triangle

    Розпродаж, знижки, акції: Насіння капусти (Сорт - )

    кешбек від 20 ₴
    -5%

    Капуста - продукт, що ідеально підходить для вживання у свіжому вигляді. І це не тільки звичні нам качани, а й смачна та корисна мікрозелень. Її легко можна отримати у домашніх умовах, правильно витримуючи усі процеси. Капуста Фіолетова молоді паростки, які мають яскраве фіолетове листя і стеблинки, схожі за розміром, формою та смаком на броколі. Капуста Фіолетова зазвичай виростає від 3 до 8 см і перетворюються з прозорого від кореня до темно-фіолетового кольору ближче до листя. У мікрозелені Капуста Фіолетова вдвічі більше вітаміну С і в 4 рази більше каротину. Вона містить калій, магній, залізо, фітонциди, ферменти, білки та клітковину. Капуста Фіолетова зміцнює імунітет, стимулює травлення, має тонізуючий ефект, знижує кровяний тиск. Гіркий смак червоній капусті надають глюкозинолати, які перешкоджають поділу ракових клітин. Крутніший яскраво-фіолетовий колір, робить її найяскравішою культурою мікрозелені, у презентаційному асорти мікрозелені самий ТОП. Корисні властивості мікрозелені капусти Сама собою будь-яка капуста корисна. У вигляді мікрозелені її позитивні властивості тільки збільшуються. Крім зміцнення імунітету, особливо варто виділити покращення стану кісток, підтримку роботи травлення та зору, зниження кровоносного тиску та профілактику атеросклерозу, зменшення впливу хвороби Альцгеймера. У мікрозелені капусти є: Залізо, калій, магній, кальцій, селен, фосфор, цинк, марганець, натрій. Вітаміни А, С (багато), К1, Е, В. Бета - каротин, фітонциди, S-метилметіонін, антоціани та глюкозинолати. Клітковина та білки. Є незначні відмінності від сорту до сорту, деякі сполуки притаманні тільки фіолетовій капусті, вони й надають їй саме цей колір. Мікрозелень капусти в кулінарії Мікрогрін капусти насамперед буде цікавий тим, хто любить цю культуру, смак і аромат мікрозелені схожий на дозрілі рослини, особливо свіжу броколі. Так, смак мякший і ніжніший, при цьому є відмінна гіркуватість. Текстура виразно хрумка. Це відмінне доповнення або навіть основа салатів, використовується як топінг до супів – пюре, або гарнір до мясних страв з вираженим смаком. Мікрогрін капусти добрий як база для гострих смузі. Мікрозелень капусти - особливості вирощування Потрібно одно або багаторазові лотки. Замочувати не треба. Пророщувати можна в ґрунті чи торфі, але оптимальним буде використання альтернативних субстратів. Після розміщення насіння та зволоження пульверизатором накрити плівкою та сховати у темне місце до пророщування насіння. Періодично провітрювати – мікрозелень капусти боїться цвілі при надмірному зволоженні. Після пророщування відкрити лотки та перемістити в освітлене місце без прямих сонячних променів. Крім перезволоження капуста боїться висушування зерен. Якщо цвілі не виходить уникнути, можна обприскати розчином перекису водню. Зіпсоване насіння видаляти пінцетом. Субстрати - джут, льон або кокос, вата, марля та інші килимки. Полив - помірний, двічі на день, пульверизатором. Освітлення - помірне, непряме. Результат – рідше 5, частіше 7 днів після пророщування. Готову мікрозелень капусти тільки зрізати ножицями, не приминаючи паростки. Зберігається в холодильнику до 5 днів у герметичному контейнері.
    кешбек від 19 ₴
    -5%

