Диня Канталупа натуральна 250 г, в'ялена диня, цукати з дині У чому користь Дині Канталупа? Користь сушеної дині ідентична свіжому варіанту, так як в ній зберігаються всі мінерали і вітаміни. Фрукт є ідеальним продуктом для омолодження організму. Сухофрукти сприятливо позначаються на стані кісток і волосся. Якщо регулярно їсти сушену диню, то поліпшується стан серцево-судинної системи. Рекомендується вносити продукт в свій раціон харчування при водянці, жовтяниці і сечокам'яної хвороби. Позитивно позначається сушена диня на стані нервової системи. Корисно вживати сушену диню вагітним жінкам, так як до її складу входить фолієва кислота. Міститься в ній також фермент, який допомагає впоратися з безсонням, стресом і занепадом сил. Є в сушеної дині бета-каротин, який необхідний для живлення шкіри, а ще він покращує стан волосся і нігтів. Є в сушеної дині харчові волокна, які очищають кишечник від продуктів розпаду, що в свою чергу покращує роботу травної системи. Міститься в продукті вітамін С, який зміцнює імунітет, покращує мозкову діяльність і бере участь у великій кількості процесів в організмі. Є в сушеної дині хлор і натрій - мінерали, які відповідають за водний баланс. У великій кількості міститься в сухофрукті калій, який позитивно позначається на стані серця і судин. Продукт середньої калорійності, містить клітковину, природний білок, антиоксиданти, багато вітамінів і мінералів - А, В, С, крохмаль, мінеральні солі, залізо, фолієву, нікотинову, пантеноловую кислоти та інші корисні мікроелементи. Завдяки унікальному складу диню рекомендують при дієтах. Вона очищає кишечник, сечовивідну систему, має жовчогінну, протизапальну і тонізуючу дію. Позитивно впливає на судини, покращує обмін речовин, знижує холестерин. Піднімає настрій, працездатність, корисна людям у яких є порушення сну, дратівливість, хронічна втома, депресії. Сушену диню рекомендується вживати при гастриті, коліті, пієлонефриті, атеросклерозі, артриті. Де застосовується диня в'ялена ? Диня смачна з чаєм, смузі. Її додають в сирні десерти, пиріжки, торти, кекси, сирники, прикрашають випічку. Дуже смачно сочитаеться з кашами, цукатами, ягодами, горіхами та іншими сухофруктами. Але є продукти з якими диню поєднувати не МОЖНА через несумісність. Це мед і молоко. Як вживати диню в'ялену? Один з найпопулярніших сортів дині - Канталупа. Солодка і м'яка на смак. Зовні це світло - жовті шматочки, в яких містяться тільки природні цукру і натуральні речовини. Щодня можна вживати 100-150 гр сухофрукта. Сушену диню можна вживати окремо або в складі десертів, вітамінних сумішей. Склад: сушена диня Країна походження: Таїланд Харчова цінність: на 100г Білків - 0.7 г Жирів - 0.1 г Вуглеводів - 82.2 р Калорійність - 341 Ккал Умови зберігання: Пересипати в скляну тару. Зберігати в холодильнику. Термін придатності : 12 місяців. Відкритий продукт вжити протягом 20 днів.