triangle

Кешбек 15% на білизну, косметику, текстиль, посуд для підписників KASTA Black

Підвищений кешбек та безкоштовна доставка для підписників KASTA Black при передоплаті замовлення картою 💳 з 6:00🕕 28 квітня по 6:00🕕 29 квітня

Товари з кешбеком

Оформіть підписку KASTA Black та отримуйте від 3% кешбеку за покупки на KASTA і безкоштовну доставку від Нової пошти.

    Категорія
    Приналежність
    Вид
    Розмір
    Колір
    Бренд
    Ціна
    від
    до
    Вік
    Кількість в упаковці, пар
    Кількість в упаковці, шт
    Ароматизація
    Аудиторія
    Аромат ноти бази
    Розмір покривала
    Матеріал леза
    Формат ковдри
    Розмір ковдри
    Кісточки
    Тип низу
    Країна бренду
    Матеріал чохла
    Персонажі
    Застібка
    Класифікація
    Комір
    Склад
    Тип чашечки
    Крій
    Декор
    Щільність
    Призначення
    Діаметр, см
    Застібка підковдри
    Формат підковдри
    Форма підковдри
    Ефект
    Ступінь дії
    Фасон
    Особливість
    Особливості
    Матеріал наповнювача
    Довжина виробу
    Формат
    Матеріал ручки
    Тип кріплення ручки
    Аромат ноти серця
    Сумісність з джерелами тепла
    Капюшон
    Внутрішнє антипригарне покриття
    Висота посадки
    Матеріал
    Кількість предметів, шт
    Країна виробництва
    Візерунок
    Формат подушки
    Форма подушки
    Формат наволочки
    Форма наволочки
    Формат пледа
    Форма пледа
    Тип кишень
    Push-up
    Сезонність
    Формат простирадла
    Форма простирадла
    Розмір простирадла
    Тип простирадла
    Фасон рукава
    Ширина бретель
    Структура
    Стиль
    Тара/упаковка
    Фактура
    Щільність матеріалу, г / м2
    Форма
    Довжина рукава
    Час застосування
    Аромат верхні ноти
    Тип верху
    Тип
    Тип ковдри
    Тип подушки
    Тип бретель
    Об'єм, мл
    ¯\_(ツ)_/¯
    У вас немає обраних фільтрів
    кешбек 1 ₴
    -66%
    Склад Комбінований / Колір Чорний
    Труси жіночі
    доставка в Польщу
    кешбек 4 ₴
    -47%
    Колір Чорний / Склад 100% - бавовна
    Безшовна бавовняна майка-ідеальний варіант для чоловіка. Натуральний матеріал, з якого виробляється чоловіча майка, сприяє її затребуваності. Справа в тому, що тіло в ній почувається комфортно, не потіє і не втомлюється при повсякденному носінні так і після інтенсивної фізичної активності. Склад на 100% з бавовни, тягуча тканину рібана забезпечує природну вентиляцію. Майка відмінно сяде по фігурі і буде комфортна під сорочку, светр і інший одяг.
    потрібнички
    кешбек 1 ₴
    доставка в Польщу
    кешбек 10 ₴
    -36%
    Колір Темно-синій / Фактура Гладка / Фасон Сліп
    Бажаєте почуватися жіночно та впевнено? Обирайте наші бавовняні трусики з високою талією та візерунком! Їх унікальний дизайн підкорить ваше серце з першого погляду. Бавовняні трусики створені для жінок, які цінують комфорт і елегантний зовнішній вигляд. З боків мають лорон, що додає витонченості та жіночого шарму. Повністю закрита спинка забезпечить вам комфорт і розсудливість. Крім того, на талії є декоративна підвіска з логотипом бренду, яка додає оригінальності. Не чекайте більше і оберіть наші бавовняні трусики з високою талією. Вони створені для жінок, які цінують високу якість і комфорт, але в той же час не хочуть відмовлятися від жіночного стилю. Наші трусики - ідеальний вибір для вас! В упаковці знаходяться обидві представлені моделі товару. Розроблено у Варшаві.
    кешбек 4 ₴
    -83%
    Склад 8% бавовна, 10% еластан, 80% поліамід, 2% поліестер / Колір Темно-сірий / Фасон Трусики-шорти
    Класичні труси з високою лінією талії із еластичного мікроволокна. Спереду в бічній частині деталі з еластичного мережива на підкладці еластичного сітчастого полотна. По верхньому та нижньому передньому зрізу деталі зі складеного вдвічі мікроволокна без упрацьованих стрічок.
    потрібнички
    кешбек 4 ₴
    -31%

