triangle
    Вид
    Колір
    Бренд
    Ціна
    від
    до
    Країна бренду
    Країна виробництва
    Акція
    ¯\_(ツ)_/¯
    У вас немає обраних фільтрів

    Продукти

    БакаліяКонсерви

    Легкі овочеві супи, наваристі м’ясні та грибні юшки, прозорі апетитні бульйони, ніжні супи-пюре, борщі. Усі Ваші улюблені рідкі страви будуть більш духмяними та смачнішими з нашою ароматною приправою. Додавайте її за смаком за 20-30 хвилин до готовності. Один пакетик приправи розрахований на 3 л супу. Поживна (харчова) цінність на 100 g (г) продукту: білки - 6,0 g (г), жири - 2,0 g (г), вуглеводи - 20 g (г). Енергетична цінність (калорійність) на 100 g (г) продукту: 500 kJ (кДж) (120 kcal (ккал)). Умови зберігання: зберігати в сухих, чистих, добре вентильованих, не заражених шкідниками та пліснявою приміщеннях, за температури не вище ніж 25 °С та відносної вологості повітря не більше 75 %.

    Смак і аромат шашлику залежить не лише від м'яса, але й від спецій, які додають під час його маринування та приготування. Гармонійна пряна суміш нашої приправи із ароматами паприки, гостротою чилі та духмяними травами зробить шашлик по-особливому пікантним. Поживна (харчова) цінність на 100 g (г) продукту: білки - 7,0 g (г), жири - 5,5 g (г), вуглеводи - 35 g (г). Енергетична цінність (калорійність) на 100 g (г) продукту: 920 kJ (кДж) (220 kcal (ккал)). Умови зберігання: зберігати в сухих, чистих, добре вентильованих, не заражених шкідниками та пліснявою приміщеннях, за температури не вище ніж 25 °С та відносної вологості повітря не більше 75 %.

    Страви грузинської кухні – оригінальні, поживні та по-особливому пряні. Майже до кожної додається чимало зелені та спецій. Знаменитий шашлик зі свинини та ягнятини мцваді, хачапурі, хінкалі, сациві, густе пікантне лобіо з квасолі, ароматні чанахи, пікантні ковбаски купати. А ще різноманітні соуси, печена риба та крупи. Приготуйте ці страви з нашою приправою і відчуйте справжній смак Грузії на своїй кухні. Поживна (харчова) цінність на 100 g (г) продукту: білки - 6,0 g (г), жири - 3,0 g (г), вуглеводи - 27 g (г). Енергетична цінність (калорійність) на 100 g (г) продукту: 670 kJ (кДж) (160 kcal (ккал)). Умови зберігання: зберігати в сухих, чистих , добре вентильованих, не заражених шкідниками та пліснявою приміщеннях, за температури не вище ніж 25 °С та відносної вологості повітря не більше 75 %.

    Вірменська кухня – одна із найдавніших у Азії. Їй притаманні своєрідна пікантність і гострота. Пшенична каша харіса з м’ясом, ковбаса суджук, в’ялена бастурма, варені м’ясні кульки кюфта, фарширована долма, наваристий суп хаш, печена севанська форель і , звичайно, шашлик. Традиційні вірменські страви надзвичайно поживні та пряні. Наша приправа допоможе відтворити їхній неповторний смак на Ваших кухнях. Поживна (харчова) цінність на 100 g (г) продукту: білки - 5,5 g (г), жири - 2,5 g (г), вуглеводи - 30 g (г). Енергетична цінність (калорійність) на 100 g (г) продукту: 655 kJ (кДж) (155 kcal (ккал)). Умови зберігання: зберігати в сухих, чистих , добре вентильованих, не заражених шкідниками та пліснявою приміщеннях, за температури не вище ніж 25 °С та відносної вологості повітря не більше 75 %.

    Оригінальна суміш прянощів, сушених овочів та спецій розроблена на основі традиційних рецептів кавказької кухні. Ідеально підходить для приготування сациві, курча табака, лобіо, долми, хінкалі, бастурми, шашлику, соусів сацебелі, ткемалі, аджики. Додасть цим стравам гострувато-пряного присмаку та пікантного аромату. Поживна (харчова) цінність на 100 g (г) продукту: білки - 8,0 g (г), жири - 4,0 g (г), вуглеводи - 29 g (г). Енергетична цінність (калорійність) на 100 g (г) продукту: 750 kJ (кДж) (180 kcal (ккал)). Умови зберігання: зберігати в сухих, чистих, добре вентильованих, не заражених шкідниками та пліснявою приміщеннях, за температури не вище ніж 25 °С та відносної вологості повітря не більше 75 %.

