triangle

    Насіння капусти (Сорт - )

    кешбек від 20 ₴
    -5%

    Капуста - продукт, що ідеально підходить для вживання у свіжому вигляді. І це не тільки звичні нам качани, а й смачна та корисна мікрозелень. Її легко можна отримати у домашніх умовах, правильно витримуючи усі процеси. Капуста Фіолетова молоді паростки, які мають яскраве фіолетове листя і стеблинки, схожі за розміром, формою та смаком на броколі. Капуста Фіолетова зазвичай виростає від 3 до 8 см і перетворюються з прозорого від кореня до темно-фіолетового кольору ближче до листя. У мікрозелені Капуста Фіолетова вдвічі більше вітаміну С і в 4 рази більше каротину. Вона містить калій, магній, залізо, фітонциди, ферменти, білки та клітковину. Капуста Фіолетова зміцнює імунітет, стимулює травлення, має тонізуючий ефект, знижує кровяний тиск. Гіркий смак червоній капусті надають глюкозинолати, які перешкоджають поділу ракових клітин. Крутніший яскраво-фіолетовий колір, робить її найяскравішою культурою мікрозелені, у презентаційному асорти мікрозелені самий ТОП. Корисні властивості мікрозелені капусти Сама собою будь-яка капуста корисна. У вигляді мікрозелені її позитивні властивості тільки збільшуються. Крім зміцнення імунітету, особливо варто виділити покращення стану кісток, підтримку роботи травлення та зору, зниження кровоносного тиску та профілактику атеросклерозу, зменшення впливу хвороби Альцгеймера. У мікрозелені капусти є: Залізо, калій, магній, кальцій, селен, фосфор, цинк, марганець, натрій. Вітаміни А, С (багато), К1, Е, В. Бета - каротин, фітонциди, S-метилметіонін, антоціани та глюкозинолати. Клітковина та білки. Є незначні відмінності від сорту до сорту, деякі сполуки притаманні тільки фіолетовій капусті, вони й надають їй саме цей колір. Мікрозелень капусти в кулінарії Мікрогрін капусти насамперед буде цікавий тим, хто любить цю культуру, смак і аромат мікрозелені схожий на дозрілі рослини, особливо свіжу броколі. Так, смак мякший і ніжніший, при цьому є відмінна гіркуватість. Текстура виразно хрумка. Це відмінне доповнення або навіть основа салатів, використовується як топінг до супів – пюре, або гарнір до мясних страв з вираженим смаком. Мікрогрін капусти добрий як база для гострих смузі. Мікрозелень капусти - особливості вирощування Потрібно одно або багаторазові лотки. Замочувати не треба. Пророщувати можна в ґрунті чи торфі, але оптимальним буде використання альтернативних субстратів. Після розміщення насіння та зволоження пульверизатором накрити плівкою та сховати у темне місце до пророщування насіння. Періодично провітрювати – мікрозелень капусти боїться цвілі при надмірному зволоженні. Після пророщування відкрити лотки та перемістити в освітлене місце без прямих сонячних променів. Крім перезволоження капуста боїться висушування зерен. Якщо цвілі не виходить уникнути, можна обприскати розчином перекису водню. Зіпсоване насіння видаляти пінцетом. Субстрати - джут, льон або кокос, вата, марля та інші килимки. Полив - помірний, двічі на день, пульверизатором. Освітлення - помірне, непряме. Результат – рідше 5, частіше 7 днів після пророщування. Готову мікрозелень капусти тільки зрізати ножицями, не приминаючи паростки. Зберігається в холодильнику до 5 днів у герметичному контейнері.
    кешбек від 19 ₴
    -5%

