triangle

    Насіння капусти (Бренд - Професійне насіння)

    -25%

    Вегітаційний період 55 днів із моменту посадки розсади. Суцвіття тверде компактне, сніжно-біле, масою від 0,6 до 1,5 кг.
    -24%

    Опис гатунку. Вегітаційний період 70 днів від висаджування розсади. Формує качани вагою 1,5-2 кг. Рослина компактна з сильною кореневою системою, стійка до фузаріозу. Найкраща якість серед гібридів для заморожування.
    -24%

    Качани щільні, середнього розміру. Зовнішня кочеригу середньої довжини. Форма округла. У поперечному розрізі білувата. Чи не розтріскується. Колір сіро-зелений. Маса 3-5 кг.
    -24%

    Капуста Долорес F1 - гібрид є середньопізнім, універсальним, придатний як для звичайної, так і для механічної зборок, термін вегетації 120-130 днів. Висока рослина, стебло має середню товщину. Качани гібрида щільні, світло-зеленого кольору, внутрішній качан добре закритий від зовнішніх пошкоджень, розмір плоду 2,5-3 см. Період від висадки до дозрівання врожаю 150 днів. Оптимальна відстань між рослинами 60х50 см.
    -25%

    Ранньостиглий гібрид. Качан покритий. Зовнішня кочерига коротка. Форма округла. У поперечному розрізі жовтувата. Колір зелений. Маса 1,2-1,5 кг.
    -25%

    Від сходів до збору врожаю 80-90 днів. Для раннього весняного і пізнього осіннього вирощування. Суцвіття масою 0,8-1,5 кг, білосніжні, щільні. Для вживання в свіжому вигляді, зберігання і заморожування.
    -24%

    Капуста кольрабі фіолетова – це чудовий вибір для вирощування мікрозелені. Її соковиті, хрусткі листочки мають приємний капустяно-гірчичний смак і насичений фіолетовий колір, який додає естетичності стравам. Це насіння стане відмінним вибором для тих, хто цінує свіжість, здоров’я та яскравий смак у своїх стравах. • Смак: злегка гострий, з приємною капустяною ноткою. • Колір: фіолетові стебла та зелено-фіолетові листочки. • Проростання: висока схожість (до 90%). • Термін вирощування: 7–12 днів. Переваги: • Містить вітаміни A, C, K, а також антиоксиданти, які підтримують імунітет. • Прекрасно підходить для салатів, бутербродів, гарнірів та декорування страв. • Легко вирощується в домашніх умовах на підвіконні. Використання: додавання до салатів, бутербродів, смузі або гарячих страв. Рекомендації до посіву: 1. Заповніть тепличку килимком, грунтом, торф'яним субстратом або кокосовим субстратом на 3 см; 2. Багато полийте, дайте стекти надлишкам води (якщо це килимок потрібно просто змочити до повного намокання) 3. Поступово розмістіть (розкидайте) насіння по верху зволоженого грунту; 4. Злегка присипте сухим грунтом по верху; 5. Зволожте водою з розпилювача, не струменем; 6. Накрийте контейнер кришкою або целофановою плівкою та помістіть у тепле місце; 7. При перших паростках зніміть плівку; 8. Поставте мікрогрін на вікно до природного світла.
    -24%

    Ранній гібрид. Вегетаційний період 65-70 днів. Головки середнього розміру, однорідні, вирівняні, забарвлення сіро-зелена. Дозріває рано і дружно. Насіння в 1 грамі 200-350 штук.
    -24%

    Капуста Кале (зелена) Грюнер Краузер належить до найбільш недооцінених овочів. Ця дворічна рослина виробляє густі розетки з листя. Збір врожаю буде можливий через 120 днів після висадки розсади на землю. Яскраво-зелені листові пластинки овальні, зморщені з кучерявими зубчастими краями, зростає 40-60 см у висоту. Капуста містить велику кількість вітамінів С, В1, В2, Е, К і РР, а також провітамін А і фолієву кислоту. Це також багате джерело заліза, магнію, фосфору і кальцію. Ви можете їсти сире листя капусти в салатах або приготоване, як шпинат.
    -23%

