Пристрій для загортання долми і голубців різного розміру.Принцип роботи:1 - покласти капустяний або виноградний лист на прилад,2 - покласти зверху на лист фарш і помістити все разом в спеціальне поглиблення,3 - плавно перевести каретку пристрою в крайнє положення - і напівфабрикат готовий для приготування!Для отримання продукту великого діаметра, необхідно підібрати найбільші листя, кількість фаршу - чайна ложка з верхом, а регулювальну планку - на позначку "L".Для середнього діаметра - чайна ложка фаршу без верху, листя середні, планку на позначку "М".Для маленького розміру - планку на позначку "S", трохи більше половини чайної ложки фаршу і найменші листя.Довжина продукту: 60 мм Діаметр продукту: 10 мм, 15 мм, 22 ммПам'ятайте, якщо листя свіжі, молоді - їх просто потрібно злегка прокип'ятити, а якщо Ви купили солоні, то перед використанням промийте їх у холодній воді трохи більше 5 хвилин, а потім прокип'ятіть для додання їм еластичності.За допомогою пристрою можна приготувати: -долму з виноградного листа -голубци з пекінської або білокачанної капусти -блінчікі з сиром, і різноманітною начинкою -різні рулетики з лаваша -рулетікі з шинки або смажених баклажанівМатеріал корпусу: пластик.Розмір упаковки: 35,4 х 4.5 х 8.5 смКолір може відрізнятися від кольору на зображенн