triangle

    Розпродаж, знижки, акції: Насіння овочів (Сорт - )


    Рекомендується для тривалого зберігання, переробки та вживання у свіжому вигляді. Ціниться за: стійкість до хвороб і стрілкування. Виробник: Україна. Умови вирощування: Висаджують у квітні-травні

    Призначення, застосування Гібрид використовується для вживання у свіжому вигляді, салату та консервування. Ми вибрали цей різновид, тому що... Кущі досить потужні. Вони досить швидко відновлюються після травм. Період дозрівання Аладдін F1 вважається середньораннім. від розсади - 45-50 днів; розсадним способом - 35 днів. Виробник Legutko, Польща фруктові особливості Огірки важать 80 - 100 грамів. Flesh Без гіркоти, має насичений аромат і смак. При консервації залишається щільним і хрустким. Вага кропу з 1 рослини При дотриманні технології - 1-2 кг. Комерційний ефект Період плодоношення подовжений, що дає можливість охопити всі періоди продажу огірків за найкращою ціною. Характеристика рослин та рекомендації щодо вирощування Рослина кущового типу, утворює кілька зеленцов на одному вузлі. Прекрасно підходить для вирощування у відкритому грунті. Також можна використовувати шпалеру висотою 1,5 - 1,8 м. Стійкість до зовнішніх факторів навколишнього середовища, хвороб Гібрид стійкий до несправжньої борошнистої роси. Як отримати максимальний ефект Кращий урожай дають при вирощуванні на шпалері, дотримуючись технологію підгодівлі і поливу.

    Призначення використання: використовують на квітниках, терасах, горщиках. Ціниться за: невибагливість і дуже красиві квіти Квіти: квітки пишні, трубчасто-кільчасті, білі, довжиною 15 см. Як росте: зростає вертикально.

    Призначення використання: вирощують як декоративну кімнатну, оранжерейну рослину. Ціниться за має лікарські властивості. Опис рослини: багаторічна вічнозелена напівчагарникова рослина, з прямостоячими, розгалуженими стеблами, висотою 20-25 см. Листя: довгасті ланцетні, хвилясті, темно-зеленого кольору. Квіти:квітки білі одиночні. Формуються кулясті оранжево-червоні отруйні ягоди до 3 см у діаметрі. Особливості: паслен стає дуже красивим, у період формування плодів, за розміром нагадують вишню, поступово забарвлюються від світло-зеленого до жовтого кольору, а потім помаранчевого або яскраво-червоного. Рослина плодоносить усю зиму. Як росте: насіння на розсаду висівають протягом цілого року. Ростки зявляються через 14 днів при температурі + 25 градусів. Рослини слід пікірувати у фазі 3-4 справжніх листочків. Умови вирощування: рослина не переносить надмірного поливу та застою води - обовязково зробити хороший дренаж. У літній час паслін потребує щоденного не дуже рясного поливу. Для постійного плодоношення необхідне підживлення мінеральними та органічними добривами.

    Призначення використання: для живоплотів, ландшафтного дизайну Ціниться за: красиву унікальну форму, доглянутий вигляд Виробник: Legutko , Польща Особливості: вимагає теплих захищених сонячних місць Характеристика рослин та рекомендація щодо вирощування: висаджувати дерева можна поодиноким, груповим та алейним способом. Яма має бути глибокою і широкою, щоб коріння розмістилося в ній вільно. Глибина має бути близько 1 м. На дно обовязково укласти дренаж та добриво. Спочатку потрібно полити землю в ямі, щоб дренаж ліг. Потім розмістити саджанець і засипати землею. Полити ще раз. Коли земля сяде, присипати сухим ґрунтом. Коріння все має піти під ґрунт і присипати на 15–20 см. Умови вирощування : посадку робити потрібно тільки навесні.

    Мета використання: в їжу використовуються всі частини рослини, як свіжі,3, так і перероблені. Можна варити, тушкувати, запікати. Цінується за: корисні властивості. Це цінний дієтичний продукт, багатий вітамінами, мінералами, антиоксидантами. Виробник: Україна. Особливості: seeds

