triangle
    Вид
    Колір
    Бренд
    Ціна
    від
    до
    Країна бренду
    Країна виробництва
    Спеції
    Очистити все

    Продукти харчування та алкогольні напої

    ПродуктиВейпінг

    Квітка амарант є унікальним за рахунок їстівності всіх його елементів (стебла, насіння і листя) і надзвичайно високої поживної цінності. Особливу цінність є насіння цієї рослини. Кількість білка в них перевищує навіть наявність цієї речовини в сої та пшениці, а вміст усіх незамінних амінокислот робить їх особливо важливим продуктом для вегетаріанців. Також насіння амаранту багате на лінолеву, пальмітинову, стеаринову, олеїнову та ліноленову кислоти. До складу амаранту входять й інші важливі речовини для організму людини: ксантини; серотонін; жовчні кислоти; стероїди; холін; сквален; Вітаміни групи В; пантотенова кислота; вітамін Е та Д. Країна виробник:: Україна Калорійність: 371 Жири: 7.02 Білки: 13.56 Вуглеводи: 58.55 Фото не з інтернету, реальний товар. Величезний асортимент спецій, один із найбільших в Україні близько 150 видів спецій та приправ в одному місці. Також в наявності аксесуари - млина, ємності для зберігання. Створюємо подарункові набори. Перейдіть за посиланням на назву магазину та дивіться всі товари. Фасування можемо зробити будь-яку - від 50 грам. Відправляємо на день замовлення. У кожній посилці на вас чекає сюрприз від "Перчика".

    Мелена паприка має яскравий червоний колір і насичений солодкувато-гіркуватий аромат. Вона чудово смакує у супах, тушкованих стравах, гуляші. Надає пікантності домашнім ковбаскам, печені, плову. Її добре додавати у соуси та маринади. Паприка чудово поєднується з пахощами духмяного перцю, імбиру, кардамону, майорану, орегано, петрушкою, перцем чилі, тим’яном. Країна походження сировини: Китай. Поживна (харчова) цінність на 100 g (г) продукту: білки - 14 g (г), жири - 13 g (г), вуглеводи - 18 g (г). Енергетична цінність (калорійність) на 100 g (г) продукту: 1210 kJ (кДж) (290 kcal) (ккал)). Рекомендований термін зберігання: 24 місяці. Умови зберігання: зберігати в сухих, чистих , добре вентильованих, не заражених шкідниками та пліснявою приміщеннях, за температури не вище ніж 25 °С та відносної вологості повітря не більше 75 %.

    Куркума має дещо гіркуватий пряний смак і тонкий аромат з нотками апельсина та суміші перців. Її застосовують для приготування світлих соусів, супів-пюре, рагу, салатів. Вона надає особливого запаху стравам із морепродуктів, яловичини, баранини, рису. Також її використовують для забарвлення масла, кремів, сирів та лікерів. Куркума добре поєднується з коріандром, куміном, паприкою, перцем чилі, петрушкою. Склад: куркума мелена Країна походження сировини: Індія. Поживна цінність на 100 г(г) продукту: білки - 7,5 г(г), жири - 10 g(г), вуглеводи - 44 g(г). Енергетична цінність (калорійність) на 100 г (г) продукту: 1460 кJ (кДж) (350 ккал (ккал)). Рекомендований термін зберігання: 24 місяці. Умови зберігання: зберігати у сухих, чистих, добре вентильованих, не заражених шкідниками та пліснявою приміщеннях, при температурі не вище 25 °С та відносній вологості повітря не більше 75 %.

    Приправа не містить харчових добавок, тільки натуральні інгредієнти, без ГМО. Дуже ароматна і смачна. Знаменита кавказька приправа. Відмінно підвищує апетит і стимулює травлення. Її ще називають "перцева сіль" - на Кавказі, а інші народи світу називають її аджикою. Рекомендовуем використовувати для приготування рисових, овочевих і м'ясних страв, для смаження страв на сковороді або в грилі. Добре доповнює супи, соуси, заправки і маринади. Виробництво - Україна Термін зберігання, років - 2 Енергетична цінність, ккал / 100 грам - 0; Склад: перець червоний (чилі), коріандр, пажитник, лавровий лист, майоран, базилік, петрушка сушена, кріп насіння, кріп сушений листя, куркума, гірчичне насіння, часник сушений, фенхель.Не містить ароматизаторів, різних e-добавок, модифікаторів, загусники, підсилювачів смаку-глютамат натрію. Фото не з інтернету, реальний товар в наявності. Величезний асортимент спецій, один з найбільших в Україні - понад 150 видів спецій і приправ в одному місці. Також в наявності аксесуари - млини, ємності для зберігання. Створюємо подарункові набори. Переходьте за посиланням на назву магазину і дивіться всі товари. Фасування можемо зробити будь-яку - від 50 грам. Відправляємо в день замовлення. У кожній посилці вас чекає сюрприз від "Перчика".

