triangle

    Насіння моркви (Сорт - )

    кешбек від 5 ₴
    -5%

    Ультраранній гібрид. Період від сходів до технічної стиглості 60-65*/80-90 днів. Коренеплоди Нантського типу, довжиною 17-20см, помаранчевого забарвлення. Без ГМО.
    кешбек від 4 ₴
    -5%

    Ранній гібрид. Період від сходів до технічної стиглості 110 днів. Коренеплоди типу Шантане, довжиною 14-16см, помаранчевого забарвлення. Без ГМО.
    -5%

    Пізній сорт сортотипу Шантане. Формам коренеплоду циліндрична. Термін вегетації складає 135 діб. Розмір плоду 15-20 см. Рекомендується для вирощування у південних посушливих регіонах. Гібрид не любить загущенности. Вміст каротину у плодах досягає 22%. Завдяки цьому добре підходить для дитячих пюре та соків. Мякоть соковита, цукристість близько 8%. Добре зберігається та транспортується. Використовується для свіжого ринку та переробки.
    кешбек від 3 ₴
    -5%

    Морква - дворічна рослина сімейства окружкових, популярний коренеплід. Мікрозелень Морква - корисні властивості Окрім коренеплоду, морква це ще й прекрасний мікрогрін, що служить хорошим імуномодулятором, та має антибактеріальні та судинорозширювальні властивості. Регулярне вживання мікрозелені моркви корисне для серцево-судинної системи, кісток та нирок. Регулює тиск, знижує холестерин у крові, покращує травлення, застосовується при профілактиці остеопорозу. Містить: Залізо, калій, марганець, кальцій, фосфор, натрій, цинк, селен. Вітаміни А, С, В1, В2, В5, Е, К, PP. Аскорбінову та фолієву кислоти, ретинол, бета - каротин, лютеїн, зеаксантин. Харчові волокна та ефірні олії. Морква, як і її мікрозелень є одним із найкращих засобів для підтримки органів зору. Мікрозелень моркви в кулінарії Солодкуватий, ніжний, з пряною ноткою та пікантним ароматом, смак мікрозелені моркви нагадує сам коренеплід, Чудова добавка до салатів, яка збагатить їх смак. Добре доповнює рибу або мясо, відварені овочі, рис, булгур, служить основою для смузі, крем - супів та оригінальних соусів. Інгредієнт для сироїдських та веганських десертів. Мікрозелень Морква - особливості вирощування Морква любить тепло, сонце та вологу, але потребує свіжого повітря, тому важливо організувати провітрювання. Первинного замочування насіння не потрібно. Оптимально висаджувати на килимки. Пророщування в теплому та темному місці – 3-4 дні. Далі лотки переміщуються на добре освітлене місце. Торфяний субстрат, мати - джутовий, лляний, конопляний, вата, марля. Полив - середній, за потребою. Освітлення - сонячне, інтенсивне. Результат – в середньому 10 днів з моменту посадки, максимум 15, до висоти 8 см Увага!Високий вміст бета - каротину в мікрозелені моркви може викликати алергічну реакцію.
    -5%

    Сіркана F1 - середньостиглий, високоврожайний гібрид нантського типу. Рослина невибаглива до кліматичних умов, добре відгукується на інтенсивну агротехніку, внесення. Вегетаційний період становить 120 днів. Коренеплід помаранчевого кольору, циліндричної форми, довжиною 21 см, діаметр 5-6 см, вага 150 г. Немає зелених плечиків. Має чудовий смак та гарний товарний вигляд. Має гарну лежкість та транспортабельність. Придатна до механізованого збирання. Стійка до розтріскування, цвітушності, ламкості. Призначається для свіжого ринку та переробки. Вирощується у відкритому ґрунті.
    -5%

    Каріні - ранній сорт типу Шантане. Вегетаційний період становить 100-105 днів від посадки. Рослина стресостійка не схильна до церкоспорозу та альтернаріозу. Плоди конічної форми, довжиною 15-18 см, вагою від 100 до 250 г. Колір - яскраво-помаранчевий. Гібрид має високий вміст каротину до 28-29 мг і цукру - до 8% на 100 г. Плоди характеризуються відминними смаковими якостями. Можна використовувати механізований збір. Вирощується у відкритому ґрунті. Призначається для свіжого ринку та переробки.
    -5%

    Лагуна це ранньостиглий гібрид. Термін вегетації складає 60-65 днів. Розмір плоду 17-20 см. Форма коренеплоду є циліндрична. Вага коренеплоду близько 200 г. Сортотип моркви Нантський. Має насичено-помаранчевий колір. За дотриманням всіх агротехнічних заходів можна збирати 5,5-7 кг з 1м.кв. Морква дуже смачна, соковита та солодка. Містить значну кількість каротину, вітамінів та інших корисних речовин. Гібрид має стійкість до різних хвороб. За температурі 5 градусів зберігається півроку. В агротехніці необхідно розпушувати ґрунт та проріджувати.
    -5%

