Характеристики Серія: Satoru Призначення: для нарізки, оброблення та рубання Матеріал леза: молібден-ванадієва нержавіюча сталь Матеріал ручки: бакеліт Довжина леза: 170 мм Загальна довжина: 300 мм Ширина леза: 4,8 см Товщина леза: 2,2 мм Твердість сталі: 56-58 HRc Заточування леза: двостороннє Колір: чорний Країна виробництва: Японія Японський кухонний ніж Сантоку від бренду Satake є універсальним, завдяки якому нарізка м'яса, овочів і риби буде надзвичайно точною і швидкою. Лезо ножа досить тонке, що добре підійде при нарізанні вищезгаданих продуктів, а також хліба, фруктів і зелені. Великою перевагою ножа є широке лезо, завдяки якому ми зможемо легко переносити нарізані продукти прямо на сковорідку або посуд.