triangle
    Вид
    Колір
    Бренд
    Ціна
    від
    до
    Країна бренду
    Склад
    Країна виробництва
    Акція
    Крупа
    Очистити все

    Бакалія

    кешбек 1 ₴

    Крупа пшенична в пакетиках для варіння ТМ «Жменька» - це добірна пшенична крупа, що пройшла додаткове очищення і розфасована в спеціальні термостійкі пакетики для легкого і швидкого приготування. Переваги пшеничної крупи Жменька ™: Виготовлена з твердих сортів пшениці. Пшенична крупа ТМ «Жменька», виготовлена з твердих сортів пшениці, має підвищений вміст білка і знижений вміст крохмалю (вуглеводів), в порівнянні з пшеничного крупою з м'яких сортів пшениці. Пшеничну крупу з твердих сортів легко відрізнити - вона має золотистий яскравий натуральний цвет.Пшенічная крупа ТМ «Жменька» після приготування завжди залишається розсипчастою. Завдяки вільної циркуляції води навколо пакетика і поглинанню необхідної кількості рідини в процесі приготування, пшенична каша ТМ «Жменька» завжди буде рассипчатойОтсутствіе домішок. Використання добірної пшениці забезпечує якісну крупу без сміття і домішок, відповідно, відсутність необхідності для її перебіраніяБез ГМО. Пшениця для виробництва пшеничної крупи в пакетиках для варіння вирощена без використання генно-модифікованих організмов.Состав Крупи пшеничні (4 пакетика по 75 г) Харчова цінність на 100 г: Жири - 1,3 г, Білки - 11,5 г, Вуглеводи - 63,1 г Енергетична цінність на 100 г: 316 ккал (одна тисяча триста двадцять дві кДж) Спосіб приготування: 1. Налити в каструлю 1 л води. Довести до кипіння. Опустити в неї пакетик з пшенічкой.2. Посолити і варити на маленькому вогні без кришки 15-20 хвилин до готовності.3. Витягнути пакетик з пшеничкою затвору виделкою за петлю. Дати воді стечь.4. Відкрити пакетик, розірвавши його по спеціальній лініі.5. Викласти готову пшеничну кашу на тарілку і приправити за смаком.
    кешбек 1 ₴

    Полента Жменька ™ - це подрібнені зерна добірної кукурудзи і однойменне блюдо італійської кухні. Блюдо особливо популярно в Італії, де поленту традиційно запікають з сиром і маслом до утворення апетитною скоринки і подають під різними соусами. Полента - відмінний продукт для здорового харчування. Завдяки ніжною текстурою і нейтральному аромату її можна подавати як: відмінний гарнір до м'яса, самостійне блюдо з різноманітними добавками, готувати пудинги, кашу, випічку, використовувати для сніданку або десерту. Переваги поленти Жменька ™: Тільки доброякісні зерна кукурудзи. Для виробництва поленти використовують тільки добірні цілі зерна кукурузи.Ідеальний помел. Для швидкого і рівномірного приготування поленти застосовують «тонкий помел» зерен кукурузи.Поленту готувати швидко - 3-5 хвилин. Попереднє очищення зерен кукурудзи від плодоніжок і тонкий помел, забезпечують рекордно швидке приготування страв з поленти.В поленті ТМ «Жменька» збережено максимум корисних речовин. Завдяки сучасним технологіям виробництва в поленті ТМ «Жменька» збережено максимум корисних речовин: 19,3% заліза, 23% вітаміну E, 16% фосфора.Без ГМО. Полента проведена з кукурудзяного зерна без використання генно-модифікованих організмов.Состав Крупи кукурудзяні шліфованнаяПіщевая цінність на 100 г: Жири - 1,2 г, Білки - 8,3 г, Вуглеводи - 71,6 г Енергетична цінність на 100 г: 337 ккал / kcal 1411 кДж / kJСпособ приготування: 1. Налити в товсту каструлю воду і довести її до кіпенія.2. Поступово всипати поленту ТМ «Жменька» в каструлю, постійно помішуючи дерев'яною лопаткою, щоб не утворювалося комочков.3. Варити на слабкому вогні до готовності 3-5 хвилин. УВАГА! якщо полента відділяється від дна і стінок каструлі і утворюється корочка - вона готова.4. Всипати до поленті натертий сир, вершкове масло і спеціі.5. Поленту викласти в форму шаром толщенной до 2,5 см, разравнять і залишити на 1 годину. Готову поленту нарізати на шматочки довільного розміру.
    кешбек 1 ₴