    Капуста кольрабі - дуже корисна та смачна культура, мікрозелень якої можна легко отримати вдома. Ніби мікс брокколі та фіолетової капусти. Ніжка фіолетова, лист темно зелений. Витягується сильніше, що зручно зрізати. Одна з найпопулярніших видів мікрозелені і відома вона своїм зовнішнім виглядом — фіолетові стеблинки та темно-зелені листочки, а також і смаком — ніжна, з невеликою гостринкою і капустяним ароматом. Молоді паростки буде якраз в овочевих стравах, як доповнення до будь-якого гарніру, а також просто як прикраса. Корисні властивості мікрозелені кольрабі Вся капуста корисна. Майже всі типи капусти мають схожий склад і призначення. Кольрабі не виняток, але особливо варто виділити її комплексний сприятливий вплив на роботу системи травлення і все, що з нею повязане. Це хороший антиоксидант, який зміцнює імунітет, покращує стан кісток та сполучних тканин, допомагає боротися з інфекціями. Як і будь-яка капуста вона насичена корисними речовинами: Вітаміни — РР, А, Е, С, Н і всі вітаміни групи В; кальцій, калій, магній, кремній; Мікроелементи — залізо, йод, марганець, нікель, селен. Тартронова кислота, сульфорофан Зїдаючи щодня пучок мікрозелені, в організмі відбудуться значні зміни: Підвищиться імунітет; Очиститься кишечник від токсинів; Поліпшиться робота нервової системи; Нормалізується сон; Сповільниться процес старіння. Мікрозелень кольрабі в кулінарії Мікрогрін кольрабі на смак і аромат схожий на звичайну капусту, але мякший і ніжніший, ближче до ріпи. Фірмова капустяна гіркуватість трохи присутня. Текстура менш хрумка. Застосування все теж – основа або доповнення салатів, топінг до супів – пюре, гарнір до мяса чи навіть риби з вираженим смаком. І не забуваємо про смузі та коктейлі - у них мікрозелень кольрабі дуже гарна. Мікрозелень кольрабі - особливості вирощування Потрібні одно або багаторазові лотки. Замочувати не варто. Висаджувати при температурі від 18 градусів на ґрунті або торфі, але килимки все ж таки простіше і практичніше. Після розміщення насіння добре зволожити пульверизатором, укрити плівкою і сховати в тепле темне місце. Стежити за появою плісняви, яка може зявитися на перезволоженому субстраті, та регулярно провітрювати. Після перших листків відкриті лотки поставити в освітленому місці без прямих сонячних променів. Крім цвілі кольрабі боїться висушування зерен. Якщо цвіль все ж таки зявилася - обприскати розчином перекису водню. Обовязково видаляти зіпсоване насіння видаляти пінцетом. Субстрати - марля, джут, льон або кокос, вата та всілякі килимки. Полив - двічі на день, помірний, пульверизатором. Освітлення - непряме, в міру інтенсивне. Результат - перші паростки після пророщування зявлятимуться на 7, максимум 10 день. Ніжну готову мікрозелень кольрабі зрізати тільки ножицями. Зберігається у холодильнику у герметичному контейнері до 5 днів.
    -5%

    Призначення, застосування: Використовується в свіжому і переробленому вигляді, в кулінарії, вареному, бланшованому, смаженому, супах і рагу. Ми вибрали цей сорт, тому що... Гібрид не втрачає своїх смакових якостей при заморожуванні. Виробник: Bejo Zaden, Нідерланди Термін дозрівання: Середньоранній високоврожайний гібрид, технічної стиглості - настає на 75-й день від висадки розсади Особливості плодів: Округлі головки, білі, щільні, без бічних пагонів. Комерційний ефект: Гібрид має гарну транспортабельність, високу збереження плодів після збору врожаю та високу врожайність. Вага врожаю з 1 рослини: Вага приблизно 1,2-1,5 кг Характеристика рослин і рекомендації по вирощуванню: Сорт цвітної капусти, який вирощують розсадним способом, а також прямим посівом у відкритий грунт. У сильну спеку необхідно забезпечити щоденний полив і регулярне розпушування грунту.
    кешбек від 13 ₴
    -5%

