triangle

Кешбек 15% на білизну, косметику, текстиль, посуд для підписників KASTA Black

Підвищений кешбек та безкоштовна доставка для підписників KASTA Black при передоплаті замовлення картою 💳 з 6:00🕕 28 квітня по 6:00🕕 29 квітня

Товари з кешбеком

Оформіть підписку KASTA Black та отримуйте від 3% кешбеку за покупки на KASTA і безкоштовну доставку від Нової пошти.

    Категорія
    Приналежність
    Вид
    Розмір
    Колір
    Бренд
    Ціна
    від
    до
    Вік
    Кількість в упаковці, пар
    Кількість в упаковці, шт
    Ароматизація
    Аудиторія
    Аромат ноти бази
    Розмір покривала
    Матеріал леза
    Формат ковдри
    Розмір ковдри
    Кісточки
    Тип низу
    Країна бренду
    Матеріал чохла
    Персонажі
    Застібка
    Класифікація
    Комір
    Склад
    Тип чашечки
    Крій
    Декор
    Щільність
    Призначення
    Діаметр, см
    Застібка підковдри
    Формат підковдри
    Форма підковдри
    Ефект
    Ступінь дії
    Фасон
    Особливість
    Особливості
    Матеріал наповнювача
    Довжина виробу
    Формат
    Матеріал ручки
    Тип кріплення ручки
    Аромат ноти серця
    Сумісність з джерелами тепла
    Капюшон
    Внутрішнє антипригарне покриття
    Висота посадки
    Матеріал
    Кількість предметів, шт
    Країна виробництва
    Візерунок
    Формат подушки
    Форма подушки
    Формат наволочки
    Форма наволочки
    Формат пледа
    Форма пледа
    Тип кишень
    Push-up
    Сезонність
    Формат простирадла
    Форма простирадла
    Розмір простирадла
    Тип простирадла
    Фасон рукава
    Ширина бретель
    Структура
    Стиль
    Тара/упаковка
    Фактура
    Щільність матеріалу, г / м2
    Форма
    Довжина рукава
    Час застосування
    Аромат верхні ноти
    Тип верху
    Тип
    Тип ковдри
    Тип подушки
    Тип бретель
    Об'єм, мл
    ¯\_(ツ)_/¯
    У вас немає обраних фільтрів
    кешбек 6 ₴
    -17%

