triangle

    Розпродаж, знижки, акції: Насіння кукурудзи

    -5%

    Мета використання: використовується для свіжого ринку. Цінується за: адаптація до умов, де немає зрошення. Період дозрівання: середня кількість днів вегетації – 81 Manufacturer: Syngenta, Голландія Особливості фруктів: Має яскраво-жовтий колір качана і темно-зелене криє листя. Характеристика рослин та рекомендації щодо вирощування: зберігати в прохолодному місці. Supersweet. Насіння не можна використовувати для споживання людиною.
    кешбек від 1 ₴
    -5%

    Одна з найпродуктивніших культур, що є джерелом олії та зерна, пропонує нам корисну та дуже цікаву мікрозелень. Мікрозелень кукурудза - корисні властивості У вигляді мікрогріну кукурудза дуже корисна для кісткових тканин, судин, при порушеннях роботи системи обміну речовин та цукровому діабеті. Зменшує щільність і вязкість жовчі, знижує кількість холестерину та білірубіну в крові, сприяє розчиненню жовчного каміння. Підвищує загальну витривалість організму, покращує память та стимулює кровотворення. Мікрозелень кукурудзи містить Залізо, калій, натрій, кобальт, молібден, хром, цинк, фосфор, магній. Вітаміни С, Е, D, В1, В2, B6, В12, PP, К. Тіамін, ніацин, пантотенову кислоту. Рослинний білок та клітковину. Комбінація мікроелементів та ферментів у мікрозелені кукурудзи допомагає у боротьбі з раком кишківника та знижує темпи розвитку атеросклерозу. Мікрозелень кукурудзи в кулінарії Ніжний, яскраво виражений солодкий смак зі своїм особливим, унікальним ароматом та хрумкою волокнистою текстурою - мікрогрін кукурудзи нікого не залишить байдужим. Особливо мікрозелень кукурудзи гарна у стравах, де необхідно відтінити головний компонент на контрасті або створити оригінальну смакову комбінацію – наприклад поєднати морепродукти чи копченості та різкі овочі. Можна використовувати як компонент салатів, холодних супів, або просто як самостійний гарнір, доповнення до омлетів та каш, основу для бутербродів та смузі, де її солодкість буде дуже доречною. Цікавий компонент для веганських та сироїдних десертів. Але це все стосується лише жовтих пагонів кукурудзи. У більш пророщеної кукурудзи, що змінила колір на зелений, солодкість замінюється на гіркуватість, і це варто враховувати при плануванні смакової картини страви. Мікрозелень кукурудзи - особливості вирощування Одна з найбільш швидко зростаючих культур, яка любить темряву та тепло. Тверде зерно потребує замочування на 10-12 годин. Висаджувати можна як на ґрунт, так і на мати або сітчасті лотки. Пророщування як такого немає. На ранніх стадіях зростання сонячне світло протипоказане. Надалі уникати прямих променів, а краще все робити в темряві - вироблення хлорофілу робить жовті мякі та солодкі пагони зеленими, жорсткими та гіркими. Субстрат - ґрунт, килимки та всілякі матеріали, які контролюють кількість вологи, що поглинається - джут, вата, марля і т.д.. Полив - скромний, не більше ніж зволоження до рівня віджатої губки. Освітлення - найменше, краще без нього. Результат при досягненні паростків 5-7 см, зазвичай це 7, макс 10 днів. Мікрозелень кукурудзи добре зберігається в холодильнику до двох тижнів у герметичному контейнері.
    -41%

    Ранньостиглий сорт цукрової кукурудзи. Вегетаційний період від сходів до технічної стиглості 70-80 днів. Рослина середньоросла 140-160 см. Качани циліндричної форми, злегка конусоподібні, завдовжки 14-16 см, масою 180-220 г. Зepнa кукуpудзи мають відмінні властивості – coковиті та солодкі, мають привабливий яскраво-жовтий колір, чудові смакові якості. Унівepcaльніcть використання дозволяє Baм використовувати її у будь-якому вигляді: в консервуванні або зaмopозці, a тaкож для вapіння чи запікання. Якщо Bи бажаєте отримувати cвіжі качани протягом усього літа, тo насіння кукуpузи варто виcівaти 3-4 paзи з інтервалом 10-15 днів
    -51%

    Середньосстиглий сорт. Період від сходів до стиглості 90-110 днів. Рослина міцна, заввишки 180-200 см. Качани невеликі, завдовжки 11-15 см із дрібними зернами світло-жовтого забарвлення. Характерною властивістю зерна є здатність під час теплової обробки розтріскуватись. Без ГМО
    -5%

