triangle
    Ціна
    від
    до
    Приналежність
    Вид
    Розмір
    Таблиця розмірів
    Розміри
    Колір
    Бренд
    Механізм
    Матеріал корпусу
    Форма корпусу
    Матеріал браслета/ремінця
    Країна бренду
    Застібка
    Колір циферблату
    Тип циферблату
    Захист корпусу
    Цифри
    Функції
    Тип скла
    Країна виробництва
    Візерунок
    Стиль
    Водонепроникність
    Очистити все

    Каталог чоловічих наручних годинників

    кешбек 223 ₴
    Приналежність Чоловікам / Колір Білий / Тип циферблату Стрілочний / Механізм Кварцевий
    Бренд Alexander Milton заслужив довіру знавців як творець презентабельного наручного годинника для сучасних чоловіків і жінок, які беруть від життя все. Годинник Alexander Milton відрізняється стильним дизайном і дарує своїм власникам яскраві враження день у день. Годинник Alexander Milton – це точність, надійність, стриманий консерватизм і бездоганний стиль, здатний задовольнити найвибагливіших цінителів. Наручний годинник вважається одним з найбільш доступних і статусних аксесуарів, що свідчить про чудовий смак свого господаря. На сьогоднішній день годинник є незамінним атрибутом сучасної стильної людини, яка допомагає сформувати та завершити її образ. Чоловічий годинник зі скелетонованим циферблатом, що відображає автоматичний рух, з контрастними люмінесцентними стрілками білого кольору і сріблястими годинниковими мітками, з'єднують ремінець з натуральної шкіри, утворюючи якісний годинник, гідний вашої колекції. Автоматичний рух з автопідзаводом з аналоговим дисплеєм - цей годинник рухається зап'ястям власника. При першому зносі корону необхідно повернути за годинниковою стрілкою приблизно на 20-30 повних обертів. Якщо годинник не носять протягом 8 або більше годин на день, вони працюватимуть повільніше, ніж зазвичай, або навіть ненадовго зупиняться. Автоматичний рух. Срібний тоновий циферблат із білими стрілками. Полірована скошена рамка. Водонепроникність 5 АТМ/50 метрів (бризкозахист). Діаметр корпусу: 43 мм; товщина корпусу: 15 мм. Ширина ремінця 22 міліметри. Застібка пряжка. Марка годинника AM-1595. Брендова коробка, серветка для протирання скла, оригінальні сертифіковані документи.
    -15%
    9 180 грн
    10 800 грн
    Акція:
    Годинник Welder moody (221278185)
    Приналежність Унісекс / Колір Оливковий / Тип циферблату Стрілочний / Механізм Кварцевий
    Годинник з надійним мультифункційним кварцовим механізмом. Корпус діаметром 47 мм і браслет годинника виготовлені з нержавіючої сталі. На зеленому аналоговому циферблаті розташовані арабські цифри, індекси часу, віконце з датою, і два мініціферблата з двома часовими поясами. Захищений циферблат мінеральним склом, стійким до виникнення подряпин. Мінеральне скло купольної форми з фотохромним покриттям створює оптичну ілюзію зміни кольору циферблата в залежності від кута огляду і кольору одягу. Браслет годинника виконаний в стилі міланського плетіння із застібкою, що розкладаеться, яка зводить до мінімуму ймовірність втрати годинника при розстібання. Водозахист 5 Атм, передбачає захист від бризок під час дощу або миття рук.
    -15%
    9 682 грн
    11 390 грн
    Акція:
    Годинник Welder moody (221278178)
    Приналежність Унісекс / Колір Зелений / Тип циферблату Стрілочний / Механізм Кварцевий
    Годинник з яскравим фотохромним склом насиченого зеленого кольору. Скло змінює свій колір залежно від освітлення від смарагдового до золотого. Аналоговий циферблат з індикацією арабські цифри і мітки. Зведений ключ і кнопки налаштувань розташовані зліва. Механізм кварцовий Miyota. Корпус з нержавіючої сталі. Браслет з міланським плетінням. Додатково: індикатор дати, 12/24 формат часу і світове час. Діаметр корпусу 45 мм. Водозахист: 5 атм. Годинник з характером і стилем!
