triangle

Кешбек 15% на білизну, косметику, текстиль, посуд для підписників KASTA Black

Підвищений кешбек та безкоштовна доставка для підписників KASTA Black при передоплаті замовлення картою 💳 з 6:00🕕 28 квітня по 6:00🕕 29 квітня

Товари з кешбеком

Оформіть підписку KASTA Black та отримуйте від 3% кешбеку за покупки на KASTA і безкоштовну доставку від Нової пошти.

    Категорія
    Приналежність
    Вид
    Розмір
    Колір
    Бренд
    Ціна
    від
    до
    Вік
    Кількість в упаковці, пар
    Кількість в упаковці, шт
    Ароматизація
    Аудиторія
    Аромат ноти бази
    Розмір покривала
    Матеріал леза
    Формат ковдри
    Розмір ковдри
    Кісточки
    Тип низу
    Країна бренду
    Матеріал чохла
    Персонажі
    Застібка
    Класифікація
    Комір
    Склад
    Тип чашечки
    Крій
    Декор
    Щільність
    Призначення
    Діаметр, см
    Застібка підковдри
    Формат підковдри
    Форма підковдри
    Ефект
    Ступінь дії
    Фасон
    Особливість
    Особливості
    Матеріал наповнювача
    Довжина виробу
    Формат
    Матеріал ручки
    Тип кріплення ручки
    Аромат ноти серця
    Сумісність з джерелами тепла
    Капюшон
    Внутрішнє антипригарне покриття
    Висота посадки
    Матеріал
    Кількість предметів, шт
    Країна виробництва
    Візерунок
    Формат подушки
    Форма подушки
    Формат наволочки
    Форма наволочки
    Формат пледа
    Форма пледа
    Тип кишень
    Push-up
    Сезонність
    Формат простирадла
    Форма простирадла
    Розмір простирадла
    Тип простирадла
    Фасон рукава
    Ширина бретель
    Структура
    Стиль
    Тара/упаковка
    Фактура
    Щільність матеріалу, г / м2
    Форма
    Довжина рукава
    Час застосування
    Аромат верхні ноти
    Тип верху
    Тип
    Тип ковдри
    Тип подушки
    Тип бретель
    Об'єм, мл
    ¯\_(ツ)_/¯
    У вас немає обраних фільтрів
    кешбек 8 ₴
    -48%
    Колір Білий / Матеріал Поліамід / Тип чашечки Формована / Фактура Гладка / Країна бренду Нідерланди
    Повсякденний бюстгальтер з гладкої еластичної тканини, без кісточок, з бретелями, що регулюються по довжині.
    кешбек 22 ₴
    -31%
    Колір Бежевий / Ефект Стійкий / Структура Рідка / Тип Зріла, Усі типи / Ступінь дії SPF 37
    Missha Signature Wrinkle Fill-Up BB Cream ББ-крем для зрілої шкіри SPF37 PA++, №23, 44 гр. ББ крем зі спеціальним филлером ефективно заповнює зморшки і розгладжує рельєф шкіри, володіє прекрасною приховує здатністю і омолоджує. Має матовий фініш. Продукт складається з 2-х засобів: - ББ-крем (бежевий) - особливий комплекс "Line Smoothing" ефективно заповнює глибину зморшок і пори, розгладжує рельєф шкіри і приховує недоліки. - Есенція (біла) - до складу входить зміїний пептид Syn-Ake і нейропептиди, які володіють дією ботокса і ефективно омолоджують. Ефективні інгредієнти: Зміїний пептид Syn-Ake — це синтетична речовина , яка імітує функції зміїної отрути, давно відомого як приголомшливе засіб у боротьбі з віковими змінами шкіри. Він розслабляє мімічні м'язи, що дозволяє зменшити рухову активність особи і запобігти появі зморшок. Безпечна заміна ботоксу. Фулерен - допомагає запобігти процесам старіння, розгладжує вже існуючі зморшки та запобігає появі нових, відбілює пігментацію і має протизапальну дію. Ефективно зволожує шкіру і підтримує оптимальний рівень вологи в клітинах епідермісу. Ніацинамід - прискорює процес оновлення клітин, зменшує кількість зморшок, зволожує, очищає і звужує пори, захищає від дії вільних радикалів. Аденозин— один з найбільш часто використовуваних компонентів при боротьбі з віковими змінами. Підтягує, розгладжує зморшки, прискорює метаболізм і запобігає вікові зміни. Масло солодкого мигдалю - володіє протимікробною та антиоксидантною дією, усуває лущення, сухість і роздратування. Сприяє розгладженню невеликих зморшок, вирівнювання мікрорельєфу шкіри, поліпшення тургору, посилення синтезу колагену. Ретинол - володіє вираженим антиоксидантним потенціалом, пом'якшує шкіру, підвищує її еластичність, сприяє розгладженню невеликих зморшок. Масло жожоба - проникає глибоко в шкіру, зволожує і живить. Завдяки високій концентрації вітаміну Е є прекрасним антиоксидантом — регенерує, знімає запалення, нормалізує стан шкіри. Гідролізований колаген - покращує загальний стан шкіри: розгладжує і вирівнює її, робить пружною і еластичною, прибирає дрібні зморшки і освіжає. Має ранозагоювальну і заспокійливою дією, утримує вологу в глибоких шарах шкіри. Спосіб застосування: нанести необхідну кількість засобу (зазвичай вистачає одного натискання на дозатор), змішайте есенцію-філлер з тональним кремом. Рівномірно розподіліть ББ-крем по поверхні шкіри пальцями, спонжем або пензлем.
    кешбек 4 ₴
    -89%
    Колір Сірий / Фасон Балконет / Матеріал Поліамід / Тип чашечки Формована / Фактура Сітка
    Формований бюстгальтер-балконет c push-up на кісточках із сітчастої тканини. М'які чашки зі знімними подушечками надають об'єму грудей. Cиликонова смужка на задній частині бюстгальтера для носіння без бретелів. Знімні бретелі, що регулюються, з тюлю з плісуванням. Застібка ззаду на три гачки з трьома положеннями.
    -69%

