triangle

Кешбек 15% на білизну, косметику, текстиль, посуд для підписників KASTA Black

Підвищений кешбек та безкоштовна доставка для підписників KASTA Black при передоплаті замовлення картою 💳 з 6:00🕕 28 квітня по 6:00🕕 29 квітня

Товари з кешбеком

Оформіть підписку KASTA Black та отримуйте від 3% кешбеку за покупки на KASTA і безкоштовну доставку від Нової пошти.

    Категорія
    Приналежність
    Вид
    Розмір
    Колір
    Бренд
    Ціна
    від
    до
    Вік
    Кількість в упаковці, пар
    Кількість в упаковці, шт
    Ароматизація
    Аудиторія
    Аромат ноти бази
    Розмір покривала
    Матеріал леза
    Формат ковдри
    Розмір ковдри
    Кісточки
    Тип низу
    Країна бренду
    Матеріал чохла
    Персонажі
    Застібка
    Класифікація
    Комір
    Склад
    Тип чашечки
    Крій
    Декор
    Щільність
    Призначення
    Діаметр, см
    Застібка підковдри
    Формат підковдри
    Форма підковдри
    Ефект
    Ступінь дії
    Фасон
    Особливість
    Особливості
    Матеріал наповнювача
    Довжина виробу
    Формат
    Матеріал ручки
    Тип кріплення ручки
    Аромат ноти серця
    Сумісність з джерелами тепла
    Капюшон
    Внутрішнє антипригарне покриття
    Висота посадки
    Матеріал
    Кількість предметів, шт
    Країна виробництва
    Візерунок
    Формат подушки
    Форма подушки
    Формат наволочки
    Форма наволочки
    Формат пледа
    Форма пледа
    Тип кишень
    Push-up
    Сезонність
    Формат простирадла
    Форма простирадла
    Розмір простирадла
    Тип простирадла
    Фасон рукава
    Ширина бретель
    Структура
    Стиль
    Тара/упаковка
    Фактура
    Щільність матеріалу, г / м2
    Форма
    Довжина рукава
    Час застосування
    Аромат верхні ноти
    Тип верху
    Тип
    Тип ковдри
    Тип подушки
    Тип бретель
    Об'єм, мл
    ¯\_(ツ)_/¯
    У вас немає обраних фільтрів
    доставка в Польщу
    кешбек 5 ₴
    -24%
    Колір Чорний / Стиль Повсякденний / Візерунок Смужка / Сезонність Всесезон
    Жіночі гольфи вище коліна чорного кольору з білими смужками. Матеріал – бавовна, не капрон. Добре тягнуться, приємні до тіла. Чудовий подарунок для дівчини! Виглядають стильно і якнайкраще підходять під туфлі, кросівки та осінні черевики. Розмір універсальний: підходять на стопу від 35-го до 41-го розміру.
    доставка в Польщу
    кешбек 16 ₴
    -60%
    Колір Вишневий / Матеріал Віскоза
    Жіноча піжама складається з майки на тонких регульованих бретелях і шортів. Виконана із віскозного трикотажного полотна. Оздоблення - мереживо.
    доставка в Польщу
    кешбек 2 ₴
    -10%
    Колір М'ятний / Склад Бавовна: 95%, Еластан: 5%,
    Стать: хлопчик Колір: м'ятний Розмірний ряд: 116-146 Склад: 95% бавовна, 5: еластан. Матеріал: інтерлок Всесезон
    кешбек 4 ₴

    Безбарвний ультрастойкій гель для брів Brow & Go! миттєво фіксує форму брів і ніжно доглядає за волосками. Веганська формула гелю не залишає грудочок і легко розподіляється по бровах, надаючи їм природний об'єм і доглянутий зовнішній вигляд. Дпантенол і гіалуронова кислота в складі зміцнюють волоски і захищають їх від несприятливих зовнішніх чинників, а спеціальна мініатюрна щіточка легко справляється навіть з самими неслухняними брові.Благодаря гелю для брів Brow & Go! брови будуть вигдялеть природно і привабливо.
    доставка в Польщу
    кешбек 7 ₴
    -83%
    Колір Чорний / Фасон Бікіні / Візерунок Однотонний / Тип чашечки М'яка / Тип низу Бікіні
    Жіночий роздільний оверсайз купальник для пляжного відпочинку. Трикутна форма верху універсального розміру на тонких зав'язках. Плавки стрінги на середній посадці з декоративним тонким поясом, що вигідно підкреслює стрункість талії.
    доставка в Польщу
    кешбек 2 ₴
    -59%
    Колір Бежевий / Сезонність Всесезон / Візерунок Однотонний / Стиль Кежуал / Фактура Ажурна
    • Щільність: 15 DEN • Набір із 3-х пар. • Ідеально підходять для щоденного використання. • Посилена п'ята і носок, для довгого використання. Колір виробу може відрізнятися на декілька тонів.
    потрібнички
    -41%