    -20%
    Приналежність Чоловікам / Колір Золотий / Механізм Кварцевий
    Корпус годинника виготовлений з високоякісної нержавіючої сталі з PVD gold покриттям. Діаметр корпусу 46 мм. На чорному циферблаті розташовані три міні циферблата: з датою, днем тижня і 24 годинним форматом відображення часу. Стрілки мають люмінесцентне покриття, що дозволяє використовувати годинник в темний час доби. Циферблат захищений мінеральним склом, стійким до виникнення подряпин. Модель комплектується чорним ремінцем з силікону, який зручно фіксує годинник на руці. Водозахист 5 АТМ, класичний захист від бризок та пилу.
    -15%
    6 826 грн
    8 030 грн
    Акція:
    Годинник Welder moody (221278227)
    Приналежність Унісекс / Колір Зелений / Тип циферблату Стрілочний / Механізм Кварцевий
    Корпус діаметром 45мм і браслет годинника виготовлені з нержавіючої сталі. На зеленому аналоговому циферблаті розташовані арабські цифри, індекси часу і віконце з датою. Захищений циферблат мінеральним склом, стійким до подряпин. Мінеральне скло купольної форми з фотохромним покриттям створює оптичну ілюзію зміни кольору циферблата в залежності від кута огляду і кольору одягу. Браслет годинника виконаний в стилі міланського плетіння із застібкою, що розкладаеться, яка зводить до мінімуму ймовірність втрати годинника при розстібання. Водозахист 5Атм, передбачає захист від бризок під час дощу або миття рук.
    -20%
    Приналежність Чоловікам / Колір Чорний / Тип циферблату Стрілочний / Механізм Кварцевий
    У годиннику надійний кварцовий багатофункціональний механізм. Корпус виготовлений з високоякісної нержавіючої сталі з PVD покриттям чорного кольору. Циферблат чорного кольору має два окремих вікна для відображення часу в 2-х годинних поясах. Ремінець виготовлений з натуральної шкіри у чорному кольори з цікавою обробкою бордовою ниткою. У годиннику мінеральне скло підвищеної міцності. Є віконце дати. Діаметр корпус: 44 мм. Водозахист 5 Атм - класичний захист від бризок і дощу.
    кешбек 344 ₴
    Приналежність Чоловікам / Колір Золотий / Тип циферблату Стрілочний / Механізм Кварцевий
    Флагманська колекція годинників-новаторів Akribos є першим та найбільшим брендом. Протягом майже двох десятиліть Akribos створював високопродуктивний годинник у всіх категоріях, від класичних до спортивних, ультра-розкішних і не тільки. Akribos може похвалитися широким вибором запаморочливих стилів для модних чоловіків та жінок. Від концепції до створення Akribos робить продуктивність головним пріоритетом. Кожен годинник відрізняється довговічністю та високою якістю, а хронометраж подвоєний, щоб відповідати активному способу життя їхніх власників. Розкішний чоловічий автоматичний годинник демонструє корпус з рожевого золота з нержавіючої сталі на коричневому ремінці з натуральної шкіри. Ремінці зі шкіри гнучкі та приємні на дотик. Мають гіпоалергенні властивості. Годинник має прозорий циферблат, щоб побачити механізми вашого годинника на роботі. Круглий корпус діаметром 40 мм та товщиною 11,5 мм. Вікно циферблата кристали Krysterna спереду та ззаду. Krysterna походить з індустрії окулярів і має більшу міцність на поверхні розсіювання, ніж сапфір. Кристали Krysterna стійкіші до подряпин, ніж мінеральні кристали, і стійкіші до руйнування, ніж кристали сапфіру. Ширина смуги: 20 мм. Довжина смуги: 19,5 см. Пропускна спроможність: 20 мм. Водонепроникністю 10 м. Годинник поставляється у брендовій коробці AKRIBOS XXIV з інструкцією з експлуатації. На коробці може бути зовнішнє пошкодження (подряпина, вм'ятина), яке не впливає на збереження годинника. Є дефект потертості на корпусі (сліди від примірки), що не впливає на роботу годинника.