    Капуста кольрабі - дуже корисна та смачна культура, мікрозелень якої можна легко отримати вдома. Ніби мікс брокколі та фіолетової капусти. Ніжка фіолетова, лист темно зелений. Витягується сильніше, що зручно зрізати. Одна з найпопулярніших видів мікрозелені і відома вона своїм зовнішнім виглядом — фіолетові стеблинки та темно-зелені листочки, а також і смаком — ніжна, з невеликою гостринкою і капустяним ароматом. Молоді паростки буде якраз в овочевих стравах, як доповнення до будь-якого гарніру, а також просто як прикраса. Корисні властивості мікрозелені кольрабі Вся капуста корисна. Майже всі типи капусти мають схожий склад і призначення. Кольрабі не виняток, але особливо варто виділити її комплексний сприятливий вплив на роботу системи травлення і все, що з нею повязане. Це хороший антиоксидант, який зміцнює імунітет, покращує стан кісток та сполучних тканин, допомагає боротися з інфекціями. Як і будь-яка капуста вона насичена корисними речовинами: Вітаміни — РР, А, Е, С, Н і всі вітаміни групи В; кальцій, калій, магній, кремній; Мікроелементи — залізо, йод, марганець, нікель, селен. Тартронова кислота, сульфорофан Зїдаючи щодня пучок мікрозелені, в організмі відбудуться значні зміни: Підвищиться імунітет; Очиститься кишечник від токсинів; Поліпшиться робота нервової системи; Нормалізується сон; Сповільниться процес старіння. Мікрозелень кольрабі в кулінарії Мікрогрін кольрабі на смак і аромат схожий на звичайну капусту, але мякший і ніжніший, ближче до ріпи. Фірмова капустяна гіркуватість трохи присутня. Текстура менш хрумка. Застосування все теж – основа або доповнення салатів, топінг до супів – пюре, гарнір до мяса чи навіть риби з вираженим смаком. І не забуваємо про смузі та коктейлі - у них мікрозелень кольрабі дуже гарна. Мікрозелень кольрабі - особливості вирощування Потрібні одно або багаторазові лотки. Замочувати не варто. Висаджувати при температурі від 18 градусів на ґрунті або торфі, але килимки все ж таки простіше і практичніше. Після розміщення насіння добре зволожити пульверизатором, укрити плівкою і сховати в тепле темне місце. Стежити за появою плісняви, яка може зявитися на перезволоженому субстраті, та регулярно провітрювати. Після перших листків відкриті лотки поставити в освітленому місці без прямих сонячних променів. Крім цвілі кольрабі боїться висушування зерен. Якщо цвіль все ж таки зявилася - обприскати розчином перекису водню. Обовязково видаляти зіпсоване насіння видаляти пінцетом. Субстрати - марля, джут, льон або кокос, вата та всілякі килимки. Полив - двічі на день, помірний, пульверизатором. Освітлення - непряме, в міру інтенсивне. Результат - перші паростки після пророщування зявлятимуться на 7, максимум 10 день. Ніжну готову мікрозелень кольрабі зрізати тільки ножицями. Зберігається у холодильнику у герметичному контейнері до 5 днів.
    -5%

    Призначення, застосування: Використовується в свіжому і переробленому вигляді, в кулінарії, вареному, бланшованому, смаженому, супах і рагу. Ми вибрали цей сорт, тому що... Гібрид не втрачає своїх смакових якостей при заморожуванні. Виробник: Bejo Zaden, Нідерланди Термін дозрівання: Середньоранній високоврожайний гібрид, технічної стиглості - настає на 75-й день від висадки розсади Особливості плодів: Округлі головки, білі, щільні, без бічних пагонів. Комерційний ефект: Гібрид має гарну транспортабельність, високу збереження плодів після збору врожаю та високу врожайність. Вага врожаю з 1 рослини: Вага приблизно 1,2-1,5 кг Характеристика рослин і рекомендації по вирощуванню: Сорт цвітної капусти, який вирощують розсадним способом, а також прямим посівом у відкритий грунт. У сильну спеку необхідно забезпечити щоденний полив і регулярне розпушування грунту.
    кешбек від 13 ₴
    -5%

    Капуста - продукт, що ідеально підходить для вживання у свіжому вигляді. І це не тільки звичні нам качани, а й смачна та корисна мікрозелень. Її легко можна отримати у домашніх умовах, правильно витримуючи усі процеси. Капуста Брокколі відноситься до сімейства хрестоцвітих. Саме в ній міститься велика кількість сірчистих сполук (зокрема сульфорафану). Сірка – один із найважливіших для організму елементів. З її участю відбувається процес відновлення клітин, підтримується стабільна робота всіх органів та систем. Покращуючи проникність клітинних мембран, сірка сприяє виведенню токсинів та продуктів життєдіяльності назовні та полегшує доступ поживних речовин усередину клітини. Мікрозелень Капуста Брокколі багата іншими корисними речовинами: вітамінами (A, B1, B2, B5, B6, В9, E, PP, K), корисними мінералами (калієм, магнієм, фосфором, кальцієм, залізом та ін.), сульфорафаном, кемпферолом , метіоніном, холіном. Найкорисніший вид мікрозелені в захисті від раку – за рахунок високого вмісту сульфорофану. Корисні властивості мікрозелені капусти Сама собою будь-яка капуста корисна. У вигляді мікрозелені її позитивні властивості тільки збільшуються. Крім зміцнення імунітету, особливо варто виділити покращення стану кісток, підтримку роботи травлення та зору, зниження кровоносного тиску та профілактику атеросклерозу, зменшення впливу хвороби Альцгеймера. У мікрозелені капусти є: Залізо, калій, магній, кальцій, селен, фосфор, цинк, марганець, натрій. Вітаміни А, С (багато), К1, Е, В. Бета - каротин, фітонциди, S-метилметіонін, антоціани та глюкозинолати. Клітковина та білки. Є незначні відмінності від сорту до сорту, деякі сполуки притаманні тільки фіолетовій капусті, вони й надають їй саме цей колір. Мікрозелень капусти в кулінарії Мікрогрін капусти насамперед буде цікавий тим, хто любить цю культуру, смак і аромат мікрозелені схожий на дозрілі рослини, особливо свіжу броколі. Так, смак мякший і ніжніший, при цьому є відмінна гіркуватість. Текстура виразно хрумка. Це відмінне доповнення або навіть основа салатів, використовується як топінг до супів – пюре, або гарнір до мясних страв з вираженим смаком. Мікрогрін капусти добрий як база для гострих смузі. Мікрозелень капусти - особливості вирощування Потрібно одно або багаторазові лотки. Замочувати не треба. Пророщувати можна в ґрунті чи торфі, але оптимальним буде використання альтернативних субстратів. Після розміщення насіння та зволоження пульверизатором накрити плівкою та сховати у темне місце до пророщування насіння. Періодично провітрювати – мікрозелень капусти боїться цвілі при надмірному зволоженні. Після пророщування відкрити лотки та перемістити в освітлене місце без прямих сонячних променів. Крім перезволоження капуста боїться висушування зерен. Якщо цвілі не виходить уникнути, можна обприскати розчином перекису водню. Зіпсоване насіння видаляти пінцетом. Субстрати - джут, льон або кокос, вата, марля та інші килимки. Полив - помірний, двічі на день, пульверизатором. Освітлення - помірне, непряме. Результат – рідше 5, частіше 7 днів після пророщування. Готову мікрозелень капусти тільки зрізати ножицями, не приминаючи паростки. Зберігається в холодильнику до 5 днів у герметичному контейнері.
    кешбек від 8 ₴
    -5%

