triangle
    Вид
    Колір
    Бренд
    Ціна
    від
    до
    Аудиторія
    Країна бренду
    Матеріал кришки
    Діаметр, см
    Особливості
    Матеріал ручки
    Сумісність з джерелами тепла
    Матеріал
    Країна виробництва
    Візерунок
    Тип дна
    Об'єм, мл
    ¯\_(ツ)_/¯
    У вас немає обраних фільтрів

    Каструлі

    кешбек 689 ₴
    Вид Каструля / Колір Комбінований / Бренд Barazzoni
    кешбек 689 ₴
    Вид Каструля / Колір Комбінований / Бренд Barazzoni
    кешбек 653 ₴
    Вид Каструля / Колір Комбінований / Бренд NOIS
    термоакумулююче тришарове дно товщиною 6,3 мм (каструля, каструля 16, 18, 20 см) і 6,8 мм (каструля 24 см і сковорода)забезпечує швидкий нагрів і рівномірний розподіл і тривале збереження тепла.акумульованетепло дозволяє завершити приготування страв протягом 10-15 хвилин після вимкнення плити, що значно скорочує споживання енергії на нагрів.з'єднання дна з посудиною пройшло точну обробку, завдяки чому воно не забруднюється під час використання.посуд адаптований для всіх видів плит: електричних, газових, керамічних та індукційних.вони не призначені для використання в духовці. ергономічна ручка, приємна на дотик високоякісна нержавіюча сталь 18/10 aisi 304 прозора кришка з термостійкого скла 3-шарова капсульна основа підходить для всіх плит, включаючи індукційні легко миється в посудомийній машині тримачі для посуду ручкипосуду виготовлені з нержавіючої сталі, які кріпляться до стінок за допомогоюточкового зварювання, а до кришки за допомогою кріпильних гвинтів.таке кріплення ручок краще ніж заклепками (під час роботи навколо заклепок утворюються темні плями від залишків їжі, які важко змити, на яких розмножуються мікроби).посуд з ручками з нержавіючої сталі можна використовувати на будь-якій конфорці. кришка виготовлена з термостійкого скла кришка виготовлена з термостійкого скла товщиною 4 ммз окантовкою з нержавіючої сталі і не має паровідвідника.він призначений для утримання пари в каструлі та забезпечення оптимального приготування, випускаючи пару відповідно до інтенсивності приготування.велика кількість вологи виходить через парові отвори разом із розчиненими поживними речовинами, теплом і ароматами.край кришки має таку форму, щоб кришка щільно прилягала до краю посуду.пари конденсуються між кришкою і стінками посудини, створюючи гідрозатвор.пари, що виділяються під час варіння, конденсуються на більш холодній поверхні кришки, а потім стікають на дно каструлі.ця постійна циркуляція сприяєздоровому та економному готуваннюбез втрати тепла, поживних і смакових речовин, що містяться в продуктах.готуючи із закритою кришкою, ми економимо електроенергію. поради щодо енергозбереження використовуючи посуд, памятайте, що тип плити, діаметр зони нагрівання та обєм посуду визначають час, необхідний для досягнення необхідної температури приготування.дно посуду має бути сухим.краплі води перешкоджають передачі тепла від пальника до зовнішньої частини днища та розїдають нержавіючу сталь.тому після миття посуд слід насухо витирати.при нагріванні погано протертого посуду з краплями води на зовнішній поверхні дна і залишками технологічного жиру утворюються плями. при використаннігазових плитрекомендується, щоб полум'я охоплювало не більше 2/3 поверхні дна.тоді полум'я не залишає слідів на пластикових ручках і посуді.з іншого боку,на електричній плитідіаметр нагрівального елемента не повинен перевищувати діаметр дна каструлі.важливорегулювати потужність нагріву.приготування на повільному вогні запобігає перегріву посуду, а споживання тепла є оптимальним.конструкція дна забезпечує швидкий нагрів, рівномірний розподіл тепла по всій поверхні та накопичення теплової енергії, що поступово передається продукту. догляд за посудом перед миттям посуду необхідно дати охолонути.після кожного використання рекомендується мити посуд м'якою губкою або ганчіркою з будь-яким миючим засобом.після миття обполосніть теплою водою і витріть насухо.