    Ми вибрали цей сорт, тому що він поєднує в собі високу врожайність з тривалим терміном зберігання і відмінний смак з чудовим смаком Термін дозрівання: період від посадки до споживання становить від 110 до 130 днів Виробник: Legutko, Польща Особливості плодів: Коренеплід має яскраво-червоно - помаранчевий колір, циліндричної форми, з тупим кінчиком довжиною близько 18-21 см, вагою 60-80 грам, соковитою м'якоттю, сорт тривалого зберігання Характеристика рослини і рекомендації по вирощуванню: Посів проводять в середині-кінці квітня в борозенки (також можна сіяти влітку і на початку осені) глибиною до 2 см, догляд полягає в регулярному поливі, проріджуванні і прополюванні, сорт не рекомендується удобрювати мінеральними речовинами, до появи сходів бажано накрити плівкою, ідеальні умови для дозрівання - 18-25 градусів, при більш високій температурі зростання може сповільнитися Збір врожаю можна вибірково проводити, починаючи з липня, повністю - в кінці літа, вересні. Сорт ідеально підходить для дитячого харчування, приготування різних соків, переробки в пюре.

    Огірок Льоша F1. Гібрид із ім'ям Льоша F1 за продуктивністю перевершив Водограй F1, до того ж швидкостиглий, плодоносить через 35 днів після сходів. Зеленець привабливий, чорношипий, у поперечному розрізі тригранний, тобто ідеальний для засолювання. Схема посадки 70×50 см

    Мета використання: для споживання у свіжому вигляді влітку та восени-взимку. Цінується за: смак. Виробник: Україна. Особливості: seeds

    Мета використання: довготривале зберігання, споживання та переробка у свіжому вигляді. Valued for: високий смак. Виробник: Україна. Особливості:. Зберігати в прохолодному місці. Насіння не можна використовувати в їжу. Умови вирощування: Культура вимоглива до вологи і родючого пухкого ґрунту. Для отримання дружних сходів насіння рекомендується замочити у воді на добу, потім просушити при температурі 15-16°С до сипучості. Сіють у вологий грунт на глибину 2-3 см. Норма висіву 0,3 г / м2.

    Призначення, application: призначений для вживання в свіжому вигляді, маринування і тривалого зберігання Ми вибрали цей сорт, тому що характеризується високими смаковими якостями Період дозрівання: 145-160 днів від сходів до технічної стиглості. Виробник: Legutko, Польща Особливості: качани капусти щільний, округлий вагою 3,5-5 кг Характеристика рослин та рекомендації щодо вирощування: врожайність 8-10 кг/кв.м. Стійкість до зовнішніх факторів навколишнього середовища, хвороб: Качани стійкі до розтріскування.

    Мета використання: рекомендується для тривалого зберігання, переробки та вживання у свіжому вигляді. Valued for: висока врожайність. Виробник: Україна. Особливості: Зберігати в прохолодному місці. Упаковано в додатковий паперовий пакет. Умови вирощування: Висаджують у квітні-травні.

    Мета використання: Декоративні гарбуза добре виглядають в садах в стилі кантрі. Ними прикрашають арки, альтанки, паркани або стіни будинків. Цінується за дуже привабливу рослину, дивує своєю химерністю. Опис рослини: утворює декоративні плоди гарбуза. Вони бувають однотонними або смугастими. Максимальної декоративної цінності гарбуз досягає в серпні, коли повністю завиває надану їй опору, створюючи суцільну зелену ширму, прикрашену великими яскраво-жовтими квітами і витонченими дрібними плодами. Особливості: рослина не тільки оригінальне, але і дуже невибагливе і, головне, надзвичайно практичне: за допомогою своїх вусиків ця ліана здатна піднятися на висоту до 4 м всього за одне літо. Як росте: Декоративна гарбуз росте дуже швидко (жодна однорічна ліана не зрівняється з нею в цьому), і до середини липня з неї виростає ширма досить висока і густа. Умови вирощування: культура вкрай вимоглива до тепла і світла. Висівають насіння в грунт, коли грунт прогріється, до температури +12 ° С. Проростання насіння відбувається при температурі повітря не нижче 16 ° С. Не витримує весняних заморозків.

    Призначення, застосування:Використовуйте свіжі продукти та зберігайте для подальшого Ми вибрали цей штам, тому що... Невибагливий і стійкий до хвороб Термін дозрівання: Технічно стиглим вважається через 150-165 днів після появи сходів. Виробник: Legutko, Польща Особливості плодів:. Великі, рівні, конусоподібні коренеплоди до 17-25 см, до 6 см в діаметрі. Вага врожаю з 1 рослини: Плоди масою 200 г. М'якоть: М'якоть однорідна, без серцевини. Характеристика рослини та рекомендації щодо вирощування: Пізньостиглий сорт. Висівають в грунт в березні - травні, ширина міжрядь не менше 35 см. Після появи сходів прорідити, залишаючи відстань між рослинами 4 см. Не розтріскується. Урожай збирають в серпні - жовтні. Термін зберігання 6-7 місяців. стійкість до цвітіння, фузаріозу і морквяної мухи, добре зберігається. Має відмінний смак завдяки високому вмісту каротину і цукрів. Рекомендується для вирощування у відкритому ґрунті, також можна вирощувати в плівкових і скляних теплицях.