    Капуста - продукт, що ідеально підходить для вживання у свіжому вигляді. І це не тільки звичні нам качани, а й смачна та корисна мікрозелень. Її легко можна отримати у домашніх умовах, правильно витримуючи усі процеси. Капуста Брокколі відноситься до сімейства хрестоцвітих. Саме в ній міститься велика кількість сірчистих сполук (зокрема сульфорафану). Сірка – один із найважливіших для організму елементів. З її участю відбувається процес відновлення клітин, підтримується стабільна робота всіх органів та систем. Покращуючи проникність клітинних мембран, сірка сприяє виведенню токсинів та продуктів життєдіяльності назовні та полегшує доступ поживних речовин усередину клітини. Мікрозелень Капуста Брокколі багата іншими корисними речовинами: вітамінами (A, B1, B2, B5, B6, В9, E, PP, K), корисними мінералами (калієм, магнієм, фосфором, кальцієм, залізом та ін.), сульфорафаном, кемпферолом , метіоніном, холіном. Найкорисніший вид мікрозелені в захисті від раку – за рахунок високого вмісту сульфорофану. Корисні властивості мікрозелені капусти Сама собою будь-яка капуста корисна. У вигляді мікрозелені її позитивні властивості тільки збільшуються. Крім зміцнення імунітету, особливо варто виділити покращення стану кісток, підтримку роботи травлення та зору, зниження кровоносного тиску та профілактику атеросклерозу, зменшення впливу хвороби Альцгеймера. У мікрозелені капусти є: Залізо, калій, магній, кальцій, селен, фосфор, цинк, марганець, натрій. Вітаміни А, С (багато), К1, Е, В. Бета - каротин, фітонциди, S-метилметіонін, антоціани та глюкозинолати. Клітковина та білки. Є незначні відмінності від сорту до сорту, деякі сполуки притаманні тільки фіолетовій капусті, вони й надають їй саме цей колір. Мікрозелень капусти в кулінарії Мікрогрін капусти насамперед буде цікавий тим, хто любить цю культуру, смак і аромат мікрозелені схожий на дозрілі рослини, особливо свіжу броколі. Так, смак мякший і ніжніший, при цьому є відмінна гіркуватість. Текстура виразно хрумка. Це відмінне доповнення або навіть основа салатів, використовується як топінг до супів – пюре, або гарнір до мясних страв з вираженим смаком. Мікрогрін капусти добрий як база для гострих смузі. Мікрозелень капусти - особливості вирощування Потрібно одно або багаторазові лотки. Замочувати не треба. Пророщувати можна в ґрунті чи торфі, але оптимальним буде використання альтернативних субстратів. Після розміщення насіння та зволоження пульверизатором накрити плівкою та сховати у темне місце до пророщування насіння. Періодично провітрювати – мікрозелень капусти боїться цвілі при надмірному зволоженні. Після пророщування відкрити лотки та перемістити в освітлене місце без прямих сонячних променів. Крім перезволоження капуста боїться висушування зерен. Якщо цвілі не виходить уникнути, можна обприскати розчином перекису водню. Зіпсоване насіння видаляти пінцетом. Субстрати - джут, льон або кокос, вата, марля та інші килимки. Полив - помірний, двічі на день, пульверизатором. Освітлення - помірне, непряме. Результат – рідше 5, частіше 7 днів після пророщування. Готову мікрозелень капусти тільки зрізати ножицями, не приминаючи паростки. Зберігається в холодильнику до 5 днів у герметичному контейнері.
    кешбек від 8 ₴
    -5%

