Особливість:
Підтримує вироблення оксиду азоту і покращує стан судин
Відіграє важливу роль у підтримці спортивної форми та чоловічого сексуального здоров'я
Не містить: глютену-ГМО-сої
L-аргінін - це амінокислота, яка стимулює вироблення оксиду азоту, швидко розпадається з'єднання, що бере участь в роботі функції кровообігу і імунітету. L-аргінін служить прекурсором для подальшого вироблення оксиду азоту і допомагає зберігати м'язову масу і рівень спортивної підготовки. Завдяки тій ролі, яку L-аргінін грає в процесі розширення судин, він не тільки покращує сексуальне здоров'я, але і сприяє зміцненню кровоносних судин і поліпшенню їх стану.
Рекомендації по застосуванню
Приймати по 1 рослинній капсулі в день натщесерце. Рекомендується приймати відповідно до призначення лікаря.
Інші інгредієнти
Рослинна капсула( модифікована целюлоза), мікрокристалічна целюлоза, стеарат магнію (рослинного походження без ГМО), діоксид кремнію.
При виробництві даного продукту не використовуються молоко, яйця, риба, молюски і ракоподібні, деревні горіхи, арахіс, пшениця, соя і глютен. Проводиться на підприємстві,, що проходить незалежні перевірки і має реєстрацію cGMP, де також можуть оброблятися інші продукти, що містять ці алергени або інгредієнти.
Попередження
Зберігати в недоступному для дітей місці. Перед початком застосування біологічно активних добавок вагітні та годуючі жінки, особи, які страждають хронічними захворюваннями, люди похилого віку, особи молодше 18 років, які приймають рецептурні ліки (наприклад, антикоагулянти) або мають діагностоване лікарем захворювання, повинні проконсультуватися з лікарем, фармацевтом, натуропатом або іншим кваліфікованим медичним працівником.
Продукт герметично упакований з метою безпеки. Не використовувати, якщо захисна плівка відсутня або пошкоджена. Рекомендується зберігати при контрольованій кімнатній температурі від 20 °C до 25 °C (від 68 °F до 77 °F). Неналежні умови зберігання, наприклад, тривале перебування під прямими сонячними променями, висока температура і вологість, можуть з часом привести до погіршення якості продукту.