИСТАННЯ: Створює округлий смак, імітуючи витримку в бочці. Змінює колір напою від світло-золотистого до темно-бурштинового. Виготовлено з високоякісного дуба, який сушиться протягом не менше 24 місяців на відкритому повітрі, після чого подрібнюється і підсмажується. Наша дубова тріска забезпечує швидкий результат витримки. ДОЗУВАННЯ: 2 г/л для легкого смаку; 4 г/л для відчутного смаку; 6 г/л для насиченого смаку; 10 г/л для інтенсивного смаку. Час настоювання: від 2 тижнів до 2 місяців, залежно від бажаного результату. H - Сильний випал. Цей рівень випалу надає напоям аромат диму, чорного перцю, мигдалю та спецій.
    -24%

    ТРІСКА ДУБОВА ФРАНЦУЗЬКИЙ ДУБ ЛЕГКИЙ ВИПАЛ ПОРАДИ З ВИКОРИСТАННЯ: Створює округлий смак, імітуючи витримку в бочці. Змінює колір напою від світло-золотистого до темно-бурштинового. Виготовлено з високоякісного дуба, який сушиться протягом не менше 24 місяців на відкритому повітрі, після чого подрібнюється і підсмажується. Наша дубова тріска забезпечує швидкий результат витримки. ДОЗУВАННЯ: 2 г/л для легкого смаку; 4 г/л для відчутного смаку; 6 г/л для насиченого смаку; 10 г/л для інтенсивного смаку. Час настоювання: від 2 тижнів до 2 місяців, залежно від бажаного результату. L - Легкий ступінь випалу. Додає напою ніжні ванільні, кокосові та легкі дубові аромати.
    -25%

    Пряний віскі - це пронизливий аромат, міцність і винятковий смак. Завдяки ванільному аромату, щедро доповненому присмаком кураги, настоянка набуває дещо солодкуватий відтінок. При цьому, не втрачає брутальних якостей, дозволяючи йому залишатися по-справжньому чоловічим і благородним. Рецепт Віскі: На все вам знадобиться: 1 л дистиляту або горілки міцністю 40-50% Набір спецій Hot Rod для настойки Віскі пряний (набір розрахований на 1 л готового продукту) Приготування: Всі інгредієнти всипати в банку, залити алкоголем, перемішати до повного розчинення цукру. Настоювати 2 тижні, періодично струшуючи. Після цього профільтрувати.
    -24%

    Класична польська гірка настоянка. Її легкий, трохи пекучий аромат, який надає напою настій трави зубрівки, буде до смаку самому досвідченому гурману. Композиція трав дарує настоянці не тільки багаті смакові відчуття, але і відмінні профілактичні та лікувальні якості, збуджує апетит і стимулює діяльність травної системи. На все вам знадобиться: - 1 л алкоголю міцністю 40% - Набір спецій для настойки Польська Зубрівка Шляхетна приготування: Вміст пакету залити 1 л алкоголю міцністю 40%. Напій настоювати в темному місці 14 днів, періодично збовтуючи. Відфільтрувати і дати напою відпочити 5-10 днів.
    кешбек від 1 ₴
    розстрочка
    -25%

    Самбука - традиційний італійський лікер: солодкий, але не приторний, поєднує освіжаючі тони лимона і анісу. Напій в міру в'язкий, має тонкий аромат і тривалим післясмаком. Рецепт Самбуки На все вам знадобиться: - 2.6 л спирту міцністю 40-45% - Набір спецій Hot Rod для лікеру в стилі Sambuca (набір розрахований на 3 л готового продукту) - Цукор - 450 г - Вода - 300 мл Готується напій нескладно. Воду потрібно помістити в каструльку, всипати туди ж набір спецій, довести до кипіння і додати цукор. Варити, помішуючи, поки цукор не розчиниться, після цього - потримати на слабкому вогні ще хвилин 15. Тепер прямо в гарячу суміш вливається спирт. Все закривається кришкою і настоюється близько години, каструльку можна додатково укутати рушником. Коли рідина повністю остигне, процідити через марлю (можна не дуже ретельно), перелити в герметичну ємність. Спробувати можна вже зараз, але краще дати настоятися тиждень-другий. Після відпочинку напій по необхідності ще раз профільтрувати за допомогою вати і все - домашній анісовий лікер готовий!
    кешбек від 1 ₴
    розстрочка
    -25%