    Приправа допоможе приготувати запашну та пікантну курку-гриль по-східному. Спеціально підібрана ароматична суміш спецій надасть м’ясу курки особливого колоритного смаку та насиченого пряного запаху. Поживна (харчова) цінність на 100 g (г) продукту: білки - 10 g (г), жири - 5,0 g (г), вуглеводи - 33 g (г). Енергетична цінність (калорійність) на 100 g (г) продукту: 880 kJ (кДж) (210 kcal (ккал)). Умови зберігання: зберігати в сухих, чистих, добре вентильованих, не заражених шкідниками та пліснявою приміщеннях, за температури не вище ніж 25 °С та відносної вологості повітря не більше 75 %.

    Трафарет для кави Frico FRU-1062 виготовлений із пластику. Вибирайте привабливу картинку та отримуйте її за допомогою шоколаду, кориці, какао або цукрової пудри. Трафарет виготовлений з екологічно чистих матеріалів, які не виділяють шкідливі речовини, легко миється, у тому числі, в посудомийній машині. Характеристики Трафаретів для кави Frico FRU-1062 Тип: трафарет Кількість предметів: 1 Матеріал: пластмас Підходять для кави та випічки Міцні Можна мити в посудомийній машині Виробник трафаретів для кави FRU-1062 - ТМ Frico (Китай).

    Приправа Akura Суміш прянощів до кави 10 м Додасть Ваше кави, новий аромат і вишуканий смак. Спосіб приготування: додати до гарячого напою за смаком. Склад: природний цукор буряковий неочищеному, імбир, кориця, кардамон зелений. Енергетична цінність (на 100 г): 1536 кДж / 367.75 ккал. Харчова цінність на 100 г продукту: білки: 1.03 г жири: 1.44 г вуглеводи: 86.67 г

    Квітка амарант є унікальним за рахунок їстівності всіх його елементів (стебла, насіння і листя) і надзвичайно високої поживної цінності. Особливу цінність є насіння цієї рослини. Кількість білка в них перевищує навіть наявність цієї речовини в сої та пшениці, а вміст усіх незамінних амінокислот робить їх особливо важливим продуктом для вегетаріанців. Також насіння амаранту багате на лінолеву, пальмітинову, стеаринову, олеїнову та ліноленову кислоти. До складу амаранту входять й інші важливі речовини для організму людини: ксантини; серотонін; жовчні кислоти; стероїди; холін; сквален; Вітаміни групи В; пантотенова кислота; вітамін Е та Д. Країна виробник:: Україна Калорійність: 371 Жири: 7.02 Білки: 13.56 Вуглеводи: 58.55 Фото не з інтернету, реальний товар. Величезний асортимент спецій, один із найбільших в Україні близько 150 видів спецій та приправ в одному місці. Також в наявності аксесуари - млина, ємності для зберігання. Створюємо подарункові набори. Перейдіть за посиланням на назву магазину та дивіться всі товари. Фасування можемо зробити будь-яку - від 50 грам. Відправляємо на день замовлення. У кожній посилці на вас чекає сюрприз від "Перчика".

    Пряність використовують для консервування, в перші і другі страви, для приготування соусів і заправок, додають в салати. Не всі знають, але крім відмінних смакових якостей, гірчиця покращує травлення, сприяє розщепленню жирів, нормалізує мікрофлору в кишечнику, а також активізує роботу мозку. Найкраще перед додаванням гірчиці в блюдо обсмажити насіння в маслі. Тоді гірчичний смак повністю розкривається. Тільки будьте обережні: при обсмажуванні насіння лопаються і "вистрибують" з посуду (як попкорн). Крім кулінарії широко застосовується в народній медицині для лікування простудних, шкірних захворювань. Виробництво - Україна Термін зберігання, років 2 Харчова цінність, г / 100г: білки - 26, жири - 36, вуглеводи - 28 Енергетична цінність, ккал / 100г - 508; Склад: насіння гірчиці, мають круглу форму діаметром 1-2 мм. Високий ступінь очищення 99,9% Фото не з інтернету, реальний товар в наявності. Величезний асортимент спецій, один з найбільших в Україні - понад 150 видів спецій і приправ в одному місці. Також в наявності аксесуари - млини, ємності для зберігання. Створюємо подарункові набори. Переходьте за посиланням на назву магазину і дивіться всі товари. Фасування можемо зробити будь-яку - від 50 грам. Відправляємо в день замовлення. У кожній посилці вас чекає сюрприз від "Перчика".