    Капуста - продукт, що ідеально підходить для вживання у свіжому вигляді. І це не тільки звичні нам качани, а й смачна та корисна мікрозелень. Її легко можна отримати у домашніх умовах, правильно витримуючи усі процеси. Капуста “Вітамінка” має вдвічі більше вітаміну С і вчетверо більше каротину. Капуста “Вітамінка” містить калій, магній, залізо, фітонциди, ферменти, білки та клітковину. Мікрозелень Капуста “Вітамінка” зміцнює імунітет, стимулює травлення, має тонізуючий ефект, знижує кровяний тиск. Гіркий смак Капусті “Вітамінка” надають глюкозинолати, які перешкоджають поділу ракових клітин. Корисні властивості мікрозелені капусти Сама собою будь-яка капуста корисна. У вигляді мікрозелені її позитивні властивості тільки збільшуються. Крім зміцнення імунітету, особливо варто виділити покращення стану кісток, підтримку роботи травлення та зору, зниження кровоносного тиску та профілактику атеросклерозу, зменшення впливу хвороби Альцгеймера. У мікрозелені капусти є: Залізо, калій, магній, кальцій, селен, фосфор, цинк, марганець, натрій. Вітаміни А, С (багато), К1, Е, В. Бета - каротин, фітонциди, S-метилметіонін, антоціани та глюкозинолати. Клітковина та білки. Є незначні відмінності від сорту до сорту, деякі сполуки притаманні тільки фіолетовій капусті, вони й надають їй саме цей колір. Мікрозелень капусти в кулінарії Мікрогрін капусти насамперед буде цікавий тим, хто любить цю культуру, смак і аромат мікрозелені схожий на дозрілі рослини, особливо свіжу броколі. Так, смак мякший і ніжніший, при цьому є відмінна гіркуватість. Текстура виразно хрумка. Це відмінне доповнення або навіть основа салатів, використовується як топінг до супів – пюре, або гарнір до мясних страв з вираженим смаком. Мікрогрін капусти добрий як база для гострих смузі. Мікрозелень капусти - особливості вирощування Потрібно одно або багаторазові лотки. Замочувати не треба. Пророщувати можна в ґрунті чи торфі, але оптимальним буде використання альтернативних субстратів. Після розміщення насіння та зволоження пульверизатором накрити плівкою та сховати у темне місце до пророщування насіння. Періодично провітрювати – мікрозелень капусти боїться цвілі при надмірному зволоженні. Після пророщування відкрити лотки та перемістити в освітлене місце без прямих сонячних променів. Крім перезволоження капуста боїться висушування зерен. Якщо цвілі не виходить уникнути, можна обприскати розчином перекису водню. Зіпсоване насіння видаляти пінцетом. Субстрати - джут, льон або кокос, вата, марля та інші килимки. Полив - помірний, двічі на день, пульверизатором. Освітлення - помірне, непряме. Результат – рідше 5, частіше 7 днів після пророщування. Готову мікрозелень капусти тільки зрізати ножицями, не приминаючи паростки. Зберігається в холодильнику до 5 днів у герметичному контейнері.
    кешбек від 2 ₴
    -5%