    Гострувато-солодка, пряна та пікантна. З нашою приправою у Вас вийде саме така морква по-корейськи. Рецепт приготування цієї апетитної страви та спосіб використання ароматної суміші спецій вказані на упаковці. Поживна (харчова) цінність на 100 g (г) продукту: білки - 5,5 g (г), жири - 6,5 g (г), вуглеводи - 18 g (г). Енергетична цінність (калорійність) на 100 g (г) продукту: 630 kJ (кДж) (150 kcal (ккал)). Умови зберігання: зберігати в сухих, чистих, добре вентильованих, не заражених шкідниками та пліснявою приміщеннях, за температури не вище ніж 25 °С та відносної вологості повітря не більше 75 %.

    Паприка - це одна з найпопулярніших приправ у світовій кулінарії. Це порошок, який одержують із сушених та мелених плодів червоного солодкого перцю. Солодка мелена паприка має неповторний смак і аромат, що робить її незамінною в кулінарії багатьох культур. Солодка мелена паприка виготовляється шляхом сушіння та перемолки стиглих плодів солодкого перцю, найчастіше сорту Capsicum annuum. Процес починається зі збирання стиглих плодів, які потім сушаться, зазвичай на сонці або спеціальних сушильних камерах. Після сушіння плоди молотяться в порошок, який і називається меленою паприкою. Солодка паприка має ніжний аромат і смак без гострої гіркуватості. Вона є ідеальною для тих, хто віддає перевагу м'якому та солодкому смаку. Солодка мелена паприка є універсальною приправою та використовується у різних кулінарних традиціях. Ось деякі способи її застосування: Приправа для м'яса: Паприка чудово підходить для маринадів, приготування грилю та запікання м'ясних страв. Вона надає м'ясу гарного червоного кольору і насиченого смаку. Підливи та соуси: Додайте паприку в томатні соуси, гуляші та супи для надання їм глибини та аромату. Приправа для овочів: Солодка мелена паприка відмінно поєднується зі смаженими та запеченими овочами, надаючи їм особливий смак та аромат. Приготування рису та картопляних страв: Паприка додає колір та смак рисовим та картопляним стравам, таким як паелья та брюлан. Солодка мелена паприка це не лише приправа, а й справжнє диво у світі кулінарії. Її насичений червоний колір та м'який солодкий смак роблять її незамінною у різноманітних стравах. Незалежно від вашої кулінарної переваги, паприка обов'язково знайде своє місце у вашій кухні і надасть вашим стравам нового смаку та аромату.

    Тріска вільхи при копченні надає морській солі неповторного аромату і характерного темного кольору. Ідеально поєднується з м'ясом, а також червоною та білою рибою. Можна додавати як у процесі приготування, і безпосередньо при подачі страви. Походження: Україна. Фото не з інтернету, реальний товар. Величезний асортимент спецій, один із найбільших в Україні понад 150 видів спецій та приправ в одному місці. Також в наявності аксесуари - млина, ємності для зберігання. Створюємо подарункові набори. Перейдіть за посиланням на назву магазину та дивіться всі товари. Фасування можемо зробити будь-яку - від 50 грам. Відправляємо на день замовлення. У кожній посилці на вас чекає сюрприз від "Перчика".