    Капуста - продукт, що ідеально підходить для вживання у свіжому вигляді. І це не тільки звичні нам качани, а й смачна та корисна мікрозелень. Її легко можна отримати у домашніх умовах, правильно витримуючи усі процеси. Капуста “Вітамінка” має вдвічі більше вітаміну С і вчетверо більше каротину. Капуста “Вітамінка” містить калій, магній, залізо, фітонциди, ферменти, білки та клітковину. Мікрозелень Капуста “Вітамінка” зміцнює імунітет, стимулює травлення, має тонізуючий ефект, знижує кровяний тиск. Гіркий смак Капусті “Вітамінка” надають глюкозинолати, які перешкоджають поділу ракових клітин. Корисні властивості мікрозелені капусти Сама собою будь-яка капуста корисна. У вигляді мікрозелені її позитивні властивості тільки збільшуються. Крім зміцнення імунітету, особливо варто виділити покращення стану кісток, підтримку роботи травлення та зору, зниження кровоносного тиску та профілактику атеросклерозу, зменшення впливу хвороби Альцгеймера. У мікрозелені капусти є: Залізо, калій, магній, кальцій, селен, фосфор, цинк, марганець, натрій. Вітаміни А, С (багато), К1, Е, В. Бета - каротин, фітонциди, S-метилметіонін, антоціани та глюкозинолати. Клітковина та білки. Є незначні відмінності від сорту до сорту, деякі сполуки притаманні тільки фіолетовій капусті, вони й надають їй саме цей колір. Мікрозелень капусти в кулінарії Мікрогрін капусти насамперед буде цікавий тим, хто любить цю культуру, смак і аромат мікрозелені схожий на дозрілі рослини, особливо свіжу броколі. Так, смак мякший і ніжніший, при цьому є відмінна гіркуватість. Текстура виразно хрумка. Це відмінне доповнення або навіть основа салатів, використовується як топінг до супів – пюре, або гарнір до мясних страв з вираженим смаком. Мікрогрін капусти добрий як база для гострих смузі. Мікрозелень капусти - особливості вирощування Потрібно одно або багаторазові лотки. Замочувати не треба. Пророщувати можна в ґрунті чи торфі, але оптимальним буде використання альтернативних субстратів. Після розміщення насіння та зволоження пульверизатором накрити плівкою та сховати у темне місце до пророщування насіння. Періодично провітрювати – мікрозелень капусти боїться цвілі при надмірному зволоженні. Після пророщування відкрити лотки та перемістити в освітлене місце без прямих сонячних променів. Крім перезволоження капуста боїться висушування зерен. Якщо цвілі не виходить уникнути, можна обприскати розчином перекису водню. Зіпсоване насіння видаляти пінцетом. Субстрати - джут, льон або кокос, вата, марля та інші килимки. Полив - помірний, двічі на день, пульверизатором. Освітлення - помірне, непряме. Результат – рідше 5, частіше 7 днів після пророщування. Готову мікрозелень капусти тільки зрізати ножицями, не приминаючи паростки. Зберігається в холодильнику до 5 днів у герметичному контейнері.
    кешбек від 4 ₴
    розстрочка
    -5%

    Пізній сорт (поспіває через 140-145 днів після висадки розсади), придатний для зберігання. Качани щільні, масою 2-4 кг, не розтріскуються. Дуже любить вологу. Стійкий до хвороб. Урожайний, транспортабельний, морозостійкий. Схема посадки 70*45 см
    кешбек від 3 ₴
    -5%

    Капуста Парел F1– надранній гібрид. Період вегетації – 50-55 днів після висадки розсади. Качани компактні, округлої форми, середньою масою 1,5 кг, мають щільну внутрішню структуру. Відрізняється одночасним дозріванням, стійкий до розтріскування. Продукція має чудовий товарний вигляд, добре транспортується. Рекомендований для вирощування у відкритому й закритому грунті. Стійкий до низьких температур. Капуста Парел – холодостійка рослина. Ступінь її морозостійкості залежить від сорту і віку рослин. Насіння починає проростати при температурі 2-3°С. Оптимальною температурою, при якій сходи з’являються на 3-4-й день, є +18-20°С. Укорінена загартована розсада ранньої капусти може перенести температури до 5-7°С в період нічних заморозків. Сприятлива температура для росту дорослих рослин – +15-18°С. Причина більш низької продуктивності капусти в умовах жаркого клімату полягає в тому, що холодостійка рослина краще асимілює при помірній температурі, ніж при високій (вище +25°С). Капуста вимоглива до вологи. Нестача її в грунті затягує вегетаційний період сортів, послаблюється формування качанів та зменшуються їх розмір. Капуста – рослина довгого дня, який прискорює її зростання і розвиток. Оптимальною вважається довжина дня 17 – 18 год. Недостатнє освітлення і короткий день є причиною витягнутої, погано сформованої розсади, а в період формування качана загущення призводить до різкого зниження врожаю. Капуста може виростати на різних грунтах, за винятком дуже легких піщаних. Розсаду ранньої капусти вирощують в плівкових теплицях. Спосіб вирощування впливає на вік висадженої розсади та її якість. Рекомендована схема висадки розсади – 70х30, 60х30. Норма висіву розсади: 4,5-5 рослин на 1 кв.м. Глибина загортання насіння: 1,5-2см. Ширина міжрядь: 60см
    кешбек від 3 ₴
    -5%