грубі забруднення можна видалити за допомогою порошкових засобів для миття посуду з нержавіючої сталі.щоб видалити залишки пригорілої їжі, налийте в посуд воду з миючим засобом або без, нагрійте її і видаліть забруднення дерев'яною лопаткою або жорсткою губкою.не рекомендується використовувати металеві щітки, ножі або скребки.у посуді використовується однорідна нержавіюча сталь, тому подряпини, які виникають в результаті недбалого догляду, ніяк не впливають на якість посуду.прилипання їжі до внутрішньої поверхні посуду є результатом неправильно вибраного режиму нагріву:- під час смаження сковорода була недостатньо нагріта або нагріта занадто мало.уникайте перегрівання посуду, оскільки це може призвести до золотистого або світло-коричневого кольору поверхні з нержавіючої сталі та райдужних плям.це не є дефектом посуду і жодним чином не впливає на довговічність посуду чи властивості їжі, що готується. горщики можна мити в посудомийній машині, але для тривалого використання рекомендується мити вручну.це дуже легко, тому що вони гладкі, і все, що вам потрібно, це губка та трохи миючого засобу, щоб позбутися залишків їжі з поверхні посуду.на комплект діє гарантія 2 роки. вміст набору каструля з кришкою 16 см - 2,2 л, висота 9,5 см, каструля з кришкою 18 см - 3,2 л, висота 11 см, каструля з кришкою 20 см - 4,3 л, висота 12 см, каструля з кришкою 24 см - 6,7 л, висота 13,5 см, каструля 16 см - 2,2 л, висота 9,5 см, сковорода з кришкою 24 см - 3,0 л, висота 6,5 см, вага набору 12,7 кг. переваги набору виготовленийз нержавіючої сталі 18/10 марки aisi 304, ретельно відполір
    кешбек 544 ₴
    Вид Каструля / Колір Комбінований / Бренд Gipfel
    кешбек 443 ₴
    Вид Каструля / Колір Комбінований / Бренд Barazzoni
    кешбек 414 ₴
    Вид Каструля / Колір Комбінований / Бренд Barazzoni
    кешбек 391 ₴
    Вид Каструля / Колір Комбінований / Бренд NOIS
    набір посуду 12 шт.pofi lie з нержавіючої сталі ois термоакумулююче тришарове дно товщиною 5 мм забезпечує швидкий нагрів, а також рівномірний розподіл і тривале збереження тепла.акумульоване тепло дозволяє завершити приготування протягом 10-15 хвилин після вимкнення духовки, що значно скорочує споживання теплової енергії.посуд адаптований для всіх видів плит: електричних, газових, керамічних та індукційних.вони не призначені для використання в духовці. ручки посуду виготовлені з нержавіючої сталі, які кріпляться до стінок за допомогою точкового зварювання.таке кріплення ручок краще ніж заклепками (під час роботи навколо заклепок утворюються темні плями від залишків їжі, які важко змити, на яких розмножуються мікроби).посуд з ручками з нержавіючої сталі можна використовувати на будь-якій конфорці. ергономічна ручка, приємна на дотик високоякісна нержавіюча сталь 18/10 aisi 304 прозора кришка з термостійкого скла 3-шарова капсульна основа підходить для всіх плит, включаючи індукційні легко миється в посудомийній машині кришка з нержавіючої сталі 18/10 без парових отворів призначена для утримання пари в каструлі та забезпечення оптимального приготування, випускаючи пару залежно від інтенсивності приготування.велика кількість вологи виходить через парові отвори разом із розчиненими поживними речовинами, теплом і ароматами.край кришки має таку форму, щоб кришка ідеально прилягала до краю посуду.пари конденсуються між кришкою і стінками посудини, створюючи гідрозатвор.пари, що виділяються під час варіння, конденсуються на більш холодній поверхні кришки, а потім стікають на дно каструлі.ця постійна циркуляція сприяє здоровому та економному готуванню без втрати тепла, поживних речовин і аромату, що містяться в продуктах.готуючи із закритою кришкою, ми економимо електроенергію. поради щодо енергозбереження використовуючи посуд, памятайте, що тип плити, діаметр зони нагрівання та обєм посуду визначають час, необхідний для досягнення необхідної температури приготування.дно посуду має бути сухим.