    Призначення, application: призначений для вживання в свіжому вигляді, маринування і тривалого зберігання Ми вибрали цей сорт, тому що характеризується високими смаковими якостями Період дозрівання: 145-160 днів від сходів до технічної стиглості. Виробник: Legutko, Польща Особливості: качани капусти щільний, округлий вагою 3,5-5 кг Характеристика рослин та рекомендації щодо вирощування: врожайність 8-10 кг/кв.м. Стійкість до зовнішніх факторів навколишнього середовища, хвороб: Качани стійкі до розтріскування.

    Передбачуване використання: Використовується для переробки та тривалого зберігання. Valued for: стійкість до основних захворювань. Виробник: Україна Features: Не використовувати в харчових продуктах. Зберігати в прохолодному місці. Упаковано в додатковий паперовий пакет. Умови вирощування: Висаджують у квітні-травні. Не любить тінь. Тому посадку не слід проводити під деревами, за парканами і північною стороною впертих культур.

    Передбачуване використання: Насіння додають для ароматизації хліба та кондитерських виробів. Valued на смак Коли цвіте: у червні-липні. Виробник: Legutko, Польща Опис рослини : кущ гіллястий, висотою 70-90 см Умови вирощування: для отримання насіння висівають навесні, для отримання свіжої зелені насіння висівають повторно, починаючи з ранньої весни і до середини літа через кожні 15-20 днів.

    Пшениця - найпопулярніший злак у світі та головна харчова рослина планети. Мікрозелень пшениці - корисні властивості Вживати пшеницю в їжу можна не тільки у вигляді борошна, випічки чи макаронів. Адепти здорового харчування давно вживають пророщену пшеницю, а з розвитком компактних агрокультур і її мікрозелень. Регулярне вживання мікрогрину пшениці цілюще впливає на травну та серцево-судинну системи, покращує стан шкірного покриву, волосся та нігтів, є природним імуномодулятором, має протизапальний ефект. У складі мікрогріну пшениці міститься: Мікроелементи - залізо, кальцій та фосфор. Вітаміни А, В1, В2, С, РР. Клітковина та ферменти. Кумедно, але мікрозелень пшениці - це корисний продукт для діабетиків, який допомагає переробляти продукти, що містять крохмаль, та часто вироблені ... з пшениці. Мікрозелень пшениці в кулінарії Смак мікрозелені пшениці - свіжий, солодкуватий, виражений травяний. Відмінний інгредієнт для різноманітних салатів, холодних супів, чудова основа для різних смузі та коктейлів. Соковита текстура дозволяє видавлювати з мікрогрину пшениці сік - але тільки соковитискачами холодного віджиму, продукт не любить перегріву. Особливості вирощування мікрозелені пшениці Перед посадкою потрібно замочування до набухання зерна – так воно краще проросте. Вирощувати можна як у сітчастих лотках, так і на субстратах. Пророщувати в теплому місці, періодично поливаючи та провітрюючи. У цей період мікрозелень пшениці схильна до атак цвілі. Після появи паростків видалити мертве або пошкоджене насіння, якщо є таке, а лотки перемістити на добре освітлене місце. Пшениця - тепло та світлолюбна культура, що вимагає помірно вологого субстрату. Останнє не важливо, якщо процес відбувається в сітчастих лотках - там коріння завжди має бути у воді. Субстрати - килимки з кокосу, льону чи джуту, вата, марля, краплинний мат. Полив - помірний, двічі на день. Освітлення - рясне, сонячне. Результат – від 5 до 10 днів. Зрізати паростки з ще нерозгорнутим листям, висотою від 4 до 10 см Зберігається зрізана мікрозелень пшениці в холодильнику до 5 днів.