    Призначення, застосування: Використовується для ринку свіжих овочів, приготування салатів, моркви "по-корейськи", переробки, консервування, заморожування та тривалого зберігання. Ми вибрали цей різновид, тому що... Морква дуже смачна і солодка. Термін дозрівання: Технічна стиглість настає через 150 днів. Виробник: Bejo Zaden, Голландія Особливості плодів: Коренеплоди у цього сорту подовжені, однорідні, рівні, з гладкою шкіркою і тупим кінчиком. Мякоть: мякоть насиченого оранжевого кольору, як всередині, так і зовні. Вага врожаю з 1 рослини: Вага 150-450 грам. Комерційний ефект: Сорт відмінно переносить транспортування. Також відзначаються високі товарні властивості і лежкість. Характеристика рослини та рекомендації щодо вирощування: Рослина дуже врожайна, пластична у вирощуванні. Відноситься до середньопізніх сортів, насіння висівають в травні - початку червня і збирають урожай в кінці вересня. Стійкість до зовнішніх факторів навколишнього середовища, хвороб: Сорт не схильний до розтріскування і стрілкування. Як отримати максимальний ефект:Мета: Рекомендується висівати до 50 насінин на погонний метр, ширина міжрядь до 45см. <див вул
    кешбек від 2 ₴
    розстрочка
    -25%

    Морква Монанта RZ – високоякісний ранньостиглий гібрид столової моркви, який відзначається відмінними смаковими якостями, стійкістю до хвороб і високою врожайністю. Основні характеристики: • Сортотип: Нантський. • Термін дозрівання: 90–100 днів від появи сходів. • Форма коренеплоду: Циліндрична, з гладкою поверхнею та тупим кінчиком. • Колір: Насичено-оранжевий по всій довжині. • Довжина плоду: 18–20 см. • Вага плоду: 100–150 г. • Смак: Солодкий, соковитий, з високим вмістом каротину. Переваги: • Висока стійкість до розтріскування. • Придатність для вирощування в різних кліматичних умовах. • Підходить для раннього збору, свіжого споживання та тривалого зберігання. • Легко адаптується до механізованого збирання. Рекомендації щодо вирощування: • Посів: Здійснюється в добре підготовлений ґрунт із нейтральною реакцією. Оптимальна глибина загортання насіння – 1,5–2 см. • Норма висіву: 1,2–1,5 млн насінин на гектар. • Умови вирощування: Найкраще росте на сонячних ділянках із пухким і поживним ґрунтом. • Полив: Регулярний, але без застою води. Цей гібрид підходить як для професійних фермерів, так і для аматорів. Завдяки своїй універсальності та простоті вирощування морква Монанта RZ стане чудовим вибором для будь-якого господарства.
    кешбек від 2 ₴
    -5%

    Пізньостиглий сорт моркви Осіння королева використовується для зимових заготовок.Морква рівномірна, конічної форми, яскраво-оранжевого забарвлення,довжина коренеплодів 25 см,вага близько 200 г,збір врожаю - восени,посадка насіння в ґрунт - у квітні-травні.Насіння оброблено засобами від хвороб рослин і стимулятором росту.
    кешбек від 2 ₴
    -5%

    Середньоранній високоврожайний сорт моркви Шантане роял популярний у колах професіоналів.Період дозрівання 100-110 днів,довжина коренеплоду 12-15 см,максимальна товщина 5 см.Моркву вирощують безрозсадним способом відразу в ґрунті.Насіння оброблено засобами від хвороб рослин і стимулятором росту.
    кешбек від 2 ₴
    -5%

    Морква Долянка - високоврожайний сорт пізнього сорту дозрівання. Коренеплоди виростають яскраво-помаранчеві, рівні, досягають у довжину 28 см.Період дозрівання 120-150 днів,вага від 100 до 150 г, вирощується у відкритому ґрунті,сорт дозріває восени і довго зберігається,врожайність до 8 кг на 1 м². Насіння оброблено засобами від хвороб рослин і стимулятором росту.
    кешбек від 2 ₴
    -5%

    Морква "Королева осені" - для відкритого грунту. Пізній, технічна стиглість настає на 117-130 день. Коренеплоди конічні, довжиною 20-22см. М'якоть оранжево-червона. Маса коренеплоду 60-180г. Коренеплоди придатні для тривалого зберігання. Для споживання в свіжому вигляді, переробки, тривалого зберігання. Сорт пізній, тому збирання врожаю можлива в більш пізні терміни. За рахунок того, що коренеплоди можуть довго зберігатися без втрати смакових і товарних якостей можливо продовжити споживання свіжої моркви до нового врожаю. Коренеплоди доброго смаку, придатні для всіх видів домашньої кулінарії, консервування
    кешбек від 2 ₴
    -5%