    Характеристика: Бренд: Empire Матеріал: Нержавіюча сталь Діаметр: 160-300 мм Висота: 80 мм Форма: Кругла Форма: Роз'ємна Колір: Сталевий Подарункова упаковка: Так Дивна виробник: К.Н.Р.
    -44%
    Тип Усі типи / Аудиторія Для жінок / Тара/упаковка Коробка / Призначення Відновлення, Детокс, Живлення, Від токсинів
    Тканинна маска з деревним вугіллям і медом Elizavecca Black Charcoal Honey Deep Power Ringer Mask Pack володіє ефективним очищує властивістю, контролює роботу сальних залоз, блокує появу сального блиску шкіри, сприяє звуженню пор, освітлює, живить і розгладжує зморшки. Маска виводить токсини і шлаки, завдяки чому є прекрасним детокс-засобом. Також маска має протизапальну дію, сприяє загоєнню акне і попереджає поява нових. Маска живить, пом'якшує і зволожує шкіру обличчя, роблячи її гладкою, еластичною і пружною, захищає від агресивних факторів зовнішнього середовища і негоди. Основні компоненти: Порошок деревного вугілля, який сприяє чудовому і дбайливому очищенню шкіри. Абсорбує надлишки шкірного жиру, розчиняє сальні пробки і витягує їх з пір, виводить токсини і солі важких металів, відлущує омертвілі клітини, видаляє чорні крапки, сприяючи вирівнюванню Мікротекстура шкіри, мінімізує розмір пір. Володіє сильним антибактеріальним і відновлює дію, пригнічує процеси окислення в клітинах шкіри, знімає негативні наслідки стресів, а також має омолоджуючий ефект, уповільнюючи старіння шкіри. Екстракт меду відомий своїми прекрасними анти запальними і антибактеріальними властивостями, допомагає шкірі утримувати вологу тривалий час, надає пружність, еластичність і бархатистість, розгладжує рельєф, володіє освітлюючим і надає природне сяйво ефектом.
    кешбек 5 ₴
    -63%
    Тип Всі типи волосся / Призначення Живлення, Очищення, Для розчісування, Від випадіння, Відновлення / Аудиторія Для жінок
    Активна формула шампуню створена на основі екстрактів сереноа, чабрецю, зеленого чаю, збагачена протеїнами пшениці та ніацинамідом для ефективного очищення шкіри голови з терапевтичною дією проти випадання волосся. Нікотинова кислота (вона ж Ніацинамід, вітамін РР, вітамін В) впливає на судини шкіри голови, розширюючи їх, покращуючи кровообіг і налагоджуючи обмінні процеси. Екстракт сереноа продовжує тривалість життєвого циклу волосся, в результаті чого його випадіння скорочується. Оздоровлює шкіру, відновлюючи та підтримуючи нормальну мікрофлору. Активні компоненти Екстракт карликової пальми сереноа: - є активатором волосяних фолікулів; - робить волосся слухняним; - підвищує стійкість волосся до механічних пошкоджень; - регулює жирність волосся і шкіри голови. Екстракт чебрецю: - усуває лущення різної природи, в тому числі і грибкові, наприклад себорею. - покращує зовнішній вигляд волосся, робить його блискучим та гладеньким; - стимулює волосяні фолікули, активізує в цибулинах посилений кровообіг. - нормалізує роботу сальних залоз шкіри голови та робить волосся більш об’ємним. Ніацинамід: - допомагає при вираженому випаданні волосся; - діє проти надмірної жирності шкіри голови, тонкості, ламкості та тьмяності волосся; - покращує кровообіг і пробуджує зріст фолікулів; - «склеює» лусочки локонів, тим самим надаючи волоссю блиск і шовковистість. Гідролізовані протеїни пшениці: - містять безліч амінокислот, включаючи гліцин, аланін, пролін і глутамін. - відновлюють водний баланс шкіри і волосся запобігають зневодненню - активізують ріст волосяних цибулин; - повертають волоссю блиск і гнучкість, запобігають ламкості та потовщують їх структуру. згладжують поверхню волосся і знижують його електростатичність. Спосіб використання: Нанести шампунь на мокре волосся і шкіру голови. Масажувати шкіру протягом 2-3 хвилин. Змити водою. Повторити 2-3 рази. Для профілактики та при сезонному випаданні волосся використовувати 2-3 рази в тиждень протягом 1-2 місяців. Для інтенсивної терапії випадання волосся використовувати протягом 1-3 місяців. При андрогенозалежній алопеції використовувати постійно. Фото може відрізнятись від оригінального вигляду продукту.
    кешбек 1 ₴
    -40%
    Колір Темно-синій / Сезонність Демісезон / Візерунок Малюнок / Стиль Повсякденний / Фактура Гладка
    -
    кешбек 3 ₴
    -91%