    Нічний еліксир краси! Нічна сироватка для обличчя Xpel Argan Oil Night Repair Serum помітно освіжає шкіру обличчя, делікатно розгладжує її і сприяє появі природного сяйва. Ефективність засобу обумовлено його натуральною формулою. Це олія аргану, що надає пом'якшувальний і живильний вплив, вітаміни Е, F, що забезпечують нормалізацію водного балансу і зміцнення захисного бар'єру. Завдяки легкій консистенції сироватка рівномірно розподіляється на обличчі, збагачує цінними мікроелементами кожну клітинку шкірного покриву. За умови регулярного нанесення вона стимулює регенераційні процеси і захищає від передчасних ознак старіння. Нічна відновлююча та зволожуюча сироватка для обличчя Argan Oil: - освіжає та розгладжує шкіру; - нормалізує баланс вологи шкіри і усуває її сухість; - знімає запалення і насичує шкіру поживними речовинами; - відновлює еластичність шкіри і підтримує її в тонусі; - захищає шкіру від негативного впливу навколишнього середовища. Спосіб застосування : наносити на чисте обличчя і шию легкими масажними рухами.⠀
    доставка в Польщу
    кешбек 15 ₴
    -47%
    Колір Комбінований / Склад бавовна - 95%, 5% спандекс / Кількість в упаковці, шт 6 / Фасон Боксери
    Не линяют, не садятся, эластичные, гипоаллергенные, не электризуются Состав ткани: хлопок – 95%, 5% спандекс Полнота размера: Маломерные (Маломерят на 2 размера) Размерный ряд: L – ширина резинки 34см XL – ширина резинки 36см 2XL – ширина резинки 38см 3XL – ширина резинки 40см 4XL – ширина резинки 42см 5XL - ширина резинки 44см 6XL - ширина резинки 46см
    -40%
    Аудиторія Для жінок / Вік 18+
    Крем з азіатською центеллою для чутливої шкіри, створений без використання продуктів тваринного походження! Крем нормалізує гідроліпідний баланс шкіри, справляючись з такими проблемами, як надмірна сухість або жирність шкіри. Впливаючи на роботу сальної секреції, знижує вироблення шкірного жиру за рахунок чого надає шкірі матовість, чистоту та свіжість. Також, володіє потужними протизапальними та заспокійливими властивостями, допомагає в короткий термін усунути почервоніння, свербіж і подразнення, покращує колір обличчя та текстуру шкіри. азіатська має ранозагоювальну дію, допомагає прибрати рубці і пігментні плями. Вирівнює колір обличчя, бореться із куперозом. Сприяє регенерації клітин, регулює гідроліпідний баланс. Крім того, стимулює вироблення та оновлення власних колагенових волокон, збільшує щільність та еластичність тканин. вітамінно-антиоксидантний коктейль. Насичує шкіру вітамінами і мінералами, при цьому відмінно захищає і відновлює шкіру. властивостями. Комплекс рослинних олій (макадамії, бабасу, ши) – є природним УФ-фільтром, який сприяє захисту шкіри від фотостаріння, раннього утворення зморшок та пігментації. Компонент чудово загоює шкіру після обвітрювання, обгорання, сприяє якнайшвидшому відновленню шкіри від опіків, ран та інших пошкоджень, глибоко живить і зволожує шкіру, має пом'якшувальну властивість, допомагає боротися з різними шкірними захворюваннями. клітинах шкіри, усуває почуття стягнутості шкіри, лущення, пом'якшуючи шкірний покрив, активізує процес загоєння мікроушкоджень, прискорюючи затягування ранок, подряпин, опіків, швидко заспокоює роздратовану шкіру, знімаючи почервоніння і запалення, підтримує тонус шкіри. , очищає шкіру від запальних процесів, шкірного сверблячки, заспокоює шкіру і усуває почервоніння, активізує внутрішньоклітинний обмін речовин, звужує пори, зменшує жирний блиск, надає шкірі матовість і бархатистість, надає антиоксидантну дію. Екстракт гамамелісу окуперозна дія, зміцнює стінки капілярів, перешкоджаючи витончення судин і прояви їх на шкірі у вигляді судинних зірочок, зменшує вираженість вже наявних капілярів, нормалізує водно-сольовий баланс, має освіжаючу, тонізуючу і протизапалюючу дію. Мед - має і подразненої шкіри, інтенсивно живить і пом'якшує шкіру, надаючи їй м'якість і бархатистість. для зневодненої шкіри із підвищеним виділенням шкірного себуму; для шкіри з розширеними порами; для тьмяної шкіри з нерівним сірим тоном.
    потрібнички
    кешбек 1 ₴
    Аудиторія Для жінок
    Тканинна маска має зволожуючу та заспокійливу дію, відновлює відчуття комфорту на шкірі та інтенсивно живить. Вона містить функціональні інгредієнти, які усувають зморшки, допомагають відновити еластичність шкіри. Активні інгредієнти: -Сквалан - зволожує, пом'якшує і захищає від вільних радикалів. -Пантенол - заспокоює запальні процеси шкіри. -Гіалуронова кислота – сприяє глибокому зволоженню шкіри.
    -23%