    Ванілін є порошок у вигляді безбарвних голкоподібних кристалів з характерним смаком ванілі і приємним запахом. Він міститься в рослині ваніль, тростинному цукрі, перуанському бальзамі, картопляному мундирі, спирту-сирцю і ін. Ванілін часто використовується як заміна ванілі, легко розчиняється в гарячій воді, спирті і ефірі. У сучасному світі ванілін продовжує залишатися в числі найдорожчих прянощів в світі. І це пов'язано не тільки зі складністю вирощування такої культури як ваніль, яка полягає в тому, що рослина потребує штучного запилення, так як тільки половина кольорів дає плоди. Складність полягає також в довгому, технологічно складному процесі її вироблення. Кількість використовуваного ваніліну визначається стадією приготування, на якій він додається, температурою обробки і іншим параметрам, сукупність яких і визначає оптимальне дозування прянощі. Важливо з ним не переборщити, інакше в блюда буде гіркий смак. Ванілін має широке застосування .Запах ваніліну здатний розслабити, допомогти при безсонні, зняти занепокоєння, надати стимулюючий вплив на організм і підняти настрій. Він може активізувати діяльність мозку, і навіть здібності. Ванілін також відноситься до афродизіаків. У кулінарії ванілін використовується для приготування кондитерських виробів, молочних напоїв, морозива, шоколаду, варення, компотів, лікерів. Додається ванілін безпосередньо перед тепловою обробкою страви. Походження: Україна. Фото не з інтернету, реальний товар в наявності. Величезний асортимент спецій, один з найбільших в Україні - понад 150 видів спецій і приправ в одному місці. Також в наявності аксесуари - млини, ємності для зберігання. Створюємо подарункові набори. Переходьте за посиланням на назву магазину і дивіться всі товари. Фасування можемо зробити будь-яку - від 50 грам. Відправляємо в день замовлення. У кожній посилці вас чекає сюрприз від "Перчика".

    Цукрова пудра - кристали цукру, подрібнені до порошкоподібного стану. У промисловому виробництві харчових продуктів цукрова пудра використовується там, де потрібне швидке розчинення цукру. Також вона необхідна для виробництва глазурі, збивання вершків і яєць, приготування коктейлів і прохолодних напоїв, прикраси кондитерських виробів. Походження: Україна. Фото не з інтернету, реальний товар в наявності. Величезний асортимент спецій, один з найбільших в Україні - понад 150 видів спецій і приправ в одному місці. Також в наявності аксесуари - млини, ємності для зберігання. Створюємо подарункові набори. Переходьте за посиланням на назву магазину і дивіться всі товари. Фасування можемо зробити будь-яку - від 50 грам. Відправляємо в день замовлення. У кожній посилці вас чекає сюрприз від "Перчика".

    Штучна білкова оболонка застосовується для всіх видів ковбасних виробів: сиров'ялених, сирокопчених, варено-копчених, напівкопчених, копченостей, варених ковбас, шинок в оболонці, сардельок, ковбасних виробів з м'яса птиці. Підготовка до набивання: Замочити у теплій воді на 3-5 хвилин для надання еластичності. Матеріал: Штучні білкові оболонки виготовляються з колагенових волокон, виділених у процесі обробки зі спилку шкур великої рогатої худоби. Властивості та переваги: - перевершує натуральну оболонку за еластичністю, міцністю, бактеріальною чистотою; - Забезпечує стабільну форму ковбасних виробів при формуванні (стабільність діаметра), що дозволяє випускати дозовану продукцію; - паро-, газопроникність оболонки забезпечують проникнення при копченні ароматичних речовин у продукт та дозволяють зберегти аромат виробів протягом терміну зберігання; - здатність до термоусадки дозволяє зберегти форму виробу при охолодженні та зберіганні, крім утворення порожнеч і бульйонних набряків у ковбасному батоні; - дозволяє отримати традиційний смак ковбас, натуральний вид продукту. Умови зберігання та терміни придатності: - оболонку зберігають в упаковці виробника в сухих приміщеннях, захищених від сонячного світла, при температурі 20...250С на відстані не менше 1 м від нагрівальних приладів за відносної вологості повітря 70...75%. - Гарантійний термін зберігання оболонки 12 місяців.