    кешбек 265 ₴
    Приналежність Чоловікам / Колір Золотий / Тип циферблату Стрілочний / Механізм Кварцевий
    Флагманська колекція годинників-новаторів Akribos є першим і найбільшим брендом. Протягом майже двох десятиліть Akribos створював високопродуктивні годинник у всіх категоріях, від класичних до спортивних, ультра-розкішних і не тільки. Akribos може похвалитися широким вибором запаморочливих стилів для модних чоловіків і жінок. Від концепції до створення, Akribos робить продуктивність головним пріоритетом. Кожен годинник відрізняються довговічністю і високою якістю, а хронометраж подвоєний, щоб відповідати активного способу життя їх власників. Чоловічий годинник з коричневим глянцевим циферблатом і коричневим шкіряним ремінцем. Ці модні, але стильні чоловічі годинник Akribos XXIV - чарівне прикраса. Ці чоловічі багатофункціональний годинник Akribos XXIV оснащені додатковим циферблатом дати розташованому біля позначки "три години», а також золотистими стрілками, великими палицями, вартовими мітками на зовнішньому циферблаті. Цей годинник зі швейцарським кварцовим механізмом, корпусом з нержавіючої сталі і ремінцем з натуральної шкіри виглядають стильно і надійно. Надійний кварцовий механізм і прекрасний шкіряний браслет приковують увагу. Корпус: нержавіюча сталь. Задня кришка: нержавіюча сталь, замикається кришка. Застібка: пряжка. Розмір корпусу: 44 мм. Товщина корпусу: 11 мм. Ширина ремінця: 21 мм. Довжина ремінця: 8 дюйма, застібка пряжка. Водонепроникність на глибині 30 метрів / 100 футів. Функції: година, хвилина, секунда. Для повторного запуску годинника потягніть / підштовхніть корону. Загвинтити корпус назад. Модель годин AK618rg. Гарантія 12 місяців на механізм. Поставляються в індивідуальній коробці з оригінальними документами.
    кешбек 209 ₴
    Приналежність Чоловікам / Колір Чорний / Механізм Кварцевий
    Бренд: Orient; Країна виробник: Японія; Тип механізму: Кварцовий; Тип кріплення: Сталевий браслет; Корпус: Сталь; Тип скла: мінеральне; Водозахист: до 3 ATM; Колір циферблату: Чорний; Розмір корпусу: 42 х 11 мм;
    Приналежність Унісекс / Колір Комбінований / Тип циферблату Цифровий / Механізм Електронний
    GA-100RGB-1AER – це вражаючий представник серії "Virtual Rainbow". Цей годинник демонструє неймовірний колорит, що виникає, коли дизайн, інспірований світом відеоігор та кібер-технологій, зустрічається із страхом G-SHOCK перед максимальною міцністю. Глянцево-чорні бізелі та ремінці гармонійно поєднуються із радужним вакуумним напиленням на циферблатах та багатокольоровими дизайнами. В результаті виходить ряд сміливих образів у відтінках холодного кольору, які прекрасно виглядають у темряві та вразять будь-яке модне подіум. GA-100RGB-1AER – це не лише годинник, це виразний аксесуар, який надає вам стиль і особливий колорит. Він символізує зустріч сучасного стилю та міцності, ідеальний вибір для тих, хто цінує оригінальність і надійність. Лишайтеся в тренді і вражайте своїм стилем завдяки GA-100RGB-1AER.
    кешбек 269 ₴
    Приналежність Чоловікам / Колір Чорний / Механізм Кварцевий
    Бренд: Jacques Lemans; Країна виробник: Австрія; Тип механізму: Кварцовий; Тип кріплення: Каучуковий ремінець; Корпус: Сталь; Тип скла: Мінеральне; Водозахист: 10 ATM; Колір циферблату: 101; Розмір корпусу: 44 мм;
    кешбек 221 ₴
    Приналежність Чоловікам / Колір Срібний / Тип циферблату Стрілочний / Механізм Кварцевий
    Стильний годинник від геніального французького дизайнера Крістіана Лакруа. Ці чоловічі аналоговий годинник, що поєднують в собі сучасний стиль і продуктивність, додадуть вам модний вид. Японський кварцовий механізм. Кожен годинник відрізняються довговічністю і високою якістю, а хронометраж подвоєний, щоб відповідати активного способу життя їх власників. Корпус з нержавіючої сталі з сріблястим ремінцем зі сплаву. Чорний матовий циферблат з сріблястими стрілками і часовими маркерами. Тип набору: аналоговий. Кварцовий механізм. Стійке до подряпин мінеральне скло. Діаметр корпусу: 50 мм. Товщина корпусу: 9 мм. Прямокутна форма корпусу. Ширина смуги: 22 мм. Довжина смуги: 22 см. Пропускна здатність: 22 мм. Кнопкова розкладається застібка. Водонепроникність 1 атм (дощ, умивання). Функції: година, хвилина, секунда. Для повторного запуску годинника потягніть / підштовхніть корону. Загвинтити корпус назад. Годинник поставляються в брендового коробці Christian Lacroix. Модель годин CXLs18007. Гарантія 12 місяців на механізм.