    дзеркало складне кишенькове з гребінцем. Розмір: 9х7 см
    кешбек 3 ₴
    -53%

    Нова серія spa від бренду LACURA демонструє себе з найкращого боку! Пінний гель для душу з олією евкаліпта та м'яти живить шкіру, роблячи її шовковистою, і забезпечує інтенсивне зволоження. Формула гелю перетворюється на кремоподібну піну за лічені секунди та залишає шкіру оксамитово мякою.
    кешбек 4 ₴
    -56%

    Захист від високих температур до 200 ° C, дія Anti-pollution. РЕЗУЛЬТАТ Миттєво надає волоссю блиск, збільшує товщину і об’єм волосини. Ідеально відповідає всім видам укладки, забезпечує гладкість волосся, не склеюючи його. В ЧОМУ УНІКАЛЬНІСТЬ ТЕРМОЗАХИСТУ ДЛЯ ВОЛОССЯ HILLARY CHIA? Активні речовини, що містяться у формулі даного продукту, живлять і захищають волосся. Ідеально готує волосся до теплового впливу щипців і фену, захищає структуру волосся від надмірного перегрівання. Захист від високих температур під час укладання волосся (До 200 ° C) Для кращого стайлінгу феном і вирівнювачем волосся, має Anti-pollution захист від шкідливих факторів навколишнього середовища. Запобігає посіченню і ламкості кінчиків, сприяє легкому розчісуванню, зволожує і живить волосся. А також: ти користуєшся 100% натуральним продуктом не містить SLS, силікони і парабени АКТИВНІ ІНГРЕДІЄНТИ: Протеїни сої. Гідроксильований соєвий протеїн проникаючи в шкірний покрив і в структуру волосся надає кондиціонуючий вплив. Ефективно впливає на волосся, зміцнюючи його від коренів до кінців, надає блиск, пружність і активно зволожує. Яблучна кислота. Володіє антиоксидантними, очисними, зволожуючими і протизапальними властивостями. Сечовина(карбамід). Зволожуючий компонент, що входить до складу кремів для сухої, чутливої ​​шкіри, шампунів і фарб для волосся. Похідні сечовини володіють консервуючими, поверхнево-активними, зволожуючими властивостями. СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ Рівномірно наносити спрей на волосся, приступити до укладання феном. Або на сухе волосся - перед використанням плойки\вирівнювача для волосся. Beauty-хак: Відновлює волосся при постійному використанні.
    доставка в Польщу
    кешбек 11 ₴
    -66%
    Колір Світло-рожевий / Матеріал Бавовна, Трикотаж / Візерунок Малюнок / Фасон рукава Вшитий
    Комфортна дівоча піжама, довгі штани, довгий рукав. Піжама ідеальна для маленької дівчинки, графіка на верху піжами перенесе кожну з них у світ веселощів. Принт на блузці - ведмедик з будильником і написом "Час спати". Штани з кишенями і протачками в штанинах, з трикотажу з екстравагантними колами. Піжама для дівчаток виготовлена ​​з якісної м'якої бавовни, яка ніжна до шкіри.
    кешбек 1 ₴
    -54%
    Склад 75% нейлон, 25% спандекс / Колір Сливовий / Фактура Гладка / Фасон Тонг
    Тонкі стрінги з мікрофібри. Трусики Core Microfiber Metallic Thong приємні на дотик та виготовлені з металізованої фольги Xclusive. Гладке відчуття, що обіймає ваші вигини.
    -39%