    Мило тверде Банне від українського бренду Миловарні традиції — класичний варіант якісного засобу для чищення, що використовується для водних процедур. Такий продукт має приємний аромат, результативну дію та безпечну формулу, тому підходить усім членам сім'ї. Він ретельно, але дбайливо очищає шкірний покрив від забруднень, надлишків себуму і лусочок, що ороговіли.У складі мила є гліцерин, який забезпечує збереження вологи в клітинах епідермісу та дарує шкірі приємну гладкість. Формула засобу містить також рослинні олії, що благотворно впливають на стан шкіри, лимонну кислоту, що має освітлювальну властивість, антиоксиданти. Продукт запобігає старінню, сухості та лущенню шкіри, дарує їй приємну свіжість і бездоганну чистоту.Спосіб застосування: мило спінити в руках, нанести піну, що утворилася на обличчя, акуратно розтерти по масажних лініях руками або за допомогою губки. Після використання змити водою.
    кешбек 11 ₴
    -17%

    Sheglam Sun Sculpt Liquid Contour - це інноваційний продукт для створення ідеального контуру обличчя, який підкреслить вашу природну красу. Цей рідкий контур має легку текстуру, яка легко розтушовується і дарує шкірі ніжний сяйво, надаючи вашому обличчю свіжий та сонячний вигляд. Завдяки спеціальній формулі, Sheglam Sun Sculpt Liquid Contour допомагає виділити контур підчас макіяжу, створюючи ідеальний зовнішній вигляд. Ви можете використовувати його для виділення скульптури вашого обличчя, підкреслення кісток щік та носа, а також для створення природного та здорового сяйва. Цей продукт ідеально підходить для будь-якого типу шкіри і може бути використаний як на щоденному рівні, так і для особливих випадків. За допомогою Sheglam Sun Sculpt Liquid Contour ви зможете легко досягти бажаного ефекту та зробити свій макіяж справді неперевершеним.
    кешбек 3 ₴
    -36%

    Крем-мило з приємною кремовою текстурою, збагачене ефірною олією чайного дерева, добре відомою як природний антибактеріальний засіб. Має сильну дезінфікуючу дію, дотримуючись балансу шкіри. Дерматологічно протестований продукт, підходить для чутливої шкіри. М’яко очищає руки, обличчя та тіло, роблячи шкіру сяючою, шовковистою та залишає приємний аромат.
    -33%
    Аудиторія Для жінок / Призначення Зволоження, Живлення, Омолодження / Тип Усі типи / Вік 25+
    Омолоджуючий крем забезпечить вашій шкірі дбайливий і повноцінний догляд, допоможе зберегти молодість і красу, зупинити в'янення. Він швидко розгладжує всі зморшки, підтягує в'ялі ділянки і освітлює пігментацію.Основнимі компонентами Rose Heaven Cream є: екстракт троянди, екстракт едельвейса, масло шипшини, екстракт півонії, аденозин, ніацінамід.Крем від Skin House володіє приємною текстурою і ніжним ароматом.Он надає комплексну вплив і прибирає всі вікові зміни. Завдяки йому шкіра стане зволоженою і насиченою, гладкою і м'якою, пружною і сяючою.
    кешбек 5 ₴
    -57%

