triangle
    Вид
    Колір
    Бренд
    Ціна
    від
    до
    Аудиторія
    Країна бренду
    Тип керування
    Призначення
    Функції
    Матеріал основний/корпусу
    Насадки
    Кількість режимів
    Кількість насадок, шт
    Кількість швидкостей
    Країна виробництва
    Живлення
    Тип
    Об'єм, л
    Збивання
    Очистити все

    Каталог дрібної побутової техніки

    кешбек 7 ₴
    -31%
    Тип Погружной / Потужність, Вт 7 / Функції Збивання
    Високошвидкісний модернізований блендер може похвалитися достатньою потужністю для створення спіненого молока менш ніж за 20 секунд. Багатоцільовий: 2 віночки з нержавіючої сталі, призначені для збивання яєць, змішування протеїнових коктейлів, молока, кави, гарячого шоколаду та інших напоїв. Стильний дизайн: м'яка ергономічна сенсорна ручка, зручна у використанні. Має 3 швидкості. Заряджається через USB
    кешбек 7 ₴
    -31%
    Тип Погружной / Потужність, Вт 7 / Функції Збивання
    Високошвидкісний модернізований блендер може похвалитися достатньою потужністю для створення спіненого молока менш ніж за 20 секунд. Багатоцільовий: 2 віночки з нержавіючої сталі, призначені для збивання яєць, змішування протеїнових коктейлів, молока, кави, гарячого шоколаду та інших напоїв. Стильний дизайн: м'яка ергономічна сенсорна ручка, зручна у використанні. Має 3 швидкості. Заряджається через USB
    Тип Стаціонарний / Потужність, Вт 1000 / Об'єм основної чаші, л 1.5 / Функції Змішування, Подрібнення, Збивання, Імпульсний режим
    Стаціонарний блендер Domotec MS-6609 потужністю 1000 Вт швидко подрібнить овочі для салату або перетворить на пюре приготований суп. Скляний глечик-чаша вміщує 1.5 л. Дві швидкості та імпульсний режим, що дозволяє обробляти особливо тверді продукти. Знімний ніж зроблений із нержавіючої сталі. Існує функція подрібнення льоду. Характеристики: потужність: 1000Вт живлення: від мережі 220-240V 50Hz низький рівень шуму матеріал леза: нержавіюча сталь об'єм: 1.5 л кількість швидкостей: 2 матеріал чаші: скло імпульсний режим захист двигуна від перегріву довжина мережевого шнура: 1.2 м Комплектація: блендер насадка кавомолка скляна чаша інструкція упаковка Як правильно вибрати блендер або міксер? Типи блендерів Занурювальний блендер чудово підходить для приготування супів-пюре та рідкого тіста, подрібнення невеликих порцій продуктів. Блендери занурювального типу можуть мати кілька змінних насадок, за рахунок чого підвищується їхня функціональність. Стаціонарний блендер являє собою чашу, встановлену на базу. На дні чаші розташовуються ножі, які приводяться у дію двигуном. У них готують різні соуси та коктейлі, збивають майонез, десерти та креми, роблять пюре з варених овочів тощо. Основні характеристики Визначаємось із потужністю блендера Від потужності блендера залежить, як швидко ви зможете подрібнити у ньому продукти. Також на швидкість подрібнення впливає консистенція продуктів. Для змішування коктейлів чи супів-пюре підійде будь-який прилад. Якщо в блендері планується подрібнювати шоколад, горіхи та твердий сир, то потрібна модель потужністю не менше 400 Вт. Ще більша потужність, а також спеціальні характеристики необхідні для подрібнення льоду. Підбираємо об'єм чаші блендера Ця характеристика позначає об'єм основної чаші стаціонарного блендера чи чаші подрібнювача, що входить у комплект із занурювальним блендером. Блендер з об'ємом чаші 2 л підійде для великих сімей, у ньому зручно готувати коктейлі. Чаші місткістю менше 1 л частіше зустрічаються серед занурювальних блендерів, мають додаткові пристосування та призначені для обробки малих порцій більш твердих продуктів. Треба врахувати, що корисний об'єм чаші менший від її загального об'єму приблизно на 300 мл. Матеріал чаші блендера Зверніть увагу на матеріал, з якого виготовлена чаша. Це може бути скло чи пластик. Скло має стійкість до зносу, не втрачає зовнішнього вигляду в процесі використання, не вбирає запахи, не дряпається. Але скляна чаша важка і може розбитися при падінні. Чаша з пластику міцна, важить менше, дешевше за скляну, але легше дряпається і може мутніти з часом. Матеріал ніжки блендера Важливою характеристикою блендера занурювального типу є матеріал ніжки (занурювальної частини). Вона може бути виготовлена із нержавіючої сталі або пластику. Краще вибирати блендер із ніжкою з металу: він не вбирає запахи і послугує довше. Вибираємо кількість швидкостей блендера Модель із великою кількістю швидкостей дозволить підібрати оптимальний режим для будь-якого виду продуктів. Хоча в господарстві достатньо 5 швидкостей, виробники створюють пристрої з 10 і навіть з 20 режимами роботи. Якщо ви все ж таки вирішите вибрати блендер з великою кількістю швидкісних режимів, зверніть увагу на зручність їх перемикання. Тип живлення та час автономної роботи блендера Окремі моделі занурювальних блендерів мають вбудований акумулятор для автономної роботи. Це зручно, оскільки робочий простір не обмежується електропроводом. При однаковому функціоналі вибирайте модель більш тривалого часу автономної роботи (від 20 хвилин). Підбираємо комплектацію блендера Блендер успішно може замінити кухонний комбайн. Для цього необхідно просто вибрати модель з відповідними насадками та додатковими пристроями: вінчик для збивання гачок для тіста подрібнювач насадка для нарізки насадка для шатківниці насадка-терка мірна склянка кришка до склянки