    Подорож, похід у гори, відсутність води у крані — серветки Septona Sensitive потурбуються про гігієну за будь-яких обставин! Основою вологих серветок є тканина з рослинних волокон, що дарує ніжність дотику та комфорт використання. Вона просякнута сумішшю гіпоалергенних очищувальних компонентів з легким приємним ароматом. Формула збагачена пребіотиками та молочною кислотою для відновлення здорової мікрофлори та заспокоєння шкіри. Дерматологічно та гінекологічно протестовано.
    кешбек 9 ₴
    -50%
    Склад 95%-бавовна 5%-еластан / Колір Комбінований
    Набір жіночих трусів. Відмінний і якісний матеріал.
    кешбек 4 ₴
    -79%
    Колір Білий / Тип чашечки М'яка / Країна бренду Італія
    Silenza — це італійський бренд для білизни зі світовим ім’ям. Silenza створена для жінок, які віддають перевагу абсолютному комфорту та унікальному, вишуканому дизайну спідньої білизни. Вироби Silenza дарують жінкам невагомі відчуття на тілі, впевненість у собі та яскравий образ на будь-який випадок. Silenza — це жіночність у її найвитонченішому прояві. Декор – бантик із вишивкою макраме.
    кешбек 1 ₴
    -57%

    Засіб можна використовувати як гель для душу, який підходить для щоденної гігієни. Або як піну для ванни яка подарує порцію живильної вологи і корисних речовин вашій шкірі, щоб завжди залишатися сяючою і привабливою. Засіб огортає ваше тіло приємним ароматом і дбайливо очищає. Не сушить шкіру. Підходить для всіх типів шкіри.
    кешбек 1 ₴
    -59%
    кешбек 3 ₴
    -54%

    Вирішує проблему втрати волосся, спричиненої такими захворюваннями, як дерматит шкіри голови, псоріаз та екзема. Робить волосся більш блискучим, зводячи до мінімуму їх пошкодження, внаслідок покликнішніх факторів. Робить шкіру еластичнішою, приховує вікові зміни шкіри, глибоко очищає пори, прибирає запальний процес, зволожує. Олія косметична жожоба нерафінована надочищена. У ЧОМУ УНІКАЛЬНІСТЬ HILLARY JOJOBA OIL? 4 ефекти в одному: робить шкіру більш зволоженою та м'якою підходить для волосся та обличчя сухе волосся стає гладким і доглянутим себорегулююче І крім того: ти користуєшся 100% натуральним продуктом Масло жожоба чудово підходить для догляду за волоссям будь-якого типу, особливо для фарбованого, сухого і ламкого. Протеїн, що міститься в маслі, огортає, захищає і оновлює волосся, допомагає при ламкому волоссі і надає їм природний блиск і силу. Має чудові властивості в лікуванні сухої шкіри голови. Спосіб застосування Корисно втирати масло жожоба в коріння волосся за 15-20 хвилин до миття. Можна додати масло жожоба до свого шампуню для волосся – по 3-5 крапель у кожну порцію при миття. Нанесіть масло жожоба на гребінь і розчісуйте волосся 2-3 десь у день. Beauty-хак: - нанесете невелику кількість олії жожоба перед нанесенням альгінатної маски для більш ефективної процедури; можна використовувати замість повсякденного крему, наносячи кілька крапель на очищене обличчя. Втирає масажними рухами до повного вбирання
    кешбек 3 ₴
    -89%
    Колір Молочний / Матеріал Поліамід, Трикотаж / Декор Плетіння / Застібка Ззаду
    Купальний ліф із ущільненою формою чашок без push-up, на кісточках. Застібка ззаду на металеву пряжку. Знімні регульовані бретелі.
    -58%