    Додавання цієї емульсії в щоденний ухід може значно зм'якшити вікові зміни шкіри. Її легка текстура швидко впитується, при цьому забезпечується приємне відчуття зволоження. Основний склад - це комплекс з п'яти пептидів, який сприяє стимуляції вироблення колагену, що в свою чергу розгладжує шкіру і зменшує видимість морщини. Важним компонентом є також волюфілін, який сприяє відновленню об'єму шкіри, поліпшенню контурів обличчя і боротьбі з птозом шкіри, що надає її підтягнутість і пружність. Гіалуронова кислота – активний засіб для глибокого зволоження шкіри. Вона також підвищує її еластичність, усуває сліди усталеності, робить морщини менш помітними. Кераміди зміцнюють захисний бар'єр епідермісу, передоттворюючи поверхню влаги і сприяючи збереженню пружності і гладкості шкіри. Гідролізований колаген покращує текстуру шкіри, робить її більш пружною, м'якою та еластичною, що сприяє розгладженню морщини. Пробіотики підтримують здорову мікрофлору шкіри, зміцнюють її захисні функції та сприяють відновленню природного балансу.
    доставка в Польщу
    кешбек 8 ₴
    -41%
    Колір Світло-рожевий / Матеріал Бавовна, Трикотаж / Візерунок Турецькі огірки / Фасон рукава Вшитий
    доставка в Польщу
    кешбек 8 ₴
    -61%
    Склад 80% бавовна, 20% еластан / Колір Чорний
    менструальні трусики бікіні; середня лінія талії з широким мереживним поясом; боковинки із мікросітки; двошарова мікрофібра в ластовиці захищає від протікань.
    кешбек 9 ₴
    -25%
    Склад 75% поліамід, 5% бавовна, 5% поліестер, 15% еластан / Колір Срібний / Фактура Ажурна / Фасон Кюлот
    Труси у формі "Сліп" з високою посадкою із еластичної і ущільненої мікрофібри в поєднанні з нееластичном сітчастим полотном з вишивкою. Трусики декоровані боковими вставками із еластичного мережива з флористичною вишивкою. Нижні краї передньої частини трусиків оброблені технологією "підгибка", з прихованою еластичною тасьмою всередині, а краї задньої деталі оброблені тонкою тасьмою всередині — така обробка не залишає слідів перетискання на шкірі. Верхній край трусиків по лінії талії оброблений більш щільною еластичною резинкою, для більшої фіксації трусиків на тілі. Декор: невеликий атласний бантик на передній центральній деталі.
    кешбек 1 ₴
    -32%

    Олівець контурний Eveline Cosmetics Eye Max Precision підкреслить красу вашого погляду одним рухом. До складу входять спеціальні, ретельно підібрані компоненти. Мінеральні речовини, ланолін та бджолиний віск забезпечують дбайливий догляд та ніжну турботу делікатної шкіри навколо очей, не викликаючи неприємних відчуттів сухості та стягнутості. Завдяки приємній кремоподібній консистенції, олівець м'яко наноситься, не дратуючи чутливу шкірну мантію. Продукт оснащений зручним аплікатором у вигляді спонжу, за допомогою якого можна вигідно підкреслити гарну форму очей, візуально їх збільшити, надаючи погляду чарівну виразність і хвилюючу глибину. Аплікатор добре розтушовує лінії, забезпечуючи плавний перехід кольорів. Олівець контурний для очей Eveline Cosmetics Eye Max Precision має надстійкий ефект і зберігає макіяж в ідеальному стані протягом усього дня.
    кешбек 1 ₴
    -78%
    Склад 55% бавовна, 40% поліестер, 5% еластан / Колір Сірий / Фактура В рубчик / Фасон Сліп
    доставка в Польщу
    кешбек 8 ₴
    -56%
    Колір Комбінований / Склад бавовна - 95%, 5% спандекс / Кількість в упаковці, шт 3 / Фасон Боксери
    Не линяють, не сідають, еластичні, гіпоалергенні, не електризуються Склад тканини: бавовна – 95%, 5% спандекс Повнота розміру: Маломірні (Маломірять на 2 розміри) Розмірний ряд: L – ширина гумки 34см XL – ширина гумки 36см 2XL - ширина гумки 38см 3XL - ширина гумки 40см 4XL - ширина гумки 42см 5XL - ширина гумки 44см 6XL - ширина гумки 46см
    кешбек 11 ₴
    -35%

    Якщо для вашого рецепта вам знадобиться тільки половина лимона, помідора, цибулі, залиште другу половинку свіжої за допомогою цих розумних засобів для зберігання продуктів. Просто помістіть відрізану сторону на міцну основу і закрийте відкидною кришкою. Еластичні силіконові форми зберігають свіжість і аромат. Плоска підстава акуратно зберігається на будь-якій полиці холодильника. Силіконова кришка відділяється для ретельного очищення між використаннями. Особливості та переваги: зберігає свіжість продуктів в холодильнику. Помістіть обрізану сторону на підставу, щоб зберегти вологу і запобігти поширенню запаху. Міцна основа використовується як обробна дошка. Можна мити в посудомийній машині.
    кешбек 5 ₴
    -64%
    Колір Світло-бежевий / Структура Кремоподібна / Тип Усі типи
    MISSHA M PERFECT COVER BLEMISH BALM BB CREAM (SPF42 PA++) у відтінку "21 світлий бежевий" - це магія макіяжу та догляду за шкірою в одному флаконі! Цей тональний крем для шкіри з SPF42 і високим рівнем захисту PA++ - це ваш надійний партнер у створенні досконалого вигляду та турботі про вашу шкіру. З цим BB кремом ви отримаєте легке та природне покриття, яке миттєво покращить зовнішній вигляд вашої шкіри. Він допомагає приховати дрібні недоліки і надати обличчю свіжого, сяючого вигляду. Відтінок "21 світлий бежевий" - ідеально підходить для тих, хто шукає нейтральний відтінок із легкою теплою ноткою. Він створює рівний тон шкіри, при цьому зберігаючи природний та сяючий ефект. З SPF42 і PA++ ви можете насолоджуватися активним захистом від шкідливих сонячних променів, запобігаючи передчасному старінню та пігментації. Тепер ваш макіяж буде не лише красивим, а й захищеним від зовнішніх дій. MISSHA M PERFECT COVER BLEMISH BALM BB CREAM - це ваш секрет для бездоганної шкіри, який допомагає вам виглядати і почуватися краще, зберігаючи при цьому здоров'я та красу вашої шкіри. 20 мл
    кешбек 87 ₴
    -59%