    Тип Ручний / Кількість швидкостей 5 / Кількість насадок, шт 2 / Функції Захист від перегріву, Регулювання швидкості, Турборежим, Збивання
    Кухонний ручний міксер DSP KM-2047 - просто незамінний на вашій кухні. Він простий у роботі, але при цьому багатофункціональний. Прилад здатний збити продукт до будь-якої консистенції. Швидкість та якість змішування інгредієнтів залежить від потужності пристрою (у даній моделі – 150 Вт). За такої потужності ви зможете досить швидко приготувати крем або замісити тісто, налаштувавши пристрій на задану швидкість. Переваги: Міксер DSP KM-2047 має 5 режимів швидкостей. Також є режим «Турбо», що збиває дуже швидко. Для зручності виконання різних функцій є 2 види насадок – віночки для збивання та гаки для тіста. Змінити їх можна простим натисканням кнопки. Режими роботи: 1-2 : Для змішування сухих компонентів з рідинами, складання збитих яєчних білків і вершків у суміші, перемішування гравій, соусів та овочів-овочів. 3-4: Для змішування тортів, пудингів. Для використання гачків при змішуванні тіста або більш важких тістечок. 5 : Для збивання крему, яєчних білків або цілих яєць. Характеристики: Виробник: DSP Модель: KM-2047 Тип управління: Ручне Призначення: Універсальне Кількість налаштувань швидкостей:5 Потужність (Вт):150 Вт Вага: 800 р. Комплектація: Кухонний ручний міксер DSP KM-2047 Віночки для збивання Гаки для тесту Інструкція Заводська упаковка.
    Тип Погружной / Потужність, Вт 400 / Об'єм основної чаші, л 0.7 / Функції Змішування, Збивання
    Занурювальний блендер DOMOTEC MS-5102 400W – ручний блендер високої якості з ніжкою з нержавіючої сталі, що забезпечує легке та швидке подрібнення ягід, фруктів, супів пюре, коктейлів, дитячого харчування та інших інгредієнтів. Нарізні ножі довго залишаються гострими, що збільшує термін служби приладу. Ця модель підходить для домашнього приготування суп пюре, який багато хто любить. Мами оцінять цей прилад у приготуванні дитячого харчування, адже потужність цього блендера дозволяє зробити це швидко та без зайвих зусиль. Людям, які стежать за своїм харчуванням, так само буде корисно придбати цей занурювальний блендер на своїй кухні, адже що може бути краще, ніж свіжий смузі з ранку. Характеристики: потужність: 400 Вт низький рівень шуму матеріал корпусу: пластик матеріал ніжки ручного блендера: нержавіюча сталь матеріал леза: нержавіюча сталь місткість склянки: 0.7 л кількість швидкостей: 1 захист двигуна довжина мережевого шнура: 1 м Комплектація: блендер пластикова склянка інструкція заводська упаковка Як правильно вибрати блендер або міксер? Типи блендерів Занурювальний блендер чудово підходить для приготування супів-пюре та рідкого тіста, подрібнення невеликих порцій продуктів. Блендери занурювального типу можуть мати кілька змінних насадок, за рахунок чого підвищується їхня функціональність. Стаціонарний блендер являє собою чашу, встановлену на базу. На дні чаші розташовуються ножі, які приводяться у дію двигуном. У них готують різні соуси та коктейлі, збивають майонез, десерти та креми, роблять пюре з варених овочів тощо. Основні характеристики Визначаємось із потужністю блендера Від потужності блендера залежить, як швидко ви зможете подрібнити у ньому продукти. Також на швидкість подрібнення впливає консистенція продуктів. Для змішування коктейлів чи супів-пюре підійде будь-який прилад. Якщо в блендері планується подрібнювати шоколад, горіхи та твердий сир, то потрібна модель потужністю не менше 400 Вт. Ще більша потужність, а також спеціальні характеристики необхідні для подрібнення льоду. Підбираємо об'єм чаші блендера Ця характеристика позначає об'єм основної чаші стаціонарного блендера чи чаші подрібнювача, що входить у комплект із занурювальним блендером. Блендер з об'ємом чаші 2 л підійде для великих сімей, у ньому зручно готувати коктейлі. Чаші місткістю менше 1 л частіше зустрічаються серед занурювальних блендерів, мають додаткові пристосування та призначені для обробки малих порцій більш твердих продуктів. Треба врахувати, що корисний об'єм чаші менший від її загального об'єму приблизно на 300 мл. Матеріал чаші блендера Зверніть увагу на матеріал, з якого виготовлена чаша. Це може бути скло чи пластик. Скло має стійкість до зносу, не втрачає зовнішнього вигляду в процесі використання, не вбирає запахи, не дряпається. Але скляна чаша важка і може розбитися при падінні. Чаша з пластику