triangle

    Насіння овочів

    -20%

    Насіння кореневої селери Паризький гігант 0,3 г - представляє собою великоплідний сорт селери, із середньою масою 400-500 г. За смаковими якостями дуже соковита, з характерним яскравим ароматом, м'якоть білого кольору. Забарвлення листя - темно-зелений, корінь дуже великий, його рекомендовано використовувати в свіжому вигляді, як приправу до різних страв. Сама рослина любить вологу, до холодів досить стійка. Селера багата на корисні речовини.
    -20%

    Багаторічна рослина. Її вирощували під назвою "бергамот" - за схожість з ароматом цитрусової рослини -бергамоту. Монарда незаслужено рідко використовується квітникарями для прикрашання саду за «кошлаті» квіти - але в них є особлива принада. Це яскрава довго квітуча рослина - медонос з незвичайними квітами, приваблює в сад бджіл та метеликів, при цьому відлякує шкідливих комах. Бергамот гарно пахне лимонним ароматом, а всього один листочок придасть склянці чаю вишуканий смак.
    -20%

    Насіння Чебрець (Тим’ян) – ароматний багаторічний напівчагарник Тим’ян (чебрець) – декоративна та лікарська рослина, що має насичений пряний аромат. Кущики досягають висоти до 35 см, мають прямостоячі, злегка дерев’янисті стебла та дрібні, шкірясті листочки насиченого зеленого кольору. Під час цвітіння (червень–серпень) утворює дрібні фіолетово-білі квіти, які зібрані в щільні суцвіття. Після цвітіння формуються насіннєві коробочки. Особливості: Багаторічна рослина, але потребує укриття на зиму Має стрижневу, добре розвинену кореневу систему Ефірна зелень – чудовий інгредієнт для кулінарії, чаю, косметики Володіє антисептичними, заспокійливими й відхаркувальними властивостями Агротехніка: Розсаду висаджують у відкритий ґрунт з середини до кінця травня Грядка має бути добре освітлена Відстань між рослинами – 25 см, міжряддя – 50 см Ґрунт має бути пухким, дренованим (за потреби додають пісок) Полив помірний, без застою вологи Стійкість та догляд: Стійкий до хвороб, але за надлишку вологи можливе загнивання коренів Може уражатися попелицею, довгоносиком, лучним метеликом – для боротьби застосовують інсектициди Застосування: У кулінарії – як пряна приправа У медицині – для зміцнення імунітету, при застуді, хворобах ШКТ У косметології – в складі натуральних засобів по догляду
    -20%

    Базилік ГВОЗДИЧНИЙ Період від сходів до технічної стиглості 40-45 днів. Рослина потужна, висотою 50-60см. Потенційна врожайність 300-500г з куща. Листки середнього розміру з сильним гвоздичним ароматом, темно-зеленого забарвлення. Без ГМО.
    -20%

    Шпинат Кінг Шпинат Кінг — новий швидкорослий сорт східного типу з темно-зеленим, м’ясистим листям відмінної якості. Призначений для свіжого споживання та переробної промисловості. Переваги сорту: Висока врожайність — сорт дуже продуктивний Швидке зростання — ідеально підходить для отримання ранньої зелені Темно-зелене, соковите листя з відмінним смаком Підходить для осіннього та озимого вирощування Стійкість до низьких температур — добре переносить осінні та весняні похолодання Призначення: Для вирощування у відкритому ґрунті восени та взимку Споживання у свіжому вигляді Використання у харчовій промисловості та для переробки Шпинат Кінг — це вибір професійних фермерів та городників, які цінують якість, врожайність та універсальність культури.
    -20%

    Сорт для свіжого споживання і переробки ніжних, дуже ароматних листків. Характеризується хорошим відростанням зелені після зрізу протягом 30-40 днів.
    -25%

    Ранньостиглий сорт ревеню з вегетаційним періодом 30-40 днів. Листя велике, злегка гофроване, зібране в розетку. Черешки товсті, соковиті, ніжні, з солодкувато-кислим смаком. Містять яблучну та лимонну кислоту вітаміни В, С, солі калію, фосфор, магній, залізо, багаті фруктозою та білками. Використовують черешки для приготування варенья, джема, кисілю, компоту, желе, мармеладу, роблять вино та начинку для пиріжків.
    -25%

    Майоран (Орегано) - багаторічна трав'яниста рослина висотою 50-70 см. Має приємний, тонкий запах і пряний, гіркуватий смак. Дієтичні властивості: збуджує апетит та полегшує травлення. Цвіте у червні – липні, починаючи з другого року життя. Насіння дозріває у серпні. Рослина невибаглива до ґрунту, проте на важких суглинках та кислих ґрунтах росте погано. Добре росте на відкритих ділянках. Зимостійке.
    -25%