    Скринька для автопідзаводу 4-х годинників Матеріал MDF вкрите лаком Колір чорний Інтер єр - оксамит світлого кольору Розмір 31.5х23.5х17см Виробник - компанія Craft
    кешбек 360 ₴
    Приналежність Чоловікам / Колір Білий / Механізм Механічний з автопідзаводом
    Бренд: Orient; Країна виробник: Японія; Тип механізму: Механіка з автопідзаводом; Тип кріплення: Шкіряний ремінець; Корпус: Сталь; Тип скла: Мінеральне; Водозахист: 5 ATM; Колір циферблату: Білий; Розмір корпусу: 40,5 х 11,8 мм;
    кешбек 302 ₴
    Приналежність Чоловікам / Колір Чорний / Механізм Кварцевий
    Бренд: Guess; Країна виробник: США; Тип механізму: Кварцовий; Тип кріплення: Сталевий браслет; Корпус: Сталь PVD покриття; Тип скла: Мінеральне; Водозахист: 10 ATM; Колір циферблату: Чорний; Розмір корпусу: 46 х 12 мм;
    кешбек 175 ₴
    Приналежність Чоловікам / Колір Чорний / Механізм Кварцевий
    Бренд: Tommy Hilfiger; Країна виробник: США; Тип механізму: Кварцовий; Тип кріплення: Сталевий браслет; Корпус: Сталь; Тип скла: Мінеральне; Водозахист: 5 ATM; Колір циферблату: Чорний; Розмір корпусу: 45 мм;
    кешбек 198 ₴
    Приналежність Чоловікам / Колір Срібний / Тип циферблату Стрілочний / Механізм Кварцевий
    Yonger & Bresson - французька марка, що знаходиться в Морто. Yonger & Bresson є одним з найпопулярніших та найуспішніших брендів. Майстри компанії створюють унікальні колекції, в які входять чоловічі та жіночі наручні годинник. При створенні годинника використовуються власні механізми. Чоловічий годинник - HMC 115/FM - браслет із високоякісної нержавіючої сталі сріблястого кольору, кварцовий механізм, дисплей з 3 стрілками, сталевий корпус, водонепроникність 3 АТМ, кругла форма циферблату, мінеральне скло. Ця модель оснащена додатковими циферблатами з датою, днем тижня та 24-годинною індикацією. Діаметр корпусу 43 мм, товщина корпусу 16 мм, довжина ременя 23 см, ширина 21 мм. Годинник в індивідуальній металевій коробці з логотипом. Коробка має незначне пошкодження (вм'ятина), яке не впливає на збереження годинника. Гарантія 12 місяців на механізм.
    кешбек 286 ₴
    Приналежність Чоловікам / Колір Чорний / Тип циферблату Стрілочний / Механізм Кварцевий
    Чоловічі наручні годинник з хронографом від відомого італійського дизайнера Gianfranco Ferre при співпраці з Global Watch Industries відрізняються надійними технологіями всередині і яскравим дизайном зовні. Вони створені для людей які звикли обирати найкраще у всьому. У всьому світі марка GF Ferre асоціюється з найтоншим почуттям стилю і чудовим дизайном. Італійці знають толк в красі з часів Стародавнього Риму і до сих пір вміють створювати красиві речі краще за інших. Зрозуміло, сьогодні на ринку представлено безліч фешн-марок, що пропонують моделі з оригінальним дизайном. Однак у GF Ferre є перед ними одну величезну перевагу: годинник GF Ferre мають маркування SWISS MADE. Причому вона нанесена по праву. У цьому годиннику не просто працює дорогий кварцовий швейцарський механізм Ronda, але і зібрані вони з швейцарських компонентів. Cборка годин GF Ferre також проводиться в Швейцарії. Характеристики: корпус з високоякісної нержавіючої сталі діаметром: 40 мм з циферблатом сірого кольору, хронографом і вікном дати, мінеральне скло з сапфіровим покриттям стійке до виникнення подряпин. Ремінець з натуральної шкіри. Водонепроникність до 5 атм. (50 м). Годинник поставляються в брендового подарунковій коробці з інструкцією по експлуатації. Можливо зовнішнє незначне пошкодження на коробці.
