У нього міцне, але відносно тонке лезо, тому його не можна використовувати для рубання кісток чи заморожених продуктів! Широкий гострий ніж – відмінний інструмент для таких завдань, як нарізка овочів кубиками, порціювання птиці, подрібнення сирого м'яса або подрібнення часнику або імбиру. Характеристики Серія: Satoru Тип: Цай Дао (китайський овочевий ніж шеф-кухаря) Матеріал леза: молібден-ванадієва нержавіюча сталь Матеріал ручки: бакеліт Довжина леза: 180 мм Загальна довжина: 305 мм Ширина леза: 9,5 см Товщина леза: 2,1 мм Твердість сталі: 56-58 HRc Заточування леза: двостороннє Колір: чорний Країна виробництва: Японія