краплі води перешкоджають передачі тепла від пальника до зовнішньої частини днища та розїдають нержавіючу сталь.тому після миття посуд слід насухо витирати.при нагріванні погано протертого посуду з краплями води на зовнішній поверхні дна і залишками технологічного жиру утворюються плями. при використанні газових плит рекомендується, щоб полум'я охоплювало не більше 2/3 поверхні дна.тоді полум'я не залишає слідів на пластикових ручках і посуді.з іншого боку, на електричній плиті діаметр нагрівального елемента не повинен перевищувати діаметр дна каструлі.важливо регулювати потужність нагріву.приготування на повільному вогні запобігає перегріву посуду, а споживання тепла є оптимальним.конструкція дна забезпечує швидкий нагрів, рівномірний розподіл тепла по всій поверхні та накопичення теплової енергії, що поступово передається продукту. догляд за посудом перед миттям посуду необхідно дати охолонути.після кожного використання рекомендується мити посуд м'якою губкою або ганчіркою з будь-яким миючим засобом.після миття обполосніть теплою водою і витріть насухо.грубі забруднення можна видалити за допомогою порошкових засобів для миття посуду з нержавіючої сталі.щоб видалити залишки пригорілої їжі, налийте в посуд воду з миючим засобом або без, нагрійте її і видаліть забруднення дерев'яною лопаткою або жорсткою губкою.не рекомендується використовувати металеві щітки, ножі або скребки.у посуді використовується однорідна нержавіюча сталь, тому подряпини, які виникають в результаті недбалого догляду, ніяк не впливають на якість посуду.прилипання їжі до внутрішньої поверхні посуду є результатом неправильно вибраного режиму нагріву:- під час смаження сковорода була недостатньо нагріта або нагріта занадто мало.уникайте перегрівання посуду, оскільки це може призвести до золотистого або світло-коричневого кольору поверхні з нержавіючої сталі та райдужних плям.це не є дефектом посуду і жодним чином не впливає на довговічність посуду чи властивості їжі, що готується. горщики можна мити в посудомийній машині, але для тривалого використання рекомендується мити вручну.це дуже легко, тому що вони гладкі, і все, що вам потрібно, це губка та трохи миючого засобу, щоб позбутися залишків їжі з поверхні посуду.на комплект діє гарантія 2 роки. що містить набір? каструля з кришкою 16 см - 1,6 л, висота 8 см, каструля з кришкою 16 см - 1,6 л, висота 8 см, каструля з кришкою 18 см - 2,5 л, висота 10 см, каструля з кришкою 20 см - 3,1 л, висота 10 см, каструля з кришкою 24 см - 6,3 л, висота 14 см, сковорода з кришкою 24 см - 3,1 л, висота 7 см.
    кешбек 383 ₴
    Вид Каструля / Колір Комбінований / Бренд Gipfel
    артикул: 50726 категорія: універсальна група: посуд для приготування підгрупа: для приготування їжі серія: hoeca po тип: каструлі матеріал: сталь нержавіюча колір: сірий покриття: без покриття бренд: gipfel форма: високий країна-виробник: германія
    кешбек 378 ₴
    Вид Каструля / Колір Комбінований / Бренд Barazzoni
    кешбек 368 ₴
    Вид Каструля / Колір Комбінований / Бренд NOIS
    термоакумулююче тришарове дно товщиною 5 ммзабезпечує швидкий нагрів, а також рівномірний розподіл і тривале збереження тепла.акумульованетепло дозволяє завершити приготування страв протягом 10-15 хвилин після вимкнення плити, що значно скорочує споживання теплової енергії.посуд адаптований для всіх видів плит: електричних, газових, керамічних та індукційних.вони не призначені для використання в духовці. ергономічна ручка, приємна на дотик високоякісна нержавіюча сталь 18/10 aisi 304 прозора кришка з термостійкого скла 3-шарова капсульна основа підходить для всіх плит, включаючи індукційні легко миється в посудомийній машині тримачі для посуду ручки посудувиготовлені з термостійкого пластику, який витримує температуру до 180 градусів с. Завдяки використанню пластику ручки посуду мають низьку теплопровідність (не нагріваються).важливо, що при приготуванні їжі на газових плитах полум'я нагріває лише 2/3 діаметра дна каструлі: каструлі діаметром 16 см використовують тільки на маленьких конфорках, діаметром 18 і 20 см - на середніх. , а на великих ‐ 24 см.