    Перлова крупа в пакетиках для варіння ТМ Жменька - відшліфовані зерна добірного ячменю, який містить велику кількість білка, рекордна кількість фосфору і багато клітковини. Тому перлова крупа дуже корисна, ніж та заслужила право увійти в список корисних дієтичних страв, а калорійність вареної перлової крупи становить всього 120 ккал на 100 г продукта.Преімущества перлової крупи Жменька ™: Завдяки спеціальній технології шліфування в перлової крупі ТМ «Жменька» оптимально видалена оболонка, що сприяє прискоренню процесу приготування і збереження всіх природних особливостей характерних для даного виду крупи (щільність, величина зерна) .Завдяки ретельному контролю відбору зерна і 3-х етапної доочищення перлова крупа ТМ «Жменька» має цілі добірні зерна і характеризується відсутністю домішок. перлова крупа - справжня скарбниця фосфору, який необхідний для роботи головного мозку (в перлової крупі міститься в 2 рази більше фосфору, ніж в морській рибі) .Без ГМО. Крупа перлова ТМ «Жменька» вирощена без використання генно-модифікованих організмов.Состав Крупи ячмінні перлові (4 пакетика по 100 г) Харчова цінність на 100 г: Жири - 1,1 г, Білки - 9,3 г, Вуглеводи - 66, 5 г Енергетична цінність на 100 г: 1339 кДж / 320 ккалСпособ приготування: 1. Налити в каструлю 1 л води. Довести до кипіння. Опустити в неї пакетик з перлової крупой.2. Посолити і варити на маленькому вогні без кришки 35 - 40 хвилин до готовності.3. Витягнути пакетик з перловою крупою затвору виделкою за петлю. Дати воді стечь.4. Відкрити пакетик, розірвавши його по спеціальній лініі.5. Викласти готову крупу перлову на тарілку і приправити за смаком.
    кешбек 1 ₴

    Крупа вівсяна плющення ТМ «Жменька» проводиться з вівсяної неподрібненої крупи, яка пройшла очищення, м'який режим шліфування і пропарювання, з подальшим плющенням. Каша з вівсяної крупи плющеной виходить дуже смачна, ароматна чи не перетворюється в однорідну непривабливу масу, а навпаки проглядається і відчувається кожна крупинка. Переваги вівсяної крупи Жменька ™: плющення вівсяна крупа ТМ «Жменька» набагато корисніше пластівців швидкого приготування, а завдяки утворюється при плющенні дрібних тріщинах, тривалість її варіння скорочується більш ніж в два раза.Овсяная крупа плющення ТМ «Жменька» пройшла додаткове очищення, що виключає необхідність її перебіранія.Без ГМО. Овес для вівсяної крупи плющеной ТМ «Жменька» вирощений без використання генно-модифікованих організмів. Вівсяна крупа популярна в багатьох сім'ях. Каша з вівсяної крупи плющеной дуже корисна і підходить на сніданок для всієї родини. Пам'ятайте що для того, щоб вівсяна крупа зберегла всі свої корисні властивості, її потрібно правильно готовіть.Состав: Крупи вівсяні плющення, сорт перший (4 пакетика по 50 г) Харчова цінність на 100 г: Жири - 6,1 г, Білки - 11 г, Вуглеводи - 49,7 г Енергетична цінність на 100 г: одна тисяча двісті шістьдесят вісім кДж / 303 ккалСпособ приготування: Налити в каструлю 1 л води. Довести до кипіння. Опустити в неї пакетик з вівсяної плющеной крупой.Посоліть і варити на маленькому вогні без кришки 20-25 хвилин до готовності.Витянуть пакетик з вівсяної крупою плющеной затвору виделкою за петлю. Дати воді стечь.Открить пакетик, розірвавши його по спеціальній лініі.Виложіть готову вівсяну крупу плющення на тарілку і приправити за смаком.
    кешбек 1 ₴

    Нешліфований рис ТМ Жменька - часто називають коричневим або brown rice, завдяки технології обробки, він зберігає поживну висівковій оболонку, що пояснює його незвичний світло-коричневий колір. У нешліфований рисі міститься величезна кількість вітамінів і мінералів. Дієтологи і лікарі рекомендують рис нешліфований тим, хто веде здоровий спосіб жізні.Преімущества нешліфований рису Жменька ™: Нешліфований рис ТМ «Жменька» містить рекордну кількість корисних речовин. Завдяки наявності висівковій оболонки нешліфований рис зберігає в кілька разів більше корисних речовин, ніж у звичайному шліфованої рисі: в 6 разів більше вітаміну В1, у 4 рази - вітаміну РР, в 2 рази більше магнію, цинку і фосфору, в 12 (!) Разів більше клітковини! Коричневий нешліфований рис має легкий горіховим ароматом.Всегда розсипчастий і цілий. Хоч нешліфований рис вариться трохи довше, ніж звичайні види рису, - 30-40 хвилин, але завжди залишається розсипчастим, а зерно зберігає свою форму і набуває ніжну текстуру.Без ГМО. Нешліфований рис ТМ «Жменька» вирощений без використання генно-модифікованих організмів. Нешліфований коричневий рис підходить для приготування каш, гарнірів, страв з овочами або десертів, страв під час діет.Состав: Рис нешліфований довгозернистий (4 пакетика по 50 г) Харчова цінність на 100 г: Жири - 2,3 г, Білки - 7, 7 г, Вуглеводи - 78 г Енергетична цінність на 100 г: 364 ккал (1524 кДж) Спосіб приготування: 1. Налити в каструлю 1 л води. Довести до кипіння. Опустити в неї пакетик нешліфований рису ТМ «Жменька» .2. Посолити і варити на слабкому вогні без кришки 35-40 хвилин.3. Витягнути пакетик з гречкою затвору виделкою за петлю. Дати воді стечь.4. Відкрити пакетик, розірвавши його по спеціальній лініі.5. Викласти готовий нешліфований рис на тарілку і приправити за смаком.
    кешбек 1 ₴

