triangle

    Розпродаж, знижки, акції: Насіння перцю

    Дивіться також 👉Насіння моркви 🥕
    -52%

    Перець солодкий Ратунда Червона – популярний, середньостиглий сорт з оригінальною формою плодів. Відмінно проявляє себе в умовах відкритого ґрунту. Рослина низькоросла, компактна, з помірною кількістю листя, потужна. Рясно навантажена зав'яззю. Формує від 10 до 12-13 однорідних плодів. Віддає перевагу достатній освітленості, помірному поливу, внесення підживлення. Стійка до широкого спектру інфекційних захворювань
    -52%

    Ранньостиглий сорт. Період від сходів до початку стиглості 110-120 днів. Кущі висотою 50-70см. Плоди великі, масою 180-220г, кубовидної форми, довжиною 11-12см, діаметром 9-10см, червоного забарвлення. Товщина стінок 5-6мм. Без ГМО
    -52%

    Середньостиглий сорт. Період від сходів до початку стиглості 130-150 днів. Кущі висотою 40-50см. Плоди середнього розміру, масою 110-180г, плоско-округлої форми, довжиною 10-12см, діаметром 7-9см, золотисто-жовтого забарвлення. Товщина стінок 8-10мм. Без ГМО
    -52%

    Вирощування перцю кубічних сортів – це унікальна можливість отримати врожай різноманітний за своїм окрасом та смаковими характеристиками. Висока врожайність, прекрасні показники зберігання, смак та форма роблять суміш кубічних сортів популярною та затребуваною у садівників. Також сорт славиться своєю невибагливістю у догляді та універсальністю у використання. Кущі низькі Середньостиглий сорт
    -52%

    Ранньостиглий сорт. Період від сходів до початку стиглості 90-110 днів. Кущі висотою 50-60см. Плоди середнього розміру, масою 100-150г, конусоподібної форми, незвичайного фіолетово-вишневого забарвлення. Товщина стінок 6-7мм. Без ГМО
    -41%

    Однорічна рослина з прямостоячими стеблами, висотою 25-30см. Формує невеликі декоративні перчики, які змінно забарвлюються в жовте, фіолетове та червоне забарвлення. Використовується для оформлення клумб, віконних ящиків, садових ваз й кімнатного вирощування
    -52%

    Один із найбільш відомих видів гострого перцю. Сорт середньоранній, вегетаційний період від сходів до біологічної стиглості 130-140 днів. Кущ висотою 60-90см. На одній рослині достигає 20-25 плодів, видовжено-конічної форми, масою 30-60г, в технічній стиглості зеленого, а в біологічній яскраво-червоного кольору. М’якуш пекучий та гострий на смак. Придатний для вирощування у відкритому ґрунті та в плівкових теплицях. Використовують для консервацій, споживання у свіжому та сушеному вигляді, як червоні, так і зелені плоди