    Ультраранній гібрид. Вегетаційний період 50-52 дні, після висадки розсади. Голівки округлої форми, світло-зеленого забарвлення, вагою 1,3-1,8кг. Без ГМО.
    кешбек від 3 ₴
    -5%

    Середньостиглий гібрид капусти броколі. Вегетаційний період 75-80 днів, після висадки розсади. Головки компактні, щільні, зеленого забарвлення, вагою 1,5-2кг. Без ГМО.
    кешбек від 2 ₴
    -5%

    Капуста - продукт, що ідеально підходить для вживання у свіжому вигляді. І це не тільки звичні нам качани, а й смачна та корисна мікрозелень. Її легко можна отримати у домашніх умовах, правильно витримуючи усі процеси. Капуста Фіолетова молоді паростки, які мають яскраве фіолетове листя і стеблинки, схожі за розміром, формою та смаком на броколі. Капуста Фіолетова зазвичай виростає від 3 до 8 см і перетворюються з прозорого від кореня до темно-фіолетового кольору ближче до листя. У мікрозелені Капуста Фіолетова вдвічі більше вітаміну С і в 4 рази більше каротину. Вона містить калій, магній, залізо, фітонциди, ферменти, білки та клітковину. Капуста Фіолетова зміцнює імунітет, стимулює травлення, має тонізуючий ефект, знижує кровяний тиск. Гіркий смак червоній капусті надають глюкозинолати, які перешкоджають поділу ракових клітин. Крутніший яскраво-фіолетовий колір, робить її найяскравішою культурою мікрозелені, у презентаційному асорти мікрозелені самий ТОП. Корисні властивості мікрозелені капусти Сама собою будь-яка капуста корисна. У вигляді мікрозелені її позитивні властивості тільки збільшуються. Крім зміцнення імунітету, особливо варто виділити покращення стану кісток, підтримку роботи травлення та зору, зниження кровоносного тиску та профілактику атеросклерозу, зменшення впливу хвороби Альцгеймера. У мікрозелені капусти є: Залізо, калій, магній, кальцій, селен, фосфор, цинк, марганець, натрій. Вітаміни А, С (багато), К1, Е, В. Бета - каротин, фітонциди, S-метилметіонін, антоціани та глюкозинолати. Клітковина та білки. Є незначні відмінності від сорту до сорту, деякі сполуки притаманні тільки фіолетовій капусті, вони й надають їй саме цей колір. Мікрозелень капусти в кулінарії Мікрогрін капусти насамперед буде цікавий тим, хто любить цю культуру, смак і аромат мікрозелені схожий на дозрілі рослини, особливо свіжу броколі. Так, смак мякший і ніжніший, при цьому є відмінна гіркуватість. Текстура виразно хрумка. Це відмінне доповнення або навіть основа салатів, використовується як топінг до супів – пюре, або гарнір до мясних страв з вираженим смаком. Мікрогрін капусти добрий як база для гострих смузі. Мікрозелень капусти - особливості вирощування Потрібно одно або багаторазові лотки. Замочувати не треба. Пророщувати можна в ґрунті чи торфі, але оптимальним буде використання альтернативних субстратів. Після розміщення насіння та зволоження пульверизатором накрити плівкою та сховати у темне місце до пророщування насіння. Періодично провітрювати – мікрозелень капусти боїться цвілі при надмірному зволоженні. Після пророщування відкрити лотки та перемістити в освітлене місце без прямих сонячних променів. Крім перезволоження капуста боїться висушування зерен. Якщо цвілі не виходить уникнути, можна обприскати розчином перекису водню. Зіпсоване насіння видаляти пінцетом. Субстрати - джут, льон або кокос, вата, марля та інші килимки. Полив - помірний, двічі на день, пульверизатором. Освітлення - помірне, непряме. Результат – рідше 5, частіше 7 днів після пророщування. Готову мікрозелень капусти тільки зрізати ножицями, не приминаючи паростки. Зберігається в холодильнику до 5 днів у герметичному контейнері.
    кешбек від 2 ₴
    -5%

