triangle

    Розпродаж, знижки, акції: Насіння капусти (Сорт - )


    Призначення, application: призначений для вживання в свіжому вигляді, маринування і тривалого зберігання Ми вибрали цей сорт, тому що характеризується високими смаковими якостями Період дозрівання: 145-160 днів від сходів до технічної стиглості. Виробник: Legutko, Польща Особливості: качани капусти щільний, округлий вагою 3,5-5 кг Характеристика рослин та рекомендації щодо вирощування: врожайність 8-10 кг/кв.м. Стійкість до зовнішніх факторів навколишнього середовища, хвороб: Качани стійкі до розтріскування.
    -25%

    Пізньостиглий гібрид. Качани щільні, з хорошою внутрішньою структурою, округлі, масою 2-2,5 кг. Відрізняється гарною лежкістю та транспортабельністю, зберігається протягом 6-7 місяців. Стійкий до розтріскування.
    -25%

    Скоростиглий сорт. Стеблоплід округлий і плоско-округлий, червоно-фіолетовий, м щільний, ніжний, відмінного смаку. Використовується в домашній кулінарії. Лежкість відмінна, добре зберігається до весни, стійкий до цвітушності.
    -25%

    Високоврожайний середньоранній (100-110 днів) сорт. Товарні якості високі, відмінно транспортується. Кочан округлий, щільний, біло-зелений, з чудовою структурою, масою 1,8-3,3 кг, стійкий до розтріскування.
    -25%

    Пізній (125-135 днів) високоврожайний гібрид. Качани округлі, щільні, на розрізі білі, середньою масою 3,5-4,5 кг, прекрасного смаку. Рекомендується для споживання у свіжому вигляді і квашення, тривалого зберігання до 7-8 міс.
    -25%

    Середньостиглий сорт, призначений для використання у свіжому вигляді і квашення. Качан округлий, великий масою 2,5-4 кг, внутрішня кочерига середньої довжини. Зовнішнє забарвлення блідо-зелене, на розрізі - біла. Сорт лежкий, холодостійкий, вологолюбний з хорошою транспортабельністю.
    -25%

    Оригінальний високоврожайний середньопіздній сорт. Формує щільну серцеподібну голівку вагою 2,5-3,5 кг. Красива структура, коротка внутрішня кочерига, солодкуватий смак, соковита, хрустка, біла на розрізі.
    -25%

    Високоврожайний середньоранній (100-110 днів) сорт. Товарні якості високі, добре транспортуються. Качан округлий, щільний, біло-зелений, із чудовою структурою, масою 1,8-3,3 кг, стійкий до розтріскування.

    Призначення, application: призначений для вживання в свіжому вигляді, маринування і тривалого зберігання Ми вибрали цей сорт, тому що характеризується високими смаковими якостями Період дозрівання: 145-160 днів від сходів до технічної стиглості. Виробник: Legutko, Польща Особливості: качани капусти щільний, округлий вагою 3,5-5 кг Характеристика рослин та рекомендації щодо вирощування: врожайність 8-10 кг/кв.м. Стійкість до зовнішніх факторів навколишнього середовища, хвороб: Качани стійкі до розтріскування.
    -21%

    Високоврожайний середньостиглий (100-120 днів) сорт. Рослини заввишки до 60-80 см, утворюють плоско-округлі, щільні кочанчики масою 14-20 г. На одній рослині формуються 25-40 кочанчиків загальною масою 450-500 г.
    -35%

    Опис Капуста Лангедейкер Дауер - пізньостиглий (від висадки розсади до збору врожаю 140-150 днів) продуктивний сорт червоноголової капусти для вирощування переважно у відкритому ґрунті. Красиві щільні овально-округлі головки фіолетового забарвлення, масою 1,4-2,2 кг, відрізняються соковитою текстурою й приємним пікантним смаком. Рослини стійкі до незначних короткочасних приморозків. Сорт набув популярність серед городників і фермерів за підвищену стійкість до поширених хвороб, несхильність до розтріскування головок, тривалий термін зберігання качанів впродовж зими без втрати смакових і товарних якостей. Універсального використання – в салатах, кулінарних стравах і для маринування. Вирощування Вирощують капусту розсадним способом і прямим висівом у ґрунт. Насіння починає проростати за температури +4-5°С. Кращою для росту рослин у розсадний період є +14-16°С вдень і +8-10°С вночі. Оптимальна температура для росту й розвитку рослини капусти +15-20°C. Підвищення температури до +25-30°C може призвести до розтріскування головки чи пригнічення її росту. Розсаду висаджують у віці 45-50 днів. Густота стояння рослин 4,5-5,5 шт./м2. Найбільш придатний для вирощування ґрунт з нейтральною реакцію кислотності (pH 6,5-7,5).
    -20%