    Мереживний бюстгальтер-бюстьє з широким поясом, укріплений вертикальними кісточками. Ущільнені чашки без push-up на кісточках, прикрашені дрібними стразами, лінію декольте підкреслюють знімні стрепи. Незнімні регульовані бретелі. Застібка ззаду на два гачки з трьома положеннями.
    потрібнички
    кешбек 2 ₴
    -36%
    Аудиторія Унісекс
    Щоб дійсно побачити вражаючий результат і надати волоссю життя та краси, варто придбати чудову маску Dalas Profi-Tox. Маска розроблена спеціально для відновлення пошкодженого волосся. Її активні компоненти - кератин, колаген і гіалуронова кислота, інтенсивно живлять, зволожують, роблячи волосся м'яким і гладким. З її допомогою Ви позбавитеся ламкості, кінчиків і тьмяності, що січуться, надавши волоссю здоров'я і доглянутість. Маска не робить волосся жирним і не обтяжує, легко розподіляється по волоссю і швидко змивається.
    доставка в Польщу
    кешбек 6 ₴
    -57%
    Колір Білий / Склад 100% бавовна
    Майка чоловіча на широкій бретелі, приталена. Виконана із бавовняного трикотажного полотна (рибана). Без бокових швів М'яка та дуже приємна до тіла. Не розтягується і зберігає форму після неодноразового прання.
    кешбек 2 ₴
    -40%

    Лист тефлоновий прямокутний розміром 33x45 см з антипригарним покриттям - відмінне рішення для приготування їжі на деку. За його допомогою ви зможете бездоганно спекти м'ясо, рибу, овочі та інші продукти в духовці. Тефлоновий лист підходить для гриля, мікрохвильових печей (НВЧ), духовок, морозилок; для таких продуктів, як м'ясо, риба, овочі, різного виду випічки. Аркуш має високу термостійкість, що дозволяє використовувати його при різних температурах без побоювань. Максимально допустима температура становить 260 °C, що дозволяє використовувати її для приготування їжі в різних режимах духовки. Завдяки антипригарному покриттю їжа не прилипає до поверхні, що спрощує процес приготування та готування. Лист також багаторазовий, що робить його економічним та зручним у використанні. Цей тефлоновий лист стане незамінним помічником на вашій кухні, гарантуючи ідеальні результати щоразу. Лист виконаний зі скловолокна, покритого тефлоном. Цей матеріал забезпечує надійний захист від прилипання їжі і спрощує процес готування. Важливо відзначити, що лист краще скручувати в трубочку, а не складати, щоб уникнути заломів. Це допоможе зберегти його форму та використовувати його протягом тривалого часу без пошкоджень. Цей лист, що поєднує в собі міцність скловолокна та властивості антипригарного тефлону, є незамінним інструментом на кухні. Дозвольте собі створювати чудові страви без зусиль і безпечно на цьому надійному та практичному аркуші. Характеристики Матеріал: скловолокно, покрите тефлоном, що не містить PFOA. Максимальна температура: 260 °C Довжина: 45 см Ширина: 33 см Вага: 40 г Країна-виробник: Китай
    кешбек 1 ₴
    -56%

    Ополіскувач ротової порожнини Pasta del Capitano з імбіром, як і всі інші ополіскувачі бренду, не містить парабенів, триклозану, лаурилсульфату натрію (SLS) та консервантів формальдегіду. Підходить для щоденного використання.
    кешбек 3 ₴
    -63%

    Комплект складається з двох однотонних рушників для лазні та обличчя. Вироби виготовлені з дуже м'якої та приємної на дотик мікрофібри. Матеріал відмінно вбирає вологу, рушники зберігають свої властивості після багаторазового прання. Рушники перев'язані стрічкою і упаковані в сітчастий мішечок - це відмінний варіант для подарунка. Розміри: Баня - 140х70 см .; Обличчя - 75х35 см .; * Увага! Колір і відтінок може відрізнятися, в залежності від поставок виробника, налаштувань екрану (яскравість, контраст, насиченість), а також освітлення.
    кешбек 1 ₴
    -54%
    Склад 92% Нейлон, 8% Еластан / Колір Сіро-голубий
    Повсякденні жіночі труси
    кешбек 1 ₴
    -54%
    Колір Темно-бежевий / Візерунок Однотонний / Стиль Домашній, Повсякденний / Сезонність Всесезон
    кешбек 7 ₴
    -51%
    Колір Айворі / Фасон Балконет / Матеріал Поліамід / Тип чашечки Формована / Фактура Гладка
    Бюстгальтер балконет на кісточках виготовлений із суміші еластичних матеріалів. Він забезпечений формованими чашками, декоративним бантом та підвіскою. Силіконова стрічка для надійної фіксації, бретелі, що відстібаються.
    -72%
    Склад 95%-бавовна 5%-еластан / Колір Білий
    Труси для жінок. Відмінний і якісний матеріал.
    кешбек 4 ₴
    -62%