    Вітамінна 6 - середньостиглий сорт моркви з помаранчевими коренеплодами циліндричної форми з заокругленим кінцем. Урожайність цього сорту моркви досягає 10кг/м 2 . Маса коренеплоду становить в середньому 65-200г, довжина становить 15 см, а діаметр - 4.9см, серцевина маленька, що не відрізняється за кольором від м'якоті. Сорт підходить для зимового зберігання, не схильний до розтріскування. Чудово підходить для використання в їжу в свіжому вигляді, також підходить для приготування, консервування, заморожування. Вміст цукру - 7-11%.
    кешбек від 2 ₴
    -5%

    Морква "Шантане" - ранній сорт з відмінними смаковими якостями і високою товарністю. Потужна здорова бадилля. Коренеплоди дуже однорідні, короткі 12-16см, конічні, добре виконані на кінці. Серцевина соковита, інтенсивно-помаранчева, за кольором не відрізняється від основного забарвлення м'якоті. Дуже високий вміст каротину, цукрів, майже повна відсутність гіркоти, при дотриманні балансу добрив не накопичує нітратів. Дуже високоврожайна. Максимальний урожай коренеплоди набирають на 78-86 день вегетації. Придатна для вживання в свіжому вигляді і переробки. Стійкий до стрілкування, підходить для подзимних і ранніх строків посів. Для закладки на зберігання рекомендується практикувати пізні посіви.
    кешбек від 2 ₴
    -5%

    Морква "Нантская" - ранньостиглий сорт (від повних сходів до технічної стиглості 90-95 днів), що характеризується відмінними смаковими якостями і слабо вираженою серцевиною. Сортотип Нантская. Коренеплід циліндричної форми, тупокінцевий, довжиною до 16см, масою до 160г. М'якоть соковита, смачна, солодка, червоно-оранжевого кольору. Коренеплоди вирівняні, мають високі товарними властивостями. Дуже добре підходять для дитячого харчування, приготування свіжих соків і пюре. Лежкість хороша. Стійкий до захворювань
    кешбек від 2 ₴
    -5%

    Флакко - середньостиглий сорт, від сходів до технічної стиглості 90-120 днів. Коренеплоди насиченого оранжево-червоного кольору, масою 180-220г, довжиною 22-25см, вирівняні, хороша лежкість, відмінний смак, зовні привабливі. М'якоть оранжево-червона. Використовують для тривалого зберігання, переробки і вживання в свіжому вигляді. Урожайність 3.8-9.0 кг/м 2 . Для відкритого грунту. Культура вимоглива до вологи та родючості пухкому грунті.
    кешбек від 2 ₴
    розстрочка
    -5%

    Середньостиглий сорт. Коренеплоди конічні, укорочені, довжиною 12-18 см, масою 70-180 г, червоно-помаранчевого кольору, солодкі. Невибагливий, підходить навіть для бідних ґрунтів. Зберігається добре. Сорт урожайний, 4,9-8,3 кг/кв. м.
    кешбек від 1 ₴
    -5%

    Пізньостиглий сорт. Період від сходів до технічної стиглості 120-140 днів. Коренеплоди великі, циліндричної форми, тупокінцеві, довжиною 20-25см, масою 200-250г, червоно-оранжевого забарвлення. Без ГМО.
    кешбек від 1 ₴
    -5%

    Ранньостиглий сорт. Період від сходів до технічної стиглості 65-85 днів, пучкової - 45-50 днів. Коренеплоди невеликі, потовщено-циліндричної форми з тупим кінчиком, довжиною 15-16см, вагою 80-130г, оранжево-червоного забарвлення. Без ГМО.
    кешбек від 1 ₴
    -5%

    Середньостиглий сорт. Період від сходів до технічної стиглості 100-110 днів. Коренеплоди великі, конічної форми, тупокінцеві, довжиною 14-15см, масою 150-250г, оранжевого забарвлення. Без ГМО.
    кешбек від 1 ₴
    -5%

    Посадка: березень-квітень,проростання можливе при +4 °C,дозрівання за 85-100 днів.До весни урожай пролежить при температурі в 0-5 °C тепла.
    кешбек від 1 ₴
    -5%

    Пізній сорт, овочі довжиною 20-25 см,середня вага 210 г,висаджують в березні-квітні.
    кешбек від 1 ₴
    -5%

    Збір врожаю можливий через 130-150 днів, насінню для розвитку досить +5 °C.Квітневий посів обдарує урожаєм у вересні.