    Ніжний середньостиглий (95-100 днів) делікатесний сорт. Розетка напівпідведена. Качан масою 2,5-3 кг, щільний, листя темно-зелене, хвилясте, дрібнопухирчасте. Смак пікантний і ніжний. Любить вологу, стійка до розтріскування.
    -20%

    Екзотичний пізньостиглий (115-120 днів) сорт. Утворює привабливі голівки, що складаються з конусів ніжно-салатового кольору, масою 0,8-1,0 кг Формує дуже потужну розетку. Має неперевершені смакові якості.
    -20%

    Пізньостиглий сорт для використання у свіжому вигляді в осінньо-зимовий період. Качан округлий, масою 3,0-6,0 кг, внутрішня кочерига середньої довжини, зовнішня – коротка. Забарвлення листя зелене. Сорт холодостійок, транспортабельний.
    -20%

    Пізньостиглий сорт універсального використання. Качан округлий, масою 3-5 кг. Зовнішнє забарвлення качана зелене, на розрізі біле. Сорт відрізняється стійкістю до розтріскування та дружним формуванням урожаю. Для квашення та зимового зберігання до 6 міс.
    -20%

    Пластичний пізньостиглий сорт універсального використання. Качан масою 2,2-3,5 кг, округло-плоский або круглий. Листя з восковим нальотом. Дозрівання досить дружне. Стійкий до розтріскування качанів. Висока транспортабельність. Сорт вимогливий до родючості ґрунту, вологолюбний, морозостійкий.
    -20%

    Середньопізній (115-125 днів) сорт універсального призначення. Качан великий, щільний, округлий або плоско-округлий, масою 2,5-4,5 кг. Один із найкращих сортів для квашення, чудово зберігається до середини зими, холодостійкий.
    -20%

    Дуже врожайний пізній (150-160 днів). Качани щільні, округлі, великі, масою 3-4 кг, на розрізі білі, ніжні, з чудовими смаковими якостями, стійкі до розтріскування. Сорт лежкий та транспортабельний.
    -20%

    Чудовий ранньостиглий сорт, технічна стиглість настає через 75-100 днів після сходу. Формує округлі качани середнього розміру, вагою 1,0-1,5 кг. Смакові якості відмінні. Для вживання у свіжому вигляді добре транспортується. У травні-червні качани готові до збирання врожаю.
    -20%

    Чудовий пізньостиглий (140-150 днів) високопродуктивний сорт. Качан дуже щільний, округлий, масою 3,5-4,5 кг, соковитий, солодкий, із тонкою текстурою. Для споживання у свіжому вигляді та квашення. Добре зберігається до 6-8 міс.
    -20%

    Пізньостиглий (145-155 днів) гібрид. Качани округлі, вирівняні, щільні, з прекрасною структурою, соковиті, солодкі, не розтріскуються. Середня вага – 3,0-3,5 кг. Стійкий до фузаріозного в'янення та сірої гнилі.
    -20%

    Ранній високоврожайний гібрид. Качани овально-циліндричні, масою 1,8-2 кг, ясно-зелені. Текстура ніжна, соковита, без грубих волокон. Для ранніх весняних салатів немає нічого кращого. Сорт стійкий до бактеріозу.
    -52%

    Пізньостиглий сорт. Вегетаційний період – 150-160 днів.Головки округло-сплюснуті, щільної внутрішньої структури, середньою вагою 3-4,5 кг. Смакові якості добрі. Містить велику кількість вітамінів та інших корисних речовин. Стійкий до розтріскування. Характеризується високою транспортабельністю, при зберіганні тривалий час не втрачає товарний вигляд. Призначений для вживання в свіжому вигляді, квашення та тривалого зберігання (до 6 місяців). Сорт відносно стійкий до судинного і слизових бактеріозу, а також до фузаріозного в’янення. Призначений для тривалого зберігання
    -25%

    Від сходів до збору врожаю 80-90 днів. Для раннього весняного і пізнього осіннього вирощування. Суцвіття масою 0,8-1,5 кг, білосніжні, щільні. Для вживання в свіжому вигляді, зберігання і заморожування.