    Наш набір спецій для настоянки Апельсинова - це комбінація ароматних і смачних інгредієнтів, щоб створити унікальний напій з тонким апельсиновим присмаком. Цедра апельсина надає напою свіжого і святкового настрою, підкреслюючи смак яблука та імбиру, які додають легкого пікантного присмаку та теплоти до кожного ковтка. Гвоздика, з своїм виразним ароматом та сильним смаком, доповнює цю суміш. Цей напій також можна використовувати для приготування різноманітних коктейлів, які додадуть нотку екзотики будь-якому святкуванню. Зберігайте наш Апельсиновий напій в прохолодному місці. Для приготування настоянки вам знадобиться: - 3 л алкоголю міцністю 40-45% - 15-25 г цукру або меду - Цей набір спецій Приготування: 1. Підготуйте інгредієнти: для приготування настоянки вам знадобиться джерело алкоголю 40-45% (наприклад, горілка, спирт або самогон), цей набір спецій, цукор або мед (за бажанням), чиста скляна ємність та воронка. 2 Додайте спеції: відкрийте упаковку з інгредієнтами та додайте їх скляну ємність. Потім додайте алкоголь. 3. Закрийте ємність та перемішайте її добре. 4. Поставте ємність в темне місце на 10-14 днів. Періодично струшуйте ємність, щоб спеції рівномірно розподілилися в спирті. Чим довше ви буде настоювати спеції, тим більш насиченим буде смак напою. 5. Після закінчення настоювання відфільтруйте напій. Для цього використовуйте воронку та марлю, або спеціальний фільтрувальну тканину. Необов'язково видаляти весь осад, який з'явився після настоювання, але якщо він заважає, ви можете його видалити. 6. Додайте цукор або мед якщо ви бажаєте. 7. Після додавання цукру або меду поставте ємність з напоєм в темне та прохолодне місце ще на 5-7 днів. Вітаємо, Ваша настоянка готова! Перелийте її в іншу чисту скляну ємність та зберігайте в прохолодному та темному місці.
    -25%

    Глінтвейн - гарячий алкогольний напій на основі вина, який зігріває в холод і покращує самопочуття. Напій має пряний аромат поєднує дует вина і спецій. Глінтвейн п'ють повільно, акуратно і невеликими ковтками, спочатку вдихають гарячі пари і тільки потім, пригубивши, насолоджуються глибиною його смаку. Вам знадобиться: - Набір спецій - 0.75 л червоного сухого вина - 2 ч.л. цукру Приготування: У ємності на слабкому вогні розігрійте вино до 70 градусів. Змішайте з набором спецій, додайте цукор. Добре помішуючи, продовжуйте нагрівати до повного розчинення цукру. Вимкніть напій раніше, ніж він почне закипати. Накрийте кришкою і почекайте близько півгодини. Готовий напій розлийте у високі прозорі келихи.
    -25%

    Австрійський ром - напій з характером, і вельми незвичайним складом! Володіє красивим, насиченим бурштиновим кольором. Смак - яскравий, гоструватий, солодкий, з тонами прянощів. Має довгий приємний післясмак. На все вам знадобиться: - 1 л алкоголю міцністю 40% - Набір спецій для настойки Австрійський Ром приготування: Вміст пакету залити 1 л алкоголю міцністю 40%. Напій настоювати в темному місці 14 днів, періодично збовтуючи. Відфільтрувати і дати напою відпочити 5-10 днів.
    -24%

    ТРІСКА ДУБОВА ФРАНЦУЗЬКИЙ ДУБ СЕРЕДНІЙ ВИПАЛ ПОРАДИ З ВИКОРИСТАННЯ: Створює округлий смак, імітуючи витримку в бочці. Змінює колір напою від світло-золотистого до темно-бурштинового. Виготовлено з високоякісного дуба, який сушиться протягом не менше 24 місяців на відкритому повітрі, після чого подрібнюється і підсмажується. Наша дубова тріска забезпечує швидкий результат витримки. ДОЗУВАННЯ: 2 г/л для легкого смаку; 4 г/л для відчутного смаку; 6 г/л для насиченого смаку; 10 г/л для інтенсивного смаку. Час настоювання: від 2 тижнів до 2 місяців, залежно від бажаного результату. М - Середній ступінь випалу. Виразно відтворює нотки ванілі, сухофруктів, спецій, какао та мигдалю.
    -24%

