Ківш серії Constant зі скляною кришкою (0.6 л, Ø12, металік) від виробника кухонного посуду та аксесуарів Krauzer чудово підійде для приготування невеликих обсягів їжі. Матеріалом виготовлення є високоякісна нержавіюча сталь 18/10 з високими екологічними показниками та здатністю зберігати свій прекрасний зовнішній вигляд навіть за тривалої служби. Розмір і вага: діаметр: 12 см; діаметр дна: 10,5 см; висота: 6,5 см; місткість: 0,6 л; вага: 435 г. Особливості та переваги: жароміцний, ударостійкий, зносостійкий, не схильний до корозії; оснащений 3-х шаровим капсульним дном, яке перешкоджає пригорянню і добре акумулює тепло, тому їжа готується швидше; кришка з термостійкого скла з отвором для виходу пари та сталевою окантовкою; ергономічна форма ручки забезпечує зручне захоплення; ручка закріплена клепками; внутрішня мірна шкала; підходить для експлуатації на всіх видах плит, включно з індукційними; посуд із нержавіючої сталі дає змогу зберегти оригінальний смак приготованих страв навіть у разі тривалого зберігання; можна мити в посудомийній машині. Рекомендації з догляду та експлуатації: перед початком використання, рекомендується зняти всі етикетки та вимити посуд гарячою водою і м'яким мийним засобом, після чого витерти його насухо; під час чищення слід уникати застосування жорстких предметів, металевих мочалок і абразивних мийних засобів; щоб запобігти появі плям від води, після миття посуд також слід витерти насухо; зверніть увагу, що цей посуд не рекомендується використовувати в мікрохвильовці; будь ласка, не використовуйте цю каструлю в духовці, оскільки вона не має внутрішнього і зовнішнього антипригарного покриття, що робить таке застосування небажаним; переконайтеся, що діаметр конфорки не перевищує діаметр каструлі, щоб забезпечити правильне і безпечне використання; можливе використання металевого кухонного приладдя, проте забороняється застосування ножів та інших гострих предметів на поверхні каструлі. ВАЖЛИВО! Щоб внутрішня поверхня нержавіючої каструлі не темніла, солити продукти потрібно після того, як вони закиплять. Якщо класти сіль у холодну воду, то внутрішня частина покриється нальотом або потемніє. Також це може статися, якщо після миття не витерти кухонне начиння. На поверхні можуть з'явитися розводи.