triangle
Satake
|
0 стежать
    кешбек від 23 ₴
    розстрочка
    -14%

    Характеристики Серія: Satoru Призначення: для суші Матеріал леза: молібден-ванадієва нержавіюча сталь Матеріал ручки: бакеліт Довжина леза: 210 мм Загальна довжина: 348 мм Ширина леза: 31 см Товщина леза: 3 мм Твердість сталі: 56-58 HRc Заточка леза: одностороння (правостороння) Колір: чорний Країна виробництва: Японія Ніж для сашимі (янагіба) – традиційний японський ніж, яким нарізають свіже філе на майже прозорі скибочки. Він чудово працює при приготуванні суші, карпаччо з риби та інших страв із дуже ніжних інгредієнтів. Довге, вузьке та жорстке лезо забезпечує бездоганну точність, а одностороннє заточування забезпечує чистий зріз. Ножем янагіба найкраще здійснювати плавні рухи в одному напрямку: на себе.
    кешбек від 16 ₴
    розстрочка
    -14%

    Характеристики Серія: Swordsmith Призначення: для обробки риби Матеріал леза: молібден-ванадієва нержавіюча сталь Матеріал ручки: поліпропілен Довжина леза: 160 мм Загальна довжина: 283 мм Ширина леза: 4,9 см Товщина леза: 2,5 мм Твердість сталі: 56-58 HRc Заточування леза: одностороннє, правий різ Колір: чорний Країна виробництва: Японія
    кешбек від 46 ₴
    розстрочка
    -14%

    Характеристики Серія: Kotori Матеріал лез: молібден-ванадієва нержавіюча сталь Матеріал ручки: дерево Пакавуд Твердість сталі: 56-58 HRc Заточення лез: двостороннє заточування Колір: коричневий Країна виробництва: Японія У набір входять Кухонний ніж універсальний 135 мм Satake Kotori (803-540) Кухонний японський ніж Сантоку 170 мм Satake Kotori (803-519)
    кешбек від 22 ₴
    розстрочка
    -14%

    Ніж японського бренду Satake - це класичний ніж, який дозволить вам точно нарізати великі порції м'яса на більш дрібні скибочки або шматочки. Ніж також підходить для відділення м'яса від кісток. Характеристики Серія: Satoru Призначення: для філе, для м'яса, для риби, обвалочні Матеріал леза: молібден-ванадієва нержавіюча сталь Матеріал ручки: бакеліт Довжина леза: 210 мм Ширина леза: 3,1 см Твердість сталі: 56-58 HRc Заточування леза: двостороннє Колір: чорний Країна виробництва: Японія
    кешбек від 49 ₴
    розстрочка
    -14%

    Набір із 2-х кухонних ножів, упакованих у традиційну дерев'яну коробку, стане чудовим подарунком для будь-якого любителя кулінарії. Ножі зі сталі, загартовані до твердості HRC 56, ідеально підходять для домашньої обстановки. У набір входить поварський ніж довжиною 21 см, який з легкістю впорається з будь-яким завданням на кухні, і універсальний ніж довжиною 13,5 см за допомогою якого легко наріжемо дрібніші продукти або почистимо овочі та фрукти. Характеристики Серія: Hiroki Матеріал леза: молібден-ванадієва нержавіюча сталь Матеріал ручки: поліоксіметилен (пластик POM) Твердість сталі: 56-58 HRc Заточення леза: двостороннє Колір ручок: чорний Країна виробництва: Японія У набір входять Кухонний ніж універсальний 135 мм Satake Hiroki (803-441) Японський поварський ніж 210 мм Satake Hiroki (803-410) Подарунковий кейс
    кешбек від 31 ₴
    розстрочка
    -14%

    Характеристики Серія: Sakura Призначення: шеф Матеріал леза: молібден-ванадієва нержавіюча сталь Матеріал ручки: ABS пластик Довжина леза: 180 мм Загальна довжина: 303 мм Ширина леза: 4,0 см Товщина леза: 1,6 мм Твердість сталі: 56-58 HRc Заточування леза: двостороннє Колір: чорний Країна виробництва: Японія
    кешбек від 90 ₴
    розстрочка
    -14%

    Характеристики Серія: Damascus 69 Призначення: Шеф ніж Матеріал леза: 69-шарова дамаська сталь, середній шар MVS10Cob Матеріал ручки: чорне дерево (Пакавуд) Довжина леза: 200 мм Загальна довжина: 342 мм Ширина леза: 43 мм Товщина леза 2,2 мм Вага: 238 г Твердість сталі: 60 HRc Заточення леза: двостороннє симетричне Колір: чорний Країна виробництва: Японія
    кешбек від 18 ₴
    розстрочка
    -14%