    Перші професійні українські Турбо дріжджі Hot Rod Jam на 25 л для фруктових браг з додаванням цукру або варення. Спільна розробка компанії Hot Rod Distiller та R&D лабораторії компанії ПрАТ "Компанія Ензим" (український виробник дріжджів із столітньою історією). Швидше за найпопулярніші імпортовані дріжджі. Мають чудовий органолептичний профіль. Чудово освітлюються після бродіння. Не утворюють піну під час перегонки. Зроблені в Україні Спосіб застосування: Брага з варення (приклад) 7-8 кг варення розчинити у 10л гарячої води. Долити холодної води щоб довести загальний об'єм сусла до 25 літрів при t˚ 25-30 С. Всипати дріжджі з пакету та залишити бродити при t˚від 20 до 30 °С на 4-5 днів. Ідеальна t˚ бродіння – 25 °С. Максимальна t˚– 35 °С. Фруктова брага з цукром (приклад) Змішайте 10-12 кг подрібнених фруктів + 2-3 кг цурку залежно від вмісту цукру у фруктах + 10-12 літрів води (так щоб довести загальний обʼєм браги до 25 літрів. Всипати дріжджі з пакету та залишити бродити при t˚від 20 до 30 °С на 4-5 днів. Ідеальна t˚ бродіння – 25 °С. Максимальна t˚– 35 °С. Склад: дріжджі, поживні речовини, вітаміни, мікроелементи, фермент. Термін придатності: 2 роки. Дата виробництва вказана на упаковці. Вага: 69 г
    -24%

    Класична гірка настоянка, міцний, «чоловічий» напій, який зовсім або майже не підсолоджується, а п'ється цілими чарками, як аперитив під щільну закуску. Прекрасно поєднується зі стравами грузинської кухні. Рецепт настоянки Тархун: На все вам знадобиться: • 1 літри самогону (або розведеного спирту) з міцністю 45-50% • Набір спецій Hot Rod Distiller для настоянки Тархун Всі інгредієнти скласти в підходящу ємність, залити самогоном міцністю 45-50 градусів. Поставити в темне тепле місце. Настоювання триває 10-14 днів. Після цього настій потрібно профільтрувати через ватку і спробувати. Якщо смак занадто жорсткий - додати трішки цукру - тільки для пом'якшення, напій не повинен бути солодким!
    кешбек від 2 ₴
    розстрочка
    -25%

    Пейсахівка - традиційний єврейський алкоголь, дозволений до вживання на Великдень. Напій має карамельний запах, трохи солодкуватий смак. П'ється дуже легко. На все вам знадобиться: - 3 л алкоголю міцністю 40% - Набір спецій для настойки Єврейська Пейсахівка Приготування: Вміст пакету залити 3 л алкоголю міцністю 40%. Напій настоювати в темному місці 14 днів, періодично збовтуючи. Відфільтрувати і дати напою відпочити 5-10 днів.
    кешбек від 1 ₴
    розстрочка
    -25%

    Набір спецій для настоянки Грибна (1 л) Настоянка з білими грибами відрізняється дивовижним грибним ароматом і насиченим темним кольором, а кріп і перець дають нотку спецій. Напій чудово поєднується з шашликом та іншими гарячими м'ясними стравами. Приготування настоянки Грибна ВАМ ЗНАДОБИТЬСЯ: - 1 л алкоголю міцністю 40-45% - Цей набір спецій ПРИГОТУВАННЯ: Інгредієнти з упаковки залити алкоголем. Перемішати і прибрати в темне місце на 7 днів. Періодично струшувати настій. Відфільтрувати. Перемішати і дати напою відпочити ще 2-3 дні.
    кешбек від 2 ₴
    розстрочка
    -25%

    ПРИГОТУВАННЯ НАСТОЯНКИ КОНЬЯК МИГДАЛЕВИЙ Напій благородного насиченого бурштинового відтінку. Аромат деревини знаходиться в балансі і добре поєднується з фруктами та спеціями. У смаку виразні нотки стиглих ягід вишні та мигдалю. На все вам знадобиться: - 3 л алкоголю міцністю 40% - Цей набір спецій - 50 г цукру - 50 г води Приготування: Інгредієнти з упаковки залити алкоголем. Перемішати і прибрати в темне місце на 2 тижні. Періодично струшувати настій. Відфільтрувати. З цукру і води приготувати цукровий сироп і додати в напій. Перемішати і дати настоятись ще 2-3 дні.
    -25%

