triangle
    Колір
    Бренд
    Акція
    Культурна Комбуча
    Очистити все

    Напої (Бренд - Культурна Комбуча)

    потрібнички
    кешбек від 13 ₴
    -33%

    Склад: вода підготовлена, прості вуглеводи (цукор у процесі ферментації розпадається), чай чорний, діоксид вуглецю, продукти життєдіяльності асоціації культур мікроорганізмів Medusomyces gisevii DP-21. Допускається завись та осад живої культури корисних мікроорганізмів. зберігати: за температури 5-25°С не більше 180 діб. Енергетична цінність (калорійність) на 100 мл – 96 кДж/23 ккал. Поживна цінність напою на 100 мл: жири 0 г, вуглеводи 6,0 г, білки 0 г, сіль 0 г, смак кисло-солодкий, відчутно насичення СО₂. Аромат – з відтінками чаю, колір солом'яно- жовтий, смак кисло-солодкий. Аромат з чаю, присмак оцтової кислоти.
    потрібнички
    кешбек від 13 ₴
    -33%

    Склад: вода підготовлена, натуральний інгредієнт апельсин, прості вуглеводи (цукор у процесі ферментації розпадається), чай чорний, діоксид вуглецю, продукти життєдіяльності асоціації культур мікроорганізмів Medusomyces gisevii DP21. Допускається завись та осад живої культури корисних мікроорганізмів. зберігати: за температури 5-25°С не більше 180 діб. Енергетична цінність (калорійність) на 100 мл – 96 кДж/23 ккал. Поживна цінність напою на 100 мл: жири 0 г, вуглеводи 6,0 г, білки 0 г, сіль 0 г, смак кисло-солодкий, відчуваються апельсинові тони, відчутно насичення СО₂, колір жовто-оранжевий. Аромат апельсину з відтінками чаю.
    потрібнички
    кешбек від 14 ₴
    -29%

    Склад: вода підготовлена, прості вуглеводи (цукор у процесі ферментації розпадається), натуральний інгредієнт імбир, чорний чай, діоксид вуглецю, продукти життєдіяльності асоціації культур мікроорганізмів Medusomyces gisevii DP-21. Допускається завись та осад живої культури корисних мікроорганізмів. зберігати: за температури 5-25°С не більше 180 діб. Енергетична цінність (калорійність) на 100 мл – 96 кДж/23 ккал. Поживна цінність напою на 100 мл: жири 0 г, вуглеводи 6,0 г, білки 0 г, сіль 0 г, смак кисло-солодкий, відчутно насичення СО₂. Аромат – з відтінками чаю, колір солом'яно-жовтий, смак кисло-солодкий, відчутно присутність імбиру. Аромат з відтінком імбиру і чаю, присмак оцтової кислоти.