    Прийшов час боротися з першими ознаками старіння! Сучасна інноваційна формула та високоефективні компоненти Експрес сироватки навколо очей Hillary Express Eye Serum допоможуть швидко позбавитись від темних кіл, мішків, під очима та зморшок. Ця сироватка активно зволожує та захищає тонку, чутливу шкіру навколо очей, доглядає за нею протягом дня або ночі. До складу сироватки входять унікальні пептиди, що мають тонізуючі та регенеруючі властивості. Експрес сироватка навколо очей Hillary Express Eye Serum - усуне сліди втоми та почервоніння, підтримає оптимальний гідробаланс епідермісу, буде запобігати появі зморшок та підвищить пружність шкіри. Активні компоненти Витяжка дамаської троянди: -допомагає втримати вологу у шкірі; -позбавляє від сухості та лущення; -зменшує вираженість мімічних зморшок; -підвищує тургор та еластичність шкіри; -має тонізуючу і лімфодренажну дію. Інулін: -зберігає корисну мікрофлору на поверхні епідермісу; -стимулює імунітет шкіри; -сприяє кращому засвоєнню активних косметичних компонентів; -покращує гідратацію шкіри; -запобігає зневодненню шкіри Трипептид 29: -стимулює синтез колагену та еластину; -відновлює пружність і еластичність; -підвищує тургор і щільність шкіри; -надає ліфтинг-ефект; -підсилює лімфодренаж, знімають набряки; -освітлює пігментацію; Екстракт насіння гранату: -запобігає утворенню ферменту металопротеїнази 1, який руйнує колаген в зрілій шкірі; -збільшує вироблення колагену фібробластами шкіри; -живить шкіру, пом'якшує її та надає еластичність; -освітлює пігментацію; -покращує текстуру шкіри та підвищує її пружність. Екстракт плюща: -підвищує еластичність та пружність шкіри; -захищає від негативного пливу навколишнього середовища; -надає стимулюючу та регенеруючу дію; -сприяє виведенню з тканин токсинів і зайвої рідини; -тонізує та підтягує шкіру. Спосіб застосування: Невелику кількість сироватки нанесіть кінчиками пальців на добре очищену шкіру навколо очей. Застосовуйте один або два рази на день. Застереження: Натуральна косметика не є гіпоалергенною. За 24 години до застосування проведіть алергопробу на згині ліктя.
    кешбек 4 ₴
    -90%
    Колір Чорний / Матеріал Поліестер / Тип чашечки М'яка / Фактура Гладка
    Бюстгальтер на кісточках з м'якими чашечками зі зручної еластичної тканини, повністю закриває груди і надає їй ідеальної форми. Декорований мереживним бантом спереду та декоративними стрічками. Незнімні регульовані бретелі. Застібка ззаду на два гачки з трьома положеннями.
    кешбек 6 ₴
    -49%
    Тип Тьмяні, Ламке, Неслухняне, Жирне, Мляві / Призначення Доглядаючий, Очищення, Освіження, Для блиску, Сяйво, Регенерація / Тара/упаковка Пляшка / Аудиторія Для жінок
    Шампунь спеціально розроблений для шкіри голови із надмірною секрецією шкірного сала па позбавленого об’єму волосся. Очищає та регулює жирність шкіри, протидіє ефекту жирного волосся. Завдяки вмісту органічного екстракту зеленого чаю стимулює волосяні цибулини та живить їх, має антибактеріальну дію, усуває жирність волосся і дарує йому неймовірний блиск та довготривалий об’єм. Містить комплекс Poliplant-12, спеціально розроблений для лікування різних проблем волосся, зокрема випадіння, надмірної жирності, себореї та лупи. До складу комплексу входить 12 цінних рослин - ромашка, арніка, розмарин, шавлія, сосна, водяний крес, лопух, шкірка лимону, плющ, календула, капуцин та кропива. Активні інгрідієнти Екстракт зеленого чаю містить величезну кількість антиоксидантів і біостимуляторів. встановлено, що цей інгредієнт включає вітаміни А, В, С, Е, мікроелементи, мінерали, амінокислоти, білки, ефірні масла, дубильні речовини і ферменти. екстракт зеленого чаю один з найкорисніших інгредієнтів в косметології. Poliplant-12 стимулює ріст здорового волосся; зупиняє випадання тонізуюче діють на шкіру голови; зміцнюють і живлять волосся; борються з лупою, роблять волосся блискучим, містять пептиди, антиоксиданти, антибактеріальні сполуки, фактори росту. рослинні - вітаміни А і С, жирні та ефірні олії, імуномодулятори. зумовлює ефективність у оздоровленні волосся. Спосіб використання: Нанести шампунь на ретельно зволожене волосся та шкіру голови. Масажувати шкіру протягом 2-3 хвилин. Змити водою. Повторити 2-3 рази.
    кешбек 5 ₴
    -43%
    Аудиторія Для жінок
    Гідрогелеві патчі забезпечать ніжній шкірі повік повноцінний і дбайливий догляд. Вони усувають всі видимі ознаки старіння шкіри, розгладжують мімічні зморшки, зменшують набряклість, роблять погляд більш відкритим, виразним і сіяющім.Патчі інтенсивно живлять і зволожують шкіру, приємно охолоджують її, запускають процеси регенерації і мають виражену омолоджуючу действіе.Для створення Hydrogel Pomegranate and Ruby Eye Patch обрані природні інгредієнти: Екстракт граната - проникає в усі шари дерми, покращує кровообіг і обмінні процеси в тканинах, ідеально вирівнює тон шкіри, м'яко освітлює пігментацію, збагачує клітини цінними мікроелементами, дарує розкішне сіяніе.Рубіновая пудра - зміцнює шкіру, загоює пошкоджені ділянки , прискорює вироблення природного колагену, забезпечує клітини киснем, стягує пори, надає шкірі матовість і гладкість, має антибактеріальну действіе.Патчі від BeauuGreen дуже зручні в застосуванні і в короткі терміни перетворюють її. Вони забезпечують потужний ліфтинг ефект, помітно омолоджують і пожвавлюють колір обличчя.
    доставка в Польщу
    кешбек 10 ₴
    -53%
    Склад 95% бавовна 5% спандекс / Колір Комбінований / Фактура Гладка / Фасон Сліп
    Характеристики: легкіегіпоаллергенниестойкій цветтянутсяне залишають слідів на телеСостав тканини: 95% бавовна 5% спандексластовіца - 100% хлопокПолнота розміру: повномірного (Європейський розмір) Довжина гумки - S - 28, M - 30см, L - 32см, XL - 34см, XXL - 36см
    кешбек 2 ₴
    -29%