    Septona ватні палички Lady Care - це надійний і зручний засіб для догляду за шкірою та гігієною. Ватні палички виготовлені з високоякісного матеріалу, що забезпечує їхню міцність і надійність використання. Кожна паличка має комфортну довжину і м'який ватяний кінчик, який забезпечує ніжне і безпечне очищення. Вони можуть бути використані для нанесення косметичних засобів, очищення вушної раковини, а також для точного нанесення медикаментів. Спосіб використання: Візьміть одну паличку з контейнера та використовуйте для ваших щоденних потреб.
    кешбек 15 ₴
    -63%
    Аудиторія Для жінок / Призначення Живлення, Відновлення, Сяйво, Зволоження / Тип Усі типи / Вік 18+ / Ступінь дії Без захисту
    Cos De BAHA Vitamin E 5% Facial Cream – це крем для обличчя, багатий на вітамін E, який відомий своїми благотворними властивостями для шкіри. Цей продукт розроблений, щоб надати вашій шкірі максимальне зволоження, живлення та захист. Важливий антиоксидант, вітамін E допомагає захистити шкіру від шкідливого впливу вільних радикалів, сприяючи запобіганню передчасному старінню шкіри. Крем збагачений інгредієнтами, які сприяють утриманню вологи в шкірі, забезпечуючи їй гладкість та сяйво. Cos De BAHA Vitamin E 5% Facial Cream сприяє зміцненню шкірного бар'єру та робить шкіру більш пружною та здоровою. Крем допомагає пом'якшити шкіру, зменшуючи сухість та подразнення. Cos De BAHA Vitamin E 5% Facial Cream допомагає покращити загальний стан шкіри, надаючи їй молодості, м'якості та сяйва. Цей продукт підходить для всіх типів шкіри та призначений для тих, хто шукає догляд, який забезпечує антиоксидантний захист та зволоження шкіри обличчя. Спосіб застосування: Наносити вранці та ввечері на очищену шкіру після використання тонера або сироватки. Об'єм: 120мл
    -58%

    Чисте марсельське мило з екстрактом ромашки та 93% інгредієнтів натурального походження. Ідеально підходить для всієї родини.
    кешбек 1 ₴
    -40%

    Антибактеріальна зубна паста Dontodent забезпечує відчуття свіжості та чистоти в роті. М'яко видаляє забарвлення емалі та захищає від карієсу, нальоту й утворення зубного каменю за допомогою фториду натрію (1450 ppm F-). Зубна паста сприяє зміцненню зубної емалі та забезпечує свіжий подих з ароматом трав і м'яти. Підходить для повсякденного використання для дорослих. - Запорука здорових і природно білих зубів, а також свіжого подиху - Містить фторид натрію та цинк для підтримки антибактеріального ефекту - Запобігає проблемам із яснами та допомагає запобігти зубному каменю - З ароматом свіжих трав і м'яти Застосування: нанести невелику кількість пасти на зволожену зубну щітку, чистити зуби протягом 5 хвилин круговими рухами, одночасно акуратно масажуючи ясна, ретельно прополоскати порожнину рота водою.
    кешбек 10 ₴
    -69%
    Аудиторія Для жінок / Призначення Очищення, Живлення, Пом'якшення, Зволоження, Заспокоєння, Доглядаючий, Відлущування, Розгладження / Тип Усі типи / Час застосування Універсальний
    ЗВЕРТАЄМО ВАШУ УВАГУ НА ТЕ, ЩО ПРИ ОТРИМАННІ ЗОВНІШНІЙ ВИГЛЯД ТАРИ МОЖЕ ДЕЩО ВІДРІЗНЯТИСЯ ВІД ЗОБРАЖЕННЯ НА САЙТІ. СКЛАД ТА ЯКІСТЬ ПРОДУКТУ ЗАЛИШАЮТЬСЯ НЕЗМІННИМИ! Цей набір - незамінний помічник для домашнього догляду за шкірою будь-якого типу. Убтан для м'якого очищення і скрабування Hillary ASAI UBTAN інтенсивно і швидко звільнить вашу шкіру від ороговілих клітин і себума, очистить пори та прибере жирний блиск. Гіалуронова сироватка Hillary Smart Hyaluronic забезпечить інтенсивне зволоження шкіри на 24 години, розгладить шкіру, зробить її пружнішою та надасть сяйва. Відновлююча сироватка навколо очей Hillary Anti-fatigue усуне темні кола, прибере набряки, зробить погляд ясним. До набору входять: - Убтан для м'якого очищення і скрабування Hillary ASAI UBTAN, 100 г; - Гіалуронова сироватка Hillary Smart Hyaluronic, 30 мл; - Відновлююча сироватка навколо очей Hillary Anti-fatigue, 10 мл. Спосіб використання: 1. Невелику кількість убтану розведіть з водою до пастоподібного стану та нанесіть на зволожене обличчя масажними рухами. Змийте проточною водою або за допомогою муслінової серветки. Можна застосовувати двічі на день. 2. Невелику кількість сироватки Anti-fatigue нанесіть кінчиками пальців на добре очищену шкіру навколо очей. Застосовуйте один або два рази на день. 3. Промокніть очищене обличчя м'яким рушником і нанесіть трохи гіалуронової сироватки. Так молекули гіалурону отримають достатню кількість вологи для роботи в верхніх шарах шкіри.
    кешбек 3 ₴
    -40%

