Протеїн Ультра-Про 3200г Вишня Білок міститься у всьому тілі - у м'язах, кістках, шкірі, волоссі і практично у всіх інших частинах тіла або тканинах. Він входить до складу ферментів, які приводять у дію багато хімічних реакцій, і гемоглобіну, який переносить кисень у вашій крові. Щонайменше 10 000 різних білків роблять вас такими, якими ви є, і підтримують вас такими. Білок складається з більш ніж двадцяти основних будівельних блоків, які називаються амінокислотами. Оскільки ми не зберігаємо амінокислоти, наш організм виробляє їх двома різними способами: або з нуля або модифікуючи інші. Дев'ять амінокислот - гістидин, ізолейцин, лейцин, лізин, метіонін, фенілаланін, треонін, триптофан і валін - відомі як незамінні амінокислоти, повинні надходити з їжею. Білок є макроелементом. Макроелементи (іноді звані «макросами») - це поживні речовини, які нам потрібні у великих кількостях, які забезпечують нас калоріями і включають білки, жири і вуглеводи. Білки складаються з ланцюжків амінокислот, будівельних блоків білка. Коли ми перетравлюємо білок із їжі або напоїв, він розщеплюється на амінокислоти. Потім організм будує всі необхідні йому білки із цих амінокислот. Білок є макроелементом. Макроелементи (іноді звані «макросами») - це поживні речовини, які нам потрібні у великих кількостях, які забезпечують нас калоріями і включають білки, жири і вуглеводи. Білки складаються з ланцюжків амінокислот, будівельних блоків білка. Коли ми перетравлюємо білок із їжі або напоїв, він розщеплюється на амінокислоти. Потім організм будує всі необхідні йому білки із цих амінокислот. Що робить білок в організмі? В організмі є тисячі різних білків, які виконують різні функції в наших органах, таких як мозок, серце і печінка, в антитілах в нашій імунній системі і в гемоглобіні, який переносить кисень у нашій крові. Білок важливий для дитячих м'язів і кісток у міру їхнього зростання, а також для підтримки здоров'я м'язів і кісток протягом усього життя. Скільки нам потрібно білка? Наші рекомендації щодо білка ґрунтуються на тому, скільки нам потрібно на кілограм (кг) нашої ваги тіла, для дорослих це 0,75 г на кг ваги тіла. Поточні рекомендації становлять 56 г/день для чоловіків та 45 г/день для жінок (виходячи з маси тіла 75 кг для чоловіків та 60 кг для жінок), і в середньому у Великій Британії чоловіки споживають близько 85 г, а жінки близько 67 г білка у день. Таким чином, у середньому ми їмо більше, ніж необхідно, ймовірно, що більшість із нас отримує достатньо білка. Деякі люди, наприклад спортсмени або люди похилого віку, можуть мати більш високі потреби в білку. Які продукти та напої містять білок? Багато різних продуктів і напоїв містять білок. У моделі здорового харчування уряду Великобританії Eatwell Guide продукти, багаті на білки, знаходяться в групі продуктів, званих «квасоля, бобові, яйця, риба, м'ясо та інші білки». Молоко та молочні продукти, такі як сир та йогурт, також є хорошими джерелами білка.Протеїн на основі швидкорозчинного концентрату молочної сироватки має високу біологічну активність і є джерелом амінокислот в оптимальному співвідношенні. Сироваткові білкові концентрати містять велику кількість факторів росту, таких як IGF-1, TGF-1 та TGF-2. А їх компоненти містять вищі рівні фосфоліпідів та інших біологічно активних ліпідів. Крім цього, у препараті є велика кількість імуноглобуліну та лактотрансферину. Придбати Vansiton Protein Ultra Pro за доступною ціною з доставкою по Києву та Україні можна в нашому інтернет-магазині. Властивості протеїну: впливає на набір сухої м'язової маси та працездатність підвищують імунітет покращують роботу кишечника Склад: концентрат сироваткового білка сухий ізолят молочного білка суха молочна сироватка сухе знежирене молоко загусник (ксантанова камедь, карагінан) Спосіб застосування: 1 мірну ложку (30 г) змішати із 200 мл рідини (води, знежиреного молока). Приймати 2-3 десь у день між основними прийомами їжі, зокрема один раз через 15-20 хвилин після закінчення фізичних навантажень. Застереження: Індивідуальна чутливість до компонентів, вагітність, період годування груддю, дітям до 14 років, тяжкі захворювання нирок. Умови та термін зберігання: Зберігати у сухому прохолодному місці при температурі до 25°С та відносній вологості не більше 85%.