    Базилік ФІОЛЕТОВИЙ Вишукана приправа з сильним ароматом. Рослина однорічна, висотою до 35 - 40 см. Листя темно-фіолетове, середньої величини, багате ефірними маслами і фітонцидами. Базилік вирощується як розсадним способом, так і прямим посівом насіння в ґрунт. Аромат сильний, специфічний, зберігається і в сухих рослинах. Використовують у свіжому та сушеному вигляді як приправу при консервуванні овочів, приготуванні риби та м'яса.
    -25%

    Салат головчастий хрусткий Айсберг Сорт ранньостиглий, високоврожайний, з чудо-вими хвилястими гарно зазубреними блиску-чими листками. Добре формує щільну головку. Містить велику кількість вітамінів, органічні кислоти та мінеральні солі, кальцій і залізо. Від масових сходів до утворення головки проходить 55-65 днів.
    -25%

    Новий високоурожайний сорт шпинату, придатний для вирощування з ранньої весни до осені. Листя овальної форми, темно-зеленого кольору, мають приємний смак. Шпинат добре переносить високі температури. Стійкий до стрілкування та несправжньої борошнистої роси.
    -25%

    Пряно-смакова, багаторічна, холодостійка рослина, висотою до 1 м. Має сильний аромат і злегка гіркуватий смак. Використовують як пряну приправу до різноманітних страв та при консервуванні. Висів на розсаду проводять ранньою весною. Зрізають молоду зелень на висоті 8-10 см і висушують в тіні. Протягом сезону проводять не менше 2-3 зрізів зелених гілочок, які використовують як пряну культуру для салатів, засолки огірків і консервування овочів.
    -25%

    Відома пряно-смакова культура. Рослина однорічна, теплолюбива, висотою 40-60 см. Листя базиліка насиченого зеленого кольору, багаті ефірними маслами, мають сильний і приємний аромат. Базилік насичує організм каротином і вітамінами. Використовують листя і верхні частини молодих пагонів в свіжому та сухому вигляді. Застосовують як приправу до рибних і м'ясних страв, для соусів, салатів, ароматизації при консервуванні овочів, а також в кондитерській промисловості та парфумерії.
    -21%

    Салат Суміш Насіння висівають у відкритий ґрунт, коли мине загроза заморозків. Суміш рослин формують розетки листя діаметром 18-35 см. Листя відростає дуже швидко, тому для постійного отримання зелені культуру кілька разів пересівають. Рослина дуже невибаглива, догляд полягає в прополці і поливах за потреби.
    -21%

    Багаторічна кущова рослина з родини Губоцвітих, з повзучим корінням, прямостоячим, гіллястим, чотиригранним стеблом і горизонтальними розлогими пагонами, висотою до 45см. Квітує у липні-вересні. Вирощують висівом у відкритий ґрунт і розсадним способом. Використовують наземну частину, яка містить ефірні масла, багато каротину, флавоноіди. Препарати м'яти у вигляді м'ятних крапель, настойки та ін. використовують при захворюваннях дихальних шляхів, шлунку, печінки, невралгії, мігренях, порушеннях серцевої діяльності, високому кров'яному тиску.
    -21%

    Компато - ранній, кущовий компактний сорт кропу. Це високоврожайний сорт, який повільно переходить до формування суцвіть. Виростає рослина до 40 см у висоту, листя темно-зеленого кольору, перисті. У сорту високі товарні і смакові якості, яскраво виражений аромат. Підходить для вживання в свіжому вигляді, переробки, заморозки, солінь. Вирощується сорт кропу Компатії у відкритому грунті і на підвіконнях. Відмінний вибір, щоб отримати високоякісну пучкову продукцію. Сорт толерантний до видовим хвороб і шкідників. Період вегетації: ранній
    -22%

    петрушка універсальна Вершки та корешки Ранньостиглий сорт кореневої петрушки, період від сходів до технічної спілості 55-60 днів. Вирощується для отримання зелені і коренеплодів. Листя велике, дуже соковите і ароматне, на довгих черешках, добре відростають після зрізання. Урожайність зелені висока, 2,1-2,2 кг/м². Коренеплоди конічної форми, довжиною 20-30 см, масою 80-110 г. Врожайність 3,1-3,4 кг/м². Використовується для споживання у свіжому, сушеному вигляді, для різної кулінар-ної переробки і заготівлі зимових приправ.
    -22%