    Ранньостигла капуста кольрабі сорту Делікатесна відрізняється великими плодами й вишуканим смаком.Збір врожаю вже в липні,м'якоть біла, ніжна,діаметр стеблеплоду 8 см, вага 2 кг,період зберігання тривалий,Дражоване насіння не можна замочувати і обробляти, воно вже містить весь необхідний захист і стимулятори росту у своїй оболонці.Насіння оброблено засобами від хвороб рослин і стимулятором росту.
    кешбек від 2 ₴
    -5%

    Оригінальний сорт капусти кольрабі Віолетта відрізняється фіолетовим стеблеплодом діаметром до 9 см.Період дозрівання 100-110 днів, вага 1,5-2 кг, м'якоть ніжної текстури і приємного смаку,висадка насіння на розсаду проводиться в березні, у ґрунт переноситься в травні,збір врожаю - у серпні.Насіння оброблено засобами від хвороб рослин і стимулятором росту.
    кешбек від 2 ₴
    -5%

    Ранньостигла цвітна капуста Піонер популярна серед садівників і фермерів. Період дозрівання - до 105 днів, качани великі - до 700 г, не боїться перепадів температур і опадів,вирощується розсадним способом.Насіння оброблено засобами від хвороб рослин і стимулятором росту.
    кешбек від 2 ₴
    -5%

    Капуста Білосніжка – це пізньостиглий сорт з качанами правильної круглої форми, які максимально досягають ваги 4 кг. Дозрівають качани протягом 145-160 днів,структура щільна, листя хрустке, соковите,посів у березні,висадка в ґрунт - у середині травня,збір врожаю восени.Насіння оброблено засобами від хвороб рослин і стимулятором росту
    кешбек від 2 ₴
    -5%

    Цвітна капуста Альфа з білими великими голівками вже давно стала одним з найпопулярніших сортів в Україні,сорт ранньостиглий, період вегетації 90-100 днів,головки визрівають великі - вагою до 1200 г. Для посадки використовують розсадний метод,висадку починають у березні,пересадку у відкритий ґрунт проводять у травні,збір врожаю можливий вже в липні.Насіння оброблено засобами від хвороб рослин і стимулятором росту.
    кешбек від 2 ₴
    -5%

    Сорт пізнього терміну дозрівання,посів насінням відразу в грунт (кінець квітня – початок травня) — переважно під плівкове укриття,вирощування розсади в парнику (кінець березня – початок квітня).
    кешбек від 2 ₴
    -5%

    Пізньостиглий сорт для відкритого грунту,збирання врожаю — жовтень-листопад,на розсаду: у квітні насіння висаджують в ящики або парники — відстань між насінням 1,5-2,0 см і заглибленням 1,0-1,5 см.
    кешбек від 2 ₴
    -5%