міцна, важить менше, дешевше за скляну, але легше дряпається і може мутніти з часом. Матеріал ніжки блендера Важливою характеристикою блендера занурювального типу є матеріал ніжки (занурювальної частини). Вона може бути виготовлена із нержавіючої сталі або пластику. Краще вибирати блендер із ніжкою з металу: він не вбирає запахи і послугує довше. Вибираємо кількість швидкостей блендера Модель із великою кількістю швидкостей дозволить підібрати оптимальний режим для будь-якого виду продуктів. Хоча в господарстві достатньо 5 швидкостей, виробники створюють пристрої з 10 і навіть з 20 режимами роботи. Якщо ви все ж таки вирішите вибрати блендер з великою кількістю швидкісних режимів, зверніть увагу на зручність їх перемикання. Тип живлення та час автономної роботи блендера Окремі моделі занурювальних блендерів мають вбудований акумулятор для автономної роботи. Це зручно, оскільки робочий простір не обмежується електропроводом. При однаковому функціоналі вибирайте модель більш тривалого часу автономної роботи (від 20 хвилин). Підбираємо комплектацію блендера Блендер успішно може замінити кухонний комбайн. Для цього необхідно просто вибрати модель з відповідними насадками та додатковими пристроями: вінчик для збивання гачок для тіста подрібнювач насадка для нарізки насадка для шатківниці насадка-терка мірна склянка кришка до склянки
    кешбек 85 ₴
    Тип Погружной / Потужність, Вт 1500 / Об'єм, л 1.25 / Об'єм основної чаші, л 1.5 / Функції Збивання, Змішування, Подрібнення, Турборежим
    Блендер MG-642 допоможе вам урізноманітнити ваше меню і приготувати новий кулінарний шедевр. Потужність блендера становить 1500 Вт, що забезпечує безшумну ефективну роботу упродовж тривалого часу. Заглибна частина зроблена з неіржавкої сталі, а ніж із титановим покриттям — запорука стійкості до зношування й довговічності. Ергономічна ручка з приємним покриттям SOFT TOUCH. Блендер може працювати на 13 швидкостях, що плавно перемикаються. Перемикач міститься на ручці приладу, що дуже зручно. У комплект входить пластикова мірна склянка, вінчик для збивання й мінікомбайн із покриттям SOFT TOUCH з 3 насадками — об'єм 1250 мл. Насадки: нарізання, шинкування й тертушка. Ці властивості в поєднанні з компактним дизайном роблять блендер незамінним помічником на вашій кухні. Комплектація: Блендер, чаша комбайна, подрібнювач, кришка-редуктор, редуктор вінчика, насадка-вінчик, мірний стакан, насадка для шаткування, насадка для дерунів, насадка для нарізання, інструкція, гарантійний талон
    кешбек 50 ₴
    Тип Погружной / Потужність, Вт 1200 / Об'єм, л 0.5 / Об'єм основної чаші, л 0.5 / Функції Змішування, Подрібнення, Збивання
    Блендерний набір MG-644 дозволить різноманітнити ваше меню та приготувати новий кулінарний шедевр. Потужність блендера становить 1200 Вт, що забезпечує безшумну ефективну роботу протягом тривалого часу. Занурювальна частина й ніж виконані з нержавіючої сталі – запорука стійкості до зношування і довговічності. Ергономічний держак з приємним покриттям SOFT TOUCH. Блендер може працювати на 19 швидкостях, що плавно перемикаються. Перемикач знаходиться на держаку приладу, що дуже зручно. До комплекту входять віничок для збивання та міні-подрібнювач об’ємом 500 мл. Ці властивості в поєднанні з компактним дизайном роблять блендер незамінним помічником на вашій кухні. Комплектація: блендер, насадка-вінчик, ніні-подрібнювач, інструкція, гарантійний талон
    Тип Стаціонарний / Потужність, Вт 1000 / Об'єм основної чаші, л 1.5 / Функції Змішування, Подрібнення, Збивання, Імпульсний режим
    Стаціонарний блендер Domotec MS-6611 потужністю 1000 Вт швидко подрібнить овочі для салату або перетворить на пюре приготований суп. Скляний глечик-чаша вміщує 1.5 л. Дві швидкості та імпульсний режим, що дозволяє обробляти особливо тверді продукти. Знімний ніж зроблений із нержавіючої сталі. Існує функція подрібнення льоду. Характеристики: потужність: 1000Вт живлення: від мережі 220-240V 50Hz низький рівень шуму матеріал леза: нержавіюча сталь об'єм: 1.5 л кількість швидкостей: 3 матеріал чаші: скло імпульсний режим захист двигуна від перегріву довжина мережевого шнура: 1.2 м Комплектація: блендер насадка кавомолка скляна чаша інструкція упаковка Як правильно вибрати блендер або міксер? Типи блендерів Занурювальний блендер чудово підходить для приготування супів-пюре та рідкого тіста, подрібнення невеликих порцій продуктів. Блендери занурювального типу можуть мати кілька змінних насадок, за рахунок чого підвищується їхня функціональність. Стаціонарний блендер являє собою чашу, встановлену на базу. На дні чаші розташовуються ножі, які приводяться у дію двигуном. У них готують різні соуси та коктейлі, збивають майонез, десерти та креми, роблять пюре з варених овочів тощо. Основні характеристики Визначаємось із потужністю блендера Від потужності блендера залежить, як швидко ви зможете подрібнити