    Крупа гречана несмажена в пакетиках для варіння ТМ «Жменька» - це добірні зерна світло-зеленого кольору, очищені за спеціальною технологією без застосування теплової обработкі.Преімущества гречки Жменька ™: Натуральні живі зерна гречки. Виняток жорстких режимів пропарювання і просушування дозволяє зберегти в несмаженої зеленої гречці ТМ «Жменька»: денну норму споживання вітамінів групи В і Е, збалансований білково-вуглеводний комплекс, повноцінний комплекс мікро-і макроелементів (B1, E, PP, K, Ca, Mg , P) і цілі зерна.Натуральний смак і колір несмаженої гречки. У зв'язку з відсутністю теплової обробки зелена гречка відрізняється за смаком від звичайної - ніжніша і натуральная.Для отримання несмаженої гречки використовують особливі сорти гречки, мають цілі і міцні зерна (тому що не відбувається їх зміцнення під час пропарювання) .Отсутствіе домішок. 3-х етапна доочищення гречки гарантує чисту гречку ТМ «Жменька» (відсутність зіпсованих, битих зерен, без чорних недозрілих зерен) .Без ГМО. Гречка для виробництва несмаженої гречаної крупи ТМ «Жменька» вирощена без використання генно-модифікованих організмів. Гречана крупа популярна в кожній родині, тому що варити гречку дуже просто, а страви з гречки дуже корисні. З огляду на популярність і користь гречаної крупи, вона підходить для приготування різноманітних страв. Пам'ятайте що для того, щоб несмажена гречка зберегла всі свої корисні властивості, її потрібно правильно готовіть.Состав Крупи гречані ядриця несмажена (4 пакетика по 50 г) Харчова цінність на 100 г: Жири - 3,3 г, Білки - 12,6 г, Вуглеводи - 62,1 г Енергетична цінність на 100 г: 335 ккал (1402 кДж) Спосіб приготування: 1. Налити в каструлю 1 л води. Довести до кипіння. Опустити в неї пакетик з гречаної крупой.2. Посолити і варити на маленькому вогні без кришки 20-25 хвилин до готовності.3. Витягнути пакетик з гречкою затвору виделкою за петлю. Дати воді стечь.4. Відкрити пакетик, розірвавши його по спеціальній лініі.5. Викласти готову гречку на тарілку і приправити за смаком.
    кешбек 1 ₴

    Пряна сочевиця по-східному ТМ «Жменька» - це смачне і корисне блюдо Tasty Mix, яке швидко і легко готувати. Все що необхідно вже є в упаковці, потрібно просто додати води і відварити. З Tasty Mix готувати швидко і просто! Упаковка пряної сочевиці по-східному розрахована на 3 порції! Готової страви виходить - до 450 г. Готувати лише 20 хвилин! Пряна сочевиця по-східному - це повноцінне смачна страва всього за 20 хвилин: Вам не потрібно шукати рецепт для сніданку, обіду або ужіна.В одному пакетику зібрані всі необхідні складові в правильних пропорціях.100% натуральні інгредієнти: сочевиця + овочі + зелень + спеції .Подобранние інгредієнти ідеально поєднуються між собой.Пріготовленіе максимально просте і займає набагато менше времені.Состав: Крупа сочевиця зелена 85%, овочі сушені (паприка червона, морква, лук ріпчаста, часник), зелень петрушки сушена, римський тмин молотийПіщевая цінність на 100 г : Жири - 1,24 г, Білки - 11 г, Вуглеводи - 57,8 г Енергетична цінність на 100 г: 286 ккал / kcal 1197 кДж / kJСпособ приготування: 1. Закип'ятити 400-450 мл води.2. Всипати вміст пакета Пряная сочевиця по-східному (200 г), перемішати, посолити за вкусу.3. Варити на повільному вогні під кришкою 15-20 хв., Періодично помешівая.4. Зняти з вогню, за бажанням додати вершкового масла, перемішати і дати настоятися 5 хв.
    кешбек 2 ₴

    Кус-кус з ароматними травами ТМ «Жменька» - це готове рішення для Вашого швидкого сніданку, ситного обіду або смачної вечері. Кус кус з ароматними травами - це дуже смачний і швидкий гарнір до м'яса, риби, овочів або ж оригінальне самостійне блюдо.100% натуральний склад, нічого зайвого тільки: кус-кус + сушена зелень + спеції упаковці 3-4 порцііВремя приготування 5 хв .Пріготовленія максимально зручне і просте і займає набагато менше временіСостав Крупи пшеничні кус-кус 98.08%, трави сушені 1.36% (материнка, зелень кропу, майоран, чабер, зелень петрушки), коріандр мелений, перець чорний мелений, куркума молотаяПіщевая цінність на 100 г: Жири - 0,4 г, Білки - 10, 1 г, Вуглеводи - 76,7 г Енергетична цінність на 100 г: 351 ккал (тисячі чотиреста шістьдесят дев'ять кДж) Спосіб приготування: 1. Зміст пакету висипати в каструлю, додати 300-400 мл. холодної води, перемішати, додати сіль за вкусу.2. Довести до кипіння, варити на слабкому вогні 2-3 хв., Помішуючи. Зняти з вогню, за бажанням додати вершкового масла, перемішати, накрити кришкою і дати настоятися протягом 3-5 мінут.Подходіт для приготування в мультиварці.
    кешбек 2 ₴