    Капуста - продукт, що ідеально підходить для вживання у свіжому вигляді. І це не тільки звичні нам качани, а й смачна та корисна мікрозелень. Її легко можна отримати у домашніх умовах, правильно витримуючи усі процеси. Капуста Фіолетова молоді паростки, які мають яскраве фіолетове листя і стеблинки, схожі за розміром, формою та смаком на броколі. Капуста Фіолетова зазвичай виростає від 3 до 8 см і перетворюються з прозорого від кореня до темно-фіолетового кольору ближче до листя. У мікрозелені Капуста Фіолетова вдвічі більше вітаміну С і в 4 рази більше каротину. Вона містить калій, магній, залізо, фітонциди, ферменти, білки та клітковину. Капуста Фіолетова зміцнює імунітет, стимулює травлення, має тонізуючий ефект, знижує кровяний тиск. Гіркий смак червоній капусті надають глюкозинолати, які перешкоджають поділу ракових клітин. Крутніший яскраво-фіолетовий колір, робить її найяскравішою культурою мікрозелені, у презентаційному асорти мікрозелені самий ТОП. Корисні властивості мікрозелені капусти Сама собою будь-яка капуста корисна. У вигляді мікрозелені її позитивні властивості тільки збільшуються. Крім зміцнення імунітету, особливо варто виділити покращення стану кісток, підтримку роботи травлення та зору, зниження кровоносного тиску та профілактику атеросклерозу, зменшення впливу хвороби Альцгеймера. У мікрозелені капусти є: Залізо, калій, магній, кальцій, селен, фосфор, цинк, марганець, натрій. Вітаміни А, С (багато), К1, Е, В. Бета - каротин, фітонциди, S-метилметіонін, антоціани та глюкозинолати. Клітковина та білки. Є незначні відмінності від сорту до сорту, деякі сполуки притаманні тільки фіолетовій капусті, вони й надають їй саме цей колір. Мікрозелень капусти в кулінарії Мікрогрін капусти насамперед буде цікавий тим, хто любить цю культуру, смак і аромат мікрозелені схожий на дозрілі рослини, особливо свіжу броколі. Так, смак мякший і ніжніший, при цьому є відмінна гіркуватість. Текстура виразно хрумка. Це відмінне доповнення або навіть основа салатів, використовується як топінг до супів – пюре, або гарнір до мясних страв з вираженим смаком. Мікрогрін капусти добрий як база для гострих смузі. Мікрозелень капусти - особливості вирощування Потрібно одно або багаторазові лотки. Замочувати не треба. Пророщувати можна в ґрунті чи торфі, але оптимальним буде використання альтернативних субстратів. Після розміщення насіння та зволоження пульверизатором накрити плівкою та сховати у темне місце до пророщування насіння. Періодично провітрювати – мікрозелень капусти боїться цвілі при надмірному зволоженні. Після пророщування відкрити лотки та перемістити в освітлене місце без прямих сонячних променів. Крім перезволоження капуста боїться висушування зерен. Якщо цвілі не виходить уникнути, можна обприскати розчином перекису водню. Зіпсоване насіння видаляти пінцетом. Субстрати - джут, льон або кокос, вата, марля та інші килимки. Полив - помірний, двічі на день, пульверизатором. Освітлення - помірне, непряме. Результат – рідше 5, частіше 7 днів після пророщування. Готову мікрозелень капусти тільки зрізати ножицями, не приминаючи паростки. Зберігається в холодильнику до 5 днів у герметичному контейнері.
    кешбек від 2 ₴
    -5%

    Капуста кольрабі - дуже корисна та смачна культура, мікрозелень якої можна легко отримати вдома. Ніби мікс брокколі та фіолетової капусти. Ніжка фіолетова, лист темно зелений. Витягується сильніше, що зручно зрізати. Одна з найпопулярніших видів мікрозелені і відома вона своїм зовнішнім виглядом — фіолетові стеблинки та темно-зелені листочки, а також і смаком — ніжна, з невеликою гостринкою і капустяним ароматом. Молоді паростки буде якраз в овочевих стравах, як доповнення до будь-якого гарніру, а також просто як прикраса. Корисні властивості мікрозелені кольрабі Вся капуста корисна. Майже всі типи капусти мають схожий склад і призначення. Кольрабі не виняток, але особливо варто виділити її комплексний сприятливий вплив на роботу системи травлення і все, що з нею повязане. Це хороший антиоксидант, який зміцнює імунітет, покращує стан кісток та сполучних тканин, допомагає боротися з інфекціями. Як і будь-яка капуста вона насичена корисними речовинами: Вітаміни — РР, А, Е, С, Н і всі вітаміни групи В; кальцій, калій, магній, кремній; Мікроелементи — залізо, йод, марганець, нікель, селен. Тартронова кислота, сульфорофан Зїдаючи щодня пучок мікрозелені, в організмі відбудуться значні зміни: Підвищиться імунітет; Очиститься кишечник від токсинів; Поліпшиться робота нервової системи; Нормалізується сон; Сповільниться процес старіння. Мікрозелень кольрабі в кулінарії Мікрогрін кольрабі на смак і аромат схожий на звичайну капусту, але мякший і ніжніший, ближче до ріпи. Фірмова капустяна гіркуватість трохи присутня. Текстура менш хрумка. Застосування все теж – основа або доповнення салатів, топінг до супів – пюре, гарнір до мяса чи навіть риби з вираженим смаком. І не забуваємо про смузі та коктейлі - у них мікрозелень кольрабі дуже гарна. Мікрозелень кольрабі - особливості вирощування Потрібні одно або багаторазові лотки. Замочувати не варто. Висаджувати при температурі від 18 градусів на ґрунті або торфі, але килимки все ж таки простіше і практичніше. Після розміщення насіння добре зволожити пульверизатором, укрити плівкою і сховати в тепле темне місце. Стежити за появою плісняви, яка може зявитися на перезволоженому субстраті, та регулярно провітрювати. Після перших листків відкриті лотки поставити в освітленому місці без прямих сонячних променів. Крім цвілі кольрабі боїться висушування зерен. Якщо цвіль все ж таки зявилася - обприскати розчином перекису водню. Обовязково видаляти зіпсоване насіння видаляти пінцетом. Субстрати - марля, джут, льон або кокос, вата та всілякі килимки. Полив - двічі на день, помірний, пульверизатором. Освітлення - непряме, в міру інтенсивне. Результат - перші паростки після пророщування зявлятимуться на 7, максимум 10 день. Ніжну готову мікрозелень кольрабі зрізати тільки ножицями. Зберігається у холодильнику у герметичному контейнері до 5 днів.
    кешбек від 1 ₴
    -5%