    Анако F1 — середньостиглий гібрид пекінської капусти, який ідеально підходить для тривалого зберігання. Його характеристики забезпечують стабільний урожай навіть у складних умовах вирощування. Гібрид Анако F1 стане чудовим вибором для фермерів і садівників, які прагнуть отримати якісний і довговічний урожай. Основні характеристики: • Вегетаційний період: 70-75 днів від висадки розсади • Форма качана: Овально-циліндрична, щільна • Маса качана: 1,5-2 кг • Колір листя: Світло-зелений зовні, кремово-жовтий всередині • Призначення: Для тривалого зберігання, вживання в свіжому вигляді, кулінарії Переваги: • Стійкість до розтріскування • Висока лежкість (зберігається до 4-5 місяців у належних умовах) • Стійкість до хвороб і несприятливих умов вирощування • Відмінний смак і ніжна текстура Рекомендації щодо вирощування: • Посів: Можна висівати безпосередньо у відкритий ґрунт або вирощувати через розсаду. • Схема посадки: 40×30 см • Ґрунт: Рекомендується легкий, добре дренований ґрунт із нейтральною кислотністю. • Догляд: Регулярний полив, розпушування ґрунту, внесення добрив. • Збір урожаю: У стадії повного дозрівання, коли качани досягають максимального розміру.
    -24%

    Рання капуста Аліна має період вегетації лише 45-50 днів після висадки розсади на постійне місце. Вона добре протистоїть загущенню, цінується за ранньостиглість та гарні смакові якості. Качани щільні, однорідної структури, округлої форми. Маса голівок у середньому становить 1,0–1,5 кг. Культивують цей гібрид для додавання до салатів, а також приготування страв: борщів, гарнірів і т.д. Капуста Аліна f1 має приємний світло-зелений відтінок, що приваблює покупців, а також щільне листя. Головки гібриду дозрівають дружно, мають стандартний розмір. Відрізняється капуста Аліна ф1 гарною транспортабельністю, не втрачаючи при цьому товарний вигляд. При перевезенні листя не розпадаються, качани добре тримають форму. Характеризує цей гібрид також те, що він не схильний до розтріскування, плямистості, якщо довго перебуває у полі.
    -25%

    Ранній гібрид капусти кольрабі, період вегетаціїрослин складає 65 діб. Гібрид призначений для культивування у відкритому і закритому грунті. Капуста формує стеблеплоди світло-салатового забарвлення, округлої форми, масою 0,3–0,4 кг. М'якоть біла, дуже ніжна, неволокниста. Листя рослин спрямоване вгору. Даний гібрид капусти ідеально підходить для вживання у свіжому вигляді та приготування салатів. Кольрабі відноситься до холодостійких культур, що витримують короткочасні заморозки до -6 °С. Оптимальна температура для росту і розвитку рослин цієї капусти — 15–18 °С в денний час і 8–12°С — вночі. Культура вимоглива до родючості грунту, тому її бажано вирощувати на суглинних, добре удобрених ділянках, захищених від вітру. • Для отримання ранньої продукції, гібрид доцільно вирощувати розсадним способом. • До посіву насіння капусти на розсаду можна приступати вже в кінці лютого – на початку березня. • Після появи сходів ящик з сіянцями потрібно розмістити в добре освітленому місці. • Після появи першого справжнього листка розсаду капусти слід пікірувати в ємності з більшою площею живлення. • А за два тижні до висадки на постійне місце зростання рослини треба загартувати. • Після появи 3–4 справжніх листків розсаду кольрабі можна висаджувати у відкритий грунт за схемою 25–30х10–15 см. • Подальший догляд за рослинами повинен включати помірні поливи, видалення бур'янів, підгодівлі органічними добривами і своєчасне прибирання врожаю.
    -25%