    Приправа суміш червоної і зеленої паприки - неповторна індійська спеція. Вона облагороджує і перетворює смак різних страв, оздоровлює організм і викликає позитивні зміни в житті. Ця приправа популярна в азіатської та європейської кухні, де відома своїм освіжаючим слідкувати-пряний смак з легкими кислими нотками. Якщо ви стежите за своїм здоров'ям і дотримуєтеся правильного харчування, то цей натуральний продукт створений саме для вас. Пряний мікс із зеленої і червоної паприки ідеально підходить для заправки м'ясних страв, а також може використовуватися в якості компонента маринадів. Ці прянощі освіжить будь-яку страву і додасть йому нові пікантні солодко-гострі нотки, змусить поглянути на знайому їжу абсолютно по-новому. Вона поліпшить смак і рослинних страв, суміші овочів і рису, різних гарнірів і бобових, буде корисна при створенні несолодкої випічки, гарячих бутербродів і піци. Склад: паприка червона і зелена 100% Походження: Україна. Фото не з інтернету, реальний товар в наявності. Величезний асортимент спецій, один з найбільших в Україні - понад 150 видів спецій і приправ в одному місці. Також в наявності аксесуари - млини, ємності для зберігання. Створюємо подарункові набори. Переходьте за посиланням на назву магазину і дивіться всі товари. Фасування можемо зробити будь-яку - від 50 грам. Відправляємо в день замовлення. У кожній посилці вас чекає сюрприз від "Перчика".

    Чорний перець – універсальна та надзвичайно популярна пряність. Має гострий смак та тонкий аромат. Чорний перець використовують під час приготування м’ясних, рибних, овочевих страв. Його додають до фаршів та паштетів, домашніх ковбасок. Він пікантно доповнює аромати маринадів та розсолів для овочів. Поєднуйте чорний перець з духмяним, куркумою, лавровим листям, мускатним горіхом, петрушкою, розмарином, тим’яном. Країна походження сировини: В’єтнам. Поживна (харчова) цінність на 100 g (г) продукту: білки - 11 g (г), жири - 3,0 g (г), вуглеводи - 38 g (г). Енергетична цінність (калорійність) на 100 g (г) продукту: 1090 kJ (кДж) (260 kcal (ккал)) Рекомендований термін зберігання: 24 місяці. Умови зберігання: зберігати в сухих, чистих , добре вентильованих, не заражених шкідниками та пліснявою приміщеннях, за температури не вище ніж 25 °С та відносної вологості повітря не більше 75 %.

    Мелений чилі - одна із найгостріших пряностей. Надасть пекучих відтінків та яскравого кольору різноманітній їжі. Чудово відтіняє смак овочевих тушкованих страв, жирних видів м’яса, маринадів. Ним також приправляють соуси, салатні заправки, кисломолочні продукти. Також його додають у тісто для пряного печива. Мелений перець чилі можна комбінувати з часником, коріандром, базиліком, лавровим листям, куміном, корицею. Країна походження сировини: Індія. Поживна (харчова) цінність на 100 g (г) продукту: білки - 13 g (г), жири - 14 g (г), вуглеводи - 15 g (г). Енергетична цінність (калорійність) на 100 g (г) продукту: 1170 kJ (кДж) (280 kcal) (ккал)). Рекомендований термін зберігання: 24 місяці. Умови зберігання: зберігати в сухих, чистих , добре вентильованих, не заражених шкідниками та пліснявою приміщеннях, за температури не вище ніж 25 °С та відносної вологості повітря не більше 75 %.

    Спеціально підібрані спеції для сала нададуть йому пікантного смаку та зроблять цю закуску улюбленою на Вашому столі. Спосіб застосування приправи вказаний на упаковці. Поживна (харчова) цінність на 100 g (г) продукту: білки - 6,0 g (г), жири - 4,0 g (г), вуглеводи - 13 g (г). Енергетична цінність (калорійність) на 100 g (г) продукту: 460 kJ (кДж) (110 kcal (ккал)). Умови зберігання: зберігати в сухих, чистих, добре вентильованих, не заражених шкідниками та пліснявою приміщеннях, за температури не вище ніж 25 °С та відносної вологості повітря не більше 75 %.