у ньому продукти. Також на швидкість подрібнення впливає консистенція продуктів. Для змішування коктейлів чи супів-пюре підійде будь-який прилад. Якщо в блендері планується подрібнювати шоколад, горіхи та твердий сир, то потрібна модель потужністю не менше 400 Вт. Ще більша потужність, а також спеціальні характеристики необхідні для подрібнення льоду. Підбираємо об'єм чаші блендера Ця характеристика позначає об'єм основної чаші стаціонарного блендера чи чаші подрібнювача, що входить у комплект із занурювальним блендером. Блендер з об'ємом чаші 2 л підійде для великих сімей, у ньому зручно готувати коктейлі. Чаші місткістю менше 1 л частіше зустрічаються серед занурювальних блендерів, мають додаткові пристосування та призначені для обробки малих порцій більш твердих продуктів. Треба врахувати, що корисний об'єм чаші менший від її загального об'єму приблизно на 300 мл. Матеріал чаші блендера Зверніть увагу на матеріал, з якого виготовлена чаша. Це може бути скло чи пластик. Скло має стійкість до зносу, не втрачає зовнішнього вигляду в процесі використання, не вбирає запахи, не дряпається. Але скляна чаша важка і може розбитися при падінні. Чаша з пластику міцна, важить менше, дешевше за скляну, але легше дряпається і може мутніти з часом. Матеріал ніжки блендера Важливою характеристикою блендера занурювального типу є матеріал ніжки (занурювальної частини). Вона може бути виготовлена із нержавіючої сталі або пластику. Краще вибирати блендер із ніжкою з металу: він не вбирає запахи і послугує довше. Вибираємо кількість швидкостей блендера Модель із великою кількістю швидкостей дозволить підібрати оптимальний режим для будь-якого виду продуктів. Хоча в господарстві достатньо 5 швидкостей, виробники створюють пристрої з 10 і навіть з 20 режимами роботи. Якщо ви все ж таки вирішите вибрати блендер з великою кількістю швидкісних режимів, зверніть увагу на зручність їх перемикання. Тип живлення та час автономної роботи блендера Окремі моделі занурювальних блендерів мають вбудований акумулятор для автономної роботи. Це зручно, оскільки робочий простір не обмежується електропроводом. При однаковому функціоналі вибирайте модель більш тривалого часу автономної роботи (від 20 хвилин). Підбираємо комплектацію блендера Блендер успішно може замінити кухонний комбайн. Для цього необхідно просто вибрати модель з відповідними насадками та додатковими пристроями: вінчик для збивання гачок для тіста подрібнювач насадка для нарізки насадка для шатківниці насадка-терка мірна склянка кришка до склянки
    Тип Ручний / Кількість швидкостей 5 / Кількість насадок, шт 4 / Функції Змішування, Збивання
    За допомогою ручного міксера Lexical LMX-1706 300 Вт Ви з легкістю потішите всю Вашу родину - замісіть тісто, приготуйте смачні соуси або зб'єте яйця. Отримати суміші різної консистенції ви зможете завдяки 5-ти швидкісним режимам. Повітряне або густіше тісто вам допоможуть замісити дві насадки для тіста, а два віночки для збивання дозволять швидко та якісно збити потрібний вам продукт. Характеристики: насадки для тіста та для збивання 5 швидкостей роботи живлення: мережа 220В тип міксера: ручний кількість установок швидкостей: 5 потужність: 300 Вт Комплектація: міксер інструкція коробка Як правильно вибрати блендер або міксер? Типи блендерів Занурювальний блендер чудово підходить для приготування супів-пюре та рідкого тіста, подрібнення невеликих порцій продуктів. Блендери занурювального типу можуть мати кілька змінних насадок, за рахунок чого підвищується їхня функціональність. Стаціонарний блендер являє собою чашу, встановлену на базу. На дні чаші розташовуються ножі, які приводяться у дію двигуном. У них готують різні соуси та коктейлі, збивають майонез, десерти та креми, роблять пюре з варених овочів тощо. Основні характеристики Визначаємось із потужністю блендера Від потужності блендера залежить, як швидко ви зможете подрібнити у ньому продукти. Також на швидкість подрібнення впливає консистенція продуктів. Для змішування коктейлів чи супів-пюре підійде будь-який прилад. Якщо в блендері планується подрібнювати шоколад, горіхи та твердий сир, то потрібна модель потужністю не менше 400 Вт. Ще більша потужність, а також спеціальні характеристики необхідні для подрібнення льоду. Підбираємо об'єм чаші блендера Ця характеристика позначає об'єм основної чаші стаціонарного блендера чи чаші подрібнювача, що входить у комплект із занурювальним блендером. Блендер з об'ємом чаші 2 л підійде для великих сімей, у ньому зручно готувати коктейлі. Чаші місткістю менше 1 л частіше зустрічаються серед занурювальних блендерів, мають додаткові пристосування та призначені для обробки малих порцій більш твердих продуктів. Треба врахувати, що корисний об'єм чаші менший від її загального об'єму приблизно на 300 мл. Матеріал чаші блендера Зверніть увагу на матеріал, з якого виготовлена чаша. Це може бути скло