    Сантоку, поєднує в собі функції шеф ножа та японського овочевого ножа Накірі, має високу рукоятку, яка запобігає ударам пальців об дошку. Характеристики Серія: Satoru Призначення: шеф, сантоку, японські Матеріал леза: молібден-ванадієва нержавіюча сталь Матеріал ручки: бакеліт Довжина леза: 135 мм Загальна довжина: 270 мм Ширина леза: 3,9 см Товщина леза: 1,7 мм Твердість сталі: 56-58 HRc Заточування леза: двостороннє Колір: чорний Країна виробництва: Японія
    кешбек від 45 ₴
    розстрочка
    -14%

    Характеристики Серія: Daichi Призначення: універсальний ніж Матеріал леза: 69-шарова дамаська сталь, середній шар MVS10Cob Матеріал ручки: чорне дерево (Пакавуд) Довжина леза: 135 мм Загальна довжина: 250 мм Ширина леза: 27 мм Товщина леза 2 мм Вага: 82 г Твердість сталі: 60 HRc Тип заточування: двостороння симетрична Колір: чорний Країна виробництва: Японія
    кешбек від 21 ₴
    розстрочка
    -14%

    Характеристики Серія: Kotori Призначення: шеф Матеріал леза: молібден-ванадієва нержавіюча сталь Матеріал ручки: дерево Pakkawood Довжина леза: 180 мм Загальна довжина: 312 мм Ширина леза: 4 см Товщина леза: 1,6 мм Твердість сталі: 56 HRc Заточення леза: двостороннє Колір: коричневий Країна виробництва: Японія
    кешбек від 64 ₴
    розстрочка
    -14%

    Характеристики Серія: Unique Damascus Призначення: для нарізки овочів, м'яса та риби Матеріал леза: 33-шарова дамаська сталь, (середня куля VG-10) Ергономічні ручки виготовлені з міцного матеріалу – дерева пакка, стійкого до вологи та високих температур. Колір ручки: чорний Довжина леза: 170 мм Довжина ножа: 285 мм Ширина леза: 47 мм Товщина леза: 2,1 мм Твердість леза (HRC): 60 Тип заточування: двостороння симетрична Вага: 164 г
    кешбек від 19 ₴
    розстрочка
    -14%

    Характеристики Серія: Hiroki Тип: універсальний Матеріал леза: молібден-ванадієва нержавіюча сталь Матеріал ручки: поліоксіметилен (пластик POM) Довжина леза: 135 мм Загальна довжина: 245 мм Ширина леза: 3 см Товщина леза: 2 мм Твердість сталі: 56-58 HRc Заточення леза: двостороннє Колір: чорний Країна виробництва: Японія Кухонні ножі Satake Hiroki - це універсальні інструменти, які ідеально підходять для вирішення різних повсякденних завдань. Тонкі леза виготовлені із міцної нержавіючої сталі з додаванням молібдену, що значно підвищує їхню довговічність та стійкість до корозії. Міцні ручки з легкого ПОМ-пластика мають високу зносостійкість і водовідштовхувальні властивості. Ножі цієї серії – практичне рішення для людей, котрі шукають якісні інструменти на довгі роки!
    кешбек від 20 ₴
    розстрочка
    -14%

    Характеристики Серія: Swordsmith Black Призначення: шеф, сантоку, японські Матеріал леза: молібден-ванадієва нержавіюча сталь Матеріал ручки: поліпропілен Довжина леза: 150 мм Загальна довжина: 274 мм Ширина леза: 3,6 см Товщина леза: 2 мм Твердість сталі: 56-58 HRc Заточення леза: двостороннє Колір леза: чорний Колір рукояті: чорний Країна виробництва: Японія
    кешбек від 19 ₴
    розстрочка
    -14%

    Характеристики Серія: Satoru Призначення: для овочів Матеріал леза: молібден-ванадієва нержавіюча сталь Матеріал ручки: бакеліт Довжина леза: 160 мм Загальна довжина: 297 мм Ширина леза: 4,8 см Товщина леза: 1,7 мм Твердість сталі: 56 HRc Заточування леза: двостороннє Колір: чорний Країна виробництва: Японія
    кешбек від 14 ₴
    розстрочка
    -14%

    Характеристики Серія: Masamune Призначення: універсальний ніж Матеріал леза: молібден-ванадієва нержавіюча сталь Матеріал ручки: дерево береза Довжина леза: 120 мм Загальна довжина: 235 мм Ширина леза: 28 мм Товщина леза 1,2 мм Вага: 39 г Твердість сталі: 56-58 HRc Тип заточування: двостороння симетрична Колір: коричневий Країна виробництва: Японія
    кешбек від 24 ₴
    розстрочка
    -14%