    Капуста декоративна низькоросла Нагоя суміш - супер красива серія декоративної капусти нагадує велику троянду. Відрізняється багатошаровою і дуже щільною бахромою по краю листочків. Чудова вирівняна рослина, за розмірами, з яскравими окрасами, формує великі розетки, до 60 см з округлим плюшевим листям. Висотою рослина до 35 см. Дуже гарно виглядає у великих вазонах і широких кашпо. Придає садам, терасам, клумбам, естетичного виду, до самої зими. Капусту вирощують розсадним способом. Насіння висівають в маленький парник на вулиці, у другій половині квітня. Перші сходи з'являються через 4-7 днів. Низькі температури закаляють імунітет, за що декоративна капуста дуже швидко набирає сили. У відкритий грунт, розсаду починають висаджувати на початку травня, на відстань 30-60 см. Рослина зацвітає в червні-липні місяці.
    -24%

    Насіння капуста Кале Скарлет - це листова капуста з насиченим фіолетово-червоним кучерявим, дуже соковитим і смачним листям. Вегетаційний період дозрівання 120 днів від сходу, через 75-90 днів досягає висоти 50-65 см. Урожай збирають, зриваючи окреме листя. Дієтичний продукт, що містить повноцінний білок, незамінні жирні кислоти омега-3 та аскорбінову кислоту. Найкорисніше свіже молоде листя додають у салати, що переросли грубіше, їх краще смажити і гасити, ідеальні для приготування супу та рагу. Така капуста стане окрасою не лише будь-якого городу, а й елітного квітника. Вирощують цю капусту, прямим посівом у ґрунт, наприкінці квітня або на початку травня, оскільки вона погано переносить пересадку.
    -23%

    Ранній сорт. Високоурожайний. Вегетаційний період 95-110 днів. Внутрішня структура щільна. Соковита, смак солодкуватий. Відмінний сорт для квашення та вживання у свіжому вигляді.
    -43%

    Це якісне насіння капусти броколі, спеціально підготовлене для вирощування мікрозелені в домашніх умовах. Мікрозелень броколі багата на вітаміни А, С, К, антиоксиданти та мікроелементи, які сприяють зміцненню імунітету та підтримці здоров'я. Це ідеальний варіант для тих, хто прагне додати в раціон свіжу та корисну зелень цілий рік. Сорт: ранньостиглий, з високою схожістю. Смак: ніжний, з легкою пікантною ноткою. Використання: додавання до салатів, бутербродів, смузі або гарячих страв. Рекомендації до посіву: 1. Заповніть тепличку килимком, грунтом, торф'яним субстратом або кокосовим субстратом на 3 см; 2. Багато полийте, дайте стекти надлишкам води (якщо це килимок потрібно просто змочити до повного намокання) 3. Поступово розмістіть (розкидайте) насіння по верху зволоженого грунту; 4. Злегка присипте сухим грунтом по верху; 5. Зволожте водою з розпилювача, не струменем; 6. Накрийте контейнер кришкою або целофановою плівкою та помістіть у тепле місце; 7. При перших паростках зніміть плівку; 8. Поставте мікрогрін на вікно до природного світла.
    -25%

    Вегітаціонний період більше 75 днів. Форма округло-плоска, сіро-зеленого кольору, формує красиве суцвіття. Середня маса 0,7 кг. Характеризується стійкістю до стресових факторів. Ідеально підходить для вживання в свіжому вигляді. Для забезпечення конвеєра рекомендується висаджувати розсаду в декілька термінів (через 7-10 днів).
    -25%

    Витривалий гібрид капусти для літнього та осіннього вирощування. Добре витримує високі температури та низьку вологість повітря. Формує білі суцвіття без ворсистості вагою 1,5-2,5 кг. Використовується у свіжому вигляді та для переробки.
    -24%

    Надранній гібрид капусти. Вегетаційний період 45-50 днів. Головки формує рано та одночасно дозріває. Найкращі врожаї дає під укриттям (агроволокно, теплиці). Головка компактна, щільна, округла. Колір світло-зелений. Маса 0,7-1,5 кг. Насіння в 1 г 250-300 штук.
    -24%

