NOW Super Omega 3-6-9 1200 mg - попереджає розвиток атеросклерозу, і серцево-судинних захворювань.
Біологічно активна добавка для підтримки імунітету. Дозволяє підвищити і зміцнити імунітет. Омега 3-6-9 - 100% натуральна суміш нерафінованих рослинних масел. Не містить ГМО. Виготовляється способом холодного віджиму з використанням вакуумної дистиляції за низької температури.
Існує три класи харчових жирів: омега-3, омега-6 і омега-9. Жири перших двох класів найсильніше впливають на рівень ейкозаноїдів. Жири омега-9 не є незамінними, проте вони дуже корисні для здоров'я, про що докладніше сказано нижче. Секрет хорошого здоров'я - в підтримці балансу жирів омега-3 і омега-6, що можна порівняти з необхідністю наявності педалей гальма і газу в автомобілі.
Як тільки жири Омега-3, Омега-6 і Омега-9 потрапляють в організм, вони впроваджуються в клітини, впливаючи на їх структуру і активність. Вони покращують роботу серця, мозку, очей і суглобів, знижують рівень холестерину низької щільності. Ці жири можуть надавати протизапальний ефект і є відмінними антиоксидантами, тобто сприяють виведенню з організму шкідливих речовин і вільних радикалів. Найважливішим аспектом дії поліненасичених жирних кислот є їх участь в забезпеченні передачі нервових імпульсів і поліпшення пам'яті, інтелектуальної і фізичної стійкості.
Омега-3 - найкорисніші жири. Слів «дуже корисно» недостатньо, щоб сказати про неймовірні властивості жирних кислот класу омега-3. Основні джерела цих жирних кислот - олія насіння льону і риб'ячий жир. Але ці два джерела не є взаємозамінними.
Омега-6 - тільки жири омега-6 можуть перетворюватися в гамма-лінолеву кислоту (ГЛК), яка є одним з найважливіших засобів захисту організму від передчасного старіння, серцево-судинних захворювань, раку, артриту, алергії, астми, позбавлення від передменструального синдрому, захворювань шкіри, ожиріння та багатьох інших хвороб.
Омега-9 - це найбільш поширена і впізнавана група жирів: сюди відносяться жири, що містяться в оливках, мигдалі, фундуці, арахісі, кунжутному насінні і авокадо. З цих продуктів віджимають олію, що ідеально підходить для готування. Середземноморська кухня вважається найбільш корисною для здоров'я саме завдяки широкому використанню продуктів, багатих жирами омега-9. Незважаючи на те, що наш організм може сам виробляти жири омега-9, отримання їх разом з їжею дає хороший захист від осідання холестеринових бляшок на стінках артерій. Раціон, багатий жирами омега-9, корисніший для організму, ніж низькожирові дієти.
Вітамін Е - вітамін молодості і найбільш важливий антиоксидант людського організму. З низьким рівнем вітаміну Е пов'язана підвищена небезпека утворення катаракти та збільшення ризику виродження жовтої плями - однією з головних причин сліпоти. Типовою ознакою гіповітамінозу Е є старечі плями на руках. До проявів недостатності вітаміну Е відносяться: м'язова дистрофія, анемія, погіршення зору, ослаблення рефлекторної діяльності, жирова інфільтрація печінки, дегенерація спинного мозку. Вітамін Е відводить загрозу анемії, не дозволяючи червоним кров'яним тільцям, що містить гемоглобін, розпадатися. Завдяки високій антиоксидантній активності входить в усі види anti-age терапії. Вітамін Е зменшує кількість і інтенсивність серцевих нападів, знижує смертність від ішемічної хвороби серця, оберігаючи судини від ламкості, рубцювання і атеросклеротичних бляшок. Допомагаючи очищенню крові від шкідливих жирів, вітамін Е покращує загальний кровообіг і значно зменшує агрегацію (злипання) тромбоцитів. Тромби, застряють в артерії, блокують потік крові, викликаючи серцевий напад, або, якщо пошкоджені кровоносні судини мозку, - інсульт.
Рекомендації для застосування: Приймайте 2 капсули в день з їжею.