    Кукурудза Ракель F1 - один з популярних гібридів суперсолодкої кукурудзи(SH2). Вегетаційний період становить 78-73 дні. Рослина потужна, невисока, має добре розвинену кореневу систему. Гібрид відмінно розвивається у жаркій погоді, посухостійкий, але для збільшення врожайності рекомендується дотримуватися сівозміни, забезпечити регулярне зрошення та утримувати поле чисте від бурянів. Норма посіву 45-50 тис/га. Початки вирівнянні за формою та довжиною до 23 см. Діаметр складає 5,5-6 см. Середня вага одного початку становить від 300 г. Зернівки однорідні жовтого та білого кольору, солодкі, мають ніжний медовий смак. На початку знаходиться від 16 до 18 рядів зерен. Вміст цукру становить 22-23%. Зерно залишається соковитим, щільним, не морщиться і не втрачає цукристості. Використовується для свіжого ринку,кулінарії та заморозки. Вирощується у відкритому ґрунті.
    -19%

    Кукурудза – це основне фуражне зерно, яке вирощують у світі. Обсяги її виробництва постійно збільшуються, що залежить насамперед від високого попиту. В Україні обсяг виробництва кукурудзи за останній рік практично досяг рекордного значення – приблизно 30 млн т, що свідчить про підвищення врожайності і збільшення посівних площ. Останнім часом у світі спостерігається тенденція до зростання обсягів виробництва кукурудзи. Компанія має великі об'єми продукції, тому можемо запропонувати вигідні ціни, а також різні варіанти фасування від 1 кг. Наше насіння чисте, сухе, без домішок та сміття.
    -5%

    Кукурудза Ракель F1 - один з популярних гібридів суперсолодкої кукурудзи(SH2). Вегетаційний період становить 78-73 дні. Рослина потужна, невисока, має добре розвинену кореневу систему. Гібрид відмінно розвивається у жаркій погоді, посухостійкий, але для збільшення врожайності рекомендується дотримуватися сівозміни, забезпечити регулярне зрошення та утримувати поле чисте від бурянів. Норма посіву 45-50 тис/га. Початки вирівнянні за формою та довжиною до 23 см. Діаметр складає 5,5-6 см. Середня вага одного початку становить від 300 г. Зернівки однорідні жовтого та білого кольору, солодкі, мають ніжний медовий смак. На початку знаходиться від 16 до 18 рядів зерен. Вміст цукру становить 22-23%. Зерно залишається соковитим, щільним, не морщиться і не втрачає цукристості. Використовується для свіжого ринку,кулінарії та заморозки. Вирощується у відкритому ґрунті.
    -5%

    Мета використання: використовується для свіжого ринку. Цінується за: адаптація до умов, де немає зрошення. Період дозрівання: середня кількість днів вегетації – 81 Manufacturer: Syngenta, Голландія Особливості фруктів: Має яскраво-жовтий колір качана і темно-зелене криє листя. Характеристика рослин та рекомендації щодо вирощування: зберігати в прохолодному місці. Supersweet. Насіння не можна використовувати для споживання людиною.
    -5%

    Кукурудза цукрова Біколор ВСС1075 F1 – витончений смак Ранній гібрид суперсолодкої кукурудзи типу Sh2. Вегетаційний період складає 65-75 днів. Качан циліндричний із зернами золотистого та білого кольору. Довжина качана становить 21-22 см, діаметр - 5-6 см, кількість рядів зерен - 16-18. Вміст цукру становить 28%. Висота рослини 150-180 см. Характеризується високою стійкістю і адаптивністю до умов вирощування. Стійкий до розтріскування. Призначається для свіжого ринку та заморозки.
    -5%

    Передбачуване використання: свіже споживання, добре для свіжого ринку Valued for: very sweet taste. Висока врожайність і стійкість до хвороб Виробник: syngenta, Голландія. Особливості: seeds Умови вирощування: підходить для вирощування під укриттям через розсаду.
    -5%

    Кукурудза цукрова Біколор ВСС1075 F1 – витончений смак Ранній гібрид суперсолодкої кукурудзи типу Sh2. Вегетаційний період складає 65-75 днів. Качан циліндричний із зернами золотистого та білого кольору. Довжина качана становить 21-22 см, діаметр - 5-6 см, кількість рядів зерен - 16-18. Вміст цукру становить 28%. Висота рослини 150-180 см. Характеризується високою стійкістю і адаптивністю до умов вирощування. Стійкий до розтріскування. Призначається для свіжого ринку та заморозки.
    -5%