чи пластик. Скло має стійкість до зносу, не втрачає зовнішнього вигляду в процесі використання, не вбирає запахи, не дряпається. Але скляна чаша важка і може розбитися при падінні. Чаша з пластику міцна, важить менше, дешевше за скляну, але легше дряпається і може мутніти з часом. Матеріал ніжки блендера Важливою характеристикою блендера занурювального типу є матеріал ніжки (занурювальної частини). Вона може бути виготовлена із нержавіючої сталі або пластику. Краще вибирати блендер із ніжкою з металу: він не вбирає запахи і послугує довше. Вибираємо кількість швидкостей блендера Модель із великою кількістю швидкостей дозволить підібрати оптимальний режим для будь-якого виду продуктів. Хоча в господарстві достатньо 5 швидкостей, виробники створюють пристрої з 10 і навіть з 20 режимами роботи. Якщо ви все ж таки вирішите вибрати блендер з великою кількістю швидкісних режимів, зверніть увагу на зручність їх перемикання. Тип живлення та час автономної роботи блендера Окремі моделі занурювальних блендерів мають вбудований акумулятор для автономної роботи. Це зручно, оскільки робочий простір не обмежується електропроводом. При однаковому функціоналі вибирайте модель більш тривалого часу автономної роботи (від 20 хвилин). Підбираємо комплектацію блендера Блендер успішно може замінити кухонний комбайн. Для цього необхідно просто вибрати модель з відповідними насадками та додатковими пристроями: вінчик для збивання гачок для тіста подрібнювач насадка для нарізки насадка для шатківниці насадка-терка мірна склянка кришка до склянки
    Тип Погружной / Потужність, Вт 400 / Функції Змішування, Подрібнення, Збивання
    Занурювальний блендер Domotec MS-5104 потужністю 400 Вт, призначений для подрібнення або змішування продуктів. Він використовується для змішування соусів, дитячого живлення, майонезу, для подрібнення цибулі, м'яса, фруктів та овочів, змішування коктейлів, рубки льоду. Ножі виготовлені із високоякісної нержавіючої сталі. Пластикова "нога" зручно знімається та легко миється. Характеристики: потужність: 400Вт живлення: від мережі 220-240V 50Hz низький рівень шуму матеріал леза: нержавіюча сталь матеріал корпусу: пластик матеріал ніжки: пластик кількість швидкостей: 1 захист двигуна від перегріву Комплектація: блендер інструкція упаковка Як правильно вибрати блендер або міксер? Типи блендерів Занурювальний блендер чудово підходить для приготування супів-пюре та рідкого тіста, подрібнення невеликих порцій продуктів. Блендери занурювального типу можуть мати кілька змінних насадок, за рахунок чого підвищується їхня функціональність. Стаціонарний блендер являє собою чашу, встановлену на базу. На дні чаші розташовуються ножі, які приводяться у дію двигуном. У них готують різні соуси та коктейлі, збивають майонез, десерти та креми, роблять пюре з варених овочів тощо. Основні характеристики Визначаємось із потужністю блендера Від потужності блендера залежить, як швидко ви зможете подрібнити у ньому продукти. Також на швидкість подрібнення впливає консистенція продуктів. Для змішування коктейлів чи супів-пюре підійде будь-який прилад. Якщо в блендері планується подрібнювати шоколад, горіхи та твердий сир, то потрібна модель потужністю не менше 400 Вт. Ще більша потужність, а також спеціальні характеристики необхідні для подрібнення льоду. Підбираємо об'єм чаші блендера Ця характеристика позначає об'єм основної чаші стаціонарного блендера чи чаші подрібнювача, що входить у комплект із занурювальним блендером. Блендер з об'ємом чаші 2 л підійде для великих сімей, у ньому зручно готувати коктейлі. Чаші місткістю менше 1 л частіше зустрічаються серед занурювальних блендерів, мають додаткові пристосування та призначені для обробки малих порцій більш твердих продуктів. Треба врахувати, що корисний об'єм чаші менший від її загального об'єму приблизно на 300 мл. Матеріал чаші блендера Зверніть увагу на матеріал, з якого виготовлена чаша. Це може бути скло чи пластик. Скло має стійкість до зносу, не втрачає зовнішнього вигляду в процесі використання, не вбирає запахи, не дряпається. Але скляна чаша важка і може розбитися при падінні. Чаша з пластику міцна, важить менше, дешевше за скляну, але легше дряпається і може мутніти з часом. Матеріал ніжки блендера Важливою характеристикою блендера занурювального типу є матеріал ніжки (занурювальної частини). Вона може бути виготовлена із нержавіючої сталі або пластику. Краще вибирати блендер із ніжкою з металу: він не вбирає запахи і послугує довше. Вибираємо кількість швидкостей блендера Модель із великою кількістю швидкостей дозволить підібрати оптимальний режим для будь-якого виду продуктів. Хоча в господарстві достатньо 5 швидкостей, виробники створюють пристрої з 10 і навіть з 20 режимами роботи. Якщо ви все ж таки вирішите вибрати блендер з великою кількістю швидкісних режимів, зверніть увагу на зручність їх перемикання. Тип живлення та час автономної роботи блендера Окремі моделі занурювальних блендерів мають вбудований акумулятор для автономної роботи. Це зручно, оскільки робочий простір не обмежується електропроводом. При однаковому функціоналі вибирайте модель більш тривалого часу автономної роботи (від 20 хвилин). Підбираємо комплектацію блендера Блендер успішно може замінити кухонний комбайн. Для цього необхідно просто вибрати модель з відповідними насадками та додатковими пристроями: вінчик для збивання гачок для тіста подрібнювач насадка для нарізки насадка для шатківниці насадка-терка мірна склянка кришка до склянки