    Спеціально підібрана суміш із сушених овочів, прянощів та трав надасть неповторного смаку та аромату різним стравам зі свинини. Рекомендуємо використовувати приправу для маринування, смаження, тушкування. Перед запіканням м’ясо натирають приправою або сумішшю з приправи і панірувальних сухарів за 20-30 хвилин до приготування. Поживна (харчова) цінність на 100 g (г) продукту: білки - 9,0 g (г), жири - 5,0 g (г), вуглеводи - 34 g (г). Енергетична цінність (калорійність) на 100 g (г) продукту: 880 kJ (кДж) (210 kcal (ккал)). Умови зберігання: зберігати в сухих, чистих, добре вентильованих, не заражених шкідниками та пліснявою приміщеннях, за температури не вище ніж 25 °С та відносної вологості повітря не більше 75 %.

    Гармонійна композиція духмяних прянощів та сушених овочів надасть особливого смаку та пікантного аромату рідким рибним стравам. 1 упаковка приправи розрахована на 4 л юшки. Додавайте її за 10-15 хвилин до завершення приготування. Поживна (харчова) цінність на 100 g (г) продукту: білки - 2,5 g (г), жири - 1,5 g (г), вуглеводи - 13 g (г). Енергетична цінність (калорійність) на 100 g (г) продукту: 320 kJ (кДж) (80 kcal (ккал)). Умови зберігання: зберігати в сухих, чистих, добре вентильованих, не заражених шкідниками та пліснявою приміщеннях, за температури не вище ніж 25 °С та відносної вологості повітря не більше 75 %.

    Азербайджанській кухні властивий особливий колорит, а її страви вирізняються простотою, поживністю та насиченим пряним смаком. Куркума, різні види перцю, кумин, петрушка, кінза – це ті прянощі і трави, які формують неповторний аромат азербайджанської кухні. Приправа «Азербайджанська» створена для того, щоб Ваші страви зазвучали по-справжньому автентично. Додавайте її до плову, смаженої баранини, телятини, яловичини, маринадів до шашлику, печених овочів, наваристих супів. Поживна (харчова) цінність на 100 g (г) продукту: білки - 5,0 g (г), жири - 3,0 g (г), вуглеводи - 28 g (г). Енергетична цінність (калорійність) на 100 g (г) продукту: 670 kJ (кДж) (160 kcal (ккал)). Умови зберігання: зберігати в сухих, чистих , добре вентильованих, не заражених шкідниками та пліснявою приміщеннях, за температури не вище ніж 25 °С та відносної вологості повітря не більше 75 %.

    Вдале поєднання сушених овочів, спецій та трав надасть смаженому м’ясу свинини, яловичини, баранини ніжного смаку та апетитного запаху. Для більшого розкриття пряного аромату приправи рекомендуємо натерти нею шматочки м’яса за 20-30 хвилин до приготування. Поживна (харчова) цінність на 100 g (г) продукту: білки - 9,0 g (г), жири - 5,0 g (г), вуглеводи - 30 g (г). Енергетична цінність (калорійність) на 100 g (г) продукту: 800 kJ (кДж) (190 kcal (ккал)). Умови зберігання: зберігати в сухих, чистих, добре вентильованих, не заражених шкідниками та пліснявою приміщеннях, за температури не вище ніж 25 °С та відносної вологості повітря не більше 75 %.

    Перець чилі мелений, або чилі-порошок є однією з найбільш знаменитих і гострих спецій у світі кулінарії. Ця спеція виготовляється з мелених сушених плодів чилі-перцю і широко використовується в мексиканській, тайській, індійській та інших кухнях по всьому світу. Властивості перцю чили меленого: Гострота: Головною характеристикою чилі меленого є його гострота. Вона може варіювати від помірної до сильної залежно від виду чилі та його сорту. Гострота обумовлюється речовиною капсаїцином, яка є у плодах чилі. Аромат: Перець чилий мелений має характерний аромат, який сильно залежить від сорту чилі. Цей аромат може бути фруктовим, цитрусовим, димчастим або навіть солодкуватим. Колір: Колір чилі-порошку також може відрізнятися від яскраво-червоного до глибокого коричневого, залежно від сорту та способу сушіння. Застосування у кулінарії: Перець чилі мелений широко використовується для надання гостроти та аромату стравам: Мексиканська кухня: Це, мабуть, найвідоміше застосування чилі-порошку. Він додається до таких страв, як чилі кон карне, енчіладас, тамалес та гуакамоле. Тайська та індійська кухня: Чилі мелений використовується для створення каррі та інших гострих страв, характерних для цих кухонь. Пікантні соуси: Чилі-порошок часто додається до приготування гірчичних, томатних та інших соусів для надання їм гостроти та аромату. Маринади: У ролі приправи для маринадів, перець чилі мелений робить м'ясо, рибу та овочі більш насиченими та ароматними.