    Капуста - продукт, що ідеально підходить для вживання у свіжому вигляді. І це не тільки звичні нам качани, а й смачна та корисна мікрозелень. Її легко можна отримати у домашніх умовах, правильно витримуючи усі процеси. Капуста Брокколі відноситься до сімейства хрестоцвітих. Саме в ній міститься велика кількість сірчистих сполук (зокрема сульфорафану). Сірка – один із найважливіших для організму елементів. З її участю відбувається процес відновлення клітин, підтримується стабільна робота всіх органів та систем. Покращуючи проникність клітинних мембран, сірка сприяє виведенню токсинів та продуктів життєдіяльності назовні та полегшує доступ поживних речовин усередину клітини. Мікрозелень Капуста Брокколі багата іншими корисними речовинами: вітамінами (A, B1, B2, B5, B6, В9, E, PP, K), корисними мінералами (калієм, магнієм, фосфором, кальцієм, залізом та ін.), сульфорафаном, кемпферолом , метіоніном, холіном. Найкорисніший вид мікрозелені в захисті від раку – за рахунок високого вмісту сульфорофану. Корисні властивості мікрозелені капусти Сама собою будь-яка капуста корисна. У вигляді мікрозелені її позитивні властивості тільки збільшуються. Крім зміцнення імунітету, особливо варто виділити покращення стану кісток, підтримку роботи травлення та зору, зниження кровоносного тиску та профілактику атеросклерозу, зменшення впливу хвороби Альцгеймера. У мікрозелені капусти є: Залізо, калій, магній, кальцій, селен, фосфор, цинк, марганець, натрій. Вітаміни А, С (багато), К1, Е, В. Бета - каротин, фітонциди, S-метилметіонін, антоціани та глюкозинолати. Клітковина та білки. Є незначні відмінності від сорту до сорту, деякі сполуки притаманні тільки фіолетовій капусті, вони й надають їй саме цей колір. Мікрозелень капусти в кулінарії Мікрогрін капусти насамперед буде цікавий тим, хто любить цю культуру, смак і аромат мікрозелені схожий на дозрілі рослини, особливо свіжу броколі. Так, смак мякший і ніжніший, при цьому є відмінна гіркуватість. Текстура виразно хрумка. Це відмінне доповнення або навіть основа салатів, використовується як топінг до супів – пюре, або гарнір до мясних страв з вираженим смаком. Мікрогрін капусти добрий як база для гострих смузі. Мікрозелень капусти - особливості вирощування Потрібно одно або багаторазові лотки. Замочувати не треба. Пророщувати можна в ґрунті чи торфі, але оптимальним буде використання альтернативних субстратів. Після розміщення насіння та зволоження пульверизатором накрити плівкою та сховати у темне місце до пророщування насіння. Періодично провітрювати – мікрозелень капусти боїться цвілі при надмірному зволоженні. Після пророщування відкрити лотки та перемістити в освітлене місце без прямих сонячних променів. Крім перезволоження капуста боїться висушування зерен. Якщо цвілі не виходить уникнути, можна обприскати розчином перекису водню. Зіпсоване насіння видаляти пінцетом. Субстрати - джут, льон або кокос, вата, марля та інші килимки. Полив - помірний, двічі на день, пульверизатором. Освітлення - помірне, непряме. Результат – рідше 5, частіше 7 днів після пророщування. Готову мікрозелень капусти тільки зрізати ножицями, не приминаючи паростки. Зберігається в холодильнику до 5 днів у герметичному контейнері.
    -5%