    Булгур по-турецьки ТМ «Жменька» - це готове рішення для Вашого швидкого сніданку, ситного обіду або смачної вечері. Булгур одне з традиційних рецептів турецької кухні, яка завжди славилася ароматними та смачними стравами. Проходячи по маленьких вуличках міст Туреччини, ви можете відчути прекрасні аромати спецій, тушкованого лука і овочів, в поєднанні з дуже приємним ніжним запахом пшениці. Це і є булгур по-турецьки - яскраве, дуже смачне, неймовірно ситне і по-східному незвичайне блюдо. Переваги: 100% натуральний склад, нічого зайвого тільки: булгур + сушені овочі + сушена зеленьВ упаковці 3-4 порцііВремя приготування 20 мін.Пріготовленіе максимально зручне і просте і займає набагато менше временіСостав Крупи булгур 85%, овочі сушені 14% (лук ріпчаста , паприка червона, томати, часник), зелень петрушки сушенаяПіщевая цінність на 100 г: Жири - 1,3 г, Білки - 10,7 г, Вуглеводи - 56,4 г Енергетична цінність на 100 г: 280 ккал / kcal тисяча сто сімдесят два кДж / kJСпособ приготування: 1. Довести 500-550 мл. води або бульйону до кипіння, додати 1 ст. ложку рослинного масла, всипати вміст пакета.2. Ретельно перемішати, за смаком додати сіль, перець, накрити кришкою і варити на слабкому вогні 20-25 хв, періодично помешівая.3. Зняти з вогню, за бажанням додати вершкового масла, перемішати і дати настоятися протягом 3-5 мін.Подходіт для приготування в мультиварці.
    кешбек 2 ₴

    Пряний булгур з овочами ТМ «Жменька» - це смачне корисне блюдо Tasty Mix, яке швидко і легко готувати. Сподобається кожному, хто цінує свій час, різноманітне меню, натуральні продукти і легкість приготування! Пряний булгур з овочами - це повноцінне смачна страва всього за 20 хвилин: Вам не потрібно шукати рецепт для сніданку, обіду або вечеряти одному пакетику зібрані всі необхідні складові в правильних пропорціяхПодобранние інгредієнти ідеально поєднуються між собойПріготовленіе максимально просте і займає набагато менше часу Готуйте швидко і насолоджуйтеся смачним пряним булгуром з натуральних інгредієнтів! Склад: Крупи пшеничні булгур 86.5%, овочі сушені в змінних пропорціях 13.5% (лук ріпчаста, паприка червона, томати, часник) Харчова цінність на 100 г: Жири - 1,3 г, Білки - 10, 8 г, Вуглеводи - 57,1 г Енергетична цінність на 100 г: 284 ккал / kcal один тисячі сто вісімдесят вісім кДж / kJСпособ приготування: 1. Закип'ятити 1 літр води і опустити в неї пакетик з сумішшю Пряний булгур з овощамі.2. Посолити і варити на слабкому вогні без кришки 20-25 хвилин до готовності.3. Витягнути пакетик, поддевші його виделкою за петлю. Дати воді стечь.4. Відкрити пакетик, розірвавши його по спеціальній лініі.5. Викласти готову страву на тарілку і приправити за смаком.
    кешбек 2 ₴

    Рис круглозерністий ТМ «Жменька» - це найпопулярніший рис в Україні, так як це єдиний сорт рису, який може вирощуватися в Україні, з огляду на кліматичні умови. Це сорт рису має кругле відшліфоване зерно з високим вмістом крохмалю. Тому, після приготування рис круглий озерністий дуже добре розварюється і злипається, тому рисова каша виходить м'якою і ніжною. Рис круглозерністий придатний для приготування каш, супів, запіканок та начинок. Переваги круглозернистого рису Жменька ™: Рис дуже швидко приготувати - 10-15 хвилин. Час приготування круглого рису становить 10-15 мінут.Круглий рис ТМ «Жменька» після приготування завжди залишається розсипчастим. Завдяки вільної циркуляції води навколо пакетика і поглинанню необхідної кількості рідини в процесі приготування, круглозерністий рис ТМ «Жменька» завжди буде рассипчатим.Отсутствіе домішок. Використання добірного рису виключає необхідність його перебіранія.Без ГМО. Рис сорту круглозерністий, розфасований в пакетики для варіння, вирощений без використання генно-модифікованих організмів. Круглозерністий рис хороший для приготування таких страв: пудинги, десерти, запіканки, каші, пироги, використовують для начинок і т.д.Состав: Рис круглозерністий шліфований (4 пакетика по 100 г) Харчова цінність на 100 г: Жири - 0,3 г , Білки - 6,7 г, Вуглеводи - 81,7 г Енергетична цінність на 100 г: 356 ккал (1490-кДж) Спосіб приготування: 1. Налити в каструлю 1 л води. Довести до кипіння. Опустити в неї пакетик з рисом ТМ «Жменька» .2. Посолити і варити на маленькому вогні без кришки 10-15 хвилин до готовності.3. Витягнути пакетик з рисом затвору виделкою за петлю. Дати воді стечь.4. Відкрити пакетик, розірвавши його по спеціальній лінії разрива.5. Викласти готовий круглозерністий рис на тарілку і приправити за смаком.
    кешбек 2 ₴