    Маринад Гарячий Папуга для грилю зі свинячих реберець в яблучному маринаді (2 кг) Набір спецій для соковитих свинячих реберець на грилі чи мангалі. Має збалансований солоно-солодкий смак з легкою фруктовою кислинкою — яблучний сік підкреслює аромат спецій і робить мʼясо ніжним і мʼяким. Підходить для класичних гриль-вечірок та домашнього шашлику. Вам знадобиться: цей набір спецій 2 кг нежирних свинячих реберець зі спинної частини 500 мл яблучного соку Приготування: Розріжте пласт реберець на шматки по 2–3 ребра Змішайте спеції з яблучним соком Залийте маринадом реберця в глибокій мисці Накрийте плівкою і поставте в холодильник на 2–4 години Обсмажуйте на мангалі або грилі до готовності — мʼясо має легко відставати від кістки Готові реберця будуть мʼясистими, ароматними й з легким солодкуватим присмаком — саме те, що потрібно для затишного пікніка.
    кешбек від 1 ₴
    розстрочка
    -25%

    Перші професійні українські Турбо дріжджі Hot Rod 24 Express для цукрових браг. Спільна розробка компанії Hot Rod Distiller та R&D лабораторії компанії ПрАТ "Компанія Ензим" (український виробник дріжджів із столітньою історією). Швидше за найпопулярніші імпортовані дріжджі. Мають чудовий органолептичний профіль. Брага сама освітлюється на 2 добу. Можна поєднувати до 4 пачок у затори на 100 літрів. Не утворюють піну під час перегонки. Зроблені в Україні. Спосіб використання: Додайте 5 - 7 кг цукру до 25 літрів води при 35˚C. Добре перемішайте до повного розчинення цукру. Дочекайтесь поки температура води досягне 23-25 °С. Змішайте вміст цього пакетика. Залиште бродити при 20-30˚C, найкраща температура 25˚C. 5 або 6 кг цукру - ферментація відбувається за добу. 7 кг цукру - ферментація відбувається за 2-3 доби. Термін придатності: 2 роки Состав: Дріжджі, вітамини, мікроелементи, поживні речовини Вага: 205 г
    -24%

    Цілком традиційний і водночас новий продукт. У багатообразній палітрі смакових відчуттів домінують м'які перцеві тони. Легкий солодкуватий напій доповнюється виразними нотками прянощів. Рецепт настоянки Українська з перцем: Інгредієнти з упаковки залити 1 літром горілки або самогону подвійної перегонки міцністю 40-45%. Перемішати і прибрати в темне, прохолодне місце на 3-4 тижні. Періодично струшувати настій. Відфільтрувати, внести за бажанням 10-15 грам цукру (меду) і дати відпочити 5-7 днів.
    кешбек від 2 ₴
    розстрочка
    -25%

    Набір спецій для настоянки Хурмова (3 л) Ароматна фруктово-пряна настоянка з сушеної хурми, апельсинової та мандаринової цедри, з нотками кориці й імбиру. Напій виходить м’який, солодкуватий, з приємним цитрусовим післясмаком. Ідеально підходить для сімейних вечорів або як оригінальний подарунок. Вам знадобиться: цей набір спецій 3 літри алкоголю міцністю 40% 50 мл рідкого меду Приготування: Покладіть усі спеції в ємність і залийте алкоголем. Щільно закрийте й поставте в темне тепле місце. Настоюйте 14 днів, періодично струшуючи. Потім додайте мед, перемішайте і процідіть через сито або марлю. Дайте напою відпочити ще тиждень. Маса нетто: 75 г Упаковка: дой-пак 130×200 мм
    кешбек від 1 ₴
    розстрочка
    -25%