    Мета використання: Декоративні гарбуза добре виглядають в садах в стилі кантрі. Ними прикрашають арки, альтанки, паркани або стіни будинків. Цінуються за свої плоди, вони зберігають свій декоративний вигляд до весни наступного року. Опис рослини: утворює декоративні плоди гарбуза. Вони бувають однотонними або смугастими. Максимального декоративного вигляду гарбуз досягає в серпні, коли повністю згортає надану їй опору, створюючи суцільний зелений екран, прикрашений великими яскраво-жовтими квітами і витонченими дрібними плодами. Вони мають не тільки красиві плоди (одна рослина може дати до 40 маленьких гарбузів), але й велике листя та великі жовті квіти. Особливості: рослина не тільки оригінальна, але і дуже невибаглива і, головне, надзвичайно практична: за допомогою своїх вусиків ця ліана здатна піднятися на висоту до 4 м всього за одне літо. Маленькі плоди життєрадісних кольорів дуже симпатично виглядають на самій рослині, але дуже часто декоративну гарбуз вирощують для того, щоб восени зібрати стиглі плоди, висушити їх і використовувати для створення оригінальних композицій. Як росте: декоративна гарбуз росте дуже швидко (з нею в цьому не може зрівнятися жодна однорічна ліана), і до середини липня ширма з неї виростає досить високою і щільною. Умови вирощування: вирощують на сонячному місці в родючому, вологому ґрунті. Стиглі плоди з твердою шкіркою збирають восени до заморозків. Гарбуз слід рихлити, підгортати, своєчасно поливати і підгодовувати кожні 2-2,5 тижні.

    Призначення, застосування:Використовуйте свіжі продукти та зберігайте для подальшого Ми вибрали цей штам, тому що... Невибагливий і стійкий до хвороб Термін дозрівання: Технічно стиглим вважається через 125-135 днів після появи сходів. Виробник: Legutko, Польща Особливості плодів:Зовні красиві великі, рівні, циліндричні коренеплоди до 20-22 см, в діаметрі до 5 см. Вага врожаю з 1 рослини: Плоди масою 200 г. М'якоть: характеризується соковитою, ніжною і солодкою м'якоттю і серцевиною з високим вмістом каротину. Характеристика рослини та рекомендації по вирощуванню: Пізньостиглий сорт. Висівають в грунт в березні - травні, ширина міжрядь не менше 35 см. Після появи сходів прорідити, залишаючи відстань між рослинами 4 см. Не розтріскується. Урожай збирають в серпні - жовтні. Термін зберігання становить 6-7 місяців. Рекомендується для вирощування у відкритому ґрунті, також можна вирощувати в плівкових і скляних теплицях.

    Мета використання: рекомендується для літньо-осіннього споживання та тривалого зберігання. Цінується за: морозостійкість, вирівняність коренеплоду, висока врожайність, лежкість і товарність. Виробник: Україна. Умови вирощування: Висаджують у квітні-травні.

    Передбачуване використання: рекомендується для тривалого зберігання. Ціниться за: гарний смак. Виробник: Україна. Особливості: Насіння не можна використовувати в їжу. Зберігати в сухому прохолодному місці. Упаковано в додатковий паперовий пакет. Умови вирощування: Висаджують у квітні-травні.

    Призначення, застосування Гібрид використовується для вживання в свіжому вигляді, консервування та засолювання. Ми вибрали цей різновид, тому що... Він універсальний, однаково ефективний як у відкритому грунті, так і в теплицях. Період дозрівання Crack F1 - середньоранній гібрид, починає плодоносити на 45 - 50-й день після масових сходів, а при висадці розсади на 30 - 35-й день. Виробник Legutko, Польща фруктові особливості Огірки мають циліндричну форму. Колір темно-зелений. Важать вони 80-100 грамів. Flesh Без гіркоти, має відмінний смак і щільну структуру. Вага кропу з 1 рослини В середньому 2-3 кг зелені. Комерційний ефект Має привабливий зовнішній вигляд і високий вміст цукру, завдяки чому користується попитом серед покупців. Характеристика рослин та рекомендації щодо вирощування Тип цвітіння переважно жіночий. Коренева система середньої сили. Відкритий і закритий грунт однаково прийнятні. Оптимальною для цього гібрида є система крапельного поливу, яка дозволить не тільки вносити добрива локально, але і економити воду. Стійкість до зовнішніх факторів навколишнього середовища, хвороб Не боїться вірусу огіркової мозаїки, несправжньої борошнистої роси. Як отримати максимальний ефект Для досягнення найкращих результатів рекомендується вирощувати у відкритому ґрунті.

    Призначення, застосування Використовується для консервації та споживання у свіжому вигляді. Ми вибрали цей різновид, тому що... Він невибагливий, універсальний у споживанні, має хорошу врожайність Період дозрівання Вважається раннім. Пропуски: 40-45 днів від масових сходів; 27-30 днів від висадки розсади. Виробник style="колір: #000000;">