    Капуста кольрабі - дуже корисна та смачна культура, мікрозелень якої можна легко отримати вдома. Ніби мікс брокколі та фіолетової капусти. Ніжка фіолетова, лист темно зелений. Витягується сильніше, що зручно зрізати. Одна з найпопулярніших видів мікрозелені і відома вона своїм зовнішнім виглядом — фіолетові стеблинки та темно-зелені листочки, а також і смаком — ніжна, з невеликою гостринкою і капустяним ароматом. Молоді паростки буде якраз в овочевих стравах, як доповнення до будь-якого гарніру, а також просто як прикраса. Корисні властивості мікрозелені кольрабі Вся капуста корисна. Майже всі типи капусти мають схожий склад і призначення. Кольрабі не виняток, але особливо варто виділити її комплексний сприятливий вплив на роботу системи травлення і все, що з нею повязане. Це хороший антиоксидант, який зміцнює імунітет, покращує стан кісток та сполучних тканин, допомагає боротися з інфекціями. Як і будь-яка капуста вона насичена корисними речовинами: Вітаміни — РР, А, Е, С, Н і всі вітаміни групи В; кальцій, калій, магній, кремній; Мікроелементи — залізо, йод, марганець, нікель, селен. Тартронова кислота, сульфорофан Зїдаючи щодня пучок мікрозелені, в організмі відбудуться значні зміни: Підвищиться імунітет; Очиститься кишечник від токсинів; Поліпшиться робота нервової системи; Нормалізується сон; Сповільниться процес старіння. Мікрозелень кольрабі в кулінарії Мікрогрін кольрабі на смак і аромат схожий на звичайну капусту, але мякший і ніжніший, ближче до ріпи. Фірмова капустяна гіркуватість трохи присутня. Текстура менш хрумка. Застосування все теж – основа або доповнення салатів, топінг до супів – пюре, гарнір до мяса чи навіть риби з вираженим смаком. І не забуваємо про смузі та коктейлі - у них мікрозелень кольрабі дуже гарна. Мікрозелень кольрабі - особливості вирощування Потрібні одно або багаторазові лотки. Замочувати не варто. Висаджувати при температурі від 18 градусів на ґрунті або торфі, але килимки все ж таки простіше і практичніше. Після розміщення насіння добре зволожити пульверизатором, укрити плівкою і сховати в тепле темне місце. Стежити за появою плісняви, яка може зявитися на перезволоженому субстраті, та регулярно провітрювати. Після перших листків відкриті лотки поставити в освітленому місці без прямих сонячних променів. Крім цвілі кольрабі боїться висушування зерен. Якщо цвіль все ж таки зявилася - обприскати розчином перекису водню. Обовязково видаляти зіпсоване насіння видаляти пінцетом. Субстрати - марля, джут, льон або кокос, вата та всілякі килимки. Полив - двічі на день, помірний, пульверизатором. Освітлення - непряме, в міру інтенсивне. Результат - перші паростки після пророщування зявлятимуться на 7, максимум 10 день. Ніжну готову мікрозелень кольрабі зрізати тільки ножицями. Зберігається у холодильнику у герметичному контейнері до 5 днів.
    кешбек від 2 ₴
    -5%

    Пізньостиглий сорт,збирання врожаю — жовтень-початок листопада,посадкою насіння капусти в грунт (квітень-початок травня) або під плівку або на город.
    кешбек від 2 ₴
    -5%

    Швидкостиглий сорт. Період від сходів до збору врожаю 80-100 днів. Голівки округло-плескатої форми, середнього розміру, діаметром 15-18см, масою 0,5-0,7кг, білосніжного забарвлення. Без ГМО.
    кешбек від 2 ₴
    -5%

    Ранньостиглий сорт. Період від сходів до збору врожаю 90-110 днів. Головки округло-плоскої форми великі, діаметром 18-22см, масою 0,8-1,2кг, білого забарвлення. Без ГМО.
    кешбек від 2 ₴
    -5%

    Скоростиглий сорт. Період від сходів до збору врожаю 80-100 днів. Головки округло-плоскої форми, великі, діаметром 25-30см, масою 0,8-1,5кг, білого забарвлення. Без ГМО.
    кешбек від 2 ₴
    -5%

    Ранньостиглий сорт. Період від сходів до збору врожаю 90-100 днів. Голівки округло-плескатої форми, великі, діаметром 18-20см, масою 0,7-1,1кг, білого забарвлення. Без ГМО.
    кешбек від 2 ₴
    -5%

    Ранньостиглий сорт. Період від сходів до збору врожаю 90-110 днів. Головки округло-плоскої форми, середнього розміру, діаметром 20-22см, масою 0,5-0,9кг, білого забарвлення. Без ГМО.