triangle

    Насіння буряка (Сорт - )

    кешбек від 6 ₴
    -5%

    Буряк - це не тільки коренеплід, а й смачна та корисна мікрозелень. Мікрозелень Буряк - корисні властивості Зелень буряків - популярний у всьому світі, але незаслужено забутий у нас продукт, який здавна вирощується людиною. Мікрозелень буряків – продукт відносно новий, його регулярне вживання мінімізує ризик серцевих хвороб та інсульту, зміцнює кісткові тканини та зубну емаль, покращує процеси травлення, захищає печінку та комплексно впливає на імунітет. Містить: Залізо, магній, кальцій, фосфор, цинк, натрій. Вітаміни групи В, К, С, Е, А, РР. Антиоксиданти, бетаїн, фолієву та аскорбінову кислоту, харчові волокна, триптофан. Останній позитивно діє на роботу нервової системи та поведінку, покращує настрій та сон. Мікрозелень Буряка в кулінарії Ця мікрокультура зацікавить як поціновувачів буряків, так і тих, хто її не дуже любить. Перші оцінять схожість смаку із самим коренеплодом або його листяною формою. Другим сподобається відсутність специфічної та відразливої для даної культури землистості. Смак мікрозелені буряків солодкий, нагадує шпинат, але з соковитішою текстурою. Відмінна основа для салату, як чисто зеленого, так і в комбінації з іншими овочами та тваринними продуктами - яйцями, сиром, відвареним мясом, рибою. Прекрасна база для смузі. Червоні сорти дуже декоративні. Мікрозелень Буряк - особливості вирощування Мікрозелень буряків - культура, що довго зростає. Висаджувати можна як на ґрунті, так і на килимках при температурі не менше 18 градусів. Для кращої схожості насіння замочити. Процес пророщування в теплому та темному місці може тривати до 5 днів. Регулярно провітрювати та контролювати на появу цвілі, при необхідності обробити розчином перекису водню. Після цього перемістити лотки на освітлене і тепле місце до дозрівання. Грунт або субстрат, найкраще кокосовий або джутовий мат. Полив - середній, 2-3 рази на день. Не переливати! Освітлення досить рясне, буряк любить і світло і тепло. Результат залежить як від сорту, так і від умов. Оптимальна висота паростка - від 4 до 7 см. За часом це може зайняти від 10 до 20 днів. Зрізаний мікрогрін буряка зберігається у холодильнику до 5 днів.
    кешбек від 3 ₴
    -5%

    Середньостиглий гібрид. Вегетаційний період 110 днів. Коренеплід циліндричної форми, темно-червоного кольору. Без ГМО.
    кешбек від 2 ₴
    -5%

    Середньостиглий сорт. Вегетаційний період 100-105 днів. Коренеплід циліндричної форми, темно-червоного кольору. Без ГМО.
    кешбек від 2 ₴
    розстрочка
    -5%

    Сорт пізній, від появи масових сходів до технічної стиглості близько 130 днів. Коренеплоди циліндричні, темно-бордового кольору, з гарними смаковими якостями. Сорт урожайний, економить площу.
    кешбек від 2 ₴
    розстрочка
    -5%

    Буряк червона куля. Ранній сорт. Вегетаційний період 80-90 діб. Коренеплоди темно-червоного кольору, без концентричних кілець, однорідні за розміром, великі, округлої форми. Придатний для використання у свіжому вигляді та зберігання. Для отримання літнього та осіннього врожаю.
    кешбек від 2 ₴
    -5%

    Еккендорський жовтий - найбільш відомий сорт кормових буряків, що дає високий і стабільний урожай. Досить холодостійкий, мінімальна температура для росту і розвитку +3 - +5 ° С, оптимальна - +18- +23 ° С. Переносить заморозки до -2 ° С. М'якоть соковита. Зростає виступаючи на 2/3 над землею. Відмінно зберігається. Рекомендується в якості корму для ВРХ. Сорт холодостійкий, не вимогливий до родючості грунту, ціниться за стабільну врожайність. Основні характеристики: Країна виробник: Україна Упаковка: Поліетиленова упаковка Вага: 0,5 кг. Культура: Кормова
    -5%