    Набір, створений на основі екстракту сереноа, чебрецю, збагачений протеїнами пшениці та ніацинамідом для ефективного очищення шкіри голови та догляду за волоссям з терапевтичною дією проти випадання волосся. За 3 місяці регулярного використання: - зростання волосся підвищується на 57%, - втрата волосся зменшується на понад 63%. Комплекс інноваційних активних інгредієнтів зміцнює волосяні фолікули, продовжує рівень життєвої активності клітин волосяного фолікула, покращує якість та стійкість волосся до зовнішніх впливів, а також збільшує його об‘єм. Діє проти тимчасового, дифузного та андрогенетичного випадіння волосся. Шампунь делікатно видаляє забруднення зі шкіри голови, очищає стрижень волосся та видаляє бруд з отворів фолікулів, створюючи середовище для здорового росту волосся. Створений на основі рослинних поверхнево-активних речовин, які забезпечують розкішне спінювання, зберігають колір фарбованого волосся та не вимивають кератин після кератинового вирівнювання. Кондиціонер зміцнює, зволожує та полегшує розчісування волосся, живить і потовщує тонкі пасма, не обтяжуючи волосся. Активні компоненти: 1. Нікотинова кислота (вона ж Ніацинамід, вітамін РР, вітамін В) впливає на судини шкіри голови, розширюючи їх, покращуючи кровообіг, налагоджуючи обмінні процеси та зміцнюючи захисний бар`єр шкіри голови. 2. Екстракт сереноа продовжує тривалість життєвого циклу волосся, в результаті чого його випадіння скорочується. Оздоровлює шкіру, відновлюючи та підтримуючи нормальну мікрофлору. Сереноа блокує дію ферменту 5-альфа-редуктази, що перетворює тестостерон в дигідротестостерон (DHT). Висока кількість DHT в організмі може призвести до збільшення випадіння волосся. Сереноа зменшує кількість DHT, що потрапляє до волосяних фолікулів, тим самим зменшуючи ризик випадіння волосся. Крім того, цей екстракт містить антиоксиданти та жирні кислоти, які допомагають зміцнити волосся, покращують кровообіг у шкірі голови та забезпечують відмінний догляд за волоссям. !!! Радимо використовувати набір у комплексі з сироваткою проти випадіння волосся, особливо у випадках пов'язаних з андрогенним випадінням. Зростання нового волосся – це природний процес, який відбувається поступово протягом 3-6 місяців, тому вимагає регулярності та терпіння. Необхідно продовжувати використання, щоб посилити та зберегти відростання, інакше випадіння волосся почнеться знову. До набору входять: - Шампунь проти випадіння волосся Hillary Serenoa & РР Hair Loss Control, 500 мл; - Кондиціонер проти випадіння волосся Hillary Serenoa & РР Hair Loss Control, 500 мл. Спосіб застосування: 1. Нанесіть шампунь на мокре волосся і шкіру голови. Масажуйте шкіру протягом 2-3 хвилин. Змийте водою. Повторіть 2-3 рази. Для профілактики та при сезонному випаданні волосся використовуйте 2-3 рази в тиждень протягом 1-2 місяців. Для інтенсивної терапії випадання волосся використовуйте протягом 1-3 місяців. При андрогенозалежній алопеції використовуйте постійно. 2. Нанесіть кондиціонер на вологе чисте волосся і рівномірно розподіліть по всій довжині руками або за допомогою великого гребінця. Змити водою через 1-2 хвилини. Для проведення спа-ритуалу можна залишити на волоссі до 15-20 хвилин, з подальшим ополіскуванням водою.