при цьому пластик на ручках не плавиться.посуд не призначений для використання в духовці.ручки кріпляться точковим зварюванням. кришка з термостійкого скла жаростійка скляна кришкабез парових отворів призначена для утримання пари в каструлі та забезпечення оптимального приготування, випускаючи пару залежно від інтенсивності приготування.велика кількість вологи виходить через парові отвори разом із розчиненими поживними речовинами, теплом і ароматами.край кришки має таку форму, щоб кришка щільно прилягала до краю посуду.пари конденсуються між кришкою і стінками посудини, створюючи гідрозатвор.пари, що виділяються під час варіння, конденсуються на більш холодній поверхні кришки, а потім стікають на дно каструлі.ця постійна циркуляція сприяєздоровому та економному готуваннюбез втрати тепла, поживних і смакових речовин, що містяться в продуктах.готуючи із закритою кришкою, ми економимо електроенергію.скляні кришки не рекомендується використовувати для різкого охолодження або швидкого нагрівання. поради щодо енергозбереження використовуючи посуд, памятайте, що тип плити, діаметр зони нагрівання та обєм посуду визначають час, необхідний для досягнення необхідної температури приготування.дно посуду має бути сухим.краплі води перешкоджають передачі тепла від пальника до зовнішньої частини днища та розїдають нержавіючу сталь.тому після миття посуд слід насухо витирати.при нагріванні погано протертого посуду з краплями води на зовнішній поверхні дна і залишками технологічного жиру утворюються плями. при використаннігазових плитрекомендується, щоб полум'я охоплювало не більше 2/3 поверхні дна.тоді полум'я не залишає слідів на пластикових ручках і посуді.з іншого боку,на електричній плитідіаметр нагрівального елемента не повинен перевищувати діаметр дна каструлі.важливорегулювати потужність нагріву.приготування на повільному вогні запобігає перегріву посуду, а споживання тепла є оптимальним.конструкція дна забезпечує швидкий нагрів, рівномірний розподіл тепла по всій поверхні та накопичення теплової енергії, що поступово передається продукту. догляд за посудом перед миттям посуду необхідно дати охолонути.після кожного використання рекомендується мити посуд м'якою губкою або ганчіркою з будь-яким миючим засобом.після миття обполосніть теплою водою і витріть насухо.грубі забруднення можна видалити за допомогою порошкових засобів для миття посуду з нержавіючої сталі.щоб видалити залишки пригорілої їжі, налийте в посуд воду з миючим засобом або без, нагрійте її і видаліть забруднення дерев'яною лопаткою або жорсткою губкою.не рекомендується використовувати металеві щітки, ножі або скребки.у посуді використовується однорідна нержавіюча сталь, тому подряпини, які виникають в результаті недбалого догляду, ніяк не впливають на якість посуду.прилипання їжі до внутрішньої поверхні посуду є результатом неправильно вибраного режиму нагріву:- під час смаження сковорода була недостатньо нагріта або нагріта занадто мало.уникайте перегрівання посуду, оскільки це може призвести до золотистого або світло-коричневого кольору поверхні з нержавіючої сталі та райдужних плям.це не є дефектом посуду і жодним чином не впливає на довговічність посуду чи властивості їжі, що готується. горщики можна мити в посудомийній машині, але для тривалого використання рекомендується мити вручну.це дуже легко, тому що вони гладкі, і все, що вам потрібно, це губка та трохи миючого засобу, щоб позбутися залишків їжі з поверхні посуду.на комплект діє гарантія 2 роки. вміст набору каструля зі скляною кришкою 16 см - 2,0 л, висота 10 см, каструля зі скляною кришкою 16 см - 2,0 л, висота 10 см, каструля зі скляною кришкою 18 см - 2,8 л, висота 11 см, каструля зі скляною кришкою 20 см - 3,7 л, висота 12 см, каструля зі скляною кришкою 24 см - 6,3 л, висота 14 см, сковорода зі скляною кришкою 24 см - 3,1 л, висота 7 см.