    Таунус F1 - середньопізній(110-115 днів) гібрид столового буряка. Призначається для зберігання, переробки та свіжого вживання. Рослина активно розвивається при дотриманні оптимального водного режиму. Не має схильності до стрілкування та церкоспорозу. Коренеплоди циліндричної форми, вирівнянні, не мають радіальних кілець. Забарвлення темно-бордове. Чудово зберігає свій смак після теплової обробки. Вирощується у відкритому ґрунті.
    кешбек від 1 ₴
    розстрочка
    -25%

    Буряк Таунус – це пізньостиглий сорт столового буряка з циліндричною формою коренеплодів, який ідеально підходить для вирощування на особистих та фермерських господарствах. Вага 10 г достатньо для посіву на площі до 10–15 м². Основні характеристики: • Форма плоду: циліндрична, рівномірна, гладка поверхня. • Колір: насичений темно-бордовий, без білих кілець у розрізі. • Розмір: коренеплоди досягають 15–20 см у довжину та 4–6 см у діаметрі. • Смак: солодкий, соковитий, з насиченим ароматом. Особливості сорту: • Термін дозрівання: пізньостиглий (100–110 днів). • Стійкість: високий рівень стійкості до хвороб і несприятливих умов вирощування. • Урожайність: стабільно висока за умови дотримання агротехніки. • Призначення: універсальний сорт, підходить для свіжого споживання, консервації, переробки та тривалого зберігання. Рекомендації з вирощування: • Посів: здійснюється у відкритий ґрунт, коли ґрунт прогріється до +10°C. • Глибина посіву: 2–3 см. • Відстань між рослинами: 30–35 см між рядками, 8–10 см між рослинами в ряду. • Полив: регулярний, особливо на початкових етапах росту.
    кешбек від 1 ₴
    розстрочка
    -5%

    Сорт кормового буряка польської селекції. B типі Кендорф Рот, коренеплід цилиндрично-конічної форми, червоного кольору. Коренеплоди гладкі, порівняно з іншими сортами найменше заглиблюються в грунт. Забруднення землею мале. Дуже легкий у ручному прибиранні. Рослини мало схильні до захворювань, не стрілкуються. Добре відгукується на внесення добрив у підживлення. Урожай коренеплодів 1100 – 1300 ц c гектара. Середня маса коренеплодів 5 кг.
    кешбек від 1 ₴
    розстрочка
    -25%

    Середньоранній голландський гібрид з терміном дозрівання 90-110 днів. Висаджувати буряк можна в два обороти: перший раз в травні, другий - в червні місяці. Також допускається висадка і в осінній період - в кінці жовтня чи на початку листопада. Форма коренеплодів округла, діаметр 11-15 сантиметрів, шкірка гладенька, маса в середньому 220-450 грам. Зовнішнє забарвлення темно-бордового, а внутрішнє - насиченого темно-червоного кольору без світлих радіальних кілець. Гібрид Пабло досить стійкий до стрілкування та церкоспорозу. Використовують для продукції на пучок, вживання у свіжому вигляді, для переробки та для тривалого зберігання. Головною перевагою даного гібриду є висока морозостійкість. Надзвичайна урожайність даного гібриду та однорідність плодів зробили Пабло досить відомим як серед фермерів, так і серед звичайних дрібних господарств. Урожайність в середньому складає 6,5-7,5 кілограм з квадратного метра.
    кешбек від 1 ₴
    -5%

    Новий ранньостиглий, високоврожайний сорт, селекції Сквирської дослідної станції. Вегетаційний період від сходів до технічної стиглості 90-100 днів. Коренеплоди округлі з гладкою поверхнею, масою 300-400 г. М'якоть темно-червона з бордовим відтінком, без кілець, соковита і ніжна. Відмінні смакові якості. Рекомендується для використання на ранню пучкову продукцію, консервування та зберігання. Придатний для використання у свіжому вигляді. Сорт стійкий до гнилі.
    кешбек від 1 ₴
    -5%