    У гірській місцевості південних Карпат, на кордоні з Трансільванією, на території Румунії, розташувався замок Бран. Згідно з місцевими переказами, в замку тривалий час жив відомий господар князівства - знаменитий граф Дракула. Поруч скелі, на них кущі дикого ялівцю. Але ввечері, коли на темному небі з'являється яскравий місяць, обриси замку лякають своєю таємничістю. Поруч із замком скелі, на яких ростуть кущі дикого ялівцю та гірські ягоди. Натхненні красою і різноманіттям флори прикарпаття ми створили цей Глінтвейн в переддень Хелловіну. Приготування глінтвейну Дракула Вам знадобиться: - 1.5 л червоного сухого вина - Цей набір спецій - 4 чайних ложки цукру Приготування глінтвейну: У ємності на слабкому вогні розігрійте вино до 70° С. Додайте інгредієнти з набору спецій та цукор і добре перемішайте. Продовжуйте нагрівати і помішувати до повного розчинення цукру. Вимкніть нагрів раніше, ніж вино почне закипати. Накрийте кришкою і почекайте близько півгодини. Готовий напій розлийте у високі прозорі келихи.
    -25%

    Турбо-дріжджі “Первак” — чудовий вибір для швидкого та ефективного приготування міцного напою в домашніх умовах. Цей продукт забезпечує гарантовано стабільний результат і чистий смак без сторонніх запахів. Загальний опис: • Для приготування: 6 л міцного напою з 6 кг цукру. • Час бродіння: 3 дні. • Чистий смак напою: без сторонніх запахів. • Без піни. Вміст пакету: • Вага нетто: 125 г • Склад: активні сухі дріжджі Saccharomyces cerevisiae, емульгатори (E 472 e, E 491), мінеральні солі. • Без ГМО. Інструкція з використання: 1. Підготовка сусла: - У ємність об’ємом 30 л налийте 21,5 л джерельної або відстояної протягом ночі чистої води кімнатної температури. Додайте 6 кг цукру та активно перемішуйте до повного його розчинення. 2. Запуск бродіння: - Додайте пакет з турбосумішшю. - Активно перемішуйте до повного розчинення всіх компонентів. - Ставимо в тепле місце з температурою від 25 до 35°С. - Бродіння триває 3 дні за умови дотримання всіх вимог інструкції. Рекомендації зберігання: • Зберігайте в сухому прохолодному місці. • Вологість не більше 70%. • Температура зберігання від 0°C до +25°C. • Не заморожуйте. • Уникайте контакту з токсичними речовинами та продуктами, які можуть передати запахи.
    -24%

    З радістю представляємо вашій увазі нашу фірмову розробку - набір спецій для приготування шашлику. Кожен із нас, збираючись на природу з друзями і вирішуючи приготувати шашлик, стикається з питаннями: які спеції додати? Який маринад вибрати? Скільки додавати солі та перцю? Ми провели багато експериментів, в ході яких знайшли відповіді на ці питання. Результатом став наш набір спецій, в якому кожен інгредієнт відіграє свою роль. Основою маринаду служить сушена цибуля, яка надає м'ясу соковитості та неповторного смаку. Почистити, порізати та пропустити через м'ясорубку цибулю - це доволі трудомісткий процес. Ми вирішили використовувати сушену та перемелену в порошок цибулю. Сушена цибуля та часник додають шашлику пікантності та солодкості, слугуючи основою для інших спецій. Чорний перець, чабер та пажитник надають м'ясу пряної глибини та насиченості. Копчена та чорна сіль посилюють смак м'яса, доповнюючи його димчастими нотками. Цукор та оцетний сумах слугують контрастом для солі та прянощів, додаючи страві солодкі та кислі нотки. Цей баланс робить смак шашлику ще більш насиченим та яскравим. Таким чином, завдяки нашому набору спецій, шашлик набуває гармонійного та повного смаку, в якому поєднуються м'ясні, солодкі, кислі, солоні та пряні ноти. Цей шашлик не лише пригасить голод, але й стане справжньою гастрономічною насолодою, що залишає приємні спогади та бажання приготувати його знову. Вам знадобиться: - цей набір спецій - 2 кг свинини - 500 мл сильногазованої мінеральної води Приготування: Наріжте свинину на шматки. Змішайте вміст цього набору спецій з 0,5 літрами сильногазованої мінеральної води. Помістіть м'ясо у глибоку миску і залийте маринадом. Накрийте миску плівкою та помістіть у холодильник на 2-4 години для того, щоб м'ясо увібрало смак спецій та стало більш ніжним. Нанизайте шматки м'яса на шампури. Обсмажуйте на мангалі або грилі до готовності (в середині повинен бути легкий рожевий відтінок).
    -24%