    кешбек 239 ₴
    Приналежність Чоловікам / Колір Білий / Механізм Механічний з автопідзаводом
    Бренд: Orient; Країна виробник: Японія; Тип механізму: Механіка з автопідзаводом; Тип кріплення: Шкіряний ремінець; Корпус: Сталь; Тип скла: Мінеральне; Водозахист: 5 ATM; Колір циферблату: Білий; Розмір корпусу: 42 x 10 мм;
    кешбек 262 ₴
    Приналежність Чоловікам / Колір Чорний / Механізм Кварцевий
    Бренд: Fossil; Країна виробник: США; Тип механізму: Кварцовий; Тип кріплення: Сталевий браслет; Корпус: Сталь; Тип скла: Мінеральне; Водозахист: 5 ATM; Колір циферблату: Чорний; Розмір корпусу: 42 мм;
    кешбек 221 ₴
    Приналежність Чоловікам / Колір Білий / Тип циферблату Стрілочний / Механізм Кварцевий
    Стильний механічний чоловічий годинник Fossil ME3109 поєднує класичний стиль із сучасним дизайном. Бренд відрізняється неймовірним почуттям моди та чарівними творами одночасно. Годинник механічний з автоматичним підзаводом. Цей годинник виготовлений з нержавіючої сталі із сріблястим PVD-покриттям. З сірим шкіряним ремінцем та сріблястим циферблатом, із золотистими люмінесцентними 3 стрілками та годинниковими маркерами. Діаметр корпусу: 36 мм, висота корпусу: 10 мм. Срібний скелетонізований циферблат. Скелетонна задня кришка. Автоматичне рух. Стійке до подряпин мінеральне скло. Матеріал: Bicolor, поверхня: глянсова. Скло для годинника: мінеральне скло з сапфіровим покриттям. Ремінець для годинника: шкіряний ремінець, ширина ремінця 18 мм. Колір ремінця для годинника: сірий. Водонепроникність 5 АТМ (бризгозахисні). Брендова коробка + інструкція.
    кешбек 264 ₴
    Приналежність Чоловікам / Колір Синій / Механізм Механічний з автопідзаводом
    Бренд: Orient; Країна виробник: Японія; Тип механізму: Механіка з автопідзаводом; Тип кріплення: Сталевий браслет; Корпус: Сталь; Тип скла: Мінеральне; Водозахист: 5 ATM; Колір циферблату: 105; Розмір корпусу: 39 х 10 мм;
    кешбек 259 ₴
    Приналежність Чоловікам / Колір Чорний / Механізм Механічний з автопідзаводом
    Бренд: Orient; Країна виробник: Японія; Тип механізму: Механіка з автопідзаводом; Тип кріплення: Шкіряний ремінець; Корпус: Сталь PVD золотистого кольору; Тип скла: мінеральне; Водозахист: 5 ATM; Колір циферблату: чорний; Розмір корпусу: 35 мм;
    кешбек 314 ₴
    Приналежність Чоловікам / Колір Срібний / Механізм Механічний з автопідзаводом
    Бренд: Elysee; Країна виробник: Німеччина; Тип механізму: Механіка з автоподзаводом; Тип кріплення: Шкіряний ремінець; Корпус: Сталь; Тип скла: Мінеральне; Водозахист: до 3 ATM; Колір циферблату: Білий;

    Доставка

    Відділення Нова пошта
    Поштомати Нова пошта
    Укрпошта
    Кур'єр Нова пошта
    Підпишіться на новини

    Kasta Black

    Безкоштовна доставка у відділення і поштомати «Нова пошта»
    Клієнти з підпискою Black отримують безкоштовну доставку товарів маркетплейсу та зі складу Kasta (товари з позначкою «діє Black») у будь-яке відділення чи поштомат «Нова пошта» при передплаті замовлення онлайн. Умови підписки діють на замовлення від 169 грн.
    Безкоштовна доставка товарів зі складу у відділення «Укрпошта»
    Підписка Black надає безкоштовну доставку товарів Black зі складу Kasta у будь-яке відділення «Укрпошта» при оплаті карткою онлайн. Умови підписки діють на замовлення від 169 грн.
    Кешбек 3% на товари Black
    Ми повертаємо 3% з кожної покупки, на яку діють умови Black та яка була передплачена карткою онлайн. Накопичені кошти можна вивести на картку чи використати на наступні покупки з Kasta. В період розпродажів для підписників Black кешбек може збільшуватись до 30%
    Ознайомитися з правилами Black

    Бренди