Ніж для кондитерської мастики зі змінними лезами - це професійний інструмент, призначений для роботи з кондитерської мастики. Ніж оснащений змінними лезами, що дозволяє легко змінювати ступінь заточування та підтримувати гостроту леза.
Це дозволяє отримувати ідеально рівні та гладкі поверхні під час роботи з мастикою, тестом та іншими кондитерськими матеріалами.
З його допомогою можна:
обрізати мастику, помадку, марципан, цукрове листя, створювати з них різні фігури.
створювати на мастиці, помадці, марципані і т.д. всілякі візерунки та лінії
різати щільний картон та тонкий пластик
займатися різьбленням по дереву тощо.
Леза ножа виготовлено з високоякісної нержавіючої сталі, а ручка – із щільної пластмаси, що дозволяє його сміливо використовувати без побоювання зламати інструмент та забезпечує комфортне та надійне зчеплення з рукою. Щоб скальпель не ковзав у руці, у місцях тримання передбачено рельєф.
Характеристики
Матеріал леза: нержавіюча сталь
Матеріал рукоятки: пластик
Загальна довжина ножа: 14.5 см
Довжина леза: 2.5 см
Розмір в упаковці: 21.5х7.5х1.5 см
Вага: 30 г
Миття в посудомийній машині: так
Країна-виробник товару: Китай
Комплектація:
ніж-скальпель
5 змінних лез