    Капуста цвітна Альмагро F1 - середньостиглий гібрид. Рослина має високу силу зростання та інтенсивно зростає навіть при несприятливих умовах. Рослина стійка до несприятливих факторів. Гібрид підходить для вирощування у двох оборотах. Капуста Альмагро утворює розетку з довгим вертикальним листям, синьо-зеленого забарвлення. Листя повністю закриває головку та захищає від впливву погодніх умов. Головка округлої форми, білого кольору. Масою 2-3 кг, однорідні. Мають солодкуватий смак та міцну структуру. Плоди мають солодкуватий смак. Висока товарність плодів. Плоди дозрівають одночасно. Використовується для свіжого ринку та для переробки. Вирощується у відкритому ґрунті.
    -5%

    Капуста цвітна Солістар F1 - ранньостиглий високоврожайний гібрид . Стійкий до несприятливих факторів вирощування. Вирощується у відкритому та закритому ґрунті. Вегетаційний період становить 55-60 днів. В процесі росту та розвитку рослина формує підняту розетку середніх розмірів з сіро-зеленим листям з помірним восковим нальотом. Головки білі, округлої форми, горбисті, частково вкриті листям, зі структурою середньої щільності і масою 1,5-2 кг. Реалізовуються на свіжому ринку.
    -5%

    Капуста білоголова Болікор F1 - ідеальна вирівняність головок і високий урожай Ранній гібрид білокачанної капусти. Термін дозрівання – 55-60 днів (після висадки розсади). Головки округлі, світло-зеленого кольору, вагою 1,8-2,2 кг. Дружнє дозрівання і можливість перестою на корені для тривалого періоду збирання. За структурою головки щільні, що дозволяє транспортувати на далекі відстані без втрати товарних показників. Рослина стійка до борошнистої роси, фузаріозного вянення, та високих температур. Високі смакові та товарні якості. Для вирощування під покривним матеріалом і у відкритому грунті. Рекомендована густота посадки – 500-550 рослин/сотка.
    -5%

    Призначення, застосування: Використовується в свіжому вигляді, а також для приготування різноманітних страв (в тому числі гарячих), маринування. Ми вибрали цей різновид, тому що... Якісний сорт білокачанної капусти Період дозрівання: урожай можна збирати через 140 - 170 днів після сходів. Виробник: Україна Особливості плодів: Плід овальний, довгастий, напівпокритий, дуже щільний з тонкими листочками, відмінної якості, сіро-зеленого кольору з короткою плодоніжкою з увігнутими листям, з дрібними зморшками і рівними краями. Вага врожаю з 1 рослини: Середня вага плодів 4 - 5 кг. Комерційний ефект: Добре переносить транспортування, має гарну лежкість (до нового врожаю). Характеристика рослини та рекомендації по вирощуванню: Пізній високоврожайний морозостійкий сорт білокачанної капусти, який можна висаджувати двома способами: розсадою і посівом в грунт. Стійкість до зовнішніх факторів навколишнього середовища, хвороб: Сорт стійкий до шкідників і хвороб при своєчасному догляді і профілактичних заходах. Як отримати максимальний ефект: Щоб отримати максимальний урожай, потрібно слідувати технологічним інструкціям. Відмінні результати можна отримати при достатньому зволоженні грунту або поливі.
    -5%

    Капуста Кеплер F1 - високоврожайний гібрид середньопізньої капусти. Гібрид відрізняється високою стійкістю до фузаріозу та ураженнями трипсами. Головки за формою округлі, яскраво-зеленого кольору. Гібрид має гарну структуру та смачне листя без жорстких волокон. Середня маса головок становить 3-4 кг. Чудово підходить для зберігання. При оптимальних температурних умовах зберігається протягом 8 місяців. Придатний для механізованого збирання та механізованої очистки. Рослина добре стоїть на корені у полі. Вирощується у відкритому ґрунті.
    -5%

    Призначення, застосування: Використовується в свіжому вигляді, в кулінарії. Ми вибрали цей сорт, тому що... Смакові якості сорту високі, особливо в свіжому вигляді, він соковитий і хрусткий. Виробник: Bejo Zaden, Нідерланди Термін дозрівання: Середньоранній високоврожайний гібрид, технічної стиглості – настає на 136-168 день від сходів. Особливості плодів: Сорт має округлі, гладкі, досить щільні, соковиті, хрусткі головки. Вага врожаю з 1 рослини: Качани вагою 3-4 кілограми Комерційний ефект: сорт відрізняється високою врожайністю і відмінними смаковими якостями, прекрасно зберігає товарний вигляд при транспортуванні Характеристика рослини та рекомендації по вирощуванню: Рослина утворює розетку великих листків світло-зеленого кольору з сірим відтінком. Сорт стійкий до фузаріозу, кили, сірої гнилі; різкі зміни погоди; морозостійкий, не розтріскується при надлишку вологи.
    -5%