    кешбек 357 ₴
    Вид Каструля / Колір Комбінований / Бренд Gipfel
    колекція hoeca po підходить для плит газових плит, галогенових плит, електричних плит, склокерамічних плит, індукційних плит об'єм, л 30 діаметр, см 40 артикул 50723 нержавіюча сталь 18/10 висота, см 24.9 кришка в комплекті немає розмір, см 40х24. товщина стінок, мм 1

    Гусятниця з кришкою Kela Calido Гусятниця з кришкою
    кешбек 343 ₴
    Вид Каструля / Колір Комбінований / Бренд NOIS
    термоакумулююче тришарове дно товщиною 5 ммзабезпечує швидкий нагрів, а також рівномірний розподіл і тривале збереження тепла.акумульованетепло дозволяє завершити приготування страв протягом 10-15 хвилин після вимкнення плити, що значно скорочує споживання теплової енергії.посуд адаптований для всіх видів плит: електричних, газових, керамічних та індукційних.вони не призначені для використання в духовці. ергономічна ручка, приємна на дотик високоякісна нержавіюча сталь 18/10 aisi 304 прозора кришка з термостійкого скла 3-шарова капсульна основа підходить для всіх плит, включаючи індукційні легко миється в посудомийній машині тримачі для посуду ручки кухонногопосуду виготовлені з нержавіючої сталі, які кріпляться до стінок за допомогоюточкового зварювання.таке кріплення ручок краще ніж заклепками (під час роботи навколо заклепок утворюються темні плями від залишків їжі, які важко змити, на яких розмножуються мікроби).посуд з ручками з нержавіючої сталі можна використовувати на будь-якій конфорці. кришка виготовлена з термостійкого скла кришка виготовлена з термостійкого склаз обідком з нержавіючої сталі і не має паровідвідника.він призначений для утримання пари в каструлі та забезпечення оптимального приготування, випускаючи пару відповідно до інтенсивності приготування.велика кількість вологи виходить через парові отвори разом із розчиненими поживними речовинами, теплом і ароматами.край кришки має таку форму, щоб кришка щільно прилягала до краю посуду.пари конденсуються між кришкою і стінками посудини, створюючи гідрозатвор.пари, що виділяються під час варіння, конденсуються на більш холодній поверхні кришки, а потім стікають на дно каструлі.ця постійна циркуляція сприяєздоровому та економному готуваннюбез втрати тепла, поживних і смакових речовин, що містяться в продуктах.готуючи із закритою кришкою, ми економимо електроенергію.скляні кришки не рекомендується використовувати для різкого охолодження або швидкого нагрівання. поради щодо енергозбереження використовуючи посуд, памятайте, що тип плити, діаметр зони нагрівання та обєм посуду визначають час, необхідний для досягнення необхідної температури приготування.дно посуду має бути сухим.краплі води перешкоджають передачі тепла від пальника до зовнішньої частини днища та розїдають нержавіючу сталь.тому після миття посуд слід насухо витирати.при нагріванні погано протертого посуду з краплями води на зовнішній поверхні дна і залишками технологічного жиру утворюються плями. при використаннігазових плитрекомендується, щоб полум'я охоплювало не більше 2/3 поверхні дна.тоді полум'я не залишає слідів на пластикових ручках і посуді.з іншого боку,на електричній плитідіаметр нагрівального елемента не повинен перевищувати діаметр дна каструлі.важливорегулювати потужність нагріву.приготування на повільному вогні запобігає перегріву посуду, а споживання тепла є оптимальним.конструкція дна забезпечує швидкий нагрів, рівномірний розподіл тепла по всій поверхні та накопичення теплової енергії, що поступово передається продукту. догляд за посудом перед миттям посуду необхідно дати охолонути.після кожного використання рекомендується мити посуд м'якою губкою або ганчіркою з будь-яким миючим засобом.після миття обполосніть теплою водою і витріть насухо.грубі забруднення можна видалити за допомогою порошкових засобів для миття посуду з нержавіючої сталі.щоб видалити залишки пригорілої їжі, налийте в посуд воду з миючим засобом або без, нагрійте її і видаліть забруднення дерев'яною лопаткою або жорсткою губкою.не рекомендується використовувати металеві щітки, ножі або скребки.у посуді використовується однорідна нержавіюча сталь, тому подряпини, які виникають в результаті недбалого догляду, ніяк не впливають на якість посуду.прилипання їжі до внутрішньої поверхні посуду є результатом неправильно вибраного режиму нагріву:- під час смаження сковорода була недостатньо нагріта або нагріта занадто мало.уникайте перегрівання посуду, оскільки це може призвести до золотистого або світло-коричневого кольору поверхні з нержавіючої сталі та райдужних плям.це не є дефектом посуду і жодним чином не впливає на довговічність посуду чи властивості їжі, що готується. горщики можна мити в посудомийній машині, але для тривалого використання рекомендується мити вручну.це дуже легко, тому що вони гладкі, і все, що вам потрібно, це губка та трохи миючого засобу, щоб позбутися залишків їжі з поверхні посуду.на комплект діє гарантія 2 роки. вміст набору каструля зі скляною кришкою 16 см - 2,0 л, висота 10 см, каструля зі скляною кришкою 16 см - 2,0 л, висота 10 см, каструля зі скляною кришкою 18 см - 2,8 л, висота 11 см, каструля зі скляною кришкою 20 см - 3,7 л, висота 12 см, каструля зі скляною кришкою 24 см - 6,3 л, висота 14 см, сковорода зі скляною кришкою 24 см - 3,1 л, висота 7 см.