    Гірка настоянка на запашній траві з Біловезької пущі. Містить в собі кумарин, який надає настоянці характерний аромат свіжого сіна і терпкий смак, сприяє апетиту і кращому перетравленню їжі. Рецепт Зубрівки: Інгредієнти з упаковки залити 1 літром 40% основи (горілка, самогон, розведений спирт). З цукру (1 чайна ложка) приготувати простий цукровий сироп, остудити і внести в банку перед настоюванням. Періодично струшуючи, настоювати в темному прохолодному місці 10-14 днів. Відфільтрувати і дати відпочити 5-10 днів.
    кешбек від 1 ₴
    розстрочка
    -25%

    Поєднання ароматних і солодких плодів груші, сушених літніх листя й запашних сухофруктів — це смак, що схожий на бабусіни компоти з дитинства. ПРИГОТУВАННЯ НАСТІЙКИ РУШЕВА На все вам знадобиться: - 3 л алкоголю міцністю 40% — цей набір спецій — 50 г цукру — 50 мл води Приготування: Інгредієнти з паковання залити алкоголем. Перемішати та прибрати в темне місце на 2 тижні. Періодично струшувати настій. Відфільтрувати. З цукру та води приготувати цукровий сироп і додати в напій. Перемішати та дати настоятися ще 2-3 дні.
    кешбек від 3 ₴
    розстрочка
    -25%

    Набір спецій для джину в стилі Bombay Sapphire. Набір розрахований на отримання 12-15 л. джину методом парової інфузії або 5-8 л. джина методом мацерації (настоювання) в залежності від бажаної інтенсивності ароматів. На відміну від інших «Бомбеїв», має в своєму складі яванський перець і мелегетське насіння з Африки. Букет складний і яскравий, насичений терпкими нотами ялівцю і цитрусових фруктів, приємно чути відтінки спецій. Смак достатньо гладкий і збалансований, фруктовий і неймовірно свіжий, витончено звучить мигдаль в союзі з спокусливою лакрицею. Приготування джина методом настоювання (мацерації) На все вам знадобиться: - 7-8 л спирту міцністю 45-50% - Набір спецій для Джина Приготування: Для початку готуємо настойку. Всі інгредієнти закидаємо в ємність, заливаємо 7-8 літрами спирту міцністю 45-50% і настоюємо близько 10 - 14 днів в темному теплому місці. Струшуємо кожен день. Після відстоювання рідина фільтрується і розводиться чистою холодною водою до 30-35 градусів. Розбавлена настоянка заливається в перегінний куб, нагрівальний прилад виставляється на середню температуру. Якщо ви використовували розбавлений спирт або хороший самогон - досить відібрати перші 50 г голів. Відбір «тіла» закінчується на 45% в струмені. Тут важливо не пропустити момент - через хвости, навіть мінімальні, домашній джин мутніє. Вимірюємо міцність отриманого алкоголю, розводимо його до 45 градусів. Пам'ятайте, джин міцніше горілки, розведення нижче, ніж 42 градуси начисто знищить цитрусові нотки. Готовий напій повинен відпочити тиждень. Приготування джина методом парової інфузії за допомогою джин-корзини (Даний метод рекомендується Hot Rod Distiller) На все вам знадобиться: - 20 літрів розведеного спирту з міцністю 30% - Набір спецій Hot Rod для Джина - Джин-корзина Hot Rod Приготування: 1. Подрібнюємо спеції в ступці (або на блендері). Досить порушити цілісність ягід ялівцю. Не варто надмірно подрібнювати спеції. 2. Засипаємо ретельно перемішані спеції в джин-корзину. 3. Заповнюємо перегінний куб спиртом, попередньо розведеним до міцності 30%. 4. Починаємо перегонку при невеликій температурі, щоб наші спеції прогрівалися поступово і рівномірно. 5. У процесі перегонки стежте за рівнем флегми в джин-корзині. Не допускайте переливу флегми назад в куб. Зливайте вміст джин-корзини в ємність для відходів використовуючи дренажний кран внизу. Дану процедуру можливо знадобиться повторити кілька разів протягом всієї перегонки. 6. Перші 20-50 мл отриманого дистиляту варто зібрати в окрему ємність і відставити убік. Це найбільш гіркі ефірні масла ялівцю. 7. Основна фракція відбирається до тих пір, поки градус в струмені не знизиться до 50%. 8. Надлишок хвостів буде приводити до помутніння джина при розведенні. 9. Розбавляємо наш джин до 42-45 градусів. 10. Готовий напій повинен відпочити тиждень.