    Призначення, застосування: Використовується в свіжому вигляді, для маринування, засолювання і тривалого зберігання. Ми вибрали цей різновид, тому що... Культура має чудові смакові характеристики. Період дозрівання: урожай можна збирати через 147 днів після сходів. Виробник: Bejo Zaden, Holland Особливості плодів: Головки округлі, однорідні, дуже щільні, соковиті, в розрізі біло-жовті, з короткою плодоніжкою і відмінними смаковими якостями. Вага врожаю з 1 рослини: Середня вага плодів 4 - 5 кг. Комерційний ефект: Прекрасно переносить транспортування і зберігання в осінньо-зимовий період. Характеристика рослини та рекомендації по вирощуванню: Пізньостиглий сорт для вирощування у відкритому грунті у всіх регіонах України. Стійкість до зовнішніх факторів навколишнього середовища, хвороб: Сорт має високу стійкість до посухи, розтріскування, судинного бактеріозу і плямистого некрозу, а також до сірої гнилі. Як отримати максимальний ефект: Щоб отримати максимальний урожай, потрібно слідувати технологічним інструкціям.
    -5%

    Призначення, застосування: Використовується в свіжому вигляді, а також для переробки. Ми вибрали цей різновид, тому що... Якісний сорт білокачанної капусти Період дозрівання: урожай можна збирати через 80 днів після сходів. Виробник: Bejo Zaden, Голландія Особливості плодів: Плід округлий, насиченого зеленого кольору з щільною структурою. Вага врожаю з 1 рослини: Середня вага плодів 1,5 - 6 кг. Комерційний ефект: Добре переноситься транспортування. Характеристика рослини та рекомендації по вирощуванню: Середньостиглий сорт з сильним ростом і потужною кореневою системою. Вимагає родючих ґрунтів, потребує поливу і підгодівлі. Стійкість до зовнішніх факторів навколишнього середовища, хвороб: Сорт стійкий до посушливих умов, до фузаріозу, добре стоїть в поле. Як отримати максимальний ефект: Щоб отримати максимальний урожай, потрібно слідувати технологічним інструкціям. Відмінні результати можна отримати при достатньому зволоженні грунту або поливі.
    -4%

    Капуста Центуріон F1 - середньостиглий високоврожайний гібрид з гарною продуктивністю. Вегетаційний період становить 100-110 днів. Гібрид призначений для вирощування у всіх кліматичних зонах України. Рослина стійка до перепадів температур, стійка до заморозків. За формою качани округлі, мають темно-зелений колір. Вага качанів становить 3,0-3,5 кг. Кочерижка маленька. Головки можуть перебувати на корені декілька тижнів, зберігаючі цілісність та товарний вигляд. За структурою щільна, листок тонкий та ніжний. Смак приємний та солодкий. Чудово зберігається та транспортується. Лежкість становить 4-5 місяців. Вирощується для свіжого ринку та для переробки.
    -4%

    Капуста білоголова Тореадор F1 - ідеальна округла форма головки, стресостійкість Середньостиглий гібрид білокачанної капусти. Вегетаційний період складає 80-85 днів після висадки розсади. Підходить як для весняних так і для літніх строків посадки. Рослина стресостійка, адаптована до різних технологій вирощування. Качан округлої форми, має щільну внутрішню структуру. Середня вага головки складає 2-3 кг. Рослина стійка до фузаріозного вянення та розтріскування у полі. Толерантний до пошкоджень трипсом. Зберігається 3-4 місяці. Призначається для свіжого ринку та переробки. Рекомендована густота посадки – 350-500 рослин/сотка.
    -4%

    Амтрак F1 - гібрид пізньостиглий високоврожайний(вегетаційний період становить 142 дні). Рослина адаптована до вирощування у посушливих регіонах. Рослина має опірність фузаріозу та цвітушності. Головка округлої форми, світло-зеленого кольору. Маса плоду 2,5-4,0 кг. качани дружно дозрівають , не розтріскуються при зберіганні на корені. Вирощується у відкритому та закритому ґрунті. Використовується для свіжого ринку та переробки. Зберігається протягом декількох місяців.
    кешбек від 1 ₴
    -5%