    Швидко, просто та ароматно. Приготуйте традиційні малосольні огірочки з цією приправою, і вони потішать Вас злегка гоструватим насиченим пряним смаком. Склад: насіння гірчиці, зелень та насіння кропу, лист лавровий цілий, часник сушений пластівці, перець чорний та запашний горошок, корінь хрону, перець червоний гострий, базилік та м'ята подрібнені. Може містити сліди селери. Поживна харчова цінність на 100 г продукту: білки - 14 г, жири - 14 г, вуглеводи - 32 г. Енергетична цінність на 100 г продукту: 1065 кДж/255 ккал. Умови зберігання: зберігати в сухих, чистих, добре вентильованих, не заражених шкідниками та пліснявою приміщеннях, за температури не вище ніж 25 °С та відносної вологості повітря не більше 75 %

    Паприка копчена мелена - це унікальна приправа, яка надає стравам багатства димного аромату та яскравої вогняної пікантності. Вона є одним з ключових інгредієнтів у багатьох кулінарних традиціях і є основою для створення різноманітних страв, що виділяються своїм унікальним смаком та ароматом. Процес виготовлення копченої меленої паприки починається із сушіння стиглих червоних перців на відкритому повітрі або у спеціальних сушильних камерах. Потім перці піддаються процесу копчення, внаслідок чого набувають характерного димного аромату. Після цього вони перемелюються у дрібний порошок. Кулінарне застосування копченої меленої паприки Копчена мелена паприка надає стравам унікального смаку та аромату, що робить її невід'ємною частиною багатьох кулінарних рецептів. Ось деякі способи її використання: Приготування барбекю: Копчена паприка ідеально підходить для маринадів та приправи м'яса перед смаженням на грилі. Вона надає м'ясу насичений димний смак. Соуси та гуляші: Ця приправа відмінно поєднується з помідорами та червоним м'ясом, роблячи гуляші та тушковані страви неймовірно ароматними. Підливи та супи: Додавання копченої меленої паприки додасть вашим супам та підливам незвичайний димний акцент. Закуски та дипи: Використовуйте копчену паприку для приготування домашніх соусів та дипів, які будуть чудовою добавкою до чіпсів та овочевих закусок.

    Не у всіх на кухні знайдеться копчена паприка. Що це таке і чому останнім часом приправа така популярна? Копчена паприка - це порошкова спеція насичено-червоного кольору з яскравим смаком та ароматом. Копчена паприка має дуже своєрідний смак, який додасть родзинки звичайним стравам. Страви з паприкою можна варити, гасити, запікати і навіть жарити на відкритому вогні. Якщо раніше не стикалися з цією приправою, варто почати з простих повсякденних страв. Склад: паприка копчена. Енергетична цінність на 100г. продукту: 1320 ,0кДж/320,0ккал. Жири: 13.0г; вуглеводи: 19.0г; білки: 14.0г. Вага: 90г.

    Цілі насіння зіри AKURA - основна приправа для східного плову. Зіра - це популярна східна пряність, без якої немислимі багато азіатські страви. Використовують у кулінарії в основному насіння зіри як цілі так і подрібнені. Завдяки тому, що зіра володіє численними корисними властивостями вона широко використовується у медицині та парфумерії. Склад: зіра (кумин) Поживна (харчова) цінність 100 г продукту: білки - 17,8 г.; жири - 22,3 г.; вуглеводи - 33,7 г. Калорійність (енергетична цінність) 100 г продукту: 375 ккал / 1569 кДж Вага: 10 г.

    Vitana — однозначний лідер ринку з продажу спецій. Все геніальне просто! Саме такими словами можна охарактеризувати Грецький салат, приготовлений за класичним рецептом. На своїй історичній батьківщині ця страва називається "Хоріатікі", що перекладається як "сільський салат". З заправкою для грецього салату ТМ Vitana ваш салат набуде неперевершених смакових якостей від яких ви не зможете встояти. Склад: мальтодекстрин, цукор, сушений мелений часник, сіль харчова не більше 18%, сушена цибуля подрібнена, сушене листя петрушки, мелена куркума, мелений чорний перець, нарізана сушена цибуля, оливкова олія. Термін зберігання: 2 роки Умови зберігання: Зберігати у сухих, добре вентильованих складах без стороннього запаху за температури не більш ніж 25 °C і відносної вологості повітря не вище 75%

    Vitana — однозначний лідер ринку з продажу спецій. Суха заправка Цезар - сипуча приправа, змішується з йогуртом. Склад: мальтодекстрин, цукор, харчова сіль не більше 19%, цибуля сушена, часник сушений, базилік, висушений лимонний сік, цільна чорна гірчиця, подрібнений чорний перець, сушена петрушка, оливкова олія. Спосіб застосування: змішати з білим йогуртом і додати в салат. Термін зберігання: 2 роки Умови зберігання: Зберігати у сухих, добре вентильованих складах без стороннього запаху за температури не більш ніж 25 °C і відносної вологості повітря не вище 75%