    Тип Ручний / Кількість швидкостей 5 / Кількість насадок, шт 4 / Габарити (ВхШхГ), см 20.5х8 / Функції Турборежим, Змішування, Збивання, Імпульсний режим
    За допомогою ручного міксера DSP KM-2021 Ви з легкістю потішите всю Вашу родину, замісите тісто, приготуйте смачні соуси або зб'єте яйця. Отримати суміші різної консистенції ви зможете завдяки 5-ти швидкісним режимам та кнопці TURBO. Повітряне чи густіше тісто вам допоможуть замісити дві насадки для тіста. Два віночки для збивання дозволять швидко та якісно збити потрібний вам продукт. Прилад дуже зручний та легкий як у використанні, так і в очищенні. Особливості: Компактність Стильний дизайн Характеристики: Напруга: 220-240V, 50/60 Гц Потужність: 200 Вт Режими швидкості: 5 Кнопка вилучення вінчиків: є Режим turbo: є Насадки для тісту: 2 Віночки для збивання: 2 Стан: новий Комплектація: Міксер ручний DSP KM-2021 Насадки Упаковка На що звернути увагу при покупці міксера Потужність пристрою Якщо ваш міксер використовується тільки для змішування та збивання тіста та соусів з рідкою консистенцією за допомогою віночка, ідеально підійдуть 350-ватні моделі. Якщо вам потрібно замісити круте тісто на пироги, потрібно пристрій потужністю не менше 600 Вт, а для професійного використання найбільш підходящими є міксери на 1000 Вт. Ергономіка та функції Що стосується ергономіки, то всі ручні міксери виглядають досить схоже, але форму рукояті, вага самого приладу, форму віночків, наявність або відсутність LCD-дисплея, ліхтарика і функцій паузи або таймера тощо доведеться підбирати під себе, наприклад, якщо важкий прилад, то й працювати їм не так просто. Так само вам доведеться вибрати кількість швидкостей, вид кнопок і матеріал і форму чаші, якщо вона є в комплекті. За нашими спостереженнями, для комфортної та досить тривалої роботи вага міксера не повинна перевищувати 1,5 кг. Чим прилад важче, тим більше вам знадобиться відпочивати, а заміс крутого тесту це робота не з легких. Насадки Що стосується форми вінчиків, то сьогодні виробники, що тільки не вигадують, аби залучити покупця. Ось і форм-фактор насадок для міксера може знаходитися досить далеко від класики, проте ми все ж таки дотримуємося саме цього, класичного варіанту. З іншого боку, сьогодні багато виробників пропонують серед насадок крім традиційного віночка ще один, посилений. Він необхідний для змішування та збивання густіших соусів і мусів і це гарна ідея, тому що в процесі використання звичайний тонкий вінчик часто втрачає свою форму. Також часто є насадки для змішування коктейлів та пюре. Функції та швидкості Необхідність наявності чи відсутності електронного дисплея для наших фахівців залишається під сумнівом. Чи необхідний він у такому простому приладі як міксер? Однак, якщо вибраний пристрій оснащений таймером і функцією паузи, то, звичайно, дисплей зайвим не буде. Ліхтарик дозволяє краще розглянути структуру суміші на предмет її однорідності, проте насправді такої потреби зазвичай немає. Число швидкостей сучасного міксера може коливатися від 5 до 20, але якщо 5 це відверто мало, то 20 мабуть занадто багато, достатньо і 10-12. Швидкісний режим може регулюватися як окремими кнопками, так і перемикачем, що ковзає (найчастіше). Такий варіант, звичайно, зручніший, тому що дозволяє прискорювати процес збивання, не припиняючи його. Ергономіка, матеріали, шум Дуже важлива наявність ергономічної ковзної ручки. Найкращі міксери мають саме таку рукоятку: вона гарантує, що ви не впустите свій апарат у соус, навіть якщо на ваші руки потрапили бризки. Як вибрати міксер із чашею для дому? Тут найголовніше, щоб місткість легко милася (бажано, в посудомийній машині) і щоб її бортики були досить широкими і одночасно високими. В іншому випадку ви ризикуєте забризкати все навколо краплями вашої страви. Слід зазначити, що сьогодні у продажу можна побачити окремі кришки для використання разом із міксером. По суті це кришка з отвором посередині, в яке опускаються насадки міксера, а краї кришки при цьому не дають краплям розлітатися. Не менш важливим є рівень шуму, що виробляється міксером. Також слід звернути увагу на довжину шнура живлення, оскільки якщо він занадто короткий, це ускладнить використання пристрою. Існують і бездротові пристрої, що дають значну свободу пересування.