    Капуста - продукт, що ідеально підходить для вживання у свіжому вигляді. І це не тільки звичні нам качани, а й смачна та корисна мікрозелень. Її легко можна отримати у домашніх умовах, правильно витримуючи усі процеси. Капуста “Вітамінка” має вдвічі більше вітаміну С і вчетверо більше каротину. Капуста “Вітамінка” містить калій, магній, залізо, фітонциди, ферменти, білки та клітковину. Мікрозелень Капуста “Вітамінка” зміцнює імунітет, стимулює травлення, має тонізуючий ефект, знижує кровяний тиск. Гіркий смак Капусті “Вітамінка” надають глюкозинолати, які перешкоджають поділу ракових клітин. Корисні властивості мікрозелені капусти Сама собою будь-яка капуста корисна. У вигляді мікрозелені її позитивні властивості тільки збільшуються. Крім зміцнення імунітету, особливо варто виділити покращення стану кісток, підтримку роботи травлення та зору, зниження кровоносного тиску та профілактику атеросклерозу, зменшення впливу хвороби Альцгеймера. У мікрозелені капусти є: Залізо, калій, магній, кальцій, селен, фосфор, цинк, марганець, натрій. Вітаміни А, С (багато), К1, Е, В. Бета - каротин, фітонциди, S-метилметіонін, антоціани та глюкозинолати. Клітковина та білки. Є незначні відмінності від сорту до сорту, деякі сполуки притаманні тільки фіолетовій капусті, вони й надають їй саме цей колір. Мікрозелень капусти в кулінарії Мікрогрін капусти насамперед буде цікавий тим, хто любить цю культуру, смак і аромат мікрозелені схожий на дозрілі рослини, особливо свіжу броколі. Так, смак мякший і ніжніший, при цьому є відмінна гіркуватість. Текстура виразно хрумка. Це відмінне доповнення або навіть основа салатів, використовується як топінг до супів – пюре, або гарнір до мясних страв з вираженим смаком. Мікрогрін капусти добрий як база для гострих смузі. Мікрозелень капусти - особливості вирощування Потрібно одно або багаторазові лотки. Замочувати не треба. Пророщувати можна в ґрунті чи торфі, але оптимальним буде використання альтернативних субстратів. Після розміщення насіння та зволоження пульверизатором накрити плівкою та сховати у темне місце до пророщування насіння. Періодично провітрювати – мікрозелень капусти боїться цвілі при надмірному зволоженні. Після пророщування відкрити лотки та перемістити в освітлене місце без прямих сонячних променів. Крім перезволоження капуста боїться висушування зерен. Якщо цвілі не виходить уникнути, можна обприскати розчином перекису водню. Зіпсоване насіння видаляти пінцетом. Субстрати - джут, льон або кокос, вата, марля та інші килимки. Полив - помірний, двічі на день, пульверизатором. Освітлення - помірне, непряме. Результат – рідше 5, частіше 7 днів після пророщування. Готову мікрозелень капусти тільки зрізати ножицями, не приминаючи паростки. Зберігається в холодильнику до 5 днів у герметичному контейнері.
    -5%

    Капуста броколі Гонгга F1 - стабільний урожай за різних умов вирощування Середньоранній гібрид капусти броколі. Вегетаційний період становить 65-70 днів, маса головки – до 1,8 кг. Суцвіття мають чудову структуру і привабливий темно-зелений колір. Стебло не схильне до утворення пустот. Гарно транспортується та тривалий час зберігає товарний вигляд. Рослина має добру силу росту і гарно показує себе в стресових умовах. Гібрид не вибагливий до живлення, спроможний рости навіть з низьким рівнем азоту. Вирощується у відкритому ґрунті від весни до літа. Призначається для свіжого ринку та заморозки.
    -5%

    Призначення, застосування: Використовувати в свіжому вигляді, в кулінарії, маринуванні. Придатний для тривалого зберігання (до 8 місяців). Ми вибрали цей сорт, тому що... Сорт характеризується високою врожайністю і невимогливістю до умов вирощування. Виробник: Clause, Франція Термін дозрівання: Середньопізній високоврожайний пластичний гібрид, технічної стиглості – настає на 110 - 120 день від сходів. Особливості плодів: Гібрид має однорідні, округлі, гладкі, дуже щільні, соковиті, солодкі, хрусткі головки, з красивою внутрішньою структурою, пофарбовані в світло-зелений колір. Вага врожаю з 1 рослини: Качани вагою до 3 кг Комерційний ефект: має високу врожайність і відмінні смакові якості, гібрид популярний для свіжого ринку, особливо коли потрібен великий качан, а також при квашенні. Характеристика рослин і рекомендації по вирощуванню: Сорт для літньо-осіннього вирощування з добре розвиненою кореневою системою, чуйний на світло, любить вологу, але в той же час термостійкий, не cracks.
    -5%

    Капуста Мірор F1 - ультраранній високоврожайний гібрид капусти. Рослина з високою силою росту. Має добре розвинений корінь та завдяки високий ніжці дозволяє зберегти нижнє листя від підгнивання в дощову погоду. Стійкий до різного роду несприятливих факторів. Культура одночасно дозріває, має стійкість до стрілкування та розтріскування. Вирощується у відкритому ґрунті та під тимчасовими укриттями. Гарно транспортується та зберігається протягом одного місяця. Головки невеликі та щільні. Маса головок від - 1-1,3 кг. Використовується перерважно для свіжого ринку.
    -5%

    Монако F1 - гібрид капусти брокколі. Середньостиглий, вегетаційний термін становить 60-80 днів від висадки розсади. Рослина компактна з сильною кореневою системою. Качани кулеподібної форми, вагою 1,5-2 кг. Гібрид дає стабільний урожай. Має імунітет до фузаріозу, а також толерантний до бактеріозу. Вирощується у відкритому ґрунті. Використовується для свіжого ринку та для переробки.