    Крем-суп Гороховий з крутонами - це багатий, гладкий і смачний суп, зроблений зі свіжого або консервованого гороху, який подається з хрусткими крутонами. Цей суп є ситним і дуже смачним стравою, яку можна подавати як головну страву або як частину обіднього або вечерянього меню. Рекомендовані способи приготування/вживання: Вміст пакету висипте в чашку. Додайте 200мл кипятка, перемішайте. Зачекайте 2 хвилини

    Суп макаронний зі смаком курки швидкого приготування - це ситна і смачна страва, яку можна приготувати швидко і легко. Рекомендовані способи приготування/вживання: Вміст пакету висипте в чашку. Додайте 250 мл кип'ятку, перемішайте. Зачекайте 2 хвилини Поживні характеристики: Жири, г/100г: 4.7 Білки, г/100г: 8.2 Вуглеводи, г/100г: 55 з яких цукри, г/100г: 2.7 Калорійність, ккал/100г: 295 кДж/100г: 1248 Сіль, г/100г: 15.6 Насичені жири, г/100г: 3.8 Умови зберігання: при температурі до +25 та відносній вологості повітря до 75%. Термін придатності: 1 рік.

    Крем-суп сирний з крутонами швидкого приготування - це багатий, гладкий і смачний суп з сирним смаком, який подається з хрусткими крутонами. Рекомендовані способи приготування/вживання: Вміст пакету висипте в чашку. Додайте 250мл кипятка, перемішайте. Зачекайте 2 хвилини Поживні характеристики: Жири, г/100г: 9.6 Білки, г/100г: 6.7 Вуглеводи, з яких цукри, г/100г: 52/7.4 Калорійність, ккал/100г: 321 кДж/100г: 1353 Сіль, г/100г: 13.6 Насичені жири, г/100г: 8.7 Умови зберігання: при температурі до +25 та відносній вологості повітря до 75%. Термін придатності: 1 рік

    Крем-суп грибний швидкого приготування - це ситний і ароматний суп з грибами, який можна приготувати швидко і легко. Рекомендовані способи приготування/вживання: Вміст пакету висипте в чашку. Додайте 250мл кипятка, перемішайте. Зачекайте 2 хвилини Поживні характеристики: Жири, г/100г: 11 Білки, г/100г: 5.5 Вуглеводи, г/100г: 52 з яких цукри, г/100г: 7.3 Калорійність, кДж/100г: 1385 ккал/100г: 329 Сіль, г/100г: 14.8 Насичені жири, г/100г: 10 Умови зберігання: при температурі до +25 та відносній вологості повітря до 75%. Термін придатності: 1 рік.

    Томатна паста 24-26%, пастеризована. Склад: натуральна томатна паста 99%, сіль 1%. Масова частка розчинних сухих речовин 24-26%. Без штучних ароматизаторів Без консервантів Без додавання барвників Поживна харчова цінність на 100 г: білки - 3,4 г, жири - 0,4 г, вуглеводи - 18,6 г, з них цукор - 0 г, сіль 38 мг. Енергетична цінність на 100 г: 343 кДж/82 ккал Зберігати в сухому місці при температурі від 0°С до +30°С та відносній вологості повітря не більше 75%. Оберігати від попадання прямих сонячних променів. Характеристики Країна-виробник Китай Термін придатності 24 місяці Упаковка Скляна банка Вага 70 г Тип Томатна паста

    Доставка

    Відділення Нова пошта
    Поштомати Нова пошта
    Укрпошта
    Кур'єр Нова пошта
    Підпишіться на новини

    Kasta Black

    Безкоштовна доставка у відділення і поштомати «Нова пошта»
    Клієнти з підпискою Black отримують безкоштовну доставку товарів маркетплейсу та зі складу Kasta (товари з позначкою «діє Black») у будь-яке відділення чи поштомат «Нова пошта» при передплаті замовлення онлайн. Умови підписки діють на замовлення від 169 грн.
    Безкоштовна доставка товарів зі складу у відділення «Укрпошта»
    Підписка Black надає безкоштовну доставку товарів Black зі складу Kasta у будь-яке відділення «Укрпошта» при оплаті карткою онлайн. Умови підписки діють на замовлення від 169 грн.
    Кешбек 3% на товари Black
    Ми повертаємо 3% з кожної покупки, на яку діють умови Black та яка була передплачена карткою онлайн. Накопичені кошти можна вивести на картку чи використати на наступні покупки з Kasta. В період розпродажів для підписників Black кешбек може збільшуватись до 30%
    Ознайомитися з правилами Black

    Бренди