    Органічна зубна паста з деревним вугіллям ефективно видаляє наліт, має відбілюючий і освіжаючий ефект. Чорне вугілля допомагає боротися з бактеріями, які викликають карієс.Ксіліт забезпечує активну ремінералізацію емалі та запобігає утворенню зубного нальоту, зубного каменю та карієсу.Цитрусова олія, яка входить до складу пасти, дарує відчуття свіжості та чистоти.Не містить: фтору, SLS, парабенів, барвників, цукру, спирту та антисептиків.
    -59%

    Зубна щітка "Глибоке очищення" з оптимальним середнім ступенем жорсткості та зручною ергономічною ручкою розроблена для повноцінного догляду і бездоганної чистоти порожнини рота. Особливі поліруючі щетинки делікатно освітлюють зуби, щетинки округлої форми запобігають травмуванню зубів та ясен.
    кешбек 2 ₴
    -56%
    Колір Комбінований / Склад Бавовна 95%, Еластан 5%Кружево: Поліамід 88%, Еластан 12%Підкладка чашок: Поліестер 100% / Візерунок Однотонний
    Бюстгалтери пуш-ап із бавовняного трикотажу з мереживними деталями. Формовані м'які чашки на кісточках для збільшення бюста та декольте. Регульовані бретелі та застібка на гачок ззаду.
    кешбек 3 ₴
    -31%
    Аудиторія Для жінок / Призначення Зволоження, Антивіковий, Від темних кіл, Від ознак втоми, Від зморшок, Ліфтинг, Протинабрякове / Вік 18+
    Гідрогелеві патчі з екстрактом авокадо і рициновою олією бренда Zozu стануть вашим маленьким «секретом» відпочилого і свіжого обличчя без ознак втоми або недосипання. Вони рясно просочені спеціальною зволожувальною есенцією, що містить унікальний комплекс, необхідний шкірному покриву для збереження молодості, краси, еластичності та пружності. Систематичне застосування цього доглядового продукту ущільнює структуру епідермісу, захищаючи його від передчасного в'янення. Особливості Rich In Avocado Eye Mask бренда Zozu: - делікатно доглядають тонку ніжну шкіру навколо очей, живлячи і зволожуючи її; - знімають набряклість; - освітлюють темні кола під очима; - уповільнюють процеси старіння; - перешкоджають появі вікових зморшок та шкірних заломів; - підтримують гладкість та м'якість шкірного покриву; - щільно прилягають та добре фіксуються, не зміщуються під час активних рухів. Спосіб застосування: Вийняти патчі за допомогою лопаточки та нанести на очищену шкіру навколо очей. Зняти патчі через 15-20 хвилин та зробити легкий масаж подушечками пальців.