    Дезодорант для ніг і взуття, з вмістом олії цитруса у складі.. Здійснює профілактичну дію проти грибкових інфекцій. Цитрус знімає втому та надає приємний охолоджувальний ефект. Дезодорант також доглядає за шкірою ніг: тонізує її та сприяє оновленню. Засіб випущений у формі спрею, тому ним дуже зручно користуватися, і завжди є можливість взяти флакон із собою. Важливо зазначити, що дезодорант має досить приємний запах. Способ застосування: Струсіть перед використанням. Розпиліть рівномірно на суху чисту шкіру стоп із відстані 10-15 см. Виділіть особливу увагу зоні між пальцями, де розташовані джерела поту.
    доставка в Польщу
    кешбек 4 ₴
    -29%
    Колір Малиновий / Склад Бавовна: 90%, Поліамід: 9%, Еластан: 1%
    Колготки для дівчинки - які можна використовувати для повсякденного носіння в прохолодну пору року. Особливості: Колір: малиновий в смужку Виготовлені з махрового матеріалу Склад: 90% бавовна, 9% поліамід, 1% еластан Сезон: зима Країна виробник: Україна
    доставка в Польщу
    кешбек 20 ₴
    -64%
    Колір Сіро-зелений / Матеріал Віскоза, Трикотаж / Візерунок Малюнок / Фасон рукава Вшитий
    Жіночий лонгслів: на розмір М довжина виробу 66 см, довжина рукава 58 см. Штани: довжина по внутрішньому шву 73 см, ширина по низу виробу (напівобхват) 19 см.
    кешбек 1 ₴
    -37%