    Передбачуване використання: свіже споживання, добре для свіжого ринку Valued for: very sweet taste. Висока врожайність і стійкість до хвороб Виробник: syngenta, Голландія. Особливості: seeds Умови вирощування: підходить для вирощування під укриттям через розсаду.
    -5%

    Кукурудза Оверленд F1 - пізній гібрид суперсолодкої кукурудзи типу SH2. Вегетаційний період становить 85 днів. Рослина висотою до 2-2,2 м, з потужною кореневою системою. Посухостійка та здатна розвиватися та давати урожай в посушливих регіонах. Має стійкість до іржі. Початок циліндричної форми, яскраво-жовтий. Середня довжина - 21-22 см, діаметр - 5-5,5 см, вага - 200-300 г. Зерна великі, соковиті, блискучі, зібрані в щільні ряди. має насичений солодкий смак та гарний товарний вигляд. Гібрид вирощується для реалізації і переробки.
    -5%

    Кукурудза Оверленд F1 - пізній гібрид суперсолодкої кукурудзи типу SH2. Вегетаційний період становить 85 днів. Рослина висотою до 2-2,2 м, з потужною кореневою системою. Посухостійка та здатна розвиватися та давати урожай в посушливих регіонах. Має стійкість до іржі. Початок циліндричної форми, яскраво-жовтий. Середня довжина - 21-22 см, діаметр - 5-5,5 см, вага - 200-300 г. Зерна великі, соковиті, блискучі, зібрані в щільні ряди. має насичений солодкий смак та гарний товарний вигляд. Гібрид вирощується для реалізації і переробки.
    -4%

    Передбачуване використання: свіже споживання, добре для свіжого ринку Valued for: very sweet taste. Висока врожайність і стійкість до хвороб Виробник: syngenta, Голландія. Особливості: seeds Умови вирощування: підходить для вирощування під укриттям через розсаду.
    -4%

    Одна з найпродуктивніших культур, що є джерелом олії та зерна, пропонує нам корисну та дуже цікаву мікрозелень. Мікрозелень кукурудза - корисні властивості У вигляді мікрогріну кукурудза дуже корисна для кісткових тканин, судин, при порушеннях роботи системи обміну речовин та цукровому діабеті. Зменшує щільність і вязкість жовчі, знижує кількість холестерину та білірубіну в крові, сприяє розчиненню жовчного каміння. Підвищує загальну витривалість організму, покращує память та стимулює кровотворення. Мікрозелень кукурудзи містить Залізо, калій, натрій, кобальт, молібден, хром, цинк, фосфор, магній. Вітаміни С, Е, D, В1, В2, B6, В12, PP, К. Тіамін, ніацин, пантотенову кислоту. Рослинний білок та клітковину. Комбінація мікроелементів та ферментів у мікрозелені кукурудзи допомагає у боротьбі з раком кишківника та знижує темпи розвитку атеросклерозу. Мікрозелень кукурудзи в кулінарії Ніжний, яскраво виражений солодкий смак зі своїм особливим, унікальним ароматом та хрумкою волокнистою текстурою - мікрогрін кукурудзи нікого не залишить байдужим. Особливо мікрозелень кукурудзи гарна у стравах, де необхідно відтінити головний компонент на контрасті або створити оригінальну смакову комбінацію – наприклад поєднати морепродукти чи копченості та різкі овочі. Можна використовувати як компонент салатів, холодних супів, або просто як самостійний гарнір, доповнення до омлетів та каш, основу для бутербродів та смузі, де її солодкість буде дуже доречною. Цікавий компонент для веганських та сироїдних десертів. Але це все стосується лише жовтих пагонів кукурудзи. У більш пророщеної кукурудзи, що змінила колір на зелений, солодкість замінюється на гіркуватість, і це варто враховувати при плануванні смакової картини страви. Мікрозелень кукурудзи - особливості вирощування Одна з найбільш швидко зростаючих культур, яка любить темряву та тепло. Тверде зерно потребує замочування на 10-12 годин. Висаджувати можна як на ґрунт, так і на мати або сітчасті лотки. Пророщування як такого немає. На ранніх стадіях зростання сонячне світло протипоказане. Надалі уникати прямих променів, а краще все робити в темряві - вироблення хлорофілу робить жовті мякі та солодкі пагони зеленими, жорсткими та гіркими. Субстрат - ґрунт, килимки та всілякі матеріали, які контролюють кількість вологи, що поглинається - джут, вата, марля і т.д.. Полив - скромний, не більше ніж зволоження до рівня віджатої губки. Освітлення - найменше, краще без нього. Результат при досягненні паростків 5-7 см, зазвичай це 7, макс 10 днів. Мікрозелень кукурудзи добре зберігається в холодильнику до двох тижнів у герметичному контейнері.