    Тип Ручний / Кількість швидкостей 5 / Кількість насадок, шт 4 / Функції Регулювання швидкості, Змішування, Збивання
    Ручний міксер для кухні HAEGER HG-6680 зручний, простий у використанні та очищенні. З його появою Ви зможете легко та швидко створювати дуже смачні кулінарні шедеври. Має 5 швидкісних режимів роботи для збивання продуктів різної густини. З його допомогою Ви зможете полегшити приготування соусів, пудингів, тіста, змішування рідких та сухих інгредієнтів, яєчних білків, збитих вершків та приготування картопляного пюре. Характеристики: потужність: 150 Вт кількість швидкостей: 5 матеріал корпусу: пластик напруга: 220 В частота: 50 Гц Комплектація: міксер насадки – 4 шт. (гачок для замішування тіста, вінчик для збивання) інструкція заводська упаковка Як правильно вибрати блендер або міксер? Типи блендерів Занурювальний блендер чудово підходить для приготування супів-пюре та рідкого тіста, подрібнення невеликих порцій продуктів. Блендери занурювального типу можуть мати кілька змінних насадок, за рахунок чого підвищується їхня функціональність. Стаціонарний блендер являє собою чашу, встановлену на базу. На дні чаші розташовуються ножі, які приводяться у дію двигуном. У них готують різні соуси та коктейлі, збивають майонез, десерти та креми, роблять пюре з варених овочів тощо. Основні характеристики Визначаємось із потужністю блендера Від потужності блендера залежить, як швидко ви зможете подрібнити у ньому продукти. Також на швидкість подрібнення впливає консистенція продуктів. Для змішування коктейлів чи супів-пюре підійде будь-який прилад. Якщо в блендері планується подрібнювати шоколад, горіхи та твердий сир, то потрібна модель потужністю не менше 400 Вт. Ще більша потужність, а також спеціальні характеристики необхідні для подрібнення льоду. Підбираємо об'єм чаші блендера Ця характеристика позначає об'єм основної чаші стаціонарного блендера чи чаші подрібнювача, що входить у комплект із занурювальним блендером. Блендер з об'ємом чаші 2 л підійде для великих сімей, у ньому зручно готувати коктейлі. Чаші ємністю менше 1 л частіше зустрічаються серед занурювальних блендерів, мають додаткові пристосування та призначені для обробки малих порцій більш твердих продуктів. Треба врахувати, що корисний об'єм чаші менший від її загального об'єму приблизно на 300 мл. Матеріал чаші блендера Зверніть увагу на матеріал, з якого виготовлена чаша. Це може бути скло чи пластик. Скло має стійкість до зносу, не втрачає зовнішнього вигляду в процесі використання, не вбирає запахи, не дряпається. Але скляна чаша важка і може розбитися при падінні. Чаша з пластику міцна, важить менше, дешевше за скляну, але легше дряпається і може мутніти з часом. Матеріал ніжки блендера Важливою характеристикою блендера занурювального типу є матеріал ніжки (занурювальної частини). Вона може бути виготовлена із нержавіючої сталі або пластику. Краще вибирати блендер із ніжкою з металу: він не вбирає запахи і послугує довше. Вибираємо кількість швидкостей блендера Модель із великою кількістю швидкостей дозволить підібрати оптимальний режим для будь-якого виду продуктів. Хоча в господарстві достатньо 5 швидкостей, виробники створюють пристрої з 10 і навіть з 20 режимами роботи. Якщо ви все ж таки вирішите вибрати блендер з великою кількістю швидкісних режимів, зверніть увагу на зручність їх перемикання. Тип живлення та час автономної роботи блендера Окремі моделі занурювальних блендерів мають вбудований акумулятор для автономної роботи. Це зручно, оскільки робочий простір не обмежується електропроводом. При однаковому функціоналі вибирайте модель більш тривалого часу автономної роботи (від 20 хвилин). Підбираємо комплектацію блендера Блендер успішно може замінити кухонний комбайн. Для цього необхідно просто вибрати модель з відповідними насадками та додатковими пристроями: вінчик для збивання гачок для тіста подрібнювач насадка для нарізки насадка для шатківниці насадка-терка мірна склянка кришка до склянки