    Кус-кус з томатами і базиліком ТМ «Жменька» - це готове рішення для Вашого швидкого сніданку, ситного обіду або смачної вечері. Дрібні сонячно-жовті крупинки кус-куса чудово вбирають смак і аромат овочів, трав і спецій. Особливо гарний кус-кус в поєднанні з легкою, пікантною кислинкою томатів. А яскраво виражений аромат базиліка, з терпкими нотками лимона, кориці, гвоздики, лаврового листа і перцю додає кус-кусу особливий шарм. Блюдо виходить дуже незвичайним, свіжим і не приїдається, навіть якщо його часто готувати. Мінімум зусиль і в результаті яскраве, ситне блюдо з кус-куса в східному стилі готово! 100% натуральний склад, нічого зайвого тільки: кус-кус + сушіння томати + базилік + спеції упаковці 3-4 порцііВремя приготування 5 мін.Пріготовленія максимально зручне і просте і займає набагато меньшеСостав Крупи пшеничні кус-кус 92.42%, томати сушені 5%, базилік сушений 1.4%, часник сушений, перець чорний мелений, куркума молотаяПіщевая цінність на 100 г: Жири - 0,4 г, Білки - 9.6 г, вуглеводи - 72,5 г Енергетична цінність на 100 г: 332 ккал (1 389 кДж) Спосіб приготування: 1. Зміст пакету висипати в каструлю, додати 300-400 мл. холодної води, перемішати, додати сіль за вкусу.2. Довести до кипіння, варити на слабкому вогні 2-3 хв., Помешівая.3. Зняти з вогню, за бажанням додати вершкового масла, перемішати, накрити кришкою і дати настоятися протягом 3-5 мінут.Подходіт для приготування в мультиварці.
    кешбек 2 ₴

    Рис довгозернистий в пакетиках для варіння ТМ «Жменька» - це добірний шліфований рис, що пройшов додаткове очищення і розфасований в спеціальні термостійкі пакетики для легкого і швидкого приготування. Переваги Довгозернистий рису Жменька ™: Універсальний в приготуванні. Нейтральний аромат Довгозернистий рису дозволяє готувати з нього найрізноманітніші блюда.Ріс ТМ «Жменька» після приготування завжди залишається розсипчастим. Завдяки вільної циркуляції води навколо пакетика і поглинанню необхідної кількості рідини в процесі приготування, дліннозерістий рис ТМ «Жменька завжди буде рассипчатим.Отсутствіе домішок. Використання добірного рису виключає необхідність його перебіранія.Без ГМО. Довгозернистий рис, розфасований в пакетики для варіння вирощений без використання генно-модифікованих організмів. Довгозернистий рис має нейтральний аромат, тому його використовують для плову, салатів, гарнірів. Цей рис універсальний і застосовується в приготуванні різноманітних страв європейської та східної кухні.Состав: Рис довгозернистий шліфований (4 пакетика по 100 г) Харчова цінність на 100 г: Жири - 1,1 г, Білки - 7,7 г, Вуглеводи - 77 г енергетична цінність на 100 г: 352 ккал (1473 кДж) Спосіб приготування: 1. Налити в каструлю 1 л води. Довести до кипіння. Опустити в неї пакетік.2. Посолити і варити на маленькому вогні без кришки 15-20 хвилин до готовності.3. Витягнути пакетик затвору виделкою за петлю. Дати воді стечь.4. Відкрити пакетик, розірвавши його по спеціальній лінії разрива.5. Викласти готовий рис на тарілку і приправити за смаком.
    кешбек 2 ₴

    Кус-кус з грибами ТМ «Жменька» - це готове рішення для Вашого швидкого сніданку, ситного обіду або смачної вечері. Ця страва, яке відкриє для Вас нове поєднання смаків: яскравий східний кус-кус відмінно доповнюється насиченим грибним смаком і ароматом печериць. Мінімум зусиль і в результаті неймовірно смачна страва, яке відмінно урізноманітнює повсякденне меню і неодмінно всім понравітся.100% натуральний склад, нічого зайвого тільки: кус-кус + сушіння гриби + сушена зелень + спеції упаковці 3-4 порціівремя приготування 5 мін.пріготовленія максимально зручне і просте і займає набагато менше временіСостав Крупи пшеничні кус-кус 92.52%, гриби печериці сушені 4.2%, овочі сушені (лук ріпчаста, часник), зелень петрушки сушена, перець чорний мелений, куркума молотаяПіщевая цінність на 100 г: Жири - 0 , 6г, Білки - 11, 2 г, Вуглеводи - 74 г Енергетична цінність на 100 г: 347 ккал (тисячі чотиреста п'ятьдесят два кДж) Спосіб приготування: 1. Зміст пакету висипати в каструлю, додати 300-400 мл. холодної води, перемішати, додати сіль за вкусу.2. Довести до кипіння, варити на слабкому вогні 2-3 хв., Помешівая.3. Зняти з вогню, за бажанням додати вершкового масла, перемішати, накрити кришкою і дати настоятися протягом 3-5 мінут.Подходіт для приготування в мультиварці.
    кешбек 2 ₴