    Фольга довжиною 3м, шириною 28см, товщиною 8мкм намотана рулончиком на картонну гільзу діаметром 28мм, довжиною 310мм та обгорнута в поліетиленову плівку, запаяну з обох боків. Виготовляється з алюмінієвої фольги. Застосовується для запікання та пакування харчових продуктів, а також для господарсько –побутових потреб.
    кешбек 1 ₴
    -19%

    Збережіть природну красу своєї шкіри з твердим милом Olive Oil Green Arkadi Vegan. Це натуральне мило виготовлене з оливковою олією, яка відома своїми зволожуючими та живильними властивостями. Воно надасть вашій шкірі ефективний догляд, залишаючи її м'якою, зволоженою та пружною. Мило містить в собі лише натуральні інгредієнти, зокрема оливкову олію, яка є чудовим джерелом зволожуючих речовин для шкіри. Вона ефективно зволожує та живить шкіру, залишаючи її м'якою, гладенькою та еластичною. Унікальний склад мила допомагає утримувати вологу в шкірі, запобігаючи її пересушенню та лущенню. Мило делікатно очищує шкіру від забруднень і зайвого себуму, не перешкоджаючи її природному водному балансу. Насолоджуйтеся природною м'якістю та зволоженням кожного дня з Arkadi Vegan мило тверде Olive Oil Green. Спосіб використання: Нанести невелику кількість мила на вологі руки, ретельно помасажувати і змити водою.
    кешбек 8 ₴
    -42%
    Колір Комбінований / Склад 100% бавовна / Кількість в упаковці, шт 7 / Фасон Плавки
    доставка в Польщу
    кешбек 5 ₴
    -26%
    Колір Білий / Склад 85% поліестер, 15 еластан / Щільність Сітка / Візерунок Логотип
    доставка в Польщу
    кешбек 13 ₴
    -39%
    Колір Бежевий
    Бра з Push-up. Для дівчат, які хочуть максимальний об'єм грудей. Мають тканинну поверхню зовні та клейку поверхню на внутрішній стороні чашок, щоб забезпечити хорошу фіксацію на шкірі. Це дозволяє носити бра без бретелів та спинки, що робить його ідеальним для одягу з відкритими плечима або глибоким вирізом на спині. Між чашками застібка, завдяки якій можна відрегулювати зручну посадку. Додатково додається силіконові бретелі із регуляторами на спинку для фіксації об'єму. Бра для багаторазового використання. Після носіння необхідно промити і приклеїти до фабричної плівки, щоб зберегти їхню якість і довговічність. Матеріали: самоклеючий матеріал Розміри: B або С Легко визначити розмір – при виборі розміру враховується лише Ваша чашка (повнота грудей). Простий у догляді – після зняття змити поверхню мильним розчином і залишити сушити із захисними плівочками. В наборі 2 прозорі силіконові шлейки для фіксації на спині, ПУШ АП товщиною 5 см збільшує бюст на 2 розміри
    кешбек 20 ₴
    -40%

    Якісні рушники турецького виробництва – чудовий атрибут та помічник для ванної кімнати. В набір входить 3 шт. рушників (140x70 см, 90x50 см, 50х30 см), щільність 500 г/м2. 100% бавовна (махра), яка добре вбирає вологу і зберігає свої властивості після багаторазового прання. Рушники дуже приємні на дотик і до тіла, не линяють, махра не обсипається, оскільки махрове покриття зроблено зі 100% бавовняного волокна, яке не викликає алергію, а лише тішить своєю якістю. Дизайн рушників доповнить інтер'єр вашої ванної кімнати, а сам набір може стати чудовим подарунком як для себе, так і для близької людини. Зробіть подарунок собі чи для рідної людини.
    потрібнички
    -36%
    доставка в Польщу
    кешбек 3 ₴
    -83%
    Колір Малиновий / Склад 75% бавовна, 15% поліамід, 10% еластан / Фактура Гладка / Візерунок Однотонний
    Комплект (майка топ, труси хіпстера).
    кешбек 7 ₴
    -49%
    Склад 95% бавовна, 5% еластан / Колір Комбінований
    Кількість кольорів/принтів товару може бути змінена виробником без попередження. Набір 5 шт бавовняних трусиків-сліпів для дівчинки з індивідуальним дизайном. Donella - це завжди цікаві принти та високоякісна тканина, зручна та довговічна у щоденному використанні.
    кешбек 1 ₴