    У нього міцне, але відносно тонке лезо, тому його не можна використовувати для рубання кісток чи заморожених продуктів! Широкий гострий ніж – відмінний інструмент для таких завдань, як нарізка овочів кубиками, порціювання птиці, подрібнення сирого м'яса або подрібнення часнику або імбиру. Характеристики Серія: Satoru Тип: Цай Дао (китайський овочевий ніж шеф-кухаря) Матеріал леза: молібден-ванадієва нержавіюча сталь Матеріал ручки: бакеліт Довжина леза: 180 мм Загальна довжина: 305 мм Ширина леза: 9,5 см Товщина леза: 2,1 мм Твердість сталі: 56-58 HRc Заточування леза: двостороннє Колір: чорний Країна виробництва: Японія
    кешбек від 67 ₴
    розстрочка
    -14%

    Характеристики Серія: Damascus 69 Призначення: Сантоку, Шеф Матеріал леза: 69-шарова дамаська сталь, середній шар MVS10Cob Матеріал ручки: чорне дерево (Пакавуд) Довжина леза: 170 мм Загальна довжина: 310 мм Ширина леза: 44 мм Товщина леза 2,1 мм Вага: 228 г Твердість сталі: 60 HRc Тип заточування: двостороння симетрична Колір: чорний Країна виробництва: Японія
    кешбек від 23 ₴
    розстрочка
    -14%

    Характеристики Серія: Swordsmith Black Призначення: ніж Янагіба, для суші Матеріал леза: молібден-ванадієва нержавіюча сталь Матеріал ручки: поліпропілен Довжина леза: 210 мм Загальна довжина: 336 мм Ширина леза: 3,1см Товщина леза: 1,9 мм Твердість сталі: 56-58 HRc Заточка леза: одностороння (правостороння) Колір леза: чорний Колір рукояті: чорний Країна виробництва: Японія Вага: 109 г
    кешбек від 19 ₴
    розстрочка
    -14%

    Характеристики Серія: Masamune Призначення: шеф Матеріал леза: молібден-ванадієва нержавіюча сталь Матеріал ручки: дерево береза Довжина леза: 200 мм Загальна довжина: 335 мм Ширина леза: 42 мм Товщина леза: 1,3 мм Вага: 95 г Твердість сталі: 56-58 HRc Заточка леза: двостороннє симетричне Колір: коричневий Країна виробництва: Японія
    кешбек від 70 ₴
    розстрочка
    -14%

    Характеристики Серія: Unique Damascus Призначення: підходить для нарізки м'яса, риби, овочів та фруктів Матеріал леза: тришарова сталь VG-10 Матеріал ручки: дерево Pakkawood Колір ручки: чорний Довжина леза: 200 мм Довжина ножа: 333 мм Ширина леза: 47 мм Товщина леза: 2,0 мм Твердість леза (HRC): 60 Тип заточування: двостороння симетрична Вага: 167 г
    кешбек від 45 ₴
    розстрочка
    -14%

    Характеристики Серія: Damascus 69 Призначення: універсальний ніж Матеріал леза: 69-шарова дамаська сталь, середній шар MVS10Cob Матеріал ручки: чорне дерево (Пакавуд) Довжина леза: 150 мм Загальна довжина: 269 мм Ширина леза: 28 мм Товщина леза: 2,2 мм Вага: 108 г Твердість сталі: 60 HRc Тип заточування: двостороння симетрична Колір: чорний Країна виробництва: Японія
    кешбек від 30 ₴
    розстрочка
    -14%

    Характеристики Серія: Sakura Призначення: шеф, сантоку, японські Матеріал леза: молібден-ванадієва нержавіюча сталь Матеріал ручки: ABS пластик Довжина леза: 170 мм Ширина леза: 4,6 см Твердість сталі: 56-58 HRc Заточування леза: двостороннє Колір: чорний Країна виробництва: Японія
    кешбек від 146 ₴
    розстрочка
    -14%

    Характеристики Серія: Daichi Матеріал лез: 69-шарова дамаська сталь, середній шар MVS10Cob Матеріал ручки: чорне дерево (Пакавуд) Твердість сталі: 60 HRc Заточування лез: двостороннє Колір ручок: чорний Країна виробництва: Японія У набір входять Кухонний японський Шеф ніж 200 мм Satake Daichi (805-544) Кухонний японський ніж Сантоку 170 мм Satake Daichi (805-513)
    кешбек від 10 ₴
    розстрочка
    -14%

    Характеристики Серія: Saku Призначення: універсальний Матеріал леза: молібден-ванадієва нержавіюча сталь Матеріал ручки: поліпропілен Довжина леза: 120 мм Загальна довжина: 234 мм Ширина леза: 2,7 см Товщина леза: 1,1 мм Твердість сталі: 56-58 HRc Заточення леза: двостороннє Колір: чорний Країна виробництва: Японія Універсальний кухонний ніж, яким можна нарізати дрібні та середні продукти та, при необхідності, очистити овочі та фрукти. Ідеально підходить для подрібнення часнику, нарізки помідорів чи поділу невеликих бутербродів. Він з успіхом замінює поварський ніж, коли ніж виявляється громіздким.