    рис для суші Hokkaido Club - це спеціальний японський рис для приготування суші. Зерна рису мають підвищену клейкість, тому суші і роли добре тримають форму. Герметична пластмасова упаковка дозволяє вберегти його від попадання вологи і сторонніх запахів. Харчова цінність (на 100 г): білки - 7 г, вуглеводи - 70,4 г, жири - 1 г. Енергетична цінність (на 100 г): 1379.4 кДж / 330 ккал. Термін зберігання 12 місяців. Умови зберігання: температурний режим: 0 ° С до +25 ° С і відносній вологості 75%
    кешбек 2 ₴

    Булгур в пакетиках для варіння ТМ «Жменька» - це добірна крупа, що пройшла додаткове очищення і розфасована в спеціальні термостійкі пакетики для легкого і швидкого приготування. Після приготування булгур завжди виходить розсипчастим, красивого світло-жовтого кольору. Переваги булгура Жменька ™: Булгур ТМ «Жменька» виготовляється з подрібненої пшениці твердих сортов.Булгур швидко вариться - 15 хвилин і готово! Після приготування булгур завжди виходить розсипчастим, красивого світло-жовтого кольору, приємним на смак з тонким горіховим ароматом.Благодаря високу здатність вбирати смаки сусідніх інгредієнтів, булгур чудово поєднується з грибами, з кисло-солодкими томатами, з пікантною паприкою та іншими овощамі.Без ГМО. Пшениця для булгура ТМ «Жменька» вирощена без використання генно-модифікованих організмов.Состав Крупи пшеничні Булгур (4 пакетика по 100 г) Харчова цінність на 100 г: Жири - 1,5 г, Білки - 13 г, Вуглеводи - 68 г Енергетична цінність на 100 г: 331 ккал / kcal 1385 кДж / kJСпособ приготування: 1. Налити в каструлю 1 л води. Довести до кипіння. Опустити в неї пакетик з крупою булгур.2. Посолити і варити на маленькому вогні без кришки 15 - 20 хвилин до готовності.3. Витягнути пакетик з булгуром затвору виделкою за петлю. Дати воді стечь.4. Відкрити пакетик, розірвавши його по спеціальній лініі.5. Викласти готовий булгур на тарілку і приправити за смаком.
    кешбек 2 ₴

    Розсипчастий кус-кус з овочами ТМ «Жменька» - це смачне і корисне блюдо Tasty Mix, яке швидко і легко готувати. Сподобається кожному, хто цінує свій час, різноманітне меню, натуральні продукти і легкість приготування! Переваги: Вам не потрібно шукати рецепт для сніданку, обіду або вечеряти одному пакетику зібрані всі необхідні складові в правильних пропорціяхПодобранние інгредієнти ідеально поєднуються між собойПріготовленіе максимально просте і займає набагато менше временіСостав Крупи пшеничні кус-кус 92.42%, томати сушені 5%, базилік сушений 1.4%, часник сушений, перець чорний мелений, куркума молотаяПіщевая цінність на 100 г: Жири - 0,68 г, Білки - 10,1 г, Вуглеводи - 73,6 г Енергетична цінність на 100 г: 342 ккал (1431 кДж) Спосіб приготування: 1. Зміст пакету висипати в каструлю, додати 300-400 мл. холодної води, перемішати, додати сіль за вкусу.2. Довести до кипіння, варити на слабкому вогні 2-3 хв., Помешівая.3. Зняти з вогню, за бажанням додати вершкового масла, перемішати, накрити кришкою і дати настоятися протягом 3-5 мінут.Подходіт для приготування в мультиварці.
    кешбек 2 ₴

    Крупа гречана в пакетиках для варіння ТМ «Жменька» - це добірна гречана крупа, що пройшла додаткове очищення і розфасована в спеціальні термостійкі пакетики для легкого і швидкого приготування. Переваги гречки Жменька ™: Швидке приготування розсипчастої і ароматною каші. Бережний процес пропарювання гречаної крупи ТМ «Жменька» робить її швидко разваріваюшейся, тому приготувати гречку легко і просто.Гречка після приготування завжди залишається розсипчастою. Завдяки вільної циркуляції води навколо пакетика і поглинанню необхідної кількості рідини »в процесі приготування гречки ТМ« Жменька »завжди буде рассипчатой.Отсутствіе домішок. Використання добірної гречаної крупи забезпечує якісну крупу без сміття і домішок, відповідно, відсутність необхідності для її перебіраніяВ гречаній крупі ТМ «Жменька» збережено максимум корисних речовин. Щадна технологія виробництва гречаної крупи дозволяє зберегти всю користь гречки, тобто максимум корисних речовин: 67% магнію, 48% заліза, 31% вітаміну В1Без ГМО. Гречка для виробництва гречки в пакетиках ТМ «Жменька» вирощена без використання генно-модифікованих організмів. З огляду на унікальні характеристики гречки, її можна використовувати для приготування, як основних страв, так і як гарнір до м'ясних, рибних страв, і як основу для фаршу або супа.Состав Крупи гречані ядриця (4 пакетика по 100 г) Харчова цінність на 100 г: Жири - 3,3 г, Білки - 12,6 г, Вуглеводи - 62,1 г Енергетична цінність на 100 г: 335 ккал (1402 кДж) Спосіб приготування: 1. Приготувати гречку в пакетику для варіння ТМ «Жменька» дуже легко, просто і швидко: 2. Налити в каструлю 1 л води. Довести до кипіння. Опустити в неї пакетик з гречаної крупой.3. Посолити і варити на маленькому вогні без кришки 35-40 хвилин до готовності.4. Витягнути пакетик з гречкою затвору виделкою за петлю. Дати воді стечь.5. Відкрити пакетик, розірвавши його по спеціальній лініі.6. Викласти готову гречку на тарілку і приправити за смаком.
    кешбек 2 ₴