    Ранньостиглий сорт. Від появи сходів до настання технічної стиглості 65-90 днів. Форма коренеплоду округла. Забарвлення м'якоті червона з фіолетовим відтінком. Маса коренеплоду 220-500г. Сорт холодостійкий, стійкий до стрілкування, переносить недолік вологи. Урожайність до 6 кг/м²
    -5%

    Боро F1 - середньопізній гібрид столового буряка. Вегетаційний період становить 110-115 днів. Коренеплоди округлої форми, гладенькі, однорідні з тоненькою шкіркою, вагою до 210 г. Мякоть щільна, насичено-червоного кольору, без радіальних кілець. Стійкий до церкоспорозу, альтернаріозу. Міцне кріплення бадилля дозволяє механічно збирати урожай. Зберігає колір після варіння. Аризначається для свіжого ринку та переробки. Вирощується у відкритому ґрунті.
    кешбек від 1 ₴
    -5%

    Середньостиглий урожайний холодостійкий сорт. Вегетаційний період 100-200 днів. Коренеплоди вирівняні, округлі, гладкі, темно-червоні, масою 130-230 г. М’якоть темно-червона, без кільцюватості. Смакові якості відмінні. Врожайність і товарність, холодостійкість, стійкість рослин до цвітухи, вирівняність коренеплодів і придатність їх до консервації, хороша лежкість при зберіганні – роблять цей сорт дуже популярним. Посів проводять з квітня по травень, в листопаді. Збирають урожай з серпня по жовтень.
    -5%

    Середньоранній гібрид буряка з терміном дозрівання 110 днів. Коренеплоди мають округлу форму. Діаметр 11-15 см, вага плоду в середньому 220-450 грам. Зовнішнє забарвлення темно-бордове, а внутрішнє темно-червоного кольору без світлих радикальних кілець. Стійкий до стрілкування та церкоспоріозу. Має високу морозостійкість. Використовують для продукції для свіжого ринку, тривалого зберігання та переробки.
    -5%

    Використовується для: рекомендується для свіжого споживання, продажу та переробки пакетів. Цінується за: стійкість до цвітіння. пересів. Виробник: Bejo Zaden, Голландія. Умови вирощування
    -25%

    Буряк Ред Бул – середньоранній, високоврожайний сорт столового буряка, відомий своєю чудовою якістю коренеплодів, однорідністю та відмінними смаковими характеристиками. Підходить для тривалого зберігання, консервування, приготування страв та соків. Упаковка 20 г насіння, достатньо для висівання на площу близько 10 м². Перед посівом рекомендується замочити насіння для покращення схожості. Основні характеристики: • Тип: столовий буряк. • Форма коренеплоду: округла, однорідна. • Колір: насичений темно-червоний з гладкою шкіркою. • М'якоть: без світлих кілець, щільна, соковита, темно-червона. • Середня маса плоду: 250–350 г. • Сорт: середньоранній 100-105 днів. • Посів: з квітня по червень, залежно від кліматичних умов. • Врожайність: висока, до 6–8 кг/м². • Особливості: стійкий до стрілкування, добре адаптується до різних умов вирощування. Рекомендації щодо вирощування: • Посів здійснюється у відкритий ґрунт, коли температура прогріється до +10–12 °C. • Оптимальна схема посіву: 25–30 см між рядами, 5–8 см між рослинами. • Підходить для ручного або механізованого збирання. Переваги: • Висока якість та однорідність плодів. • Тривале зберігання без втрати смакових якостей. • Стійкість до хвороб і несприятливих умов.
    кешбек від 1 ₴
    -5%

    Середньостиглий сорт. Період від сходів до стиглості 110-120 днів. Коренеплоди середнього розміру, циліндричної форми, масою 200-450г, темно-червоного забарвлення. У розрізі темно-бордового кольору з мало помітними кільцями. Без ГМО.
    кешбек від 1 ₴
    -5%