    Мікрозелень капусти червоноголової – це джерело свіжості, користі та вишуканого смаку. Її молоді паростки мають яскравий зелений відтінок із червонуватим акцентом, ніжну текстуру та приємний капустяний аромат із легкими нотками гостроти. Насіння мікрозелені капусти червоноголової стане незамінним елементом вашого раціону для підтримки здоров’я та гарного самопочуття. • Смак: м'який, злегка пряний. • Вміст корисних речовин: багата на вітаміни А, С, К, групи В, а також антиоксиданти та мінерали (кальцій, калій, залізо). Переваги: 1. Легке вирощування: Насіння швидко проростає і не потребує спеціальних умов. 2. Швидкий урожай: готова до вживання через 7-10 днів після посіву. 3. Універсальність: чудово підходить для салатів, сендвічів, смузі або як прикраса для страв. 4. Екологічність: без хімічної обробки, ідеально для здорового харчування. Використання: додавання до салатів, бутербродів, смузі або гарячих страв. Рекомендації до посіву: 1. Заповніть тепличку килимком, грунтом, торф'яним субстратом або кокосовим субстратом на 3 см; 2. Багато полийте, дайте стекти надлишкам води (якщо це килимок потрібно просто змочити до повного намокання) 3. Поступово розмістіть (розкидайте) насіння по верху зволоженого грунту; 4. Злегка присипте сухим грунтом по верху; 5. Зволожте водою з розпилювача, не струменем; 6. Накрийте контейнер кришкою або целофановою плівкою та помістіть у тепле місце; 7. При перших паростках зніміть плівку; 8. Поставте мікрогрін на вікно до природного світла.
    -24%

    Новий середньостиглий гібрид савойської капусти виробництва компанії. Період вегетації рослин складає 90–105 діб. Гібрид призначений для культивування у відкритому ґрунті. Характеризується високою товарністю продукції. Капуста Мадлена F1 формує рослину з високою силою росту. Качани темно-зеленого забарвлення, плоско-округлої форми, масою 1,3–2,8 кг. Савойська капуста Мадлена F1 відрізняється від білоголових гібридів гофрованою поверхнею листя, менш щільним качаном, світло-жовтим або жовтувато-зеленим забарвленням внутрішніх листків, а також більш ніжною консистенцією. Даний гібрид має високі смакові якості. Рекомендований для вживання у свіжому вигляді та для переробки.
    -24%

    Високопродуктивний гібрид капусти броколі для отримання надраннього врожаю. Батавія F1 — ранній гібрид капусти броколі. Вегетаційний період рослин складає 65 діб з моменту висадки розсади на ділянку або в теплицю. Гібрид призначений для вирощування у відкритому і закритому ґрунті для отримання весняного й осіннього врожаю. Характеризується хорошою стійкістю до високої температури повітря та фузаріозу. Капуста броколі Батавія F1 формує рослини з відмінною силою зростання. Головки округлої форми, великі, щільні, темно-зеленого забарвлення, масою 1,0–1,2 кг. Суцвіття мають дрібнозернисту структуру, легко розділяються. Капуста має привабливий товарний вигляд і високі смакові якості. Рекомендована для переробки, тривалого зберігання та реалізації на ринку свіжих овочів. Добре переносить транспортування.
    -25%

    Цвітна капуста Б'янка F1 – це високоякісний гібрид середньостиглого дозрівання, який відзначається чудовими смаковими якостями, високою врожайністю та стійкістю до хвороб. Цей сорт ідеально підходить для вирощування на відкритому ґрунті, а також у теплицях. Характеристики: • Термін дозрівання: ранній 85–60 днів після висадки розсади). • Голівка: компактна, білосніжного кольору, щільна, з вагою до 1–1,3 кг. • Стійкість: до основних хвороб капусти, таких як бактеріоз і грибкові ураження. • Посів: насіння висівають на розсаду за 4–6 тижнів до планованої висадки у відкритий ґрунт. • Густота посадки: рекомендується залишати відстань між рослинами 50–60 см. • Використання: підходить для свіжого споживання, заморожування та приготування страв. Особливості: • Висока врожайність навіть у складних кліматичних умовах. • Добре переносить перепади температур. • Має стабільну якість продукції протягом усього періоду вирощування.
    -25%

    Формує плотню білу голівку, білого цвеату, масою 1,2-1,5 кг. Сорт призначений для вживання у свіжому вигляді та консервування.