    Ця чудова суміш овочів та пряної зелені підкреслить та покращить смак будь-якої страви з м’яса, риби та птиці, овочів, грибів, прекрасно доповнить смак соусів, гарнірів. Спосіб застосування приправи вказаний на упаковці. Склад: сіль кухонна, крохмаль кукурудзяний, підсилювач смаку та аромату глутамат натрію, морква столова, жир рослинний гідрогенізований, зелень кропу та петрушки сушена, корінь селери, куркума, барвник натуральний куркумін, ароматизатор “Курячий”. Може містити сліди гірчиці. Поживна (харчова) цінність 100 g (г) продукту: білки – 2,0 g (г), жири – 2,0 g (г), вуглеводи – 22 g (г). Енергетична цінність (калорійність) 100 г (г) продукту: 460 кJ (кДж) (110 ккал) (ккал)). Рекомендований термін зберігання: 18 місяців. Умови зберігання: зберігати у сухих, чистих, добре вентильованих, не заражених шкідниками та пліснявою приміщеннях, при температурі не вище 25 °С та відносній вологості повітря не більше 75 %.

    Спеціально розроблена приправа розкриє найтонші смакові нотки улюблених рибних страв. Гострувата пряність спецій у поєднанні із сушеними овочами та легкими свіжими нотками зелені кропу чудово відтінить аромат різної риби. Додавайте її до юшки, печеної, смаженої риби, страв із морепродуктів, соусів. Поживна (харчова) цінність на 100 g (г) продукту: білки - 10 g (г), жири - 13 g (г), вуглеводи - 22 g (г). Енергетична цінність (калорійність) на 100 g (г) продукту: 1000 kJ (кДж) (240 kcal (ккал)). Умови зберігання: зберігати в сухих, чистих, добре вентильованих, не заражених шкідниками та пліснявою приміщеннях, за температури не вище ніж 25 °С та відносної вологості повітря не більше 75 %.

    У приправі поєднані аромати найкращих запашних трав і прянощів, завдяки яким Ваші улюблені страви з картоплі набудуть нового апетитного смаку та особливого пікантного запаху. Вона ідеально підійде для приготування смаженої, печеної, тушкованої картоплі, дерунів, крокетів, запіканок. Додавайте її за смаком за 5-10 хвилин до готовності страви. Поживна (харчова) цінність на 100 g (г) продукту: білки - 7,0 g (г), жири - 2,5 g (г), вуглеводи - 22 g (г). Енергетична цінність (калорійність) на 100 g (г) продукту: 600 kJ (кДж) (140 kcal (ккал)). Умови зберігання: зберігати в сухих, чистих, добре вентильованих, не заражених шкідниками та пліснявою приміщеннях, за температури не вище ніж 25 °С та відносної вологості повітря не більше 75 %.

    Ідеальна композиція відбірних, духмяних трав і прянощів надасть плову виразного пряного аромату, неповторного смаку та насиченого кольору. Спосіб використання приправи та рецепт приготування плову вказані на упаковці. Поживна (харчова) цінність на 100 g (г) продукту: білки - 7,0 g (г), жири - 5,5 g (г), вуглеводи - 30 g (г). Енергетична цінність (калорійність) на 100 g (г) продукту: 760 kJ (кДж) (180 kcal (ккал)). Умови зберігання: зберігати в сухих, чистих, добре вентильованих, не заражених шкідниками та пліснявою приміщеннях, за температури не вище ніж 25 °С та відносної вологості повітря не більше 75 %.

    Легкі овочеві супи, наваристі м’ясні та грибні юшки, прозорі апетитні бульйони, ніжні супи-пюре, борщі. Усі Ваші улюблені рідкі страви будуть більш духмяними та смачнішими з нашою ароматною приправою. Додавайте її за смаком за 20-30 хвилин до готовності. Один пакетик приправи розрахований на 3 л супу. Поживна (харчова) цінність на 100 g (г) продукту: білки - 6,0 g (г), жири - 2,0 g (г), вуглеводи - 20 g (г). Енергетична цінність (калорійність) на 100 g (г) продукту: 500 kJ (кДж) (120 kcal (ккал)). Умови зберігання: зберігати в сухих, чистих, добре вентильованих, не заражених шкідниками та пліснявою приміщеннях, за температури не вище ніж 25 °С та відносної вологості повітря не більше 75 %.