    Тип Ручний / Кількість швидкостей Більше 5 / Кількість насадок, шт 2 / Габарити (ВхШхГ), см 18х13х7 / Функції Збивання
    Стаціонарний міксер із чашею можна застосовувати для замісу тіста та приготування смачного крему. Об'єм чаші 2 л. Модель комплектується насадками двох видів – для рідких продуктів та для густого щільного тіста. Це гарантує швидке змішування продуктів різної консистенції. Компактний міксер за лічені хвилини допоможе збити всі необхідні продукти та перетворити їх на однорідну масу. Тепер приготування випічки, пирогів, тортів, запіканок, омлетів та соусів стане набагато приємнішим та комфортнішим. Міцний та зручний. Корпус міксера виконаний з удароміцного пластику, насадки та чаша - суцільнометалеві. Форма корпусу та зручна ручка дозволяють під час роботи регулювати кут нахилу від 90 до 45° для рівномірного розмішування. Збоку є кнопка для безпечної заміни насадок. Містка чаша 2 л Знімна чаша з нержавіючої сталі дозволить легко перемішувати та збивати продукти до потрібної консистенції. Високі стінки допоможуть запобігти розбризкуванню продуктів у процесі готування. 7 швидкостей Міксер має 7 швидкостей, які допоможуть збивати, місити, змішувати та розминати продукти харчування. Вибравши оптимальну швидкість, ви зможете домогтися будь-якої щільності тіста - від м'якого до досить щільного. інгредієнтів, яєчних білків, збитих вершків. 3 швидкість (збовтування) – приготування рідкого тіста та сумішей. однорідного тесту.6 швидкість (збивання) – отримання мас, подібних до цукрової глазурі.7 швидкість (збивання в піну) – приготування легких пінистих сумішей, збитих вершків. Збивання яєць (білків та жовтків) та картопляного пюре. Матеріал корпусу Пластик Матеріал насадок Метал Колір виробу Білий з чорним Вага 1,1 кг Розміри (ДхШхВ) Міксер - 18х13х7 см Підставка - 28х17х23 см Чаша - 19х19х12 см Упаковка Картонна коробка Вага в упаковці 1,2 кг2 Розміри Довжина шнура, см 80 см Кількість швидкостей 7Кількість насадок 4Потужність, Вт 250-280Напруга 220-240 В Насадки Для збивання яєць і крему, для замісу густого тіста Покриття чаші Нержавіюча сталь Комплектація Міксер, чаша, вставка шт., насадки для замісу густого тіста – 2 шт., інструкція англійською мовою
    Тип Подрібнювач / Потужність, Вт 250 / Об'єм, л 1.8 / Об'єм основної чаші, л 1,8 / Функції Змішування, Подрібнення, Збивання
    Блендер з двоярусним лезом Food Grinder "Блискавка" підходить для подрібнення фруктів, овочів, м'яса, змішування продуктів, збивання яєць. Матеріал леза: нержавіюча сталь, матеріал чаші: пластик. Об'єм чаші: 1.8 л, потужність: 250 Вт. Висота - 23 см, d дна - 12,5 см. Ріжуча насадка з 4-ножами - 7 см. Ріжуча насадка з 2-ма ножами - 6 см.

    Доставка

    Відділення Нова пошта
    Поштомати Нова пошта
    Укрпошта
    Кур'єр Нова пошта
    Підпишіться на новини

    Kasta Black

    Безкоштовна доставка у відділення і поштомати «Нова пошта»
    Клієнти з підпискою Black отримують безкоштовну доставку товарів маркетплейсу та зі складу Kasta (товари з позначкою «діє Black») у будь-яке відділення чи поштомат «Нова пошта» при передплаті замовлення онлайн. Умови підписки діють на замовлення від 169 грн.
    Безкоштовна доставка товарів зі складу у відділення «Укрпошта»
    Підписка Black надає безкоштовну доставку товарів Black зі складу Kasta у будь-яке відділення «Укрпошта» при оплаті карткою онлайн. Умови підписки діють на замовлення від 169 грн.
    Кешбек 3% на товари Black
    Ми повертаємо 3% з кожної покупки, на яку діють умови Black та яка була передплачена карткою онлайн. Накопичені кошти можна вивести на картку чи використати на наступні покупки з Kasta. В період розпродажів для підписників Black кешбек може збільшуватись до 30%
    Ознайомитися з правилами Black

    Бренди