    Шпинат Боа - скоростигла холодостійка рослина, багата вітамінами С, А, Е, В9, мікроелементами кальцій, залізо магній та антиоксидантами. Листя округлої форми, м'ясисті, зеленого кольору. Рослина витримує заморозки до -6 градусів. Рослина вимагає рясного поливу, інакше листя буде грубим. Шпинат Боа - скоростигла холодостійка рослина, багата вітамінами С, А, Е, В9, мікроелементами кальцій, залізо магній та антиоксидантами. Листя округлої форми, м'ясисті, зеленого кольору. Рослина витримує заморозки до -6 градусів. Рослина вимагає рясного поливу, інакше листя буде грубим.
    -22%

    Базилік Суміш Дивовижна суміш з різних видів базиліка дозволить вам насолодитися багатогранним теплим ароматом, химерністю форм і забарвленням декоративного листя. Рослини прекрасно відростають після зрізання. Базилік збуджує апетит і покращує травлення. Чудово підходить для споживання у свіжому вигляді, в кулінарії, для сушки та консервації.
    -21%

    Рукола (рокет-салат) - салатна рослина з родини Капустяних, має терпкий горіхово-гірчичний насичений смак. Сходи зовні дуже схожі з редискою, з'являються вже на 5-6 день після посіву. Період вегетації - 20-24 дня, висота розетки 20-22 см. Оптимальний температурний режим для інтенсивного росту + 16-18 ° C. Для посіву салатних рослин бажано підбирати місця з хорошим освітленням. Рукола (рокет-салат) є джерелом речовин, необхідних для організму, вона містить вітаміни (А, групи В, РР, С, і Е), макроелементи (калій, кальцій, магній, натрій, фосфор), і мікроелементи (залізо, марганець , мідь, селен, цинк, йод). В їжу використовуються молоденькі листочки (в свіжі салати, піцу, випічку, пасту, або використовують в якості овочевої добавки в м'ясних стравах), квітки (додаються в страви як пряність), і насіння (використовують для виробництва гірчиці і масла). Двурядник тонколистий (так ще називають руклолу) можна висівати навесні, влітку і на зиму. Використовувати ніжну і ароматну руколу можна раніше «граничних» термінів. А ось якщо перетримати руколу на грядці, її листочки грубіють і гірчать.
    -24%

    Гірчиця - однорічна трав'яниста рослина. Її вирощують у захи щеному і у відкритому грунті. Соковите, ніжне листя гірчиці - пре красний вітамінний салат, їх можна і варити в підсоленій воді і за-солювати про запас. Ефірне масло листя антисептичний засіб для молока, пива, консервів. Цінність його не тільки у особливому смаку, що збуджує апетит та сприяє кращому засвоєнню страв, але і в багатстві біологічно активних речовин. В листі багато вітамі-ну С (у 10 разів більше ніж у лимоні), каротин, вітаміни В-B, i B2, РР, солі заліза та кальцію.
    -22%

    М'ята перцева Mentha piperita Багаторічна ефірно-олійна на зимостійка рослина, висотою 15-60 см. Листки мають освіжаючо-прохолодний присмак та сильний аромат. М'яту перцеву цінують за високий вміст ефірних олій, органічних кислот, дубильних речовин і вітамінів. Вона володіє тонізуючою та спазмолітичною діями. Свіже та сушене листя і квіти використо-вують як приправу до салатів, супів, овочевих і м'ясних блюд, для ароматизації соусів, чайних сумішів.
    -22%

    БАЗИЛІК ФІОЛЕТОВИЙ ТЕМНИЙ ОПАЛ Вишукана приправа з сильним ароматом. Рослина однорічна, висотою до 35 - 40 см. Листя темно-фіолетове, середньої величини, багате ефірними маслами і фітонцидами. Ба-зилік вирощується як розсадним способом, так і прямим посівом насіння в ґрунт. Аромат сильний, специфічний, зберігається і в сухих рослинах. Використовують у свіжому та суше-ному вигляді як приправу при консервуванні овочів, приготуванні риби та м'яса.
    -22%

    Розмарин цінують за приємний, злегка камфорний аромат і незвичайний смак. Теплолюбний вічнозелений кущ із синьо-фіолетовими квітками, заввишки 30-60 см. Листя темно-зеленого кольору, голчастої форми, злегка загнуте донизу. Молоді пагони і листя використовують у свіжому або сухому вигляді як пряну приправу для м'ясних і овочевих страв. Додають у чай. Розмарин має тонізувальний ефект, діючи аналогічно на серцево-судинну і нервову системи, лікує екземи, дерматити, різні запалення і подразнення шкіри. Допомагає в разі розумової втоми і зниження пам'яті. Прекрасний засіб проти стресу. Повертає життєву силу і посилює інтуїцію.