    Ароматний Басматі з овочами ТМ «Жменька» - це смачне і корисне блюдо Tasty Mix, яке швидко і легко готувати. Сподобається кожному, хто цінує свій час, різноманітне меню, натуральні продукти і легкість приготування! Ароматний Басматі з овочами - це повноцінне смачна страва всього за 15 хвилин: Вам не потрібно шукати рецепт для сніданку, обіду або вечеряти одному пакетику зібрані всі необхідні складові в правильних пропорціяхПодобранние інгредієнти ідеально поєднуються між собой.Пріготовленіе максимально просте і займає набагато менше времені.Готовьте швидко і насолоджуйтеся корисним ароматним басматі з овочами з натуральних інгредієнтів! Склад: Рис шліфований довгозернистий басматі 82%, овочі сушені в змінних пропорціях 11% (морква, часник), кукурудза та горошок зелений сублімовані 7% Харчова цінність на 100 г: Жири - 1 , 1 г, Білки - 7,8 г, Вуглеводи - 69,3 г Енергетична цінність на 100 г: 332 ккал / kcal 1389 кДж / kJСпособ приготування: 1. Закип'ятити 1 літр води і опустити в неї пакетик з сумішшю Ароматного басматі з овощамі.2. Посолити і варити на слабкому вогні без кришки 15-20 хвилин до готовності.3. Витягнути пакетик, поддевші його виделкою за петлю. Дати воді стечь.4. Відкрити пакетик, розірвавши його по спеціальній лініі.5. Викласти готову страву на тарілку і приправити за смаком.
    кешбек 2 ₴

    Рис Жасмин в пакетиках для варіння ТМ «Жменька» - це добірний ароматний шліфований рис, що пройшов додаткове очищення і розфасований в спеціальні термостійкі пакетики для легкого і швидкого приготування. Переваги рису Жасмин Жменька ™: Рис Жасмин має натуральний молочний аромат. Рис Жасмин наділений природою натуральним ароматом, який надає готових страв пікантну і цікаву нотку.Ріс Жасмин ТМ «Жменька» після приготування завжди залишається розсипчастим. Завдяки вільної циркуляції води навколо пакетика і поглинанню необхідної кількості рідини в процесі приготування, рис Жасмин ТМ «Жменька» завжди буде рассипчатим.Отсутствіе домішок. Використання добірного рису виключає необхідність його перебіранія.Без ГМО. Рис сорту Жасмин, розфасований в пакетики для варіння, вирощений без використання генно-модифікованих організмів. Рис Жасмин дуже хороший для приготування пряних страв, десертів, солодких запіканок, страв східної кухні.Піщевая цінність на 100 г: Жири - 1,1 г, Білки - 7,1 г, Вуглеводи - 78,5 г Енергетична цінність на 100 г: 352 ккал (1473 кДж) Склад: Рис жасмин, довгозернистий шліфований (4 пакетика по 100 г) Спосіб приготування: 1. Налити в каструлю 1 л води. Довести до кипіння. Опустити в неї пакетик з рісом.2. Посолити і варити на маленькому вогні без кришки 15-20 хвилин до готовності.3. Витягнути пакетик з рисом затвору виделкою за петлю. Дати воді стечь.4. Відкрити пакетик, розірвавши його по спеціальній лінії разрива.5. Викласти готовий рис Жасмин на тарілку і приправити за смаком.
    кешбек 2 ₴

    Кус-кус пшеничний в пакетиках для варіння ТМ «Жменька» - це добірний КУС-КУС, що пройшов додаткове очищення і розфасований в спеціальні термостійкі пакетики для легкого і швидкого приготування. Переваги кус-кус Жменька ™: КУС-КУС ТМ «Жменька» після приготування завжди залишається розсипчастим. Завдяки вільної циркуляції води навколо пакетика і поглинанню необхідної кількості рідини в процесі приготування, КУС-КУС ТМ «Жменька» завжди буде рассипчатим.Отсутствіе домішок. Використання добірної пшениці забезпечує якісну крупу КУС-КУС без сміття і домішок, відповідно, відсутність необхідності для її перебіранія.Без ГМО. Пшениця для виробництва КУС-кусає в пакетиках для варіння вирощена без використання генно-модифікованих організмів. Екзотичний КУС-КУС подають з різноманітними інгредієнтами: м'ясом, овочами, соусами, додають до салатів, десертів і першим блюдам.Состав Крупи кускус пшеничне (4 пакетика по 100 г) Харчова цінність на 100 г: Жири - 1,9 г, Білки - 12 г, Вуглеводи - 70 г Енергетична цінність на 100 г: 354 ккал (1 482 кДж) Спосіб приготування: 1. Налити в каструлю 1 л води. Довести до кипіння. Опустити в неї пакетик з КУС-кусом ТМ «Жменька» .2. Посолити і варити на маленькому вогні без кришки 5 хвилин до готовності.3. Витягнути пакетик з готовим пшеничним КУС-кусом затвору виделкою за петлю. Дати воді стечь.4. Відкрити пакетик, розірвавши його по спеціальній лініі.5. Викласти готовий КУС-КУС на тарілку і приправити за смаком.
    кешбек 2 ₴