    Ранньостиглий сорт. Період від сходів до стиглості 90-110 днів. Коренеплоди середнього розміру, циліндричної форми, вагою 250-500г, червоно-бордового забарвлення. У розрізі бордового кольору з ледь помітними кільцями. Без ГМО.
    кешбек від 1 ₴
    -5%

    Ранньостиглий сорт. Період від сходів до стиглості 90-100 днів. Коренеплоди великі, округлої форми, вагою 350-600г, темно-червоного забарвлення. У розрізі темно-червоного кольору з мало вираженими кільцями. Без ГМО
    кешбек від 1 ₴
    -5%

    Ранньостиглий сорт. Період від сходів до стиглості 80-100 днів. Коренеплоди середнього розміру, овальної форми, вагою 200-400г, червоного забарвлення. У розрізі червоного кольору з вираженими білими кільцями. Без ГМО.
    -24%

    Коренеплід червоного кольору, округлої форми, м'якуш темно-червоний. Маса коренеплоду до 215 грн. Осьовий корінець дуже короткий, тонкий. Стійкий до холоду та стрілкування.Особливості. Період від сходів до технічної стиглості 82-97 днів. Призначений для вирощування у відкритому ґрунті. Посів у квітні рядками з міжряддям 45 см. Глибина сівби 2-3 см. Сорт вимогливий до вологості ґрунту та світла. Врожайність – до 690 ц/га.
    -5%

    Буряк - це не тільки коренеплід, а й смачна та корисна мікрозелень. Мікрозелень Буряк - корисні властивості Зелень буряків - популярний у всьому світі, але незаслужено забутий у нас продукт, який здавна вирощується людиною. Мікрозелень буряків – продукт відносно новий, його регулярне вживання мінімізує ризик серцевих хвороб та інсульту, зміцнює кісткові тканини та зубну емаль, покращує процеси травлення, захищає печінку та комплексно впливає на імунітет. Містить: Залізо, магній, кальцій, фосфор, цинк, натрій. Вітаміни групи В, К, С, Е, А, РР. Антиоксиданти, бетаїн, фолієву та аскорбінову кислоту, харчові волокна, триптофан. Останній позитивно діє на роботу нервової системи та поведінку, покращує настрій та сон. Мікрозелень Буряка в кулінарії Ця мікрокультура зацікавить як поціновувачів буряків, так і тих, хто її не дуже любить. Перші оцінять схожість смаку із самим коренеплодом або його листяною формою. Другим сподобається відсутність специфічної та відразливої для даної культури землистості. Смак мікрозелені буряків солодкий, нагадує шпинат, але з соковитішою текстурою. Відмінна основа для салату, як чисто зеленого, так і в комбінації з іншими овочами та тваринними продуктами - яйцями, сиром, відвареним мясом, рибою. Прекрасна база для смузі. Червоні сорти дуже декоративні. Мікрозелень Буряк - особливості вирощування Мікрозелень буряків - культура, що довго зростає. Висаджувати можна як на ґрунті, так і на килимках при температурі не менше 18 градусів. Для кращої схожості насіння замочити. Процес пророщування в теплому та темному місці може тривати до 5 днів. Регулярно провітрювати та контролювати на появу цвілі, при необхідності обробити розчином перекису водню. Після цього перемістити лотки на освітлене і тепле місце до дозрівання. Грунт або субстрат, найкраще кокосовий або джутовий мат. Полив - середній, 2-3 рази на день. Не переливати! Освітлення досить рясне, буряк любить і світло і тепло. Результат залежить як від сорту, так і від умов. Оптимальна висота паростка - від 4 до 7 см. За часом це може зайняти від 10 до 20 днів. Зрізаний мікрогрін буряка зберігається у холодильнику до 5 днів.
    -25%

    Високоврожайний гібрид столового буряка для зберігання, переробки і свіжого вживання. Вегетаційний період близько 110 днів. Коренеплоди циліндричної форми, вирівняні, внутрішня структура темно-червоного кольору без радіальних кілець, шкірка гладенька. Маленька коренева шийка і невелика листова розетка забезпечують ідеальний вигляд товарної продукції.