    Смак і аромат шашлику залежить не лише від м'яса, але й від спецій, які додають під час його маринування та приготування. Гармонійна пряна суміш нашої приправи із ароматами паприки, гостротою чилі та духмяними травами зробить шашлик по-особливому пікантним. Поживна (харчова) цінність на 100 g (г) продукту: білки - 7,0 g (г), жири - 5,5 g (г), вуглеводи - 35 g (г). Енергетична цінність (калорійність) на 100 g (г) продукту: 920 kJ (кДж) (220 kcal (ккал)). Умови зберігання: зберігати в сухих, чистих, добре вентильованих, не заражених шкідниками та пліснявою приміщеннях, за температури не вище ніж 25 °С та відносної вологості повітря не більше 75 %.

    Страви грузинської кухні – оригінальні, поживні та по-особливому пряні. Майже до кожної додається чимало зелені та спецій. Знаменитий шашлик зі свинини та ягнятини мцваді, хачапурі, хінкалі, сациві, густе пікантне лобіо з квасолі, ароматні чанахи, пікантні ковбаски купати. А ще різноманітні соуси, печена риба та крупи. Приготуйте ці страви з нашою приправою і відчуйте справжній смак Грузії на своїй кухні. Поживна (харчова) цінність на 100 g (г) продукту: білки - 6,0 g (г), жири - 3,0 g (г), вуглеводи - 27 g (г). Енергетична цінність (калорійність) на 100 g (г) продукту: 670 kJ (кДж) (160 kcal (ккал)). Умови зберігання: зберігати в сухих, чистих , добре вентильованих, не заражених шкідниками та пліснявою приміщеннях, за температури не вище ніж 25 °С та відносної вологості повітря не більше 75 %.

    Вірменська кухня – одна із найдавніших у Азії. Їй притаманні своєрідна пікантність і гострота. Пшенична каша харіса з м’ясом, ковбаса суджук, в’ялена бастурма, варені м’ясні кульки кюфта, фарширована долма, наваристий суп хаш, печена севанська форель і , звичайно, шашлик. Традиційні вірменські страви надзвичайно поживні та пряні. Наша приправа допоможе відтворити їхній неповторний смак на Ваших кухнях. Поживна (харчова) цінність на 100 g (г) продукту: білки - 5,5 g (г), жири - 2,5 g (г), вуглеводи - 30 g (г). Енергетична цінність (калорійність) на 100 g (г) продукту: 655 kJ (кДж) (155 kcal (ккал)). Умови зберігання: зберігати в сухих, чистих , добре вентильованих, не заражених шкідниками та пліснявою приміщеннях, за температури не вище ніж 25 °С та відносної вологості повітря не більше 75 %.

    Доставка

    Відділення Нова пошта
    Поштомати Нова пошта
    Укрпошта
    Кур'єр Нова пошта
    Підпишіться на новини

    Kasta Black

    Безкоштовна доставка у відділення і поштомати «Нова пошта»
    Клієнти з підпискою Black отримують безкоштовну доставку товарів маркетплейсу та зі складу Kasta (товари з позначкою «діє Black») у будь-яке відділення чи поштомат «Нова пошта» при передплаті замовлення онлайн. Умови підписки діють на замовлення від 169 грн.
    Безкоштовна доставка товарів зі складу у відділення «Укрпошта»
    Підписка Black надає безкоштовну доставку товарів Black зі складу Kasta у будь-яке відділення «Укрпошта» при оплаті карткою онлайн. Умови підписки діють на замовлення від 169 грн.
    Кешбек 3% на товари Black
    Ми повертаємо 3% з кожної покупки, на яку діють умови Black та яка була передплачена карткою онлайн. Накопичені кошти можна вивести на картку чи використати на наступні покупки з Kasta. В період розпродажів для підписників Black кешбек може збільшуватись до 30%
    Ознайомитися з правилами Black

    Бренди