    кешбек 343 ₴
    Вид Каструля / Колір Комбінований / Бренд Barazzoni
    кешбек 339 ₴
    Вид Каструля / Колір Комбінований / Бренд Barazzoni
    кешбек 338 ₴
    Вид Каструля / Колір Комбінований / Бренд NOIS
    набір посуду 12 шт.pieo stailess steel ois термоакумулююче тришарове дно товщиною 5 ммзабезпечує швидкий нагрів, а також рівномірний розподіл і тривале збереження тепла.акумульованетепло дозволяє завершити приготування страв протягом 10-15 хвилин після вимкнення плити, що значно скорочує споживання теплової енергії.посуд адаптований для всіх видів плит: електричних, газових, керамічних та індукційних.вони не призначені для використання в духовці. ергономічна ручка, приємна на дотик високоякісна нержавіюча сталь 18/10 aisi 304 прозора кришка з термостійкого скла 3-шарова капсульна основа підходить для всіх плит, включаючи індукційні легко миється в посудомийній машині ручки кухонногопосуду виготовлені з нержавіючої сталі, які кріпляться до стінок за допомогоюточкового зварювання.таке кріплення ручок краще ніж заклепками (під час роботи навколо заклепок утворюються темні плями від залишків їжі, які важко змити, на яких розмножуються мікроби).посуд з ручками з нержавіючої сталі можна використовувати на будь-якій конфорці. кришка виготовлена з термостійкого склаз обідком з нержавіючої сталі і не має паровідвідника.він призначений для утримання пари в каструлі та забезпечення оптимального приготування, випускаючи пару відповідно до інтенсивності приготування.велика кількість вологи виходить через парові отвори разом із розчиненими поживними речовинами, теплом і ароматами.край кришки має таку форму, щоб кришка щільно прилягала до краю посуду.пари конденсуються між кришкою і стінками посудини, створюючи гідрозатвор.пари, що виділяються під час варіння, конденсуються на більш холодній поверхні кришки, а потім стікають на дно каструлі.ця постійна циркуляція сприяєздоровому та економному готуваннюбез втрати тепла, поживних і смакових речовин, що містяться в продуктах.готуючи із закритою кришкою, ми економимо електроенергію.скляні кришки не рекомендується використовувати для різкого охолодження або швидкого нагрівання. поради щодо енергозбереження використовуючи посуд, памятайте, що тип плити, діаметр зони нагрівання та обєм посуду визначають час, необхідний для досягнення необхідної температури приготування.дно посуду має бути сухим.краплі води перешкоджають передачі тепла від пальника до зовнішньої частини днища та розїдають нержавіючу сталь.тому після миття посуд слід насухо витирати.при нагріванні погано протертого посуду з краплями води на зовнішній поверхні дна і залишками технологічного жиру утворюються плями. при використаннігазових плитрекомендується, щоб полум'я охоплювало не більше 2/3 поверхні дна.тоді полум'я не залишає слідів на пластикових ручках і посуді.з іншого боку,на електричній плитідіаметр нагрівального елемента не повинен перевищувати діаметр дна каструлі.важливорегулювати потужність нагріву.приготування на повільному вогні запобігає перегріву посуду, а споживання тепла є оптимальним.конструкція дна забезпечує швидкий нагрів, рівномірний розподіл тепла по всій поверхні та накопичення теплової енергії, що поступово передається продукту. догляд за посудом перед миттям посуду необхідно дати охолонути.після кожного використання рекомендується мити посуд м'якою губкою або ганчіркою з будь-яким миючим засобом.після миття обполосніть теплою водою і витріть насухо.