    Насіння Чіа - це джерело білка і Омега-3: стабілізують рівень глюкози в крові, мають протизапальну дію, підтримують нормальне травлення, очищають від токсинів, нормалізують мікрофлору кишечника; зміцнюють суглоби, кістки і зуби, заспокоюють нерви і піднімають настрій, полегшують головний біль, покращують кровообіг у мозку; зміцнюють імунітет і стійкість до застуди та ГРЗ; нормалізують тиск, зміцнюють судини; дають енергію, підвищують витривалість; надають легку омолоджуючу дію; розріджують кров; покращують сон; прискорюють загоєння ран; знижують апетит і почуття голоду. Насіння Чіа додають до десертів, йогуртів, використовують для посипання випічки, салатів, смузі. Склад: насіння Чіа. Країна походження: Парагвай. Харчова цінність на 100 г продукту: білки - 23 г, жири - 32 г, вуглеводи - 10 г, клітковина - 21 г Енергетична цінність на 100 г продукту: 380 ккал Термін придатності: 12 місяців
    кешбек 3 ₴

    Булгур тм Bisan - це ситний і поживний гарнір, який став популярним в Україні зовсім недавно. Ця крупа з екзотичною назвою виготовляється зі звичайної пропареної роздробленої пшениці. Як правило, булгур готують з різними овочами, зеленню, грибами і м'ясом або сухофруктами. Також можна готувати солодкий булгур на молоці. Булгур має дуже приємний горіховий присмак, добре насичує і не створює важкість у шлунку. Склад: Крупи пшеничні булгур Спосіб приготування: 1. Булгур промити. 2. Всипати в киплячу підсолену воду з розрахунку 1: 2. 3. Довести до кипіння, варити на слабкому вогні 15-20 хвилин до готовності.
    кешбек 3 ₴

    Кіноа біла ТМ Жменька - це зернова культура з сімейства мареві, що виростає на гірських схилах Анд. Батьківщиною білої киноа прийнято вважати берега озера Тітікака в Південній Америці. Кіноа входить в ТОП-20 корисних продуктів харчування в світі! Переваги киноа Жменька ™: Кіноа джерело рекордної кількості рослинного білка. З цієї причини ідеально підходить для: людей, які дотримуються вегетаріанську дієту, спортсменам і людям, які ведуть активний спосіб жізні.Кіноа джерело клітковини і складних вуглеводів, які потрапляють в кров дуже повільно, і людина відчуває себе ситим довгий час. Тому, киноа відмінно підійде тим, хто прагне підтримувати фігуру в форме.Не містить глютена.Кіноа швидко вариться - 15 хвилин і готово! Завдяки вільної циркуляції води навколо пакетика і поглинанню необхідної кількості рідини крупою в процесі приготування, киноа ТМ «Жменька» завжди виходить розсипчастою і вкусной.Без ГМО. Крупа киноа ТМ «Жменька» вирощена без використання генно-модифікованих організмов.Состав Крупи киноа біла (4 пакетика по 50 г) Харчова цінність на 100 г: Жири - 5,9 г, Білки - 16,5 г, Вуглеводи - 64, 8 г Енергетична цінність на 100 г: тисячі п'ятсот шістьдесят один кДж / 373 ккалСпособ приготування: 1. Налити в каструлю 1 л води. Довести до кипіння. Опустити в неї пакетик з крупой.2. Посолити і варити на маленькому вогні без кришки 15 - 20 хвилин до готовності.3. Витягнути пакетик з кіноа затвору виделкою за петлю. Дати воді стечь.4. Відкрити пакетик, розірвавши його по спеціальній лініі.5. Викласти готову крупу киноа на тарілку і приправити за смаком.

    Доставка

    Відділення Нова пошта
    Поштомати Нова пошта
    Укрпошта
    Кур'єр Нова пошта
    Підпишіться на новини

    Kasta Black

    Безкоштовна доставка у відділення і поштомати «Нова пошта»
    Клієнти з підпискою Black отримують безкоштовну доставку товарів маркетплейсу та зі складу Kasta (товари з позначкою «діє Black») у будь-яке відділення чи поштомат «Нова пошта» при передплаті замовлення онлайн. Умови підписки діють на замовлення від 169 грн.
    Безкоштовна доставка товарів зі складу у відділення «Укрпошта»
    Підписка Black надає безкоштовну доставку товарів Black зі складу Kasta у будь-яке відділення «Укрпошта» при оплаті карткою онлайн. Умови підписки діють на замовлення від 169 грн.
    Кешбек 3% на товари Black
    Ми повертаємо 3% з кожної покупки, на яку діють умови Black та яка була передплачена карткою онлайн. Накопичені кошти можна вивести на картку чи використати на наступні покупки з Kasta. В період розпродажів для підписників Black кешбек може збільшуватись до 30%
    Ознайомитися з правилами Black

    Бренди