    Масляна зручна ємність для зберігання олії, маргарину, сирів. Підходить для будь-якої форми брикету: квадратної, прямокутної. Бічні клямки призначені для міцної фіксації кришки. Розмір виробу 17 x 9,5 x 6,5 см. Миється в посудомийній машині за температури до 70ºС. Матеріал має низку особливостей: стійкістю до сонячного світла; герметичністю; зносостійкість; вологостійкість.
    доставка в Польщу
    кешбек 4 ₴
    -33%
    Колір Чорний / Фактура В рубчик / Фасон Трусики-пояс
    Корекційні трусики з високим та широким поясом, висота самого корекційного поясу 18 см. Трусики виконані в формі бразиліан. Білизна виконана з ластовинням з бавовни для більш комфортного носіння. По розмірам виробника поділяється та відповідає таким параметрам талії: XS / 60-66 см S / 66-72 см M / 61-69 см (талія) L / 70-78 см XL / 79-88 см 2XL / 89-99 см Колір: Чорний
    кешбек 2 ₴

    Пакети Хазяюшка Міла, виготовлені з харчового поліетилену, призначені для заморожування кубиків льоду для різних напоїв. Пакети не пропускають запахи з холодильника та легкі у використанні. Кількість осередків для льоду: 500 шт. Комплектація: 25 пакетиків по 25 осередків у кожному. Розмір пакети для льоду на 25 шт: 35*24 см.
    -44%
    Тип Проблемна / Аудиторія Для жінок / Призначення Лікування акне
    маска з екстрактом чайного дерева володіє антибактеріальними, протигрибковими та противірусними властивостями. Вона покращує стан шкіри, схильної до акне, екземі і вугрової висипки. Масло чайного дерева загоює рани, знімає почервоніння і набряклість, усуває свербіж, відновлює природну забарвлення і рельєф шкіри після лікування. Завдяки багатогранному, а багато в чому унікальному складу (L-терпинеол, вірідіфлорен, В-терпинеол, аллігексаноат), масло чайного дерева володіє масою властивостей, що приносять користь нашій шкірі, при цьому будучи лідером серед інших ефірних масел. Бактерицидну дію масла можна порівняти хіба що з дією евкаліпта. Маска має антисептичну, бактерицидну, противірусну, протигрибковий, захисне і ранозагоювальну властивості. Особливо підійде в догляді за жирним типом обличчя і проблемною шкірою. , Вийміть тканинну маску з упаковки, залишок есенції злийте в баночку, нанесіть маску на 40 хвилин. Після цього дайте особі повністю висохнути і нанесіть сироватку і щоденний крем. Залишки есенції використовуйте на ніч і вранці до повного вбирання. Рекомендується використовувати маски курсом в 10 днів або 1-2 рази на тиждень
    кешбек 6 ₴
    -48%
    Склад 95% бавовна, 5% еластан / Колір Сірий / Фасон Танга
    Труси у формі "Танга" з візуальною відмінністю — трусики уособлюють два невеликих трикутники, з'єднаних між собою еластичною резинкою; - Виконані з бавовни, дівчата які мають чутливу шкіру — будуть приємно здивовані таким гіпоалергенним матеріалом; - Краї трусиків оброблені контрастною еластичною тасьмою, перевага такого шва — додаткова фіксація, яка не перетискає та не залишає різні сліди; - Пояс по лінії талії виконаний з еластичної брендованої резинки, яка фіксує трусики на тілі, проте не залишає видимих слідів перетискання. Склад: Полотно: 95% бавовна, 5% еластан; - Ластовиця: 100% бавовна.
    кешбек 6 ₴
    -25%