грубі забруднення можна видалити за допомогою порошкових засобів для миття посуду з нержавіючої сталі.щоб видалити залишки пригорілої їжі, налийте в посуд воду з миючим засобом або без, нагрійте її і видаліть забруднення дерев'яною лопаткою або жорсткою губкою.не рекомендується використовувати металеві щітки, ножі або скребки.у посуді використовується однорідна нержавіюча сталь, тому подряпини, які виникають в результаті недбалого догляду, ніяк не впливають на якість посуду.прилипання їжі до внутрішньої поверхні посуду є результатом неправильно вибраного режиму нагріву:- під час смаження сковорода була недостатньо нагріта або нагріта занадто мало.уникайте перегрівання посуду, оскільки це може призвести до золотистого або світло-коричневого кольору поверхні з нержавіючої сталі та райдужних плям.це не є дефектом посуду і жодним чином не впливає на довговічність посуду чи властивості їжі, що готується. горщики можна мити в посудомийній машині, але для тривалого використання рекомендується мити вручну.це дуже легко, тому що вони гладкі, і все, що вам потрібно, це губка та трохи миючого засобу, щоб позбутися залишків їжі з поверхні посуду.на комплект діє гарантія 2 роки. що містить набір? каструля зі скляною кришкою 16 см - 1,6 л, висота 8 см, каструля зі скляною кришкою 16 см - 1,6 л, висота 8 см, каструля зі скляною кришкою 18 см - 2,3 л, висота 9 см, каструля зі скляною кришкою 20 см - 3,1 л, висота 10 см, каструля зі скляною кришкою 24 см - 5,8 л, висота 13 см, сковорода зі скляною кришкою 24 см - 3,1 л, висота 7 см.
    кешбек 337 ₴
    Вид Каструля / Колір Комбінований / Бренд Barazzoni
    кешбек 327 ₴
    Вид Каструля / Колір Комбінований / Бренд Barazzoni
    кешбек 321 ₴
    Вид Каструля / Колір Комбінований / Бренд Gipfel
    колекція hoeca po підходить для плит газових плит, галогенових плит, електричних плит, склокерамічних плит, індукційних плит об'єм, л 25 діаметр, см 32 артикул 50725 нержавіюча сталь 18/10 висота, см 32.4 кришка в комплекті немає розмір, см 32х32. товщина стінок, мм 1

    Гусятниця з кришкою Kela Calido Гусятниця з кришкою
    кешбек 315 ₴
    Вид Каструля / Колір Комбінований / Бренд Barazzoni
    кешбек 309 ₴
    Вид Каструля / Колір Комбінований / Бренд Barazzoni
    кешбек 307 ₴
    Вид Каструля / Колір Комбінований / Бренд Gipfel

    Гусятниця з кришкою Kela Calido Гусятниця з кришкою

    Доставка

    Відділення Нова пошта
    Поштомати Нова пошта
    Укрпошта
    Кур'єр Нова пошта
    Підпишіться на новини

    Kasta Black

    Безкоштовна доставка у відділення і поштомати «Нова пошта»
    Клієнти з підпискою Black отримують безкоштовну доставку товарів маркетплейсу та зі складу Kasta (товари з позначкою «діє Black») у будь-яке відділення чи поштомат «Нова пошта» при передплаті замовлення онлайн. Умови підписки діють на замовлення від 169 грн.
    Безкоштовна доставка товарів зі складу у відділення «Укрпошта»
    Підписка Black надає безкоштовну доставку товарів Black зі складу Kasta у будь-яке відділення «Укрпошта» при оплаті карткою онлайн. Умови підписки діють на замовлення від 169 грн.
    Кешбек 3% на товари Black
    Ми повертаємо 3% з кожної покупки, на яку діють умови Black та яка була передплачена карткою онлайн. Накопичені кошти можна вивести на картку чи використати на наступні покупки з Kasta. В період розпродажів для підписників Black кешбек може збільшуватись до 30%
    Ознайомитися з правилами Black

    Бренди