    Улюблений міст тепер у зручному міні-форматі! З легкістю поміщається у сумку, зручно тримати в авто чи на столі в офісі. Миттєва свіжість та зволоження для обличчя та тіла! Трояндовий міст для обличчя Hillary ROSE MIST освіжає, живить і зволожує шкіру обличчя. При розпиленні міст огортає обличчя ніжним серпанком, роблячи її ніжною, оксамитовою та насиченою. Має дуже легку формулу, посилює дію інших косметичних засобів, сприяє природному відновленню шкіри. Спрей-міст швидко освіжить шкіру, тонізує, знімає почуття втоми, а також закріплює макіяж. Підходить для нормальної, сухої та чутливої шкіри. Трояндовий міст для обличчя Hillary ROSE MIST: - знімає подразнення, звужує пори, вирівнює тон шкіри; - застосовується як тонер перед нанесенням сироватки і зволожуючого крему; - пробуджує енергію і активізує регенераційні процеси в дерми; - може бути використаний у будь-який час доби при найменшому відчутті дискомфорту, як з макіяжем, так і без; - відновлює водно-ліпідний баланс шкіри; - надає шкірі додаткову гладкість і м'якість, бореться з першими ознаками старіння; - має ніжний трояндовий аромат. Активні компоненти: Рослинний гліцерин: - необхідний для роботи аквапоринів в клітинах; - проникає глибоко в шкіру і сприяє насиченню водою всіх її шарів; - перешкоджає потраплянню на верхні шари шкіри частинок пилу та мікроорганізмів; - захищає епідерміс від запалень і подразнень. Пантенол: - збільшує швидкість регенерації шкіри; - упорядковує процес метаболізму клітин; - стимулює вироблення колагену в шкірі; - розгладжує зморшки і сприяє загоєнню мікротріщин; - робить шкіру пружною та еластичною; - зволожує і живить суху шкіру. Комплекс ПАР рослинного походження (децил глюкозид, натрію лауроіл глутамат): - очищає і матує шкіру; сприяє нормалізації виділення себума; - знімає подразнення шкіри; перешкоджає осіданню частинок бруду на шкірі. Beauty-хак. У сухий сезон можна наносити в офісі або вдома на обличчя для зволоження, влітку – для освіження і комфортного перебування в жарку погоду. Спосіб застосування. Наносити на очищену шкіру обличчя вранці і ввечері перед сном. Може використовуватися в якості тоніка перед доглядовими засобами, а також наноситися поверх макіяжу для його закріплення. Натуральна косметика не є гіпоалергенною. За 24 години до застосування проведіть алергопробу на згині ліктя.
    кешбек 18 ₴
    -78%
    Колір Комбінований / Склад 95% бавовна, 5% еластан / Кількість в упаковці, шт 3 / Фасон Боксери