    Арганова олія Hillary Argan Oil - унікальний за своїми властивостями продукт, багатий незамінними ненасиченими жирними кислотами, включаючи лінолеву кислоту, яка не синтезується організмом і є компонентом вітаміну F. Олія аргани багата натуральними антиоксидантами – поліфенолами та токоферолами (вітамін Е). Поліфеноли володіють протизапальним ефектом. Тільки в аргановій олії містяться рідкісні стерини, які мають протизапальну і протиалергічну дію. Є натуральним продуктом, який має величезну кількість позитивних властивостей. Властивості арганової олії: - захищає шкіру від руйнування, зберігає природний гідроліпідний шар шкіри; - бореться зі старінням шкіри, розгладжує шкіру, зменшує глибину зморшок; - заспокоює та пом'якшує суху або запалену шкіру; - зволожує шкіру, усуває сухість і подразнення; - сприяє загоєнню ран, опіків, у тому числі сонячних; - усуває шрами та сліди від акне; - полегшує симптоми екземи та псоріазу; - відновлює слабкі, ламке, сухе волосся; - усуває лупу; - надає волоссю здоровий і природний блиск. Косметична олія аргани є унікальною, оскільки дуже корисна для шкіри обличчя і тіла, так і для волосся, брів і вій. Застосовується, як в чистому вигляді, так і шляхом додавання в креми, маски, шампуні, бальзами та інші засоби по догляду за шкірою обличчя, тіла і волосся. Арганова олія відновлює гідроліпідний шар шкіри, який захищає шкіру від сухості. Олія зволожує, відновлює, лікує шкірні проблеми. Є відмінним антивіковим засобом і тому входить до складу омолоджувальної косметики. Захищає від шкідливого впливу сонячних променів, лікує опіки. Покращує вигляд, колір шкіри будь-якого типу і віку. Олія дає позитивний ефект для волосся. Воно зміцнює корені та зупиняє випадання волосся, живить та пом'якшує кінчики. Відновлює фарбоване волосся. Усуває лупу. Робить волосся приємним, шовковистим, живим! Олія аргани чудово доглядає за нігтями. Пом'якшує кутикулу, справляється з задирками, благотворно впливає на ріст і структуру нігтів. Спосіб застосування: Для шкіри. Застосовувати масло можна щодня перед сном наносити тонким шаром на шкіру обличчя, шиї й декольте і почекати, поки воно повністю вбереться. Така процедура сприяє усунення мішків під очима, зволоженню шкіри. Якщо ваша шкіра не схильна до закупорювання пор, можете наносити олію поверх нічного крему і залишати на обличчі до ранку. Для волосся. Наносити чисту олію аргани на злегка вологе волосся за 30 хвилин до миття голови 2 рази на тиждень. Закутувати голову в харчову плівку і рушник. Змити шампунем. Також арганову олію можна додавати в використовуваний кондиціонер — 2 краплі олії в разову порцію кондиціонера. Не наносити засіб на корені волосся. Декілька крапель арганової олії розтерти в долонях і нанести на кінчики волосся. Не змивати.
    кешбек 2 ₴
    -50%

    М'який і пухнастий рушник виготовлений зі 100% натуральної бавовни. Для фарбування рушника використовуються виключно натуральні барвники, тому махровий виріб надовго збереже яскравість кольору та зовнішній вигляд. Махровий рушник ТМ "Ярослав" добре вбирає вологу, швидко сохне, легко стирається і не втрачає своєї форми після прання. Такий рушник ідеально підійде для домашнього вжитку. Серед великої кількості кольорів можна вибрати той, який більше підходить під інтер'єр ванної кімнати або просто сподобався Вам.
    доставка в Польщу
    кешбек 4 ₴
    -43%
    Колір Темно-синій / Склад 100% - бавовна / Візерунок Однотонний
    Топ на тоненьких бретельках - базова складова жіночого гардеробу. Ця проста і лаконічна модель - справжня знахідка для спортивних дівчат і для тих, хто віддає перевагу спортивному стилю, хто веде активний спосіб життя. Майку можна надіти в спортзал, вийти в ній на пробіжку. Вона чудово поєднується з будь-яким типом одягу: спідницями, шортами, будь-якими варіантами брюк. Її можна надіти навіть під легку прозору блузку або кардиган. У майці спортивного фасону дівчата будуть відчувати себе максимально комфортно.
    кешбек 1 ₴
    -43%
    Колір Світло-сірий / Сезонність Літо
    Жіночі бавовняні однотонні підслідники ТМ DUNA. З антиковзаючим покриттям над п'ятою. Виготовлені з високоякісної сировини. Зручні для повсякденного носіння. DUNA — український виробник з абсолютно повним спектром панчішно-шкарпеткового асортименту: від немовлят